Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolCi
tag
-
MolCi
tag
Én nem vagyok olyan megszállott, mint Tupa

Most épp aktuális volt, mert tanácsra volt szükségem, mert a szomszéd elég hangos mostanában. Így történt, hogy regisztráltam magam 1 napja

Olyan fura, hogy Tupát kell írnom, mert mindig a keresztnevét akarom leírni
Egyszer játszottam a f.e.a.r.-rel de nem igazán ment
Tupa odaengedett a gépéhez 
Mindig lelőttek
[Szerkesztve] -
MolCi
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hayao Miyazaki még 2003-ban csinált egy Oscar-díjas mesét, amelynek a címe : Chihiro szellemországban. Akkor még nem volt meg a nyuszim. Aztán amikor kiderült, hogy japántarka úgy gondoltam, hogy japán név kell hozzá, így esett a választásom errre a névre.

Nagyon szeretem azt a filmet, egy aranyos kislányról szól. Inkább felnőtteknek ajánlom a filmet, mert a mondanivalóját a gyerekek úgysem értenék meg. Bár biztos, hogy a gyerekek is szívesen megnézik.
Van egy másik meséja is Miyazaki mesternek: ez a Vándorló palota. Ezt mégjobban szeretem. Azt nagyon bírom, amikor a mesében Sophinak a csontjai hangosan recsegnek
-
MolCi
tag
Ja, és a kis drágámat Chihiro-nak hívják.
Japántarka fajta lévén, japán név dukál hozzá
-
MolCi
tag
Nekem is van egy édes, tündibündi nyuszikám

Itt egy kép róla [link]
Egy kicsit rosszcsont, de én nagyon szeretem.
Már több, mint 2 éve tartozik a családhoz. Törzskönyvezett japántarka, lány nyuszi.
[Szerkesztve] -
foltika
csendes tag
-
ladybug
őstag
Panka igen jólnevelt nyuszi mostanában. Nincs rágcsálás, nincs harapdálás, támadás, ha épp neveljük. Viszont a száraz kutyatésztára rákapott a kamrában. Suttyomban bejárt, kiharapta a zacskót, és azóta is, ha teheti beoson, és eszeget belőle.
-
Zoliboy95
tag
Köszönjük...Arik vagytok...
-
foltika
csendes tag
Sziasztok nyuszik és gazdik!
Megjöttünk a Balcsiról. Velünk volt Foltos is. A hűvös nappaliban vészelte át a tikkasztó hőséget. A hely nagyon idegen volt neki, nem is érezte magát igazán jól.
Egész nap csak gubbasztott szegény a TV asztal alatt, csak enni jött ki, nem volt az a vidám nyuszi, mint itthon.
Viszont mióta megjöttünk, ennek már 3 napja, csak a ketibe bogyóz.
Előtte bizony nem győztem szedegetni a bogyókat innen-onnan. 
Lehet, hogy büntetésnek tartotta a két hét üdülést, vagy lehet, hogy ez csak átmeneti állapot, és ami késik nem múlik? Remélem megmarad a jó szokása.
Újra vidám, sőt ha lehet még többet bohóckodik, ugrik akkorákat mint a kecskebéka, és hatalmas sprinteket vág le a szobában.
A ti nyuszkótok hogyan viseli a környezetváltozást? Hasonlóan, vagy ők jobban alkalmazkodnak?
Mi is szavaztunk Tepsisre, nagyon ari. -
Zoliboy95
tag
Köszönjük a szavazatokat Tepsis nevében is!!!

-
Vukocska
tag
Szavaztunk Tepsisre

[link] -
ladybug
őstag
Panka egész jól bírja a hőséget. Igaz estefelé lesz aktívabb, de nappal sincs látahtóan kiütve melegtől. A lakásban 26 fok körül van nappal, estére melegszenek át igazán a falak, akkor pedig kinyitjuk az ablakokat.
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok Nyuszibarátok!
Nálunk is nagy a hőség. A nyuszkó pajtást behoztuk a klimás szobába mert sajnos nagyon rosszul birja a meleget. Nem szeretnénk ha hőgutát kapna. Ti is vigyázzatok a nyuszkókra. Üdv. Timi & Zoli no meg Tepsis.
-
ipgirl
tag
Nagyon aranyosak a képek a nyuszikról

Zsüliett nehezen viseli a meleget, és sosincs bent a ketrecben: új helyet jelölt meg magának az asztal alatt, aminek az a következménye, hogy csúnyán odapiszkít minden egyes nap (mondhatom minden egyes órában). Viszont estére visszanyerte az aktivitását - ami mostanában egyáltalán nem volt rá jellemző. Sőt! Már felugrik az ülősarokra is, amit eddig 2 év alatt kb kétszer- háromszor tett meg. -
tapóca
csendes tag
Helló nyuszibarátok!
Az én tapikám most jobbanérzimagát hogy nincs ojan meleg,nálatokis igy megy??
[Szerkesztve] -
foltika
csendes tag
Foltos újabban elkezdte tépni a szőnyegpadlót, aminek már látható következménye is van.
Mondhatom elég ronda lyukakat fedezek fel itt-ott. Ilyent eddig soha nem tett.
Mi lehet az oka
Szórakozásból teszi vagy esetleg valami baja lehet?
Remélem, hogy inkább az első verzió. Ha igen, le lehet róla szoktatni, vagy barátkozzak meg a parkettázás gondolatával? -
foltika
csendes tag
Jó reggelt nyuszik és gazdik.

Lehet a nyuszinak főzni való kukoricát adni? Ha igen mennyit, hogy azért a pociját nehogy elrontsa? -
foltika
csendes tag
válasz
ladybug
üzenetére
Áááá... én nem bírom elnézni a bánatos képét egy napon keresztúl.

Szerintem tudja, hogy rosszat csinál, mert amikor odabogyóz a szőnyegére, és nézem,
csak ül, mint a kotlós a tojásain. Csak akkor megy el onnan ha már nem vagyok ott, és akkor gyorsan bebújik a sarokba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Régen láttunk Pankáról képet.
Tepsis nagyon ari.
Most vagy én nőttem meg, vagy a mérleg ment össze?[link] -
Zoliboy95
tag
Sziasztok Nyuszibarátok!
Tepsis pajtás a nagy melegre való tekintettel kinyúlt az előszobában...
Mi meg lefotóztuk.
Ime az eredmény: [link] -
foltika
csendes tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Nem bogyóz össze-vissza. Legtöbbször bemegy a helyére, de sajnos kijelölt magának a szobában még egy sarkot, ahova előszeretettel rakja le kis ajándékait.
Próbáltam róla leszoktatni, de ha bezárom, 20 perc múlva megesik rajta a szívem, és kiengedem.
Erre a helyre raktam le neki egy lábtörlőt, ami nem ázik át, és hát oda bogyóz. Nem örülök neki, de egyszerűen nem tudok rá haragudni. Elfogadtuk a helyzetet. Azt hiszem, hogy ő idomít minket, és nem fordítva. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
foltika
csendes tag
válasz
Vukocska
üzenetére
Igazából egyedül ez a helyiség van elzárva előle. Túl sok a kábel,
még nem tudtam teljesen nyuszi biztossá tenni. Ő egész nap szabadon futkosik, ha senki nincs otthon akkor is. Bárhova bemehet, csak ide nem. Nem akarom, hogy baja történjen. Gyengéje a 220-as, és az ADSL kábel. 
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok!
Gondoltuk küldünk egy képet Tepsisről.
Általában ezt csinálja a kis nyuszkó: [link] -
foltika
csendes tag
Hála az égnek, hogy kicsit lehűlt a levegő, és így a nyuszik is jobban bírják. Elkészült Foltos járólapja, bírtokba vette, és mondhatom roppantúl élvezi.

Több helyen megjelölte a miheztartás végett.
Foltos most kezdett el vedleni, Meddig tart a nyuszvetkőzés, és hányszor van egy évben?
Ezek a legújabbak.
Aki búlt aki nem....[link]
Ott még sosem jártam, vajon ott mi lehet?[link] -
-
b_anita
csendes tag
Tényleg nagyon helyes. Ő már egy idősebb nyuszkó,nem?? Szép a fehér zoknija!! És ő is igen jó húsban van

Hát, nekem Dolly mostanra az árnyékom lett! Ha ki akarok menni a szobámból, akkor úgy ugrál előttem hogy nem tudok haladni, mert félek h megrúgom! És a legújabb szórakozása az lett, hogy miközben tanulok egyszercsak gondol egyet és felugrik az ölmbe! Gondolhatjátok...?
Annak érdekében h nehogy visszahuppanjon: a lelkem használja azokat az édes kis körmeit! Nagyon kellemes érzés, mikor belemerülve a tanulásba egy naaagy nyuszi beleugrik az ölembe és összekaristol!! Ja, és akkor már lassan én kérek elnézést ha megmozdulok!!! Kiskirály lett itt nálunk ez a nyúl! Lehet h Ő tart engem??
-
tapóca
csendes tag
Tapika birja a melegett föleg ha balatonon hüsölhet
[link]
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
válasz
Vukocska
üzenetére
nem cukorbeteg, szürkehályogos a szeme
már csak a jobb szemére lát valamicskét, de azért azon is látszik rendesen itt a képen is, hogy valami nem frankó (ki van fehéredve a pupillája, és nem a vakutól ilyen)
egyébként szerencsére teljesen jól van, így vakon is nagyon jól tájékozódik, nem olyan bátor mint régen, és könnyebb megfogni, de egyébként jó dolga van
és jól érzi magát 
[Szerkesztve] -
Vukocska
tag
Mi abban a szerencsés helyzetbe vagyunk hogy nem szenvedünk a melegtől.
1. Ha lakásban tartózkodunk akkor ugye ott a légkondi, de ha véletlenül ki lenne kapcsolva akkor vagy:
- járólapom fetrengés [link]
- vagy cserépbe bújás, főleg ha egy picit (de ha nagyon picit) nedves a föld
[link] [link]
2. Ha kint tartózkodik akkor a diófánk alatt fúrt magának egy odut, és abba bújik be, vagy a kinti járólapot használja nedves föld párosítással [link] [link]
[Szerkesztve] -
b_anita
csendes tag
Tiszta Dolly ez a nyuszi!!!
Nálunk is megy a ventillátor egész nap...
Dolly az aránylag jól elvan. A küszöbömön kinyúla a kövön fekszik, így duplán hűvös felületen van! És hát rengeteg víz fogy!! Az a szerencse, h a szobámba cak délig süt be a nap, utána már nem olyan vészes, meg a ''bamburoló'' is le van engedve...
Mindent az állatkertem komfortjáért
-
LJoE
senior tag
rég jártam erre
látom vannak nyuszik bőségesen
Hugó is szenveleg, de azért bírja, leginkább a falnak dőlős, teljes hosszábban elfekvős figura dívik
illusztráció
[link] -
foltika
csendes tag
Holnap lesz nálunk a járólapozás. Talán ez majd kicsit megkönnyíti szegénykémnek az életét. A járólapot is úgy választottuk ki, hogy neki a legmegfelelőbb legyen, ne legyen fényes csúszós. Könnyebben tudjon rajta közlekedni. A fürdés hagyom utoljára. Foltos nem Chill.
Ő sokkal vadócabb.
-
foltika
csendes tag
Borzalmas ez a meleg. Foltos nagyon szenved. Nincs kedve semmihez, olyan, mintha nem is Ő lenne.

Sajnos nincs légkondink. Éjjel-nappal megy a venti. Raktam le neki járólapot a szobába is, sajnos a vízes törülközőt nem nagyon csipi. Ma itthon voltam szabadnapon, rendszeresen legyeztem, úgy láttam az jól esik neki. Mit tudnék még elkövetni?
, hogy jobban viselje ezt az őrült kánikulát? A tiétek..már akinek nincs klímája, hogy viseli, és mit tesztek, hogy jobb legyen neki?
[link] -
tapóca
csendes tag
Nálunk is ez a rendszed de ő szokott válgatni :fotel , vagy ágy
-
foltika
csendes tag
[link]
Itt én vagyok az úr (bocsánat a nyúl)
[Szerkesztve] -
-
tapóca
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
KÖSZ ügye mijen cukika
[Szerkesztve] -
tapóca
csendes tag
asziszem sikerül feltenni a picikémet [L]
[/L]
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Kepfeltoltes.hu-val az volt a gond, hogy az oda felpakolt képeket nem lehet kívülről elérni. Próbálkozz egy másik oldallal, ahova feltett képeket el lehet kívülről is érni (ilyen pédául ez: [link]), vagy csinálj egy saját tárhelyet valamelyik ingyenes tárhelyszolgáltatónál, esetleg az internetszolgáltatódtól kapott tárhelyet is használhatod. Felrakod ezek bármelyikére a képet, majd az URL-t (linket) beírod az alsó ''Kép'' gomb megnyomása után.
Ha túl nagy a kép mérete, akkor nem fog megjelenni itt. Ekkor inkább kicsinyítsd le, vagy a ''Kép'' helyett a ''link'' gombot használd!
[Szerkesztve] -
tapóca
csendes tag
Megmondaná valaki hogytudok képet feltenni a picikémről?????
[Szerkesztve] -
b_anita
csendes tag
[link]

Mostanában együtt alszunk
(úúúú, megnéztem az Én nagy fejem látszik egyből
de ne ijedjetek meg, Dolly a lényeg
)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Panka pár hét óta nem iszik vizet. Hiába teszek neki frisset. Már megnéztem, hogy nem a iszogató csöve döglött-e be, de azt is rendben találtam.
Mondjuk kb azóta eszik cseresznyét. Vajon elég neki annak a nedvességtartalma? Vagy miért nem iszik?
A közérzete jó, az étvágya jó, a széklete is rendben. Akkor nem értem. -
tapóca
csendes tag
segicséget kérnék , valakinek nemvolt ojan hogy a nyuszikán vagy dudor vagy fúskinövés volt
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Kicsit moddoltam, elozo postokban megcsinaltam a kepeket linknek, itt pedig a kifestot visszavettem kicsit, nem kell annyi smile.
Minden hozzaszolasodnal latsz egy mod gombot, par percig modosithatod a postodat, miutan elkuldted. Hasznald, kerlek
Egyebirant udvozlunk a nyuszisok kozt
-
tapóca
csendes tag
nem aranyosa az én drágaságom?
[link] -
tapóca
csendes tag
ő az
[link] -
tapóca
csendes tag
az én nyuszikám egy logofülü törpenyúl és nagyon imádom
nemértem azokat akkik nem is ismerik a nyúszikat de nemtudják megérteni hogylehet öket enyire szeretni
-
foltika
csendes tag
Köszönöm már jól vagyok[link]
-
foltika
csendes tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat. Kb.így járok el nyuszi ügyben. Sajnos Foltos a banánt nem csipi, az alma, répa, karalábélevél az jöhet, na meg a nagy kedvenc a petrezselyemzöld.

Tegnap estére már egész vidám volt újra, az éjszakát már a ketrecében töltötte, és úgy tűnik az étvágya is a régi. Azt hiszem a nehezén már túl vagyunk. Jöhetnek a csínytevések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindig látom a kis drágámat ha gépezek 

És szerintem egy kicsit megszállott is 
Tupa odaengedett a gépéhez 
Üdv. Zoliboy

Vagy ha mégis, akkor az egy nagy tahó,

Mondhatom elég ronda lyukakat fedezek fel itt-ott. Ilyent eddig soha nem tett.

de ne ijedjetek meg, Dolly a lényeg