Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

Nekem szerencsém volt a dobozokkal. Nomád, Banshee, D3, Ragadozó szett meglett. Más kérdés, hogy melyik darab mennyire használható. :-)

Azt hol találom meg, mennyi ládát bontottam?

Összeraktam a Ragadozó szettet, kicsit reszelgettem rajta, még messze nincs kész, nem tudom... kicsit ambivalens érzéseim vannak.

Kezdjük azzal, hogy a Megállítóval nem tudom rendesen befejezni a keményebb mobokat. 3 Striker / 2 Pred / Ninja kombóval sokkal jobban ment. Megnéztem a lőtéren BullFroggal.

Testre.
    Alapban 19k meg 60k (nem is értem, hogy)
    Crites 33K, meg 60k, meg 100k, ezt sem értem.

Fejre meg van 170K is. A Karakterben egyelőre:

CHC 25
    CHD 71
    HS 75

ED 25
    AD 45

Talán szokni kell, meg fejlesztgetni. Kicsit bizonytalan vagyok.

DZ. Tegnap kimentünk divteket farmolni. Ott garázdálkodott egy Twister_Swe, vagy hasonló (Swe az biztos) csákó három haverjával. Vagy 4x feküdtünk. Olyan szinten nem ártott neki a lövésem, hogy az elképzelhetetlen. Ugyanakkor ebben a Ragadozó szettben, amiben voltam, szerintem fél tár elég volt neki hogy lenyomjon. Szóval elképzelésem sincs, hogyan lehet olyan cuccot összerakni, aminek olyan Szívóssága van, hogy a fenti paraméterekkel megkarcolni sem tudom, ugyanakkor meg fél tárral lebontja az 580Ks Szívósságomat 1v1. Meg az is fura volt, hogy lehetetlen helyre dobták be a gránátot sokszor, egymás után az egyik szituban. Az is igaz ugyanakkor, hogy taktikusan / ügyesen tolták, összeszokott csapat lehetett. Az értelmét azonban nem látom, hogy láthatóan tatyó nélkül voltunk (kivéve egyszer) minek mészároltak le. Azért a nyomorult DZ ficcsekért?

Más, el tudja nekem valaki magyarázni, hogyan lehet 26K GE kreditet óránként összeszedni? Az első helyezett a listában.

Új hozzászólás Aktív témák