- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JokerMaffia #2659 üzenetére
Böngészővel megy? Csak egy példa:
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Sajnos nem működik az FTP kapcsolatom, nyilvános és személyes eléréssel sem. Vírusirtó, tűzfal ki-be kapcsolása hasztalan, ugyanaz a helyzet, érdekessége a dolognak, probléma 1-2 napja áll fenn, korábban minden változtatás és közbeavatkozás nélkül működött, ahogy kell. Lehetséges volna, hogy a szolgáltatóm tudtukon kívül letiltsa az FTP elérés lehetőségét? Valakinek javaslata, amivel orvosolhatnám a problémát? Köszönöm.
Üdv: J.M.
-
kozi71
senior tag
Az Nvidia videó rögzítő a ludas.
Legalábbis az F1 már működik, miután töröltem a hozzárendelést.
Sajnos F2 nincs meg, de legalább egyik oldalam jó, az is valami.
Köszöntem a segítségeteket! -
kozi71
senior tag
Köszi, akkor megnézem ezt az új Nvidia experience progit. Bár a régivel semmi ilyen bajom nem volt. CCleanert minden nap, kikapcsolás előtt futtatom. Illetve folyamatosan megy a háttérben.
wincmd.ini-t töröltem már, nem volt változás. -
Kékes525
félisten
"A TC egyébként .ini fájlban tárolja a beállításait, registryvel nem foglalkozik. A wincmd.ini törlése alapra állítja." Igaz, általánosan írtam, mert ismeretlen hiba estén alap a registry pucolás is, szerintem. Persze arra nem a revo, hanem például a CCleaner vagy a Wise Registry Cleaner gyors vizsgálata része a meglelőbb.
Nekem is elsőnek valami külső program jutott eszembe, de nem gondoltam, hogy az Nvidia keretprogram okozhatja (AMD-ét használok).
-
Kernel
nagyúr
Nem értem miért tűnt el. Csak új Nvidia keretprogram lett instalálva.
Jó vicc, épp az Nvidia keretprogram hírhedt arról, hogy átirányít, lefoglal billentyűparancsokat. Úgyhogy annak beállításai között kellene szétnézni.
A TC egyébként .ini fájlban tárolja a beállításait, registryvel nem foglalkozik (egy apró kivétellel, ami épp az ini fájlok elérési útjára vonatkozhat). A wincmd.ini törlése alapra állítja.
Nagyon hiányzik ez a két parancs, egérrel továbbtart meghajtót váltanom.
Ha a legördülőt használod, akkor lehet, nálam az be sincs állítva. A gombokat szoktam használni:
-
Kékes525
félisten
Olyan uninstal kell, ami a registryből is kiszed mindent. Erre a Revo Uninstaller Pro a legjobb. Másrészt mint írtam szerintem a hiba nem a TC-ben van, hanem valami külső program felülírja. Azt kellene megkeresni és megszüntetni.
Írod, hogy alapértelmezett parancs van erre írva. Mi az?
-
kozi71
senior tag
Szevasztok! Egy kis segítséééég kéne!
Alapbeállításokból kikerült nálam az ALT+F1, illetve az ALT+ F2 parancs. Hogyan lehet ezeket visszaállítani. Nem értem miért tűnt el. Csak új Nvidia keretprogram lett instalálva.
Próbáltam már uninstalálni, ini file-t is törölve. Nem működik továbbra sem.
Általános beállításoknál a Vegyes résznél kell. De hiába írom be, és pipálom ki zöldre, nem akar működni. Nagyon hiányzik ez a két parancs, egérrel továbbtart meghajtót váltanom. -
Panthera
őstag
SFTP (sftpplug) plugint használ valaki? A libssh2.dll és libeay32.dll fájlokat akarja, pedig ott van a TC és a plugin mappában is.
-
hunvarlan
aktív tag
-
Cavalera
tag
Sziasztok!
A gép és az xbox360 között hoztam létre kapcsolatot még régen TC-vel, most ugyanazzal a kapcsolattal szerettem volna összehozni a kettőt, de valamiért nem működik. Létrejön elvileg a kapcsolat, de folyamatosan azt írja ki a TC, hogy "Download" és ezért nem tudok haladni. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
hunvarlan
aktív tag
Szisztok azt szeretném kérdezni hogy meg lehet azt oldani valahogy hogy kicsomagolásnál ne használja a rendszer meghajtót? Mert sajnos 120gb-os ssd-m van és nem tudok 20-40gb-nál nagyobb fájlt kicsomagolni mert a crc végigmegy és mindent renben talál mégis azt írja hogy hibás iso és ezért csinálja mert nincs elég hely neki a C-n kipróbáltam csináltam szabad helyet és rögtön nem volt gondja a közel 50gb-os fájlal.
-
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok olyan problémám van hogy az új ftp kapcsolodáskor azt írja ki hogy a wcx_ftp.ini fájl irásvédett szüntessem meg az irásvédettséget de nem irásvédett megvan szüntetve találkozott már vki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest