Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xyvalaki

aktív tag

válasz LucentTwo #47225 üzenetére

Predator, ha egy jobb csapat ellen megy, akkor óhatatlanul is célpontot vált. Aztán meg a Csapásmérőt playeren mennyire tudod felhúzni? Mondjuk olyanon, akik jól mozognak és nem mint a birka mennek vele szembe. Kicsit eltoltam a balanszot tűzerő felé, HP és elektro 4100. Így amíg a Csapásmérő sebzése azonos fegyverrel (csak 6000 Hp) 18K, addig az Alfa 24K. Amit meg akár 9K-nál gyógyít Striker, nem olyan nagy. A Predátort meg előszeretettel használom de hiába 400K az életerő secperc alatt leszedik rólam. Amíg a Predator a 400000-ből 17 ezret tölt vissza másodperc alatt, addig az Alfa 32 ezret. Persze eddig nem olyan sok a tapasztalat ebben. De szerintem még senkinek nincs. A GE csalóka lehet, mert a plusz sebzést, ha csak egyet is lősz mobba, akkor playerre is beadja amíg fedezékben vagy. Tegnap a PVE Alfát kipróbáltuk egy Srikerrel, szemből, álva, egyszerre tüzelve. Leszedett, de a különbség csak egy miliméter volt, talán 3 lövés lehetett. Az viszont tény hogy az ulti hiánya hátrányos. Neki elcsattant a zöld, nekem nem. Majd elválik hogy jó vagy sem az Alfa. Ha nem, akkor marad PVE. Arra nagyon jó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés