- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naigen
aktív tag
válasz egykori #2628 üzenetére
Dirsizecalc-cal megoldható. Nálam pl. szürke az üres könyvtárak neve. A megoldás hoz a Beállítások - szín - fájtip. színek. Itt új, adsz neki egy nevet, nálam "Üres" szerepel, a kijelölés deffiniálásánál beállítod a képen látható módon. Mentés, választasz egy színt és kész is. Az eredmény szintén látható a képen jobb oldalt alul, a "Resource Hacker... " könyvtár pölö üres. Talán ez a megoldás is megfelel, bár nem az ikon mutatja, hogy üres-e, vagy sem
[ Szerkesztve ]
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
Ha jól értem a problémát, azt szeretnéd, ha belépsz egy könyvtárba, az abban lévő alkönyvtárak méretét automatikusan számítsa ki, kilépéskor szintén? Én dirsizecalc-al oldottam meg úgy, hogy létrehoztam egy egyedi oszlopot (nézetet), erre van egy dedikáld gombom, amivel, ha akarom előhívom. Természetesen restart után is úgy marad. Nálam mondjuk több infó van, de úgy paraméterezed az adott nézetet, ahogy akarod.
-
Naigen
aktív tag
válasz csikosdapro #2470 üzenetére
Telepítéskor az újban megadhatod, hogy hol tárolja a wincmd.ini-t, így oda kell majd másolnod. A többit meg megírta karlkani. Jellemzően, ha jól tévedek a c:\Users\*User_name*\AppData\Roaming\GHISLER\ rejtettbe teszi.
-
Naigen
aktív tag
válasz csikosdapro #2468 üzenetére
Ha a mostani wincmd.ini-t átteszed az újba ugyanígy kell működnie sztem.
-
Naigen
aktív tag
válasz Panthera #2443 üzenetére
Semmi extra: "Van valami megoldás arra, hogy a total commander 8.51 lássa ha telefont csatlakoztatok a gépre?"
Erre írtam, ha visszalép gyökérbe (beállítás kérdése, hogy tud-e) látni fogja, hiszen W10 alatt látszott az eszköz.
Erre jött ki-ki a saját példájával, miszerint ez nem így van.
Én mindenesetre még nem láttam olyan csatlakoztatott adathordozót, legyen az nas, telefon, gps, bármi, ami látszott az intézőben (ergo megfelelő driver telepítve lett, HA kellett), azt nem láttam volna TC-ben is.Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
Én nyilván arról tudok beszélni, nálam hogyan mennek a dolgok, mivel találkoztam és mivel nem. Ergo ha nálam látszik az a telefon tárhely(ek) TC-ben, ami az intézőben, akkor ott vmi user error-nak kell lennie annál, aki nem látja, mert semmi extra nincs nálam, w10-en vagyok, az adott telefon drivere telepítve. Ennyi.Rádugom, látom. Itt is-ott is. Mint látod, A Diskstation is betűjel nélküli, mégis látszik csak úgy, mint a telefon.
Az, hogy az Intéző a Sajátgép alatt mit jelenít meg még a kérdéses meghatókon kívül indifferens.
-
Naigen
aktív tag
válasz tonyrulez #2428 üzenetére
Egyről beszélünk, ha gyökérbe (ha úgy tetszik sajátgépbe) tudsz lépni TC-ben, akkor látni fogja, ha az intéző látja. Nálam még nem vlt olyan, hogy az utóbbiban látszott, az előbbiben meg nem, elvégre az intéző is amolyan fájlkezelő, és ugye a TC is az.2 meghajtót jelez, ha van SD slot (abban kártya), ez evidens.
-
-
Naigen
aktív tag
Üdv Urak, nem tudom, mit állíthattam el (TC Ult. Prime 6.4). Ha belépek egy könyvtárba az állapotsoron, ennyit látok, nem pedig a nyíllal jelölt korábbi állapotot. Van vkinek ötlete miért az adott könyvtár nevét látom az állapotsoron, miért nem a könyvtárra vonatkozó infókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest