- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39397 üzenetére
De kérem egy Ragadozóból, hogy lesz Deadeye?
Addig is kirakhatná, vagy csak küldje el nekem mint kezdő Predatorosnak és hétvégén megint szánok rá 1 órát az összerakásra, addig marad a hibrid-taktikus.
Egész hétvégén olyan laggos volt a játék, hogy pl. tegnap este a szürke csikozás nem is, de az, hogy kb. még 5 perccel később is vérzett az Agentem heal ládában állva az már nevetséges volt.
Meg az már milyen, hogy felveszem az eldobott cuccot és meleg alá öltözet is van benne. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39397 üzenetére
Mindenképpen ajánlom.
Nekem elegem lett abból, hogy DPS szettel last standben lelövöldöznek a DE-k, úgyhogy összeraktam én is egyet, azóta DE-jal lövöldözöm a DPS-eket last standben -
-
Volt azért jó élményem is.
Odamentem egy supply drop-hoz,ahol egy négy fős csapat volt.
Gondoltam hátha jól jövök ki belőle.
Be is mentem mindenki mögé és elkezdtem szedni a ládát.
Az egyik észrevette és lelőtt,természetesen rugók lettek.
Nahh mondom azért csak visszamegyek,meg látjuk mi lesz ebből.Szerencsémre még ott voltak.
Az egyik átfutott keresztbe az úton,hamar leszedtem.
Futott utána a másik azt is leszedtem,de visszakúszott a kocsi mögé a másik kettőhöz.
Oda dobtam egy repszt,nehogy simán felélesszék.
Átfutottam a másik oldalra és a kocsi ablakán keresztül leszedtem a másik kettőt is.
Ott térdeltek mind a hárman,aztán leütöttem mind a hármat.
Rohadt jó érzés volt.
Kár ,hogy nem csinálok ilyenekről videót.
Iszonyat röhögtem,asse tom mit mondtam nekik.
A többiek (csapattársak) meg engem röhögtek,hogy hogy röhögök.Dead eye csíter,meg szuka blájgyt,meg mittomén mi voltam még.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #39392 üzenetére
Fent DZ 9-ben még mindig lehet farmolgatni- landmarkokat, fertőzési eseményeket, supplykat.
Tegnap ebéd előtt egyedül voltam bal oldalt legfelül (még a Strikert próbálgattam), épp vágtatok a fedélzet felé erre mögöttem hirtelen megjelent egy 20-ast kereső játékos (FAWWZ), erre mit csinálok odamegyek és felélesztem, majd megköszöni és elteleportált.
Le kell szoknom erről.
-
-
Lifer092
senior tag
..... A hozzászólásokat olvasva ma annyiból fog állni az esti DZ nálam hogy a checkpointok között gyorsutazok amíg beszerzem a vendoroktól ami kell. Aztán megyek PvE-re.
.... Csak nehogy lelőjenek a checkpointnál!
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #39387 üzenetére
Nyilvan nem komolyan mondtam. Ujra kellene farmolnod mindent, de legalabb nem lennenek csalok.
-
Az a a baj,hogy túl sokba lenne áttérni,ami már nem biztos,hogy megéri,és a számítógépet nem adom fel. Az sem olcsó.
#39388 arnikusz :
Vmi Ragnor,meg GT MAX, és bandája.
A magyarul beszélő vmi lacmanoc vagy vmi ilyesmi.És nem tudtam másik szerverre átmenni,csak ez a kettő volt,bármit csináltam.
Később találkoztam egy magyar csapattal is,akikről az angol akcentusukból jöttem rá ,hogy magyarok.
Dead eye-al szórakoztam ma.
Nagyon sokan feküdtek egy lövésből is.
A magyaroknak sem tetszett,voltam mindenféle csíter núúúb.
Igazából egyiknek sem volt magyar neve,így simán rájuk lőttem,borultak is,négyből legalább kettő.---------------
Másik szerver :
Buntar
W1ll K1ll U -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #39385 üzenetére
Csak nem John Wick volt, ehhez még az is társul amit tegnap beszélgettetek mikor ott összejöttünk, hogy szemtelen kis mocskok.
Pl. a LUX nevezetű és bandája is kijön mögöttem elkezd hadoválni majd egyidejűleg hátbalő utána a nyomi rapid futással el húzza a csíkot és lejár róla a 90 sec, majd csodálkozik, hogy rögtön lövök, ja és megint heal ládában seeker után nem megy le az életreje, majd egy Játékostárs által rádobott gránáttól fekszik és azt nem is mondom LMG-vel volt. -
Hihetetlen,de lehetetlen DZ-ben játszani.
Mindenhol a tetves csíterek (nincs még vége az ingyenes hétvégének ? ),az egyik magyarul is beszélt (de sztem román volt),egyedül játszott manhunt-ot,lelőhetetlen volt. De akire rálőtt 0.5sec és feküdt.
Rendesen felkurtam magam ezen a rengeteg csalón.
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #39383 üzenetére
Biztos streamelte volna a poor child, de ez van.
Ugyanúgy mint az a másik iq aki a haverjával levágta a kötelet.
Mivel nincs vesztenivalónk azért is mentem utána és mikor lejárt róla a Rugó szegénykém beállt egy sarokba rögtön kidobtam fedezékbe a heal ládát és alávágtam a seekert, majd kapott egy tárat a Bullfrogból.
Egyre jobban bejön a 3 arany/3 taktikus, viszont az Eir hiába volt 871 rpm, az MP7, de még inkább a maxos sebzésű Navy MP5 jobb.
Még az exoticot és a predatort kellene 6000/3000/6000-re felgyúrni és egy ideig jó lesz csapatban mindegyik.
Este még kipróbálom a Thompsont, mert szép ez a mondat. -
törölt tag
Eddig csak olvastam ilyenekről és úgy voltam vele, hogy biztos túloz az adott illető. Erre ma mentem ki dz egyik bejáratán és hátba lőtt egyszer egy játékos. Megfordultam, egy szörnyen ízléstelen színekben pompázó player volt. Még a fegyvere is szivárvány színű volt. Elkezdett cérnaszál vékony hangon arról beszélni, hogy barátok így meg úgy és hogy neki nincs szüksége barátokra majd lelőtt. Én meg csak néztem, hogy az ilyennek mégis mi járhat abban az ostoba fejében. A hangja tényleg olyan magas volt, hogy nem tudtam eldönteni ez valami lázadó szellemű tizenéves lány, vagy egy 8-9 éves vérpisti.
Mivel négyen voltunk, így alig egy percen belül a haverjával keresték a huszast, szóval biztos megérte. Történt mindez úgy, hogy ma véletlen bekapcsolva maradt a proxy audio. -
bombibmw
veterán
Faxa a játék!
EOC, bandit, NoMaD egy csapatban.
Senki nem tudja lelőni őket. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39371 üzenetére
-
Thusor
őstag
Hosszu kihagyas utan ma ujra belevetettem magam a The Division vilagaba. Odaig jutottam, hogy 29. szintu vagyok, valamint 100%-on van minden a bazison. A fo kuldetesek mind megcsinalva. Mellekkuldetesek, esemenyek kimaxolasa az kotelezo? Latom hogy vannak mar olyanok is hogy betoresek. Ezek elkezdese csak akkor erdemes ha kimaxolom a mellekkuldiket is vagy elobb is kezdhetoek? Ez a foldgombos ikonnal jelolt szint az mi lenne? Van olyan betoreses kuldi amihez az kell. Utolso kerdesem az lenne, hogy megvettem anno a season pass one-t aminek resze elmeletileg az Expansion I, II, III de gyakorlatilag a kuldetes megkezdesekor azt irja dlc szukseges, pedig a season pass megszerevze van feltultetve. Ilyenkor mi a helyzet?
-
RazoR
veterán
Tegnap este 3 lehívott helit hagytam ott mert rám jöttek folyamatosan az oroszok.Lejjebb mentem hátha, Mr. Strange és dizzketta betaláltak...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39364 üzenetére
Kb 1,5 hete mutatta egy pakisztáni gyerek ezt a glitchet.
Engem valahogy mindig megtalálnak ezek az arabok -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39364 üzenetére
Aimbot kiszedi őket.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39355 üzenetére
Ma du linkelek egy olyan videót amin láthatjátok közelről hogyan öl mindenkit egy auto aimos szarházi.
Előttem szaladt így fel tudtam venni az egészet. Nem volt rogue ezért nem haltam de a rogue játékosokat falon át mindenen át célzás nélkül lőtte. Du feltöltöm érdemes megnézni mert nagyon dúrva. -
válasz
Anonymus23 #39360 üzenetére
Szép volt.
-
Anonymus23
veterán
3 orosz igazi noob próbált rugó lenni, és elvenni a éhes malacomat
Igazi kezdő noobok voltak
Ezt még gyakorolniuk kell
Az első lehetett a főnök köztük, mert annak még sebzése is volt, visszajött a pisztolyáért
Az egyik gyerek a falon át tüzelt, ha jól láttam, vagy csak a csodás laggos szerverek megint...
PvE szettben voltam, minden XP-re és elite/páncél sebzésre van rakva. -
xyvalaki
aktív tag
Persil. Próbáltalak meghíni de nem jöttél. Pedig nem ártana. Ahogy látom.
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39355 üzenetére
Elős blikkre megijedtem, hogy Te tolod a CCCP-s csapattal
-
Snip3r_HUN
addikt
-
persil
nagyúr
válasz
HenRick #39351 üzenetére
Nalam laptopban 950m-mel a a lehetosegekhez kepest nagyon jol megy. Az arnyekot magasra tettem, mert az alatt elvezhetetlenul szarul nez ki, illetve az objektum reszletesseg/latotavolsagra is tettem jo par szazalekot. A trukk nalam annyi volt, hogy 768p-ben jatszok, a full hd azert elegge visszavesz a sebessegbol :/
Mondjuk nekem 15,6 inch-en ez is jol nez ki, nagyobb kijelzon persze ez nagyobb aldozat lenne.Igy viszont ~50 fps, ha szazan kergetozunk es minden robban akkor is
Ha tenyleg nagyon durvan padlon van az fps, akkor sem volt meg soha 30 alatt.Szoval, sajat tapasztalataim szerint azt mondom, hogy a mai kodokhoz kepest peldasan optimalizaltak es veszedelem jol nez ki.
De a resolution scale-t es az az arnyekot semmikepp nem szabad high es 100% ala venni, mert irtozatosan lerontja a latvanyt.
-
HenRick
újonc
válasz
failed #39340 üzenetére
nekem 7770-em van elviszi vagy inkább viszigeti pve-ben minimum beállitások mellet megvan 50-60 fps pvp-ben szoktak kellemetlen fps-számok lenni főleg ha sokan vannak egy helyen. ja és a játék azért finoman megjegyzi az első indításnál h a-a ez kevés lesz de attól még elindul xD
-
5150head
senior tag
Sziasztok srácok. A LEX klánról mit tudtok?
-
failed
tag
hali!
a segítségeteket szeretném kérni, ha van valakinek esetleg tapasztalata akkor kérem ossza meg velem
a kérdés, hogy vajon elfuthat e gépemen?AMD Phenom2 x4 955BE
2x4Gb Kingston DDR3 1866
AMD/ATi 4870 1GB PCS+... ha esetleg egy 7770-re beruházok?
-
válasz
Anonymus23 #39337 üzenetére
Köszi.
Vettem pár darabot.The Cavern
- $ 168,044
5% Support Station Healing Speed------
DZ 04
- DZ 21,362
2% Pulse Critical Hit Chance------
Dante's Run
- $ 168,044
7.5% Ballistic Shield Health------
Special Equipment Vendor
- PxC 192
4.0% Turret Damage-----
Advanced Weaponry Vendor
Attributes $ 174,722
7% Critical Hit Chance
2% Accuracy
4% Critical Hit Damage-----
Special Equipment Vendor
Attributes PxC 200
18% Critical Hit Damage
3.0% Critical Hit Chance
2.0% Accuracy
50% Reduced Threat-----
Special Equipment Vendor
Attributes PxC 200
18% Critical Hit Damage
5.50% Headshot Damage
2.0% Accuracy-----
PP-19
Special Equipment Vendor-----
First Wave Vector 45 ACP
Advanced Weaponry Vendor------------------------------
Osprey .45 Suppressor
DZ 09
Attributes DZ 24,137
16.50% Critical Hit Chance
4.5% Optimal Range
2.5% Critical Hit Chance
41% Reduced ThreatItt mintha vmit elírtak volna .
-
Anonymus23
veterán
Van egy stamina módosító, aki esetleg használ ilyet, ami jobb mint amit pár hónapja lehetett venni.
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #39330 üzenetére
Nem 460-at?
Miután léptetek, RazoR-ral egy másik négyes otosz bandával találkoztunk. Lelőttek minket kétszer, aztán átöltöztünk deadeye-ba, és összecsuktuk őket ketten. Aztán ment az adok-kapok oda-vissza, közben jött egy skót csapat is. Nem volt rossz levezetésnek.
-
Gtaati
őstag
Hello!
Szerintetek mobozni van ertelme egy fegyveren onfentarto, tartos es ragadozo talenteknek, hogy minnel jobban toltson eleterovel? Mibol latszik ha pl a tartos es az onfentarto talant el? Mert a hud alatt pl a ragadozo ikonja megjelenik de a tobbibol semmit nem latok es nem is veszek eszre...
Koszonom!
-
RazoR
veterán
Köszönjük Ubisoft ez a csodálatos ingyenes hétvégét a csalókkal, glitcherekkel, makrósokkal, multigroupokkal, játszhatatlan szerverekkel együtt! Sok értelme van...
-
-
Üdv!
Ki akartam próbálni a divisiont az ingyenes hétvége alatt de azt írja "We're sorry, but you may not access this content at this time."
Mi lehet a baj? M.O nincs benne ebben?
-
chungee
addikt
Estét!
Az free weekend miatt kipróbálom. Próblémával szembesülök hogy a beszédhang olyan mintha gyorrsított lenne
Mi a megoldás rá
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #39321 üzenetére
Megvettem én is jól mutat az SVD -n amit nem használok.
Beraktam a Ramboba a Refressed maszkot és ha megy majd a játék kipróbálom.
Csináltam még egy 8200 tűzfegyós Predatort Specialized és Savage kombóban.
Sniper féle arany-exotic ezen az alton már nem, marad a 3 taktikus 3 arany, de abból lett egy Sniper által ma mutatott értékkel bíró. -
RazoR
veterán
válasz
persil #39318 üzenetére
Egy idő után majd megismered a neveket, klánokat akikről eléggé egyértelmű lesz, hogy valami nem tiszta. Sokszor tényleg csak a lag és nehéz eldönteni, hogy csaló az illető vagy csak te látod úgy a lag miatt hogy 2 pillanat alatt darált le. Ha csapattal mész akkor azért egyértelműbb a dolog mert ha 1 vagy 2 player darálja le a 4 fős csapatod akkor ott volt egy kis segítség....
-
törölt tag
válasz
persil #39318 üzenetére
Szerintem az esetek igen jelentős a részében a lag a ludas. Nehéz felismerni pláne ugy, hogy egyszer találkoztatok. Lehet a következő párbajban simán bedaráltad volna. Mivel ebben a játékban nincs semmi statisztika amit rontana egy ilyen halál így jelentőséget se kell tulajdonítani az ilyen eseteknek. Sőt a loot is olyan szar az esetek 99,999%-ban hogy még az se számit. Persze ha egy fullos exo kesztyűt buknék lehet egyből megváltozna a mentalitásom.
-
persil
nagyúr
Az a baj velem, hogy mindenkirol azt feltetelezem, hogy tisztesseges, igy ha lezuznak, akkor egybol jon az "ah tuti csak elbanaztam" meg "sokkal jobb a csavo" meg ezek, de amikor ennyire fura a helyzet, akkor szuksegem van valami visszacsatolasra, hogy ne erezzem magam szarul, ha lecsalozom
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39315 üzenetére
Ertem mire gondolsz, igazad is lehet, de itt annyira rovid ido telt el, hogy ezres rpm-nel sem lehetett nagyon tobb, ezert mertem a hallasomra bizni. De, ha mondjuk 10 lett volna, meg az is nagyon durva toltenyenkenti sebzes O.o
Nyilvan egy shoti-bol, vagy sniper-bol nem csodalkoznek ilyesmin.
Igazabol nem is az a leggazabb, ha csalo volt(nem allitom, de azert furcsa volt...
), hanem, hogy ahogy irjatok, senki nem mer rugozni, csak provokalja a masikat, aztan ingyen rugokill. Plane ilyen gagyi megoldassal, hogy peashooterrel meglo, aztan amikor viszonoznam, akkor ledaral :S
Tenyleg csak az rugozik, aki top cuccban, pvp-re optimalizalva, direkt pvp-zni megy be, jellemzoen jo kepessegu jatekosok, meg aki csal :S Az, hogy a nagy atlag elkezdene valami kis tuzharcot, hogy legyen egy jo lovoldozes, az nagyon ritka.
-
Anonymus23
veterán
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39313 üzenetére
Ennyire kis számnál igen egyszerű azért...
15-20at én sem tudtam volna megszámolni, de ez 4 volt, at bitang hótziher
Egyébként zenélek és sok témánk gyorsabb, mint az mp7, ott is számolni kell a pengetéseket, szóval rá van állva a fülem az ilyesmire
Arnikusz Nem, mert ilyen "hülye" neve volt, számokkal, meg kis/nagybetűvel.
Predátorozok amúgy, de akármilyen fos ruhában is nagyon soknak tűnne géppisztolyból ez a sebzés, nem?VTom Neked meg egyszerűen zseniális az aláírásod!
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39309 üzenetére
Deadeyeban nem lehet sokáig rambózni
-
persil
nagyúr
Srácok, lenne itt egy kis gond a fejemben
Szimpla matek. Ha 200 ezer hp-m van(szívósság valami 300k, nem tudom fejből), akkor ahhoz, hogy 4(!!!) töltényből lelőjön valaki, min. 50 ezret kell sebezzen töltényenként.
Áruljátok már el nekem kérlek, hogy miféle black magic kell ahhoz, hogy ez olyan 10-15 méterről sikerüljön valakinek smg-velAkárhogy nézem, nincs az a magas crit chance/crit dmg, hogy ennyit kiosszon géppisztolyból. De tényleg.
A figurába belelőttem egy fél tárat mire észrevett(20-30 töltény, mp5 navy-ből, elkezdett vérezni is), de még volt arra ideje, hogy felvegye a hülye pajzsot, kézbe az mp7-et és 4 darab lövésből leszedett, aztán elszaladt olyan fele hp-val
Mert amúgy valami gagyi stukker volt nála, amivel egyet rámlőtt, hogy én barom, bekajálva a provokációt elkezdjem lőni és rogue legyek. Aztán, mikor kiröhögött, mondtam neki, hogy nekem legalább helyén vannak a tökeim és merek rugózni vele ellentétben
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39305 üzenetére
Tetszetős.
Hétvégén megcsinálom már az enyémet is.
Bár nálam a tűzerő meg kell, hogy maradjon 6000 körül- akkor érzem magam jól. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39301 üzenetére
Köszönjük a segítséget ezúton is, jó volt multigroup noobnak lenni a tetőn
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #39301 üzenetére
Az leütés volt nem lelövés...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest