- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
-
Orsyka
tag
válasz
ladybug #2591 üzenetére
Csimpi dárga mindent megeszik, ami szembe jön vele. Tegnap például úgy nyúltam be nagy nehezen a szájába és szedtem ki egy alufólia darabot, ami a szekrényről leesett a földre. De szedtem már ki zacskót is a szájából.
A hőn szeretett könyveimet, amikre vigyázok mint az életemre, már egy csomót megrágogatott itt-ott.
A WC papír gurigára tesz magasról. Neki csak az kell, amit nem kaphatna megÉn úgy tudom, hogy a nyalakodás az a puszizkodás, ők is így mutatják ki a szeretetüket. Nekem például az arcomat nyalja végig, ha fekszem és feljön mellém
Vagy ha azt mondom, hogy "Kérek puszit" akkor is egyből ad
-
bbazsy
őstag
-
Dany007
veterán
válasz
ladybug #2494 üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
Erre mondjuk nem is gondoltam, hogy kivétel helyett levehetném a ketrecet és csak simán kiengedném.
Azóta csak egyszer vettem ki. Gyorsba elkaptam, és már futott is fel a vállamra... Nem harapott, se semmi, nem volt rá ideje
De amúgy hagyom békén. Nem akar kijönni akkor nem jön ki : )
A ketreccel meg az áthelyezéssel csak az a gond, hogy egyszerűen nincs máshol hely.
A ketrec 150x80x80-as. Éppenhogy le tudom tenni a szobában, de akkor már nincs is mellette hely. Egyik oldalról az ágy, a másikról a szekrény. Szó szerint 5cm hely sincs...
A szobán kívül meg nem lehet, mivel nem egyedül élek, és a család nem igazán tolerálja a dolgot =/
Ezért az áthelyezés nem lehetséges.Azt viszont kifogom próbálni, hogy leveszem a ketrecet és kinyitom : ) Hadd jöjjön ki a kis kíváncsi! Persze egyedül azt se tudom levenni
-
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2462 üzenetére
Hát Leo nagyon bújós nyuszi. Dolly is az volt de Ő valahogy másképp. Lehet hogy azért mert még pici (11hetes
) nem tudom. De Őt pl. fel tudom venni és simizni. Viszont olyan kis félős. A szobámból nem mer kijönni. Ma gondoltam együtt megnézzük mi van a szobán túl... felvettem, simiztem és kisétáltam vele az előszobába. Ott leültem és letettem magam mellé, adtam neki enni is, és reméltem elkezdi felfedezni a területet. Ehelyett el sem mozdult mellőlem, a kaja sem kellett neki. Picit beleszimatolt a levegőbe majd mellém bújt, utána meg felmászott Rám, és bújt a nyakamhoz...
Jól van, mondom akkor nem erőlttejük ha Ő nem szeretné, és visszamentünk.
Azon kívül nem fél másoktól, de olyan "anyás"
Ha tehetné mindig Velem lenne... olyan babás még
Szeretem, na! -
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2380 üzenetére
köszi linket, de ebben sincs benne ami nekem kell (ahogy szinte egyikben sem)
Ő most kezdett el, és 9 hónapos lassan
szóval akkor hívjam fel a dokit és kérdezzem meg, az a tuti. nem idegesít(annyira) meg semmi, de picit tényleg kezelhetetlen néha. meg ezt a nagyon emlegetett állva spriccelős pisilős dolgot annyira nem szeretném látni tőle, elég, h a bogyóit szórja most egyre jobban.
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2377 üzenetére
hát ha a helyet kérdezed, akkor igen, mivel fél évig itt volt a ketrece, gondolom megszokta.
viszont ha leülök zongorázni és nincs kint, akkor indul a műsor a ketrecbe: rúgdosás, futkosás, h ki akar jönni..
és sokadszorra veszem észre, h zongorázáskor idejön és befekszik alá -
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2340 üzenetére
ha más nem, megszokja majd az új rendszert, muszájból..
nem tudom az idősebbeket lehet-e nevelgetni, de Ő már pl nem megy ki a szobából se, ha én itt vagyok. tudja, h nem szabad...(viszont a szigor következménye, h elég félénk még mindig, most ezen dolgozunk.. nehéz eltalálni az egyensúlyt)
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2335 üzenetére
így érthető..
nekem van szívem csak akkor kiengedni, mikor itthon vagyok, akkor tudok rá figyelni. máshogy tényleg nem megy..
és szerencsére a bútort (teljesen új bútor van az egész lakásban) sehol nem kóstolgatja, csak az egyik fotelt, illetve az alumíniumot.. azokat meg egye ha akarja...sajnálom, remélem v megbékéltek, vagy találsz neki egy új gazdit.
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2317 üzenetére
igen ebbe már belefutottam én is, az a zacskó rajtam marad sztem..
próbáltam keverni azzal, amit eddig kapott zöldet, kiválogattataláltam rendes szénát, majd megveszem neki pénteken.
ugrálndozzon csak, vasárnap úgyis magányos lesz szegény (szombat estétől vasárnap estig nem leszek
)
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2310 üzenetére
azt figyeltem pont, h ahova rakok forgácsot, oda pisil (csak).
ha egyik sarokba, akkor oda, ha másikba, akkor oda; ha középre, akkor oda
ezért most beraktam a WCjét, bele almot és sehova máshova.. illetve elkezdtem szorgalmasan gyűjtögetni bele a bogyóit is, hátha észreveszi magát lassansarokwct kapott a szobába is, illetve van egy kis része ott is lekerítve, szokja a padlót/szobát is.
meglátjuk, ha ez bejön, akkor igy marad, ha nem, akkor vissza minden
reggeli hasmenés is megvolt, zöldség adagja visszavéve (bár érthető, tegnap benyomott egy fél répát 7 hetesen
)..
amúgy tök szelíd már, ma engedte, h a hasát simogassam, miközben fekszik. nem sokat, de engedte, pedig eddig mindig elfutott ilyenkor.
kapott mogyoróágakat, ill más fajta szénát is, amit nem eszik meg
fressnapf -os nénivel is lespanoltam, mostanában minden nap láthát így mára kb ennyi.
természetesen megjött a fényképezőm és természetesen ezzel egyidőben ment tönkre az amúgy már rég meglevő memóriakártyám
>> Murphy is kb annyit aludhat, mint ez a kis szarzsák hajnalban
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2307 üzenetére
na probalom atsoktatni a kinti életre, ketrecben pisijével már jól viselkedik, kakit meg egy másik sarokba gyűjti
kiengedem, akkor rendszerint telekakilja a szobát, de ezt megszoktam.
ma végre kipucoltam neki az egyik sarkot (nem kosz, hanem még a költözködésből maradt bútordarabok), oda tettem egy nyusziWCt, és kitettem. pisijét már oda intézi, viszont tőlem is fél még nagyon, közelbe jövök, akkor bemenekül, ott meg nem akarom bántani.. kajával is próbáltam kicsalni, egyelőre semmi.
kap még időt..
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2305 üzenetére
azért, de akkor mind1.
ma kiszedtük meg meggyümiszkültem, most már merészebb. egész nap nyitva volt a ketrec, nem mert kijönni, most meg már a csukott ajtót is rágja
wc gurigával még játszik meg dobálja, ahhoz még pici h elpusztítsa..
sarok választás is alakul, gyűlnek egy helyre a bogyók is talán.. ami meg nem tetszik sarok, abból meg kitúrja a forgácsotlaminálton meg nekifut, aztán ütközik a szoba másik végén.. dili eez, de úgy néz ki elleszünk
barátné csinált fotókat, de sztem legkésőbb hétfőn megjön én gépem is, akkor rakok fel, sztem nagyon szép kis dög lett
név is módosul, Ubul nem illik rá, lehet Béla lesz
bocs a hosszú hszekért, de picit be vagyok még zsongva..
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2292 üzenetére
én meg a futárt, h meghozza a fényképezőgépem
még pár nap
szerencsétlen hazahoztuk BKVval 2.5 óra alatt, most már a ketrecben.
bogyói mindenfele, próbálom az általam választott sarokba gyűjteni őket, majd max felülbírálja
viszont iszonyú félénk, nem jön oda, behúzódik egy sarokba. ha hozzáérek, akkor meg elfut
házikóját meg már kivettem pont ezért..
na kap még pár napot...ha elkezdek hozzá beszélni, megmozdulok v köhögök akkor összerándul
az előbb is eldobta magát a falhoz ahogy szokták, én meg felröhögtem, gyorsan felugrott, rájött h ilyet még itt "nem szabad"kéééééééééész.
-
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2244 üzenetére
Először is üdv előre is Ubulnak (Neem röhögtem)
Dollyval kapcsolatban:
Köszönöm szépen a bíztató szavakat és a jó tanácsokat!
A hangulata és az étvágya az kifejezetten jóónak mondható!! Folyamatos ugrálás egész héten, evés, ivás, rosszalkodás, rombolás...
A szeme ma eléggé begyulladt, de ez igazából várható volt. Egyből kamilláztam neki egész nap, most estére már szebb. Holnap reggel megyünk az orvoshoz vissza (mert ugyebár letelt az a bizonyos kritikus egy hét) és meglátjuk mit mond. A tályogok ahogy én megítélem vagy nem nőttek vagy cska minimálid mértékben (én nem érzékelem a változást). Újabbak nem jöttek ki, sőt az egyik kisebb is lett - szerintem.
Szerintem hízott is. Múltkor kereken két kg. volt, most kíváncsi leszek...
Nem adom fel ám egykönnyen!! Küzdök érte ameddig látom h van értelme, és amíg szemmel láthatóan nincsenek fájdalmai!
A szeretet csodájában Én is hiszek és bízok!!! Eddigis nagyon szerettem a nyulit, de most h beteg és még inkább kiszolgáltatott, és tudom h többek között rajtam (is) múlik az élete.... most meg napról napra jobban kötődöm hozzá!!!!
A lényeg a lényeg, h a hét nagyon jó kedvűne és vidáman telt, aminek nagyon örülök. Félek a holnapi találkozástól az orvossal, de állunk elébe, és tesszük a dolgunkat!!
Holnap jelentkezem és beszámolok!!Kidus!! minden nap két héten át jártunk orvoshoz és betadinnal tisztították úgy ahogy Te is mondtad. Az utóbbi néhány napban pedig Én itthon is csináltam. Most már azért többnyire befforrtak a sebek, és nem is engedi már hogy itthon hozzányúljak.
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug #2244 üzenetére
Ubul (nemröhög
) lesz a neve, és még nem.
most volt 3 hetes, szept10. -én kapja a 6 hetes oltást, utána hozhatom el.
a mókás, h legjobb esetben is előtte 3 nappal tudok költözni, zsal együtt szokjuk majd az új helyetP.s.: mivel addigra meg kell szereznem a cuccokat is, tudtok olyan boltot, ami ha lehet Budán van, és mindent megkapok egy helyen?
van itt egy Fressnapf, az jó?#2246: persze, képeket rakok amint lesz
-
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2235 üzenetére
alszik
NAGYON SZERETEM A DOLLY NYUSZIT
mindent megteszünk érte....!!!!!!!!!!!
Adja Isten h jobban legyen!!!!!!!!!!
rengeteget sírtam már miatta, nem bíírom abbahagyni!! Ő egy különleges nyúl!! nem halhat meg!! Az egyik legjobb barátom. Ti nyulasok biztos értitek miről beszélek! Nem bírom ki ha el kell altatni.Nagyon szeretem!! ISTENEM!! annyira szeretem!!!! Nincsen igazság a Földön ha így lesz vége
Ő nem csak egy nyúl!!! Ő a Dolly!! AZ EGYIK LEGJOBB BARÁTOM!! -
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2209 üzenetére
már két szurin túl vagyunk. Én nagyon ügyes vagyok, Ő pedig egy hős!!!
hát a szeme még mindig elég csúnya, de 4-5 nap kell mire elkezd visszahúzódni, legalábbis múltkor is így volt... de eszik viszonylag jól. igaz kézből, de eszik... bizakodom!!
ma kiborogatta a magos tálkáját mire hazaértem
szval remélem rendben lesz!!! a szurival már nem lesz gond -
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2207 üzenetére
igen, azt hiszem aludt.. este ahogy maára hagytam, lefeküdt, én meg már nem is zavartam...
a szeme szegénykémnek elég csúnya, váladékozik is, meg még benne van az fehér trutyi amit beletettek neki... meg hát az arca azért még dagadt, de múltkor is a teljes duzzanat csak olyan 4-5 nap után tűnt el... próbáltam egy kis kamillással körülette letisztítani a szőrét is, de nem engedi, úgyhogy nem is erőltettem, Ő tudja mi a jó neki. kb. olyan két óra múlva esedékes az első szuri... nem mondom hogy nem félek tőle.
voltam ma a bizonyos állati áruházban, és bevásároltam
új nyuszis tál, szárított gyógynövények, répaszirom, vitamin...., aztán mentem tovább a másik üzletbe, ott meg vettem zöldeket. -
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2205 üzenetére
amíg a baci benn van a szervezetében addig kiújulhat! de Én nagyon bízom az állatorvosban meg egyéb dolgokban... két éves amúgy, szval meg kell gyógyulnia.
szval a fő kérdés most itt: hogy milyen hatást sikerül elérni az antibiotikummal?!
megfogadtam, hogy pozitív leszek!!! nem akarom itt rázúdítani a nyúlra még az én negatí energiáimat is!! szval akkor beszéljünk arról, hogy a gyógyszer hatni fog!!! és még sok kis rosszaságról számokhatok be!!! de az jó volt, hogy ma itt voltál, és volt kivel megosztanom, aki ugyanúgy van az állatokkal mint Én. Köszi
édes kicsi nyuszi, nem érdemli meg hogy ilyen nagy baj történjen vele!!!
most szundikál a lelkem...
úgyhogy jóéjt nektek is!!!
nekem a fél szemem rajta lesz még este is.... -
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2203 üzenetére
na, pont most adtam neki enni... hát megint fel lett neki nyitva, kitisztítva, és holnaptól kezdve 12 napon át nekem kell injekcióznom. nagy dózisban fog antibiotikumot kapni. kérdezte a doki hogy be tudom-e adni, vállalom-e?? vagy naponta beviszem. hát egyrészt ez nem kivitelezhető, másrészt neki sem biztos jót tenne az ide-oda hurcibálás napi szinten. meg hát mondom végülis szakápoló vagyok vagy mi, be kell tudnom adni...
múltkor ugye volt szó ezekről a csontkinövésekről, azt megint mondta hogy vannak... de azt mondta hogy tulajdonképpen ez nem csontrák, hanem van egy olyan baci ami a csontokat támadja meg, és rendellesen csontkinövéseket okoz és a gyulladás is érinti a csontot ezáltal, úgyhogy ezért fontos az antibiotikum. és ugye ezt én orálisan nem tudtam neki adni, mert nem eszik annyit, no meg megérzi a szígát és nem eszi meg, de akkor ez így talán jobban kivitelezhető lesz... a tű nagyon pici, olyan mint az inzulinos, és 0,1 ml. az adag, szóval az egész kb 5mp.-t vesz igénybe és holnaptól lesz segítség aki majd lefogja addig. ha van köztetek hívő akkor imádkozzon a Dollyért... én fogok!!!! mert angyon szeretem és szeretném ha még rohangálnak a lábam előtt és lerágná a tapétát meg a jegyzeteimet... és lopkodna a kajából és zörögne este!! szóval azt mondom ne haragudjatok a nyuszikra a rosszaságok miatt... -
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #2198 üzenetére
du. 4-től van rendelés.
az történt, hogy tegnap kezdődött, de mára lett drasztikus: jobb oldalt (ahol műtve lett) fel van dagadva az arca, és a szeme is be van gyulladva elég csúnyán. nehezen is eszik.... UGYE mixomatozis nem lehet???????? be van oltva, és ez nem olyan göbö, hólyagos, meg a fülén nincsen semmi.... és "csak" egyik oldalon ilyen... kezdek mostmár NAGYON ideges lenni -
mukumi
csendes tag
válasz
ladybug #2105 üzenetére
Nagyon cuki, olyan mint Hófehérke a törpéknél barna változatban
De igaz ami igaz, amire a nyuszik egyszer szemet vetnek...nálunk a nappaliban levő kanapé lett már majdnem Sepié. Itthon nagyon nem mehet oda ahova akar, (anyuval így sikerült megegyeznem, hogy egyeltalán lehessen) a koliban meg megszokta, hogy jöhet mehet egész nap. Úgyhogy a nyuszik bosszút állnak...gondolta Sepi és bármit csinálok az ágy a wc.
Már ott tartunk, hogy ha kiengedem akkor takarófóliát rakok az ágyra, mert esküszöm figyel és ha fél percig nem nézek oda már kész is
. Mindegy, már nem mérgelődöm, elvégre előbb-utóbb megbolondulnék, nyúllal szemben úgysem én nyerek.
Max. 2 percig
-
Shadowfax
addikt
válasz
ladybug #2048 üzenetére
Pedig ilyen kis picuri volt őkelme.
A minap megharapta a lábamat, mert rászóltam, hogy ne rágja a szőnyeget
Sipi idomítása.Tengerimalacokról jut eszembe: a minap olvastam a blogodat, volt benne kép Borkáról meg a plüss házi papucsairól, aztán 1 perc után rájöttem, hogy azok nem is papucsok, hanem a cocik.
-
MolCi
tag
-
foltika
csendes tag
válasz
ladybug #1956 üzenetére
Áááá... én nem bírom elnézni a bánatos képét egy napon keresztúl.
Szerintem tudja, hogy rosszat csinál, mert amikor odabogyóz a szőnyegére, és nézem,
csak ül, mint a kotlós a tojásain. Csak akkor megy el onnan ha már nem vagyok ott, és akkor gyorsan bebújik a sarokba.
Régen láttunk Pankáról képet.
Tepsis nagyon ari.
Most vagy én nőttem meg, vagy a mérleg ment össze?[link] -
foltika
csendes tag
válasz
ladybug #1892 üzenetére
Köszi az érdeklődést
A műtét megvolt, bár soha ne jutott volna eszembe, hogy ezt tegyem vele.Nagyon megviselte, akár csak engem. Én lelkileg, Ő pedig testileg, lelkileg egyaránt.össze van törve.Ma van a 3. napja, de azóta szinte semmit nem eszik, (akárcsak én, ) inni is csak úgy iszik ,ha odatartom a szájához az itatóját. Bebújt a kedvenc helyére, és azóta elő sem jön, ha odamegyek hozzá, hogy megsimogassam, látom a szemében a fájdalmat, és a vádat...''Miért okoztál nekem ilyen fájdalmat, mit tettem, hogy ezt érdemeltem.
''
Úgy érzem soha többet nem tud megbízni bennem, és örökre elveszítettem a szeretetét.
Legszívesebben szemen köpném magamat.
Vigasztaljatok meg, hogy elfelejti idővel, és ugyanúgy fog ragaszkodni hozzám, és szeretni fog, mint eddig.
Vukocskának: A rács csak kellék. Foltos egész nap szabadon van, ha büntire kerül sor,
20 percnél tovább nem bírom ki, hogy bezártam, és kiengedem, bár most
azt kívánon csak pisilne és bogyózna szanaszét a szobában, csak
mielőbb gyógyulna meg, és lenne újra az én tündéri ugri-bugri kis manóm.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
foltika
csendes tag
válasz
ladybug #1787 üzenetére
Szia mindenkinek!
A kis Panka még mindig jól viselkedik?
Én is voltam hasonló cipőben Foltossal. Mindig lebogyózott az előszobában, erre kitiltottam onnan, mert minden fenyítés hiábavalónak bizonyult. Száműztem a gyerekszobába. Először csodásan viselkedett, sehol egy bogyó. Sajnos ez mára megváltozott, már azt sem tartja tiszteletben. Bár itt azért nem olyan kritikus a helyzet, mert csak itt-ott van 1-2 bogyó, mintha lusta lenne bemenni a helyére, és nem tudná visszatartani.
Ilyenkor kicsit bezárom, lebogyóz rendesen, akkor kijöhet.
1-2 új képet szívesen nézegetnék minden nyusziról, olyan tündériek. -
foltika
csendes tag
válasz
ladybug #1758 üzenetére
''Akkor is én nyerek''
Ebben azért nem lennék ilyen biztos.
Az én nyuszkóm eleinte maga volt a megtestesült csoda. Cak a ketrecébe bogyózott, na meg ha vendégek jöttek, akkor ejtett el 1-2-t..Később már ez rendszeres lett, ( vendégek sem kellettek hozzá) de csak az előszobában.Száműztem az előszobából, maradt neki a gyerekszoba, ahogy mondom hónapokig semmi, sehol egy bogyó. Kb. két hete állandóan a bogyeszait szedegetem, sőt már arra a pontra jutott, hogy már oda is pisil.
Ha megbüntetem, néz rám az ártatlan szemeivel, mintha azt mondaná '' de hát én nem csináltam semmi rosszat, mért zártál be?''
Ahogy Zoliboy mondja, imádni valók, és bogyó ide, bogyó oda, nem igazán lehet rájuk haragudni.
De azért sok kitartást kívánok neked, lehet, hogy neked sikerül, úgy legyen.
Én is próbálkozom még. A remény hal meg utoljára. -
b_anita
csendes tag
válasz
ladybug #1748 üzenetére
Óóó..., emlékszem még Én is azokra a ''szép'' időkre amikor Dolly az ágyneműmet állandóan lepisilte és milliónyi bogyót nyomott az ágyamra!! Én sem nagyon tudtam vele mit kezdeni, aztán a sarkamra álltam!!
Szigorúan csak felügyelettel volt kiengedve, és ha felment az ágyamra, akkor elég erélyesen rászóltam és a fenekére csaptam! Egy idő után elég volt már csak rászólni, majd elég volt csak megjelennem és már le is spurizott az ágyamról!!! Majd már arról is leszokott, hogy az ágyra felugorjon!! Most egy pár hete feljött mellém, és olyan aranyos volt... lefeküdt és szunyókált amíg én filmet néztem!! És se pisi, se kaki...
És csak akkor jön fel az ágyra, ha én is ott vagyok, és csak azért hogy még ott is aközelembe legyen!! Szóval. erről az idegtépő szokásról szerencsésen leszoktattam!!!
Csak ezzel a tapétarágással mi legyen....... -
Kidus
őstag
válasz
ladybug #1735 üzenetére
Nalam Pepe csutka alom.
A legjobb eddig, a forgacs budos volt nagyon hamar, es szethordta, osszeragadt az egesz, szenat is probaltam, de az se igazan jott be, kinomban mar a macska almot is lecsekkoltam
Ezt eleg kb. 3 naponta nagytakaritani, egyebkent csak az erintett reszeket.
Van meg az is, amit Sipi hasznalt, azt nem tudom hogy hivjak, o nagyon dicserte, de nekem draga volt. Ez olcso, es bevalt -
Kidus
őstag
válasz
ladybug #1729 üzenetére
Azert mert Chill hibas. Megmondtak az allatkereskedesben, hogy selejt, es olcsobban oda is adtak epp ezert, mert mi az, hogy megmarad az ember oleben, meg ul nyugodtan, kulonben is milyen kicsi, tenyesztesre alkalmatlan, epp keszultek visszaadni a tenyesztonek.
Most meg akkora nagy darab, es jolnevelt, nyugodt, semmitol nem ijedezik, eljatszik a macskaval, kutyaval, alszik a metron, es ha lenne itt egy nyuszilany, valoszinuleg nem nagyon lenne nyugta.
Pankat is megprobalta joparszor becserkeszni, ugy kellett rola lerancigalni, ne legyen liliomtipro megse
Majd ha mar jueszej levegot szivunk, kap egy nyuszilanyt. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Automata kávégépek
- Last Epoch
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest