Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Nekem szerencsém volt a dobozokkal. Nomád, Banshee, D3, Ragadozó szett meglett. Más kérdés, hogy melyik darab mennyire használható. :-)
Azt hol találom meg, mennyi ládát bontottam?
Összeraktam a Ragadozó szettet, kicsit reszelgettem rajta, még messze nincs kész, nem tudom... kicsit ambivalens érzéseim vannak.
Kezdjük azzal, hogy a Megállítóval nem tudom rendesen befejezni a keményebb mobokat. 3 Striker / 2 Pred / Ninja kombóval sokkal jobban ment. Megnéztem a lőtéren BullFroggal.
Testre.
Alapban 19k meg 60k (nem is értem, hogy)
Crites 33K, meg 60k, meg 100k, ezt sem értem.Fejre meg van 170K is. A Karakterben egyelőre:
CHC 25
CHD 71
HS 75ED 25
AD 45Talán szokni kell, meg fejlesztgetni. Kicsit bizonytalan vagyok.
DZ. Tegnap kimentünk divteket farmolni. Ott garázdálkodott egy Twister_Swe, vagy hasonló (Swe az biztos) csákó három haverjával. Vagy 4x feküdtünk. Olyan szinten nem ártott neki a lövésem, hogy az elképzelhetetlen. Ugyanakkor ebben a Ragadozó szettben, amiben voltam, szerintem fél tár elég volt neki hogy lenyomjon. Szóval elképzelésem sincs, hogyan lehet olyan cuccot összerakni, aminek olyan Szívóssága van, hogy a fenti paraméterekkel megkarcolni sem tudom, ugyanakkor meg fél tárral lebontja az 580Ks Szívósságomat 1v1. Meg az is fura volt, hogy lehetetlen helyre dobták be a gránátot sokszor, egymás után az egyik szituban. Az is igaz ugyanakkor, hogy taktikusan / ügyesen tolták, összeszokott csapat lehetett. Az értelmét azonban nem látom, hogy láthatóan tatyó nélkül voltunk (kivéve egyszer) minek mészároltak le. Azért a nyomorult DZ ficcsekért?
Más, el tudja nekem valaki magyarázni, hogyan lehet 26K GE kreditet óránként összeszedni? Az első helyezett a listában.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest