- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
55 literes a tankja. A szintjelző egy autóban sem tökéletesen pontos, lötykölődik, ferdén áll, nem szabályos a tank alakja stb.
A megtehető táv az adott pillanatnyi fogyasztásból kalkulálandó, ami nullázás után először állást, majd lassú elindulást jelent, ilyenkor a legnagyobb a pillanatnyi fogyasztás, ennek szépen mennie kell felfelé (a km-nek), ahogy beáll a tempó. Persze városban ez gyanítom nem fog túlzottan 10 alá menni.
Példának okáért:
Az én tankom 70 literes, 69.2 volt eddig a legtöbb, amit beletettem, ekkor már 15km-t mentem 0 hátralévő km jelzéssel. A felső fele a mutatónak kb 400km-re elég, az alsó 300. Nullázás után 600km körüli értéket szokott mutatni, fel tudom vinni 1000km-re is, 80-nal tojásgázon, de ha 1 percig odalépek neki inkább 600 alatt lesz az. Szimpla matematika, átlagszámítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest