- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolCi
tag
-
MolCi
tag
Én nem vagyok olyan megszállott, mint Tupa
Most épp aktuális volt, mert tanácsra volt szükségem, mert a szomszéd elég hangos mostanában. Így történt, hogy regisztráltam magam 1 napja
Olyan fura, hogy Tupát kell írnom, mert mindig a keresztnevét akarom leírni
Egyszer játszottam a f.e.a.r.-rel de nem igazán mentTupa odaengedett a gépéhez
Mindig lelőttek
[Szerkesztve] -
MolCi
tag
válasz
FehérHolló #1988 üzenetére
Hayao Miyazaki még 2003-ban csinált egy Oscar-díjas mesét, amelynek a címe : Chihiro szellemországban. Akkor még nem volt meg a nyuszim. Aztán amikor kiderült, hogy japántarka úgy gondoltam, hogy japán név kell hozzá, így esett a választásom errre a névre.
Nagyon szeretem azt a filmet, egy aranyos kislányról szól. Inkább felnőtteknek ajánlom a filmet, mert a mondanivalóját a gyerekek úgysem értenék meg. Bár biztos, hogy a gyerekek is szívesen megnézik.
Van egy másik meséja is Miyazaki mesternek: ez a Vándorló palota. Ezt mégjobban szeretem. Azt nagyon bírom, amikor a mesében Sophinak a csontjai hangosan recsegnek -
MolCi
tag
Ja, és a kis drágámat Chihiro-nak hívják.
Japántarka fajta lévén, japán név dukál hozzá -
MolCi
tag
Nekem is van egy édes, tündibündi nyuszikám
Itt egy kép róla [link]
Egy kicsit rosszcsont, de én nagyon szeretem.
Már több, mint 2 éve tartozik a családhoz. Törzskönyvezett japántarka, lány nyuszi.
[Szerkesztve] -
foltika
csendes tag
-
ladybug
őstag
Panka igen jólnevelt nyuszi mostanában. Nincs rágcsálás, nincs harapdálás, támadás, ha épp neveljük. Viszont a száraz kutyatésztára rákapott a kamrában. Suttyomban bejárt, kiharapta a zacskót, és azóta is, ha teheti beoson, és eszeget belőle.
-
Zoliboy95
tag
Köszönjük...Arik vagytok...
-
foltika
csendes tag
Sziasztok nyuszik és gazdik!
Megjöttünk a Balcsiról. Velünk volt Foltos is. A hűvös nappaliban vészelte át a tikkasztó hőséget. A hely nagyon idegen volt neki, nem is érezte magát igazán jól.
Egész nap csak gubbasztott szegény a TV asztal alatt, csak enni jött ki, nem volt az a vidám nyuszi, mint itthon.
Viszont mióta megjöttünk, ennek már 3 napja, csak a ketibe bogyóz.Előtte bizony nem győztem szedegetni a bogyókat innen-onnan.
Lehet, hogy büntetésnek tartotta a két hét üdülést, vagy lehet, hogy ez csak átmeneti állapot, és ami késik nem múlik? Remélem megmarad a jó szokása.
Újra vidám, sőt ha lehet még többet bohóckodik, ugrik akkorákat mint a kecskebéka, és hatalmas sprinteket vág le a szobában.
A ti nyuszkótok hogyan viseli a környezetváltozást? Hasonlóan, vagy ők jobban alkalmazkodnak?
Mi is szavaztunk Tepsisre, nagyon ari. -
Zoliboy95
tag
Köszönjük a szavazatokat Tepsis nevében is!!!
-
Vukocska
tag
Szavaztunk Tepsisre
[link] -
ladybug
őstag
Panka egész jól bírja a hőséget. Igaz estefelé lesz aktívabb, de nappal sincs látahtóan kiütve melegtől. A lakásban 26 fok körül van nappal, estére melegszenek át igazán a falak, akkor pedig kinyitjuk az ablakokat.
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok Nyuszibarátok!
Nálunk is nagy a hőség. A nyuszkó pajtást behoztuk a klimás szobába mert sajnos nagyon rosszul birja a meleget. Nem szeretnénk ha hőgutát kapna. Ti is vigyázzatok a nyuszkókra. Üdv. Timi & Zoli no meg Tepsis. -
ipgirl
tag
Nagyon aranyosak a képek a nyuszikról
Zsüliett nehezen viseli a meleget, és sosincs bent a ketrecben: új helyet jelölt meg magának az asztal alatt, aminek az a következménye, hogy csúnyán odapiszkít minden egyes nap (mondhatom minden egyes órában). Viszont estére visszanyerte az aktivitását - ami mostanában egyáltalán nem volt rá jellemző. Sőt! Már felugrik az ülősarokra is, amit eddig 2 év alatt kb kétszer- háromszor tett meg. -
tapóca
csendes tag
Helló nyuszibarátok!
Az én tapikám most jobbanérzimagát hogy nincs ojan meleg,nálatokis igy megy??
[Szerkesztve] -
foltika
csendes tag
Foltos újabban elkezdte tépni a szőnyegpadlót, aminek már látható következménye is van.
Mondhatom elég ronda lyukakat fedezek fel itt-ott. Ilyent eddig soha nem tett.
Mi lehet az okaSzórakozásból teszi vagy esetleg valami baja lehet?
Remélem, hogy inkább az első verzió. Ha igen, le lehet róla szoktatni, vagy barátkozzak meg a parkettázás gondolatával? -
foltika
csendes tag
Jó reggelt nyuszik és gazdik.
Lehet a nyuszinak főzni való kukoricát adni? Ha igen mennyit, hogy azért a pociját nehogy elrontsa? -
foltika
csendes tag
válasz
ladybug #1956 üzenetére
Áááá... én nem bírom elnézni a bánatos képét egy napon keresztúl.
Szerintem tudja, hogy rosszat csinál, mert amikor odabogyóz a szőnyegére, és nézem,
csak ül, mint a kotlós a tojásain. Csak akkor megy el onnan ha már nem vagyok ott, és akkor gyorsan bebújik a sarokba.
Régen láttunk Pankáról képet.
Tepsis nagyon ari.
Most vagy én nőttem meg, vagy a mérleg ment össze?[link] -
Zoliboy95
tag
Sziasztok Nyuszibarátok!
Tepsis pajtás a nagy melegre való tekintettel kinyúlt az előszobában...
Mi meg lefotóztuk.Ime az eredmény: [link]
-
foltika
csendes tag
válasz
Vigneau #1953 üzenetére
Nem bogyóz össze-vissza. Legtöbbször bemegy a helyére, de sajnos kijelölt magának a szobában még egy sarkot, ahova előszeretettel rakja le kis ajándékait.
Próbáltam róla leszoktatni, de ha bezárom, 20 perc múlva megesik rajta a szívem, és kiengedem.
Erre a helyre raktam le neki egy lábtörlőt, ami nem ázik át, és hát oda bogyóz. Nem örülök neki, de egyszerűen nem tudok rá haragudni. Elfogadtuk a helyzetet. Azt hiszem, hogy ő idomít minket, és nem fordítva.
-
foltika
csendes tag
válasz
Vukocska #1949 üzenetére
Igazából egyedül ez a helyiség van elzárva előle. Túl sok a kábel,
még nem tudtam teljesen nyuszi biztossá tenni. Ő egész nap szabadon futkosik, ha senki nincs otthon akkor is. Bárhova bemehet, csak ide nem. Nem akarom, hogy baja történjen. Gyengéje a 220-as, és az ADSL kábel.
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok!
Gondoltuk küldünk egy képet Tepsisről.
Általában ezt csinálja a kis nyuszkó: [link] -
foltika
csendes tag
Hála az égnek, hogy kicsit lehűlt a levegő, és így a nyuszik is jobban bírják. Elkészült Foltos járólapja, bírtokba vette, és mondhatom roppantúl élvezi.
Több helyen megjelölte a miheztartás végett.
Foltos most kezdett el vedleni, Meddig tart a nyuszvetkőzés, és hányszor van egy évben?
Ezek a legújabbak.
Aki búlt aki nem....[link]
Ott még sosem jártam, vajon ott mi lehet?[link] -
-
b_anita
csendes tag
Tényleg nagyon helyes. Ő már egy idősebb nyuszkó,nem?? Szép a fehér zoknija!! És ő is igen jó húsban van
Hát, nekem Dolly mostanra az árnyékom lett! Ha ki akarok menni a szobámból, akkor úgy ugrál előttem hogy nem tudok haladni, mert félek h megrúgom! És a legújabb szórakozása az lett, hogy miközben tanulok egyszercsak gondol egyet és felugrik az ölmbe! Gondolhatjátok...?
Annak érdekében h nehogy visszahuppanjon: a lelkem használja azokat az édes kis körmeit! Nagyon kellemes érzés, mikor belemerülve a tanulásba egy naaagy nyuszi beleugrik az ölembe és összekaristol!! Ja, és akkor már lassan én kérek elnézést ha megmozdulok!!! Kiskirály lett itt nálunk ez a nyúl! Lehet h Ő tart engem?? -
tapóca
csendes tag
Tapika birja a melegett föleg ha balatonon hüsölhet
[link]
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
válasz
Vukocska #1939 üzenetére
nem cukorbeteg, szürkehályogos a szeme
már csak a jobb szemére lát valamicskét, de azért azon is látszik rendesen itt a képen is, hogy valami nem frankó (ki van fehéredve a pupillája, és nem a vakutól ilyen)
egyébként szerencsére teljesen jól van, így vakon is nagyon jól tájékozódik, nem olyan bátor mint régen, és könnyebb megfogni, de egyébként jó dolga vanés jól érzi magát
[Szerkesztve] -
Vukocska
tag
Mi abban a szerencsés helyzetbe vagyunk hogy nem szenvedünk a melegtől.
1. Ha lakásban tartózkodunk akkor ugye ott a légkondi, de ha véletlenül ki lenne kapcsolva akkor vagy:
- járólapom fetrengés [link]
- vagy cserépbe bújás, főleg ha egy picit (de ha nagyon picit) nedves a föld
[link] [link]
2. Ha kint tartózkodik akkor a diófánk alatt fúrt magának egy odut, és abba bújik be, vagy a kinti járólapot használja nedves föld párosítással [link] [link]
[Szerkesztve] -
b_anita
csendes tag
Tiszta Dolly ez a nyuszi!!!
Nálunk is megy a ventillátor egész nap...
Dolly az aránylag jól elvan. A küszöbömön kinyúla a kövön fekszik, így duplán hűvös felületen van! És hát rengeteg víz fogy!! Az a szerencse, h a szobámba cak délig süt be a nap, utána már nem olyan vészes, meg a ''bamburoló'' is le van engedve...
Mindent az állatkertem komfortjáért -
LJoE
senior tag
rég jártam erre
látom vannak nyuszik bőségesen
Hugó is szenveleg, de azért bírja, leginkább a falnak dőlős, teljes hosszábban elfekvős figura dívik
illusztráció[link]
-
foltika
csendes tag
Holnap lesz nálunk a járólapozás. Talán ez majd kicsit megkönnyíti szegénykémnek az életét. A járólapot is úgy választottuk ki, hogy neki a legmegfelelőbb legyen, ne legyen fényes csúszós. Könnyebben tudjon rajta közlekedni. A fürdés hagyom utoljára. Foltos nem Chill.
Ő sokkal vadócabb. -
foltika
csendes tag
Borzalmas ez a meleg. Foltos nagyon szenved. Nincs kedve semmihez, olyan, mintha nem is Ő lenne.
Sajnos nincs légkondink. Éjjel-nappal megy a venti. Raktam le neki járólapot a szobába is, sajnos a vízes törülközőt nem nagyon csipi. Ma itthon voltam szabadnapon, rendszeresen legyeztem, úgy láttam az jól esik neki. Mit tudnék még elkövetni?, hogy jobban viselje ezt az őrült kánikulát? A tiétek..már akinek nincs klímája, hogy viseli, és mit tesztek, hogy jobb legyen neki?
[link] -
tapóca
csendes tag
Nálunk is ez a rendszed de ő szokott válgatni :fotel , vagy ágy
-
foltika
csendes tag
[link]
Itt én vagyok az úr (bocsánat a nyúl)
[Szerkesztve] -
-
tapóca
csendes tag
válasz
FehérHolló #1928 üzenetére
KÖSZ ügye mijen cukika
[Szerkesztve] -
tapóca
csendes tag
asziszem sikerül feltenni a picikémet [L]
[/L]
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Kepfeltoltes.hu-val az volt a gond, hogy az oda felpakolt képeket nem lehet kívülről elérni. Próbálkozz egy másik oldallal, ahova feltett képeket el lehet kívülről is érni (ilyen pédául ez: [link]), vagy csinálj egy saját tárhelyet valamelyik ingyenes tárhelyszolgáltatónál, esetleg az internetszolgáltatódtól kapott tárhelyet is használhatod. Felrakod ezek bármelyikére a képet, majd az URL-t (linket) beírod az alsó ''Kép'' gomb megnyomása után.
Ha túl nagy a kép mérete, akkor nem fog megjelenni itt. Ekkor inkább kicsinyítsd le, vagy a ''Kép'' helyett a ''link'' gombot használd!
[Szerkesztve] -
tapóca
csendes tag
Megmondaná valaki hogytudok képet feltenni a picikémről?????
[Szerkesztve] -
b_anita
csendes tag
[link]
Mostanában együtt alszunk
(úúúú, megnéztem az Én nagy fejem látszik egybőlde ne ijedjetek meg, Dolly a lényeg
)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Panka pár hét óta nem iszik vizet. Hiába teszek neki frisset. Már megnéztem, hogy nem a iszogató csöve döglött-e be, de azt is rendben találtam.
Mondjuk kb azóta eszik cseresznyét. Vajon elég neki annak a nedvességtartalma? Vagy miért nem iszik?
A közérzete jó, az étvágya jó, a széklete is rendben. Akkor nem értem. -
tapóca
csendes tag
segicséget kérnék , valakinek nemvolt ojan hogy a nyuszikán vagy dudor vagy fúskinövés volt
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Kicsit moddoltam, elozo postokban megcsinaltam a kepeket linknek, itt pedig a kifestot visszavettem kicsit, nem kell annyi smile.
Minden hozzaszolasodnal latsz egy mod gombot, par percig modosithatod a postodat, miutan elkuldted. Hasznald, kerlek
Egyebirant udvozlunk a nyuszisok kozt -
tapóca
csendes tag
nem aranyosa az én drágaságom?
[link] -
tapóca
csendes tag
ő az
[link] -
tapóca
csendes tag
az én nyuszikám egy logofülü törpenyúl és nagyon imádom
nemértem azokat akkik nem is ismerik a nyúszikat de nemtudják megérteni hogylehet öket enyire szeretni -
foltika
csendes tag
Köszönöm már jól vagyok[link]
-
foltika
csendes tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat. Kb.így járok el nyuszi ügyben. Sajnos Foltos a banánt nem csipi, az alma, répa, karalábélevél az jöhet, na meg a nagy kedvenc a petrezselyemzöld.
Tegnap estére már egész vidám volt újra, az éjszakát már a ketrecében töltötte, és úgy tűnik az étvágya is a régi. Azt hiszem a nehezén már túl vagyunk. Jöhetnek a csínytevések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Ülőgarnitúra 3-2
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest