Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
alibiman
üzenetére
Az elején engem is idegesített. Ma jót nevetek ha tisztán levadásznak. Ugyan ezt teszem én is, és egy idő után te is fogod. A DZ erről szól. Nem gúnyolódok ha lefektetek valakit, de lelkiismeret furdalásom sincs. Ha velem gúnyolódnak, hidegen hagy.
Más. Volt aki egyedül jött négyünkre folyamatosan rugóként. Aztán verte magát hogy milyen szemetek vagyunk hogy 4v1-ben megyünk rá. Na az ilyen is beteg. Volt hogy egyedül maradtam, a többieket leszedték. És baromi szerencsém volt hogy az egész csapatnak ki osztotta a Predator a vérzést. Azok meg azzal jöttek hogy mekkora "predátornoob" vagyok. Nem tudom miért noobozak folyton egyesek ha hasalnak. Azt sem hogy miért veszik a lelkükre ha valakik trágárkodnak. Az csak egy taktika. Felidegesíted magad és meggondolatlanul fogsz harcolni, hogy most aztán megmutatod neki! Szépen bele állsz a Srikerbe vagy a Predatorba és letérdelsz.
Koncentrálj arra amit te csinálsz. A többi zavaró tényezőt meg pattintsd le magadról. Eredményesebb leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Steam topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest