Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
válasz
b_anita
üzenetére
A te nyuszid nem rágta a bútorokat,ajtófélfákat...?Az enyém még a tapétát is lekaparja és hiába zárom be ha kijön megint kezdi sőt a ketrecből is ki tud jönni!Vettem neki egy rácsot amivel körbekerítem és van rajta egy kapu még azt is kinyitja,fogalmam sincs hogy csinálja mert felfelé kell húzni és úgy tolni igazi kis Houdini

-
b_anita
csendes tag
Ó, köszi a választ, megerősítést vártam de Én is így gondoltam
Malackák külön laknak és amikor megjön a nyuszi Ő is külön fog lakni. Mindkét kalit 100Xvalahányas kb. A kiengedésre kérdeztem hogy akkor az végülis nem gond. Napközben mindenki a helyén lesz. Csak akkor nem szívatom őket azzal, hogy most a nyuszi van kinn (amúgy Leo lesz a neve
) most meg a malackák... hanem akkor mehet ki merre lát
már nagyon várom
-
Louro
őstag
válasz
b_anita
üzenetére
Tudom ezután sokan fognak lehurrogni, de két fiatal állat még összetud barátkozni, de ha már ivarérettek, nem érdemes malacot nyuszival összerakni. Kiengedve meg mindegy, hogy egy nagy szobában vannak együtt, mivel van hová ugrálniunk, bújkálniuk. És a helyhez és pénztárcádhoz képest a lehető legnagyobb ketrecet vedd meg nekik. Mindkét állat elég mozgékony. Tudom nem olcsóak, de jobb, mintha egy szűk helyen próbálnának meg futkorászni
-
Louro
őstag
válasz
b_anita
üzenetére
fiúknál javasolt, hacsak nem gondolkozol alomban. Kangörcs eléggé esélyes a nyulaknál. És nem kell két fiatalra azt hinni, hogy fiú meg lány, mert hát a domináns hím a gyengébb hímnél is bepróbálkozik csak, hogy feszültséget oldjon.
Érdemes. Én javaslom, minél fiatalabb korban. Ha egyedül van, akkor is, ha párban, akkoris, hacsak nem szeretnél kisnyuszikat. A legtöbb kisállatkereskedés befogadja a már önállóan táplálkozó egyedeket. Vannak azért elég megbízható helyek, nem kell mindtől félni.
-
b_anita
csendes tag
Vitázás helyett pl. írhattatok volna az ivartalanításról!!!

-
Louro
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
Bocs, lehet hogy tényleg nálam van a hiba....3 óra alvás+meló+lecseszések....szóval nem a legüdébb vagyok és tegnap este vagyis éjszaka után pláne a feje tetején a világom.
bocs, ha ennyire tenyérbemászó voltam:kezfogas
-
Louro
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
És én írtam, hogy azt adj neki? Csak írtam, hogy azt szeretik. De akkoris ha már csoki vagy sárgarépalapu, akkor inkább utóbbi. De én inkább maradnék a magvaknál és a szénánál. A bolti olcsóbb magkeverékek is tökéletesek. Ha meg van valakinek pincéje és jó nagy és van is helye, egy kis szénabála hosszú távon is jó

-
Louro
őstag
Sárgarépa zöldjét nagyon sok háziállat kedveli.
-
Louro
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
Ha lehet sohase adjunk csokit. És a másik nagy hiba: kenyér. Szárítva max, de úgyse ajánlott!!!!!!!!!
A természetben ilyeneket nem esznek. Répa és egyéb zöldségfélék és a széna tökéletes táplálék nekik és nem drágák az általános magkeverékek sem.
széna+víz e kettő a legfontosabb, hogy legyen nekik. A széna a hátsó fogaik miatt is főleg.
-
bbazsy
őstag
sárgarépa zöldjét szoktatok adni neki ?
-
bbazsy
őstag
válasz
b_anita
üzenetére
tök jó arcok !
(de a barna szebb. mondom én, barna nyuszi tulaj
)2. -re: legyen. ha fiú akkor mindenképp, de sztem még a lányoknál is érdemes.
kevesebb gondjuk lehet később (daganat, stb), ill nem tudom Te hogy vagy vele, de én nem annyira szeretem, mikor megerőszakolják a lábam
mind2 nemnek megvannak a dilijei, én valahogy könnyebbnek érzem ezek nélkül az életet.amúgy én most viszem a héten dokihoz, majd utána nyilatkozok változott-e valami. de most még a szobatisztasággal is lettek gondok, legalábbis a bogyók terén.
-
b_anita
csendes tag
válasz
b_anita
üzenetére
Eldöntöttem... a fekete-fehér nyuszi lesz. Ne kérdezzétek mi alapján, mert nem tudom, amikor először láttam a képeket akkor egy hangyányival jobban húzott hozzá a szívem. Legjobb lenne mindkettő, dehát mindennek van határa.
Két kérdés:
1- azt nyilván tudjuk hogy malacok nyuszik nem lakhatnak együtt. DE: mivel van két coca is itthon, az úgy nem gondu ugye ha együtt a nyuszival vannak kiengedve? Hiszen akkor már egy nagy területen vannak és mindenki oda megy ahova akar. a malacok úgyis elbújnak a radiátor alá, a nyuszi meg (ha olyan miint a Dolly-m volt) úgyis ott lesz ahol Én!2- az ivartalanítás!!!???
Legyen ne legyen??
Kidus szeretném ha Te is leírnád a véleményed!! Nőstényeknél ez sokkal nagyobb műtét tudom. De mégis szükséges?? Dolly nem volt ivartalanítva. Félek is tőle kicsit... mégiscsak egy műtétről van szó. Szóval szerintetek??? Jó még nem aktuális de nyáron már igen vagy ősszel.Nagyon boldog vagyok!!!!!!
Hiába, lehet élni nyuszi nélkül csak nem érdemes!
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
köszi linket, de ebben sincs benne ami nekem kell (ahogy szinte egyikben sem)
Ő most kezdett el, és 9 hónapos lassan

szóval akkor hívjam fel a dokit és kérdezzem meg, az a tuti. nem idegesít(annyira) meg semmi, de picit tényleg kezelhetetlen néha. meg ezt a nagyon emlegetett állva spriccelős pisilős dolgot annyira nem szeretném látni tőle, elég, h a bogyóit szórja most egyre jobban.
-
bbazsy
őstag
mikor kell ivartalanítani ?
mert most már egész biztosan serdül.. a lábam a tanu

-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
hát ha a helyet kérdezed, akkor igen, mivel fél évig itt volt a ketrece, gondolom megszokta.
viszont ha leülök zongorázni és nincs kint, akkor indul a műsor a ketrecbe: rúgdosás, futkosás, h ki akar jönni..
és sokadszorra veszem észre, h zongorázáskor idejön és befekszik alá
-
bbazsy
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
nem

határozott voltam sokáig, leszoktattam. most hacsak nagyon nem jön rá a hülye, akkor nem bántja.amik régóta itt vannak, azokhoz (szinte) soha. a képen a szintit 2 hete hoztam, azért van a talpán a papír, azt még kóstolgatja.
viszont elkezdett serdülni
kb mindent elkezdett letámadni ami mozog... -
bbazsy
őstag
hazavittem, otthon hagytam >> hiányzik

gondoltam hagyom picit ősöknek nyúzni, nem volt okos ötlet..
hétvégén valahogy hazaugrok érte, nem jó ez így

-
b_anita
csendes tag
válasz
b_anita
üzenetére
Életem egén apró tünemény
Ez a tündéri, kicsiny, bundás lény.
Ha Terád nézek
Kicsi szőrgombóc
Örömöt érzek
Ünnepre valót.
De tudom jól, hogy eme hosszú fülek
Nem csupán egyszeri, Húsvétos ügyek,
Hanem egy életre kötnek barátságot
És én ezt a lehető legkevésbé sem bánom!
Két tapsi fül, két fényes szem,
Ez így untig elég nekem.
A többi csupán ráadás,
És nem kell ide számadás:
Aki jó, az jó,
Ami jó, az jó!
Nyulat csak szeretni lehet,
Aki tartja becsülje meg
Élő kincset őriz az
Akinek nyuszija van.

-
b_anita
csendes tag
sziasztok! arra gondoltam, hogy most, húsvét után biztosan (sajnos) sok nyuszitól igyekeznek majd megválni. tudom, az állatkert idén nem fogad be elvileg nyuszikat, de Én egyet szeretnék megmenekíteni
főleg mert már hiányzik a fülesek társasága
szerintetek hol érdemes körbenézni? hova lehet mégis leadni nyuszikat??? -
Dany007
veterán
Köszönöm a tanácsokat!
Ma adtam neki egy kis zöldet.
Meg tegnap este észrevettem, hogy eszi a szénát is : ) Igaz még elég nehezen tud enni, de majd belejön. Nagyokat ugrálgat
Mint valami szöcske... Ilyet se láttam még nyúlnál : )
Nagyon édes...
A családban már van 2 cica, 2 csincsilla, 1 prérikutya, meg egy nyuszi is : ) (lassan belépőt szedhetnénk
) -
Dany007
veterán
Vettem egy Nyuszit!!!!

Persze nem a húsvéti hóbort miatt.
Kis törpenyuszi. A képek itt láthatók:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]/a képek minőségéért szíves elnézéseteket kéri az Apple Inc./
Az a helyzet, hogy állítólag még csak 4 hetes. Nem lehet neki akármit adni. Azt mondták almát, meg szénát, répát meg tápot majd csak később.
Van valakinek tapasztalata ilyen fiatal nyuszikkal kapcsolatban?
Csak mert én még nem láttam szénát enni. Almát már evett, meg ivott is, de gondolom az se jó neki ha csak almát eszik... De szénát meg nem.
Mit adhatok neki ilyen fiatal korban? -
bbazsy
őstag
boldog nyuszit

az enyém boldog végre itthon az udvaron, kiszabadult a panelből

-
Zoliboy95
tag
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!
-
b_anita
csendes tag
Sziasztok! Már nagyon-nagyon régen "jártam" erre. Amióta Dolly elment nem volt kedvem hozzá. De ma, valamiért mégis eszembe jutott ez az oldal. Sajnos azóta nincsen másik nyulam, valahogy nem tudom túltenni magam Dolly megpróbáltatásain és általam való elaltatásán. Ha megengedem magamnak, akkor a mai napig elsírom magam
De lehet hogy többet fogom olvasgatni megint a hsz-kat... legalább lélekben lesz nyulam
de azért tervezem hogy majd lesz nyuszi, ha beköltözünk az új házba, de az még min. fél év...addig nem. most két tengerimalacot nevelgetek és egyikben szerintem reinkarnálódott a Dolly mert rágja a tapétát, sőt mindent rág... persze Őt nem pótolhatja senki. a kertbe lett eltemetve, néha gyújtunk ott neki gyertyát (pl. halottak napján).
De másképp is szoktam gyertyát gyújtani: Dolly
nézzétek meg a nyuszi emlékére
Elnézést hogy ilyen gyászosra sikerült a hsz., a következők nem éesznek ilyenek. Mert újra csatlakozom hozzátok, egyelőre nyuszi nélkül.
Kezdem is az olvasgatást
-
engineeeer
tag
[link] Márlon

-
gaborbol
őstag
Puszedli :
-
gaborbol
őstag
Nem tudom, próbálta-e már valaki, hogy ad egy kis fecskendőnyi 100%-os narancslevet vagy 100%-os multivitamin italt a nyuszinak.1 hónapja nagyon beteg lett "puszedli" napokig nem volt hajlandó enni-inni-meg a dolgát végezni. A doki javasola,hogy próbáljuk meg, azóta nem lehet vele bírni annyira rákattant.Ha meglátja fecskendőt nekigrik a rácsnak, kétlábra áll és 1000-el elkezdi nyalni a rácsot
Előtte mindíg "megfontoltan" kényelmesen mozgott, most meg rohangál, vágtat,ugrál fel mindenhová, öröm nézni milyen turbó nyuszi lett. -
ladybug
őstag
Én is kívánok mindenkinek. Panka is imádja a karácsonyfát. Már vasárnap óta áll, és imád aludni alatta.
-
Zoliboy95
tag
Minden Kedves Nyúlbarátnak Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!!!
-
bbazsy
őstag
nekem az itthoni ruháimat már lassan leeszi rólam (fogynak a macinacik
)hihetetlen, felugrik és már lerágta a szélét mire odanézek..
figyelnem kell mibe vagyok itthon
Ő is csak akkora van kint, csak úgy sajnálom a ketrecben, nem csinál semmit, elunja magát. lehet kéne neki egy pajtás

ladybug: pelletet nem próbáltad ? forgács gondot az is megoldja és teljesen jó.
-
-
ipgirl
tag
Ennek örülök, hogy a mi szépségünk ekkora hatással volt rád
Én meg most irigykedem mindenkire, akivel vele lehet a nyuszija.
(Vettünk neki karácsonyi ajándékot - bár sajnos csak januárban kapja meg - olyan ásványi anyagokat tartalmazó eleséget, ami rózsaszín és torta formája van
)Ladybug: Nálunk is mindig úgy volt, hogy csak akkor volt kint, ha otthon voltunk. Persze még így is tudnak rongálni, mert nálunk is megette Zsüli a tapétát, de ha egy kicsit jobban odafigyel rá az ember, akkor nem csinálnak túl sok és nagy kárt.
-
bbazsy
őstag
nektek a reggeli bélsaras időszak meddig tart ? v nem reggel van ?
nálunk délelőtt-koradélután csak az van, így nem is nagyon engedem ki még ha itthon vagyok is, mert azt néha ott hagyja a lakásban..
ez csak nálam van így, v mindenkinél ?
-
A törpenyúl az nagyobb mint a kisebb, vagy kisebb mint a nagyobb?

-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
ha más nem, megszokja majd az új rendszert, muszájból..
nem tudom az idősebbeket lehet-e nevelgetni, de Ő már pl nem megy ki a szobából se, ha én itt vagyok. tudja, h nem szabad...(viszont a szigor következménye, h elég félénk még mindig, most ezen dolgozunk.. nehéz eltalálni az egyensúlyt)
-
ladybug
őstag
Holnaptól kipóbálunk egy új módszert, hátha. Amikor nem vagyunk itthon, akkor ketrecbe be. Ha hazaértünk, kijöhet. Remélem megbecsüli magát.
Ugyanis eddig ha elmentünk, akkor kint sétálgathatott a lakásban. Nos, ezentúl nem fog.Szeretjük nagyon, nehezen válnánk meg tőle.
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
így érthető..
nekem van szívem csak akkor kiengedni, mikor itthon vagyok, akkor tudok rá figyelni. máshogy tényleg nem megy..
és szerencsére a bútort (teljesen új bútor van az egész lakásban) sehol nem kóstolgatja, csak az egyik fotelt, illetve az alumíniumot.. azokat meg egye ha akarja...sajnálom, remélem v megbékéltek, vagy találsz neki egy új gazdit.
-
ladybug
őstag
Szétrág mindent. A szőnyegról a rojtokat lerágta, és most szinte legeli a szőnyeget. Több folt is van már rajta. Szétrágja a rattan fotelt - a fa részét, az párnáját. A gyerek lepedőjét is szétrágja, ha felugrik az ágyára. Szóval kicsit most sok belőle, mert a lakást tönkreteszik, és kezd lepustztulttá válni minden. Újat meg nem merek venni, mert annak is nekikezd. A ketrecbe meg nincs szívem egész napra bezárni.
Nem tudom, mitévő legyek. Mindenesetre most pipa vagyok rá.
-
bbazsy
őstag
Zsülire én emlékszem, miatta van itt most ez a bolond

miért? megnéztem az előbb, 2005. 03. 01. óta fent vannak gépemen 'Zsüli a NYÚL' mappában a képei, Ő volt az első akit láttam és akkor döntöttem el, hogy egy ilyen kell nekem is
szóval utólag is köszi

amúgy megvagyunk, elvagyunk. próbálom szoktatni hogy a szekrény(rajta a nyomtató) és az ágy(rajta én
) neki legyen tabu, de hát elég esélytelen.. amint kimegyek vagy leoltom a lámpát és dolgozok máris fent van. rászólok talán lemegy, de amint megmozdítom a széket, máris olyan ívben ugrik le, hogy ilyet nem sűrűn látni
finnyás nagyon, ami nem ízlik neki táp v széna, azt egész egyszerűen nem eszi meg. ezen is kéne változtatni

megtanultam, hogy ruhát nem hagyunk kint, szétrágta az egyik kedvenc pulcsimat, használhatatlan.. -10k ismét..

lakás teljes területére a fent említett okokból még nincs kijárása, le kellene az összes sarkot védenem, tapétát azonnal szétrágja ha szabad felületet talál

de azért elvagyunk

-
ipgirl
tag
Nem jártam már itt ezer éve...Zsüliett (ha még emlékeztek rá) jól van, de sajnos nagyon hiányzik, mert már más neveli őt. Nem hozhattuk magunkkal külföldre
Hihetetlen mennyire tud hiányozni az a szőrgombóc (is) 
-
ladybug
őstag
Panka nyuszinkat szerető gazdinak odaajándékoznám. Privátban lehet érdeklődni.
-
bbazsy
őstag
leült a topik. csak nekem aktív a nyuszim?

kezdi megszokni a lakást, most már övé minden.. új szobákban természetesen még vannak bogyók, de redukálódik..
kapott egy sarkot, benne egy wct. nincs a sarokban semmi, ezt Ő ki is használja, kb csak beurik a szélére és elvégzi oda

holnap szétválnak útjaink, megjön a matracom, megyek a másik szobába aludni. ezt azért se bánom, mert így nem kell vele reggelente megbeszélnem, h hagyjon még aludni

-
bbazsy
őstag
na kis híján sült nyuszi lett.
eldugtam az össze kábelt, kivéve egyet, az asztalnál, lábamnál. gondoltam úgyse mehet oda, ált itt ülök v figyelek rá.
kellett neki 5mp és szétrágta a monitorkábelt villanyszerelői érzékkel, mert egyből a fázist találta meg.. szerencséje volt, h észrevettem... -
bbazsy
őstag
hali

kérdés: ha reggel lágyat kakil már jóideje, akkor az miért van ?
próbáltam szénát cserélni, nem történt semmi. tápot még nem próbáltam.délutánra estére helyrejön mindig, csak reggel fura. és ezzel az is a baj, h ezek nem találnak be az alomba...
-
bbazsy
őstag
szobatiszta lett !!!!!!!!!!!
reggel volt még bogyó, azóta nincs!
itt röhögök rajta mikor beugrik a WCbe kaksizni
csak maradjon is így!!
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
igen ebbe már belefutottam én is, az a zacskó rajtam marad sztem..
próbáltam keverni azzal, amit eddig kapott zöldet, kiválogatta
találtam rendes szénát, majd megveszem neki pénteken.
ugrálndozzon csak, vasárnap úgyis magányos lesz szegény (szombat estétől vasárnap estig nem leszek
) -
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
azt figyeltem pont, h ahova rakok forgácsot, oda pisil (csak).
ha egyik sarokba, akkor oda, ha másikba, akkor oda; ha középre, akkor oda
ezért most beraktam a WCjét, bele almot és sehova máshova.. illetve elkezdtem szorgalmasan gyűjtögetni bele a bogyóit is, hátha észreveszi magát lassan
sarokwct kapott a szobába is, illetve van egy kis része ott is lekerítve, szokja a padlót/szobát is.
meglátjuk, ha ez bejön, akkor igy marad, ha nem, akkor vissza minden

reggeli hasmenés is megvolt, zöldség adagja visszavéve (bár érthető, tegnap benyomott egy fél répát 7 hetesen
)..amúgy tök szelíd már, ma engedte, h a hasát simogassam, miközben fekszik. nem sokat, de engedte, pedig eddig mindig elfutott ilyenkor.
kapott mogyoróágakat, ill más fajta szénát is, amit nem eszik meg

fressnapf -os nénivel is lespanoltam, mostanában minden nap lát
hát így mára kb ennyi.
természetesen megjött a fényképezőm és természetesen ezzel egyidőben ment tönkre az amúgy már rég meglevő memóriakártyám
>> Murphy is kb annyit aludhat, mint ez a kis szarzsák hajnalban 
-
ladybug
őstag
Alig van forgács a ketrecben. Nekünk be van terítve az alja.
A bútorokat nálunk nem nagyon rágja. A rattanfotel keresztpántjait rágja szorgalmasan, és a szőnyegről a rojtokat rágta le. Mást nem bánt. A vezetékeket kóstolgatja, és mindenhová tesz fognyomot. Azoktól védd meg.
-
bbazsy
őstag
na csak kihozta a kivancsisag

ismerkedik a szobával, kapott most nagyon nagy teret, próbálom békén is hagyni, de néha már jön spanolni
ha bepisil akkor feltakarítom, megmutatom neki és visszateszem, mint tegnap. gondolom igy előbb-utóbb rájön mit akarok.[link]
ezek az elsők, de ma vették át MO -n a gépem, elvileg holnap ki kell hozniuk, akkor tolok fel jobb minőségben többet
ill ha már írok:
bútorokat tudom valahogy védeni ? elején figyelek és rászólok, akkor ez később jó lesz, v felesleges, mindig rágni fogja?
csak a fotelt kostolgatta, de arra fel voltam készülve, a bútort nem szeretném: új és nem volt olcsó..
bár érdekes, fogkoptatójához visszajár a ketrechez, majd veszek neki egyet ki is..
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
na probalom atsoktatni a kinti életre, ketrecben pisijével már jól viselkedik, kakit meg egy másik sarokba gyűjti

kiengedem, akkor rendszerint telekakilja a szobát, de ezt megszoktam.
ma végre kipucoltam neki az egyik sarkot (nem kosz, hanem még a költözködésből maradt bútordarabok), oda tettem egy nyusziWCt, és kitettem. pisijét már oda intézi, viszont tőlem is fél még nagyon, közelbe jövök, akkor bemenekül, ott meg nem akarom bántani.. kajával is próbáltam kicsalni, egyelőre semmi.
kap még időt..
-
ladybug
őstag
Béla? Hát ez egyre jobb.
Találj ki valami egyéni nevet neki, ami igazán illik rá. Engedd el a fantáziád, ne ragaszkodj a leírt nevekhez.A laminált padlón Panka is úgy kapar időnként, mint a rajzfilmekben a figurák, ammik egy helyben futnak. Jópofa.
A ketrecet nyitva hagyhatod, majd kijön, ha akar. A kíváncsisága úgyis kihozza.
-
bbazsy
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
azért, de akkor mind1.
ma kiszedtük meg meggyümiszkültem, most már merészebb. egész nap nyitva volt a ketrec, nem mert kijönni, most meg már a csukott ajtót is rágja

wc gurigával még játszik meg dobálja, ahhoz még pici h elpusztítsa..
sarok választás is alakul, gyűlnek egy helyre a bogyók is talán.. ami meg nem tetszik sarok, abból meg kitúrja a forgácsot
laminálton meg nekifut, aztán ütközik a szoba másik végén.. dili eez, de úgy néz ki elleszünk

barátné csinált fotókat, de sztem legkésőbb hétfőn megjön én gépem is, akkor rakok fel, sztem nagyon szép kis dög lett

név is módosul, Ubul nem illik rá, lehet Béla lesz

bocs a hosszú hszekért, de picit be vagyok még zsongva..

-
ladybug
őstag
-
lorcsi
veterán
tudom nem nyúl, talán höri lehet, de nagyon aranyos

[link]pont fenn volt a topic, nem keresgettem, nézzétek el nekem
-
bbazsy
őstag
kérdés:
ha rakok az egész ketrecbe alá kartonpapírt, az nagyon zavarná ?
mert engem ennél kevésbé zavarna, ha reggel 5kor mikor futkos és ugrál nem kelnék fel
próbálom kiterelni a ketrecből úgy, h magától elhagyja, de nem igazán érdekli, h nyitva van az ajtó.. na majd csakcsak győz a kíváncsiság

-
bbazsy
őstag
válasz
Vukocska
üzenetére
köszi mind2töknek.
nem akarom én se a ketrecben tartani, de az elején mindenképp, hogy megszokja a dolgokat.. inkább ott tanulja meg a rendszert, mint én szedegessem az egész szobában a bogyókat az elején..
amint megy neki a teljes szobatisztaság, szabad lesz
bogyóit gyűjtögetem egy sarokba, de a fene gondolta, h ennyit lerak naponta

összespanoltunk már nap közben, most az esti hajkurászás, h visszategyem annyira nem tett jót, de majd megoldjuk

simogatást tűri a ketrecben, bár összehúzódik még. kint pedig elfut
-
Vukocska
tag
Ilyenkor pár bogyót szedjél össze és rakd a ketrecbe, ahová szeretnéd hogy bogyózzon, és tedd a nyuszit is oda mellé.
Azt hogy hova szórd az almot azt én nem tudom, nem használok ketrecet.Egy 20nm-es helyiségben van a szállás, 2 kutyus társaságában. Itt van egy sarka ahol van az illemhelye, alvó helye, etető, itató.
Ennek a helyiségnek két kijárata van:
- ki az udvarra szabadba
- illetve van 1 ide a házba....Nappaliban is van egy vaccka, itt szokott szunyókálni félrehúzódni, ha nem a kutyákat piszkálja, vagy nincs velünk, vagy ha én nem piszkálom őt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyáron főleg kint van az udvaron, ilyenkor nincs gond a bogyókkal
Ha nyuszinak valami nem tetszik az jelezni fogja.....
- apró morgó hang
- dobbant a hátsó lábával ([link])
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- World of Warships
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) most meg a malackák... hanem akkor mehet ki merre lát

áh hagyjuk...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)