Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xyvalaki

aktív tag

válasz alibiman #46559 üzenetére

Az elején engem is idegesített. Ma jót nevetek ha tisztán levadásznak. Ugyan ezt teszem én is, és egy idő után te is fogod. A DZ erről szól. Nem gúnyolódok ha lefektetek valakit, de lelkiismeret furdalásom sincs. Ha velem gúnyolódnak, hidegen hagy.
    Más. Volt aki egyedül jött négyünkre folyamatosan rugóként. Aztán verte magát hogy milyen szemetek vagyunk hogy 4v1-ben megyünk rá. Na az ilyen is beteg. Volt hogy egyedül maradtam, a többieket leszedték. És baromi szerencsém volt hogy az egész csapatnak ki osztotta a Predator a vérzést. Azok meg azzal jöttek hogy mekkora "predátornoob" vagyok. Nem tudom miért noobozak folyton egyesek ha hasalnak. Azt sem hogy miért veszik a lelkükre ha valakik trágárkodnak. Az csak egy taktika. Felidegesíted magad és meggondolatlanul fogsz harcolni, hogy most aztán megmutatod neki! Szépen bele állsz a Srikerbe vagy a Predatorba és letérdelsz.
    Koncentrálj arra amit te csinálsz. A többi zavaró tényezőt meg pattintsd le magadról. Eredményesebb leszel.

Új hozzászólás Aktív témák