Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
b_anita #2597 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! : )
Az az igazság, hogy tényleg az elején gondoltam rosszul.
Ugye megmaradtak a gyerekkori emlékek, hogy nyuszi, kartondobozban, elvan,simogatjuk, kivesszük, ugrándozik azt kész... Valójában tényleg azt hittem, hogy olyan, mint egy hörcsög, ahogy a fenti fórumtárs is említette =/
Ezért is gondoltam, hogy a 160x75x75-ös ketrec luxus lesz neki. Főleg a bolti állapotokhoz mérten.
Eleinte gyakran kivettem. Minden nap, 2x is. Csak aztán rájött, hogy ha morog, meg harap, akkor nem veszem ki =/ és nem is vettem, gondoltam nem szereti. Amikor tisztítom, akkor egy-egy órára mindig kinn van. Akkor magától megy ki, és persze vissza is : )
Azt se gondoltam volna, hogy a magaslati levegő nem tetszik neki =/Más szobában azért nem engedik, mert sajnos még a szüleimmel lakok... Így a két cica is nehéz nekik, nemhogy még egy nyúl : ) Meg sajnos a szar panelben tényleg nincs sok hely.
A kábelrágás annyira nem vészes. Figyelünk rá mindig. A szobámban csak hangszóróvezetékeket tud elrágni. Az nem gond.
Most gondolkodom rajta, hogy kiengedjem-e a szobámban úgy, mint a cicákat. Esetleg kiürítek neki egy földszinti szekrényt, abba tenném a wc-jét, talán hozzászokna.
Amúgy mikor kiengedem, egy 5-10 percig ugrál, aztán lefekszik aludni : )
A mániája az ágyam : ) Már fél méterről, helyből felugrik az 50cm-es ágyra. Csak ugye, ott is attól félek, hogy wc-nek használja, amire már volt példa nem egyszer. Így oda nem nagyon szabad neki felmenni, de ahogy látom, minnél inkább tiltom, annál jobban élvezi hogy felugorhat....
Nemtom, lehet megpróbálom ezt a kiengedősdit. A szobám már csak elég neki mozgástérnek. A kábeleket elrakom, az nem gond. Csak a Wc-t szokja meg! A többi nem zavar. Sőt, jobban örülnék, ha egész nap kinnt lenne a szobában.
Meglátjuk mi lesz. Azért ha van egy jó gazdi, odaadom neki : ) És mondjuk tényleg ez a legkényelmesebb megoldás.
De ez is érthető, mivel dolgozok. Kora reggeltől délutánig. Aztán ugye barátnőzök, aki szintén imádja, nem mindig vagyunk otthon mi se. Szal nemtom, majd kiderül. -
b_anita
csendes tag
válasz
Dany007 #2595 üzenetére
Szia! Szomorúan olvasom, hogy nem bírsz a nyuszival. Nagyon megtisztelő hogy Rám gondoltál és biztos lehetsz benne hogy itt a popója ki lenne nyalva, de elhatároztam, hogy addig nem lesz új nyussz amíg be nem kötlözünk a kertes házba és az csak jövő nyáron lesz, szóval leghamarabb kb. egy év múlva lesz nyuszim.
Több dolog is eszembe jutott.
- egyik, hogy miért nem teszed a vezetékeket olyan kis műanyag izébe, nem tudom mi a neve nem értek hozzáde hogy ne férjen hozzájuk.
- szerintem valamit az elején elszúrtál nagyon mert ha morog, akkor támadásnak veszi azt hogy benyúlsz hozzá. biztos nem tudtaos volt és nem feltételezek semmi rosszat (nehogy félreértsd) de lehet hogy Ő eleve félénkebb és az elején valahol elvesztetted a bizalmát. muszáj visszanyerned. kezdd el kézből etetni. beszélj hozzá nagyon sokat. felejtsd el hogy túl adsz rajta, tuti hogy érzi rajtad, hihetlenül átveszik az ember hangulatváltozásait.
- lehet hogy nem jól fogod meg és nem érzi magát biztonságban. Nekem a Dolly-m volt olyan hogy egyből rúgkapált mikor nem érzett talajt a lába alatt, de meg lehetett fogni ha muszáj volt. Leo már el volt a kezemben egy ideig. Fog úgy, hogy alányúlsz és a tappancsai is a kezedben legyenek, maradjon némi szilárd "talaj" a lába alatt, hátha nem érz majd úgy hogy repül. kösse jó élményhez a kivételt és Téged. simogasd meg picit és adj neki enni... nagyon hamar meg fogja tanulni...
- a ketrecet azért régja mert marhára nem tetszik neki a fogság. unatkozik. éhes. szomjas. mozgáshiánya van. általában ezek.
- ha nyuszibiztossá tennéd a szobád - biztos hogy meg lehet oldani - akkor élhetne úgy mint egy macsek. szabadon. lenne neki alom, meg minden. és egy kis doboznak vagy valaminek csak van hely. vagy miért nem lehet a nagyszobában? vagy másik helyiségben?ezek ötletek, amiket eddigi tapasztalataim alapján gondolok, és lehet hogy mindet kipróbáltad már, de úgy érzem hogy előbb kellett volna ezt átgondolnod, hiszen már korábban is tudhattad hogy nincsen hely a földön egy ketrecnek.... DE ha már így alakult akkor próbálj meg mindent. Tudod, a Kisherceg is megmondta, hogy Te egyszer és mindenkorra felelős lettél azért amit megszelídítettél. Ne add fel, mi emberek őrült leleményesek vagyunk, próbáld megoldani. Abban igazad van, hogy nem megy, akkor legkellemesebb megoldás, hogy "túl adsz rajta" és abban a reményben fekszel le, hogy hátha majd ott megnevelik és jó lesz neki. De Én csalódnék ha így lenne... fél éves a nyussz.... még rengeteget formálhatsz rajta....
remélem nem haragszol meg semmiért amit írtam, de Én így gondolom. Az Én Dolly-m nagyon beteg volt, és egy egész nyarat arra szenteltem, hogy pénzt és energiát nem kímélve küzdöttem az éltéért a végsőkig. Minden nap megszúrtam, hol izomba, hol bőr alá, egyfolytában orvoshoz jártunk, betadinnal fertőtlenítettem a tályogokat, takarítottam naponta kétszer, háromszor a rongyait mostam, hipóztam stb stb
szerintem a Te problémád könnyebben kivitelezhető és megoldható, csak akarni kell.
remélem sikerülni fog -
bbazsy
őstag
válasz
Dany007 #2595 üzenetére
de figyu
egyrészt ha nem engeded ki (a minden másnap és a fél óra szónál néztem nagyot) akkor ne is várj túl sokat. a legalsó határ, amit mindenhol olvashatsz az 2-3 óra naponta.. enélkül sose lesz 'olyan' nyulad, amilyet szeretnél.
nem hörcsög, h csak ücsörögjön a ketrecben...
és észrevehető, hogy ha ésszel csinálod, akkor általában ugrál fél-egy órát (kérdés mennyit foglalkozol vele), majd lefekszik / visszamegy magától.kábel dologra pedig szintén ez: mindenki elmondta mire számíts. az én lakásom körbe van véve 20cm -es kartonpapírral. nem mondom h csudiszép, de nem is ronda.
sajnálom a helyzeted (meg a nyusziét talán jobban), ha tényleg nem tudsz ezeken a körülményeken változtatni akkor tényleg válj meg Tőle. így is lesz elég dolga vele a köv gazdinak...
-
Dany007
veterán
Nem kéred?
Ma reggel is ágaskodott ki a ketrecből. Megszállottan rágta a rácsot... De nem tudom miért. Megint adtam neki kaját, víz még volt...
Anitára is gondoltam, ő most vesztette el a nyulacskáját
Hátha jobb kedvre derítené. Bár biztos hiányozna, de jobb helye lenne az is biztos...
A UPC kábellel azért vigyázz. A koax nagyot tud ütni... A telefontöltő még nem gáz, de a koaxot én is megérzem... -
Orsyka
tag
válasz
Dany007 #2593 üzenetére
Most néztem meg a képeket, és gyönyörű a nyulacsod
Enyém csak a vékony kábeleket rágja át (kopp kopp), de azt minden mennyiségbe. Múltkor a telefontöltőmet rágta szét, miközbe töltöttem a telefont. Viszont a UPC TV kábelét teljesen lecsupaszította és szétszedte 1-2 szakaszon a szekrény mögött.
-
Dany007
veterán
válasz
engineeeer #2590 üzenetére
Nekem is ilyen nyuszi kell : ( : : ( : (
Azon gondolkodtam, hogy építek neki valami kis kilépőt a ketrecből. Hogy ki tudjon jönni. Csak a ketrec ajtaja kb a nyakamig ér... Elég necces... Egyszerűen nem tudom letenni a földre, mert akkor már be se tud jönni senki..
Vannak itt képek a nyuszidról?Az még hagyján, hogy a könyveket megeszi, de az enyém kedvence a 220-as vezeték :S Szal nagyon kell rá figyelni... : s
Az nem baj, ha a mélyládám kábelét rágja el. Azt összekötözöm, de ha a 220-as kábelt rágja el, akkor sült nyuszi lesz : ( -
Orsyka
tag
válasz
ladybug #2591 üzenetére
Csimpi dárga mindent megeszik, ami szembe jön vele. Tegnap például úgy nyúltam be nagy nehezen a szájába és szedtem ki egy alufólia darabot, ami a szekrényről leesett a földre. De szedtem már ki zacskót is a szájából.
A hőn szeretett könyveimet, amikre vigyázok mint az életemre, már egy csomót megrágogatott itt-ott.
A WC papír gurigára tesz magasról. Neki csak az kell, amit nem kaphatna megÉn úgy tudom, hogy a nyalakodás az a puszizkodás, ők is így mutatják ki a szeretetüket. Nekem például az arcomat nyalja végig, ha fekszem és feljön mellém
Vagy ha azt mondom, hogy "Kérek puszit" akkor is egyből ad
-
engineeeer
tag
válasz
Dany007 #2587 üzenetére
Próbáld meg variálni a wc helyét a mienk egész nap kint van és soha nem potyogtat,volt már olyan h kirángatta éjszaka a wc-t a sarokból és áttolta a másikba
a mienk pont a tied ellentéte ha arra megy valaki egyből szalad és bebújik a 2lába közé az embernek még azt is megválogatja hol simizzük ha a hasánál próbáljuk odabök az orrával
sztem amúgy nem butább mint a macska pl:ha csörög a zacskó egyből tudja h kaja van (csalogatni is így szoktuk),este mindig beugrik a ketrecbe és elfekszik mert tudja h alvás van stb.A mienk is szokott nyalogatni ha odaülök és felugrik rám a gatyámat szokta lehet le akar mosni
-
Dany007
veterán
Ki szoktam engedni
Már amikor lehetőségem van rá. Olyankor mászkál egy fél órát. Rágja a vezetékeket. Meg szökdécsel mint egy szöcske
Igen, nagyon aranyos! =) Azt megengedi, hogy az arcomat odategyem az övéhez... Az nem zavarja... Még nyalogat is (miért? érzi h sós vagyok?) Csak amikor a kezem megy felé... akkor gondolja biztos kiveszem...
Pedig eleinte a vállamon sétáltattam körbe a lakásbanElis volt szépen. Csak mostmár nem fér el a vállamon...
-
Louro
őstag
LEhet érzi, hogy meg akarsz "válni" tőle és ezért próbál apró lépéseket tenni (ki-kinézeget). Szerintem enged ki és hagyd mászkálni, egyszer, ahogy írták is, majd feléd fog menni. Nem kell a simogatást erőltetni. És ha a kajatálba csinál, akkor a wc-jét csináld meg kajásnak, a kajást pedig wc-snek. Hátha az a kényelmesebb neki
Pedig annyira aranyos kis nyusz...
-
Dany007
veterán
jaaah. Nem nincsenek. Egy kicsivel talán nagyobb. Legutúbb - mikor megpróbáltam - alig fért ki a ketrecből
Amúgy most már kezd visszaszokni a Wc-jébe... =/ De jól összecsinálta a kajás helyét... : S nagyon büdös van...
Érdekes, hogy megint dugja ki a fejét... Nem tudom mért. Akkor szokta, amikor éhes vagy szomjas. Persze a kajás tál tele van kajával. Tegnap már adtam neki oda mellé a földre is, hátha a sok trutyi miatt (amit ő csinált...) nem akar onnan enni. De azt se ette meg.
Persze kézből elfogadja a kaját. Persze csak amit szeret...
De aztán megint ágaskodik kifelé... Lehetséges, hogy nem bírja a saját szagát? Tegnap alomltam ki... Csak ugye, ha az alom helyett a kajás tálba csinál...
Nemtom, lehet, hogy ki akar jönni? De akkor nem félne, meg morogna ha úgy nyúlok hozzá, hogy most kiveszlek... Amíg közelítem a kezem, és azt hiszi, hogy kaja van benne, addig okés... Aztán amikor észreveszi, hogy tovább haladok, meg simogatnám, akkor már huh egyből húzódik vissza és morog meg minden :s Pedig nem vettem ki sz.tem egy hónapja, csak kiengedtem.
Szóval nemtommivan...Én mindig azt hittem, hogy a nyuszi az csak van... Eszik, iszik, meg alszik azt kész...
Azt hittem, olyan lesz mint egy élő plüssállat... De sokkal több vele a gond, nem is olyan okos, mint egy macska mondjuk... Ahj viszont nagyon aranyos...
Kár, hogy ő nem bújik oda hozzám, meg ilyenek... Pedig nem csináltam semmi olyat... =/
Legszívesebben kiengedném, mint a macskákat, csakhát össze vissza bogyózik mindenhova... =/ Btw a 1,5 akkora macska fél tőle -
Louro
őstag
Ezeket a képeket már láttam és le is mentettem már akkor :$ Azt hittem vannak egészen frissek is
-
Dany007
veterán
A képek !
Nemtom letenni a ketrecet =/
Ha leteszem a földre, akkor pont annyi hely van, hogy a ketrec elférjen. Egyik oldalon az ágyam, a másik oldalon a szekrény. 3x2-es a szobám...
Tegnap zacskós kézzel pakoltam a bogyóit vissza a wc-s tálba, hátha visszaszokik, de nem =/ Ráadásul így a saját pisijében mászkál, miközben eszik... =/
Nem érzem úgy, hogy azt adnám neki, amit kellene...
Ha Földön lenne minden nap kiengedném. Így meg legalább 2 ember kell, h levegyük a ketrecet, kivinni a nappaliba, és ott kiengedni... Ezt meg nem lehet minden másnap.
Régebben, amíg engedte, addig rendszeresen kivettem. El is voltunk a szobámban minden nap : ) De már nem lehet kivenni... Fél, elbújik, harap, sőt még morog is : s
Érezni rajta, hogy nagyon megijed tőle, pedig nem lenne mitől... -
-
Dany007
veterán
Azt hiszem elajándékoznám a nyuszit =/
Nem tudom rendesen nevelni. Nem akarom, hogy rossz legyen neki...
A nyuszi ajándék a ketrec 15 ezer huf. Persze a nyúl se volt gratis, de szivesen odaadnám valakinek, aki rendesen a gondját tudná viselni.
Képeket már linkeltem be. Ha kell megint belinkelem...
Anita, esetleg? Új nyuszi? Hátha boldoggá tenne. Neked talán ketreced is van hozzá. Fél éves amúgy. -
Louro
őstag
Annyira jó lenne, ha már otthon várna a kis csibész
Tudom ez picit úgy hangzott, mint egy idióta szingliduma, hogy de jó lenne, ha ott várna a nagy Ő, de nem. Nekem most apró szőrpamacs kell, aki mondhatni ingyen kardioedzéseket fog tartani nekem
(Jól megfuttat)
-
Louro
őstag
Nem te vagy az első, aki írta, hogy jólnevelt nyulát átvitte másik nyúlhoz és rakoncátlanka lett
Tanulság akkor: nyulat nem mutatunk be másik nyúlnak
-
Orsyka
tag
Van itt kint neki minden, zacskó, papírlapok, wc papír gurigák... eddig nem tépte, de átvittem barátnőmhöz, akinek a nyula teljesen lerágta a tapétát körbe a szobába, és amikor hazajöttünk, gyorsan elkezdte ez a kis vakarék is. Hála istennek nem nagy tépés, de nem kéne, hogy mégjobban leoperálja a falról
-
Louro
őstag
Hát végülis még keresem az igazim
Aki kiszemelt volt, végülis elvitték, de ővele úgy voltam, hogy nem éreztem azt a "szükséges plusszt". Kivárom a következő almot
Már megszülettek, szóval már cseperednek. Olyat akarok, akire ha ránézek, azt mondhassam, hogy "Na, ő kell nekem
"
Tapétarágásra én azt akarom majd kipróbálni, hogy lesz egy vastag, fásszárú növény+rengeteg újság és papír egy kupacban a földön. A papagáj imádta az újságokat tépkedni. Hátha a nyuszit is jobban fogja csigázni a csörgő újság, mint a tapéta
-
Orsyka
tag
Sziasztok!
Az én nyulam érdekes, meg van őrülve ha egy fekete zugba van. A ketrecbe se lehet neki semmit berakni. Nem bújkál be sehova, ő inkább elterül az ágyon meg a szőnyegen.Tapétatépkedésről amúgy le lehet szoktatni?
-
ladybug
őstag
Kivehetősre még egy szavazat. Nálunk Panka már bele se férne.
-
Louro
őstag
Nagy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van két ketrec és tanácsotok szeretném kikérni. Az egyik egy átlagos ketrec. A másik pedig egy átlagos ketrec, csak annyi különbséggel, hogy ebben van egy galéria. Igazából ez szimpatikusabb, mert így mintha egy háza lenne, lenne egy kis ürege. Csak írtátok a fórumon korábban ,hogy házikót nem nagyon igénylik, meg ne legyen útban, csak ez a galériás megoldás térnövelő és pont nincs útban, hisz alatta megtudja az "árnyékban" húzni magát
-
Louro
őstag
Picit a számítógépet féltem. Mert majd ha a székre feltud ugrani, akkor ott az íróasztal és aztán a gépet is elérheti. Meg kell keresnem az oldallapokat
Igaz nem szeretnek magasban lenni a nyuszik, de azért tuti kiváncsi lesz
Már a ketrec meglesz holnap. 120*50. Volt munkahelyemre mentem érte. 10 alatt megúszom
Marad szállítóra is bőven még
Az meg, hogy eleinte jelölős, haradálós meg miegymás lesz....egye fene, csak legyen boldog
-
b_anita
csendes tag
indított már el nyomtatót?! hát nyomtatni akart
dedrága
-
bbazsy
őstag
ivartalanítás után főleg a nyuszinak nehéz.
ivartalanítás előtt meg Nekedegyedül hagyni teljesen nagyon necces. egyszerűen tudja mit szabad, mikor ott vagy, és ha elmész akkor minden mást kipróbál. indított már el nyomtatót és rágott már szét neméppolcsó pulcsi.. szal vigyázni kell vele, de már én is alig várom h hazaérjek.
-
Louro
őstag
Szia,
csak vicceltem az ágyas dologgal. Számítok a jelölésre, mivel magának akarja a helyet
Olvastam itt a fórumot már majdnem teljesen és Kiddus nyuszija elég szelíd teremtés. Remélem én is kifogok egy alapból mindent tudót (na jó, remélem pont nem
).
http://www.hobbisun.gportal.hu/ Ezt egy jóbarátom ajánlotta. Ha minden igaz, innen lesz, de nem 100% még, csak 99%.
Nagyon sokat olvasgatok estéként fórumokat, véleményeket. Ivartalanítás utáni nehéz időszakra is már most készülök, hogy még meg sincs. Vezetékeknek keresek még helyet, de nyuszibiztosra csinálom a szobát. Aztán meg a lakást is. Hagyom, had legyen majd egy idő után övé is az egész lakás este, amikor itthon vagyok.
-
b_anita
csendes tag
szia
nem akarlak elkeseríteni, de nagy esélyed van rá hogy megjelöli az ágyikódat... valamint hatalmas tévedés ha úgy gondolod, hogy hej de egyszerű lesz vele
szerintem nehezebb esetek mint egy macsek. de pont ezt szeretjük bennük
lehet nem fog mindent összekarmolni, ellenben mindent meg fog rágni szépen.
tapéta, vezetékek és minden olyan dolog veszélyben van amit Te nagyon fontosnak tartaszunatkozni nem fogsz
)
de javaslom egy jó állatorvos mindig legyen kéznél és olvass nagyon sokat a tartásukról... viszonylag kényesek... de imádnivalóak
melyik tenyészetből hozod? Hol fogod tartani? -
Louro
őstag
az új alom nem tudom milyen, de amiből először szemeztem az toy nyuszi. De amit küldtél linket ott meg kosorrú oroszlánfejűek vannak.
-
Louro
őstag
Már tűkön ülök, annyira várom. A tenyésztővel tartom a kapcsolatot, hogy mikor hozhatóak el és erre tegnap írta, hogy lett még egy alom
Ma küld majd képeket az újakról
Tök jó lenne egy fekete, kis fehér "zoknikkal". Egyszer majdnem ilyenem lett
Az meg, hogy kényeztetés. Tuti lenne bőven, vasszigor meg csak óvatosan
Ismerem magam
De azért ha megjelölné fekhelyem, akkor "elbeszélgetnék" vele az tuti
Az az én fenségterületem
-
bbazsy
őstag
az elején nagyon nehéz belőni h mit engedsz neki és mit tiltasz és hogy tiltod. ha túl sokat, akkor félénk lesz, ha túl keveset, akkor meg makacs és önfejű
enyém picit fostos, de nem vészes. majd ha most hazamegyek NO -ból, akkor picit felszerelem a lakást és megkapja az egészet + nagyobb ketrecet
-
bbazsy
őstag
-
ladybug
őstag
Nekem nyuszim, cicám és kutyám is van. A macskánk egyszer sem karmolt meg, pedig már 4 éves. A nyuszink viszont 3 éve él velünk, de bizony többször harapdált meg és kiszámíthatalanabb, mint a macskánk. Ennek ellenére nagyon bírom, örülök, hogy van, viszont nagyon észnél kell vele lenni a nevelés szempontjából.
-
bbazsy
őstag
én fiatalt vennék csakis, kb 6 hetes kortól lehet elhozni..
szoktatással általában nincs gond, pisi magától betalál, bogyesz meg 1-2 hét odafigyelés után fixálódik egy helyre.
keress rá NETen, elég sok oldal foglalkozik ezzel.általában a nőstény macerásabb (makacsabb), de ezt enyéne válogatja. viszont ivartalanításnál mindenképp jobb a fiú, egyszerűbb (olcsóbb) műtét.
-
Louro
őstag
Sziasztok,
nyulat minél fiatalabbat éri meg venni? Saját kedvencnek lenne és a szobatisztaság miatt kérdem, hogy hím vagy nőstény vagy mindegy és minél fiatalabb gondolom, annál könnyebben szoktatható rá. És, hogy mi a procedúrája, menete a szobatisztaságra szoktatásnak? Végülis cicára akart szinte mindenki rábeszélni, de mindent összekarmol, míg a nyuszi max potyogtat, ami szilárd
-
b_anita
csendes tag
nehezen fogod bírni, de gondolj arra, utána milyen jó lesz a kis szőrdögöt (Én így hívtam Leo-t
) viszontlátni... Én tervezgetem hogy jövőre lesz nyuszim, ha elköltöztem... Nekem is elvonási tüneteim vannak hidd el, tudom milyen rossz... de Téged otthon vár
gondold el hogy fog örülni Neked
-
Dany007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Fujifilm X
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest