- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Ma sem úsztuk meg csaló nélkül... name_for_it
-
simonl
tag
válasz
arnikusz #38152 üzenetére
Ne haragudj hogy kéretlenül szólok bele:
Próbáld ki a 3 predator 2 striker 1 Savage kesztyű buildet + a hátizsákra kalibrálj 17% visszarúgást.
Még a Famas -ból is olyan lézerfegyvert csinál, hogy chewbacca sírva kéri a receptet.
Nem beszélve a +8% sebzésről....Nem fogod megbánni, a minap egy kis francia csigazabáló jött rám hátulról miközben a Q épületet tisztogattam, ráfordulsz és ami átvillan az agyán az csak egy tár az M4 -esedből.....
-
robyg
senior tag
válasz
Apollo726 #38190 üzenetére
Mi kereseünk egy negyedik embert.
Engem is felvehetsz.
-
válasz
Snip3r_HUN #38191 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
LeonAran #38166 üzenetére
Azért ezt raktam rá,mert jó vele a zoom.Ha kisebbet tennék rá nem sokat érnék a +fejlövéssel ha nem találnám el. :-) Egyébként az egyik talent a puskán a brutális,így az pótolja azt. ;-)
Ma is jó kedvében volt a játék,egy 920-as skull mc kesztű jó tulajdonságokkal+1 mdr. +sajnos a heti láda amivel meg akartam várni egy barátomat,mert neki akartam adni az egzotik cuccot -aki sokat segített-,de egy kis fekete zónás móka közben véletlen meglett a heti feladat. :-//////
Az avas szalonnától sajnos sokat vártam és nekem annyira nem fekszik.Rátettem kritikus esélyt+sebzést,de úgy sem. :-/
Az a baj,hogy nyomkodni kell a ravaszt a lövéshez,félautomata.Így hiába sebez min.50e-t egy golyóval.Sima piros ellenfélre rá kell húznom egy párat addig meg ő fedezékbe vonul,a könnyű m4-et meg csak ráfogom és esik össze -az új szettemmel-.
Szóval biztos nem rossz az avas szalonna,de nekem jobb a m4.
Lexington végén adta meg,a magyar csapattársam meg barrett-et kapott. :-)
Nem lehet,hogy nézi a játék a "csapatmunkát" játék közben?Tényleg,mi van Micafighter-rel?Egy ideje nem látom az írását.
Szerk.:
Rigormortiis: Survival-nál várni kell.Max.5perc.Átlagban 2-4.
-
bepken
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38178 üzenetére
köszi, megvan!
be volt pipálva, mégsem volt felugró ablak. aztán nézem, hogy windows update elhasalt valami frissítéssel, amint azt a részét lezavartam és újraindítottam a gépet, minden indult pöpecmód
-
Rigormortiis
veterán
Mik azok a 256os cuccok, amiket szivfajdalom nelkul kivaghatok? Annyi de annyi van es mindegyik csak kicsit kulombozik a masiktol.
-
Apollo726
újonc
Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot és nagyon tetszik. Szeretnék magyarokkal együtt játszani csapatban, rendszeresen ha lehet. Szóval klánt keresek, vagy guildet, nem tudom itt hogy nevezik, mindenképpen discorddal vagy TS-el. 12-es szintű vagyok csak, de ha jól tudom 30 a max szint szóval gondolom hamar meglesz. A játékban a nevem Apollo_726
Semmilyen kiegészítő nincs meg, amíg nem találok embereket akikkel tudok játszani nem is veszek meg sztem semmit, de ha lenne egy jó társaság akkor sztem tuti megveszem a kiegészítőket is.
-
válasz
Snip3r_HUN #38182 üzenetére
Ehh Sniper.
Én meg átléptem az 1000 (1003) órát a játékban.
Kb. 95% egy karakterrel. -
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis #38186 üzenetére
Türelem kell, nekünk anno volt, hogy 25 percet kellett várni mire elindult....
-
arnikusz
veterán
válasz
Rigormortiis #38186 üzenetére
Ilyenkor keresi a maradék Agenteket matchmakingben, néha meg kell szakítani.
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet Survival modban jatekot inditani? Ha nagy nehezen osszeszedek egy csapatot, utana azt irja, hogy tulelo varolistan.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #38179 üzenetére
Jöhet privibe mert érdekelne, hogy ki "vóót"?
-
válasz
Mivót mivót mivót ?
-
VTom
veterán
válasz
Ezek szerint nem sikerült lelődösni
-
Snip3r_HUN
addikt
Mielőtt megérkezne ide az a társaság sírva hogy megint magyarok voltak lelőve, idézném közülük az egyiket :
"Te ez a Snipert ezt le fogom lődösni innen, nem csinál semmi mást csak szaladgál azt ütögeti le az embereket."
Videó is van hogy mennyire csak szaladgáltam és ütögettem... De abból megint csak a flame lenne.
-
bepken
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38174 üzenetére
erre vonatkozó felugró ablakra vártam. ezek szerint hiába?
(nem vagyok most gép előtt, de később próbálkozom még)
-
bepken
veterán
sziasztok!
gondoltam, rápróbálok erre a játékra, de úgy tűnik, hogy ő ezt nem akarja...
(Steam + Win10 Creators Update)
indításkor szokásos steames "előkészítés" ablak jelenik meg, gondolom ez után kellene felugrania valamilyen Uplay-es képernyőnek vagy valami. de csak egy cmd ablak tűnik fel, néhány másodpercig látszik is feladatkezelőben a thedivision.exe, aztán ez az egész folyamat újraindul. és hát...jelenleg nagyjából ennyit tud
van erre megoldás?
-
törölt tag
Én Dz 3 nagy térre építenék egy Tesco-t!
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Keressük csapatunk 4. tagját. Viszonylag rendszeresen majdnem minden hétköznap este (kb 9-től) szoktunk játszani. Hétvégén random, PC-n, LS ritkán, DZ alkalmadtán, szóval inkább PVE-t tolunk. Seasonpass azért legyen meg. Akit érdekel vegyen fel: Head5150 és írjon rám, hogy innen a fórumról jött és megdumáljuk a továbbiakat. Pacsi
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #38108 üzenetére
Ezt még olvasni is rossz volt..a joy-t ketté tekerném.
Micafighter számítására nahyon kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban.Egy boss kör 2 ugyanolyan egzotik?? :-o
Mennyi erre az esély?
Első stream-em. :-) Egy komolyabb áramkimaradás után nagyon nehezen töltött be azért lassú az elején.
+levettem a felbontást,mert úgy vettem észre mintha kicsit "késne" a játék.Lelövöm az embert és picit később hal meg stream közben.Gondolom a hatalmas 5mega feltöltési sebesség miatt. :-/13:30 és 45.perc körül.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #38153 üzenetére
Nem nem.
-
Terminálban van egy nagyon jó Reclaimer hátizsák.
1329 PÁN , 1272 Elektronika , 16% égési ellenállás , 11.885 életerő.Érdemes azt megvenni vagy úgyis mindenképp sárga hátizsák kell ?
-----
Közben megvettem,ládában elfér.
Ritka,hogy ilyen jó cuccot raknak be. -
robyg
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #38156 üzenetére
Ha ládával gyógyítanak akkor is kétszer gyorsabb?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdésem lenne.
Az Alpha setnél ezt a 100% életregenerálást,hogy kell érteni?
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38146 üzenetére
Szombat hajnali 1-kor frissülnek az árusok. Érdemes körülnézni.
-
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis #38146 üzenetére
A Terminálban tudsz vele vásárolni cuccokat és tervrajzokat, illetve a fegyver kalibráláshoz kell.
-
Rigormortiis
veterán
A fonix pontokat mite erdemes kolteni?
-
arnikusz
veterán
Ninja bike mint tegnap írtam kikerül az exotic itemek közül és a droop rátából 1.6.1-el alszik, majd megreformálva újjáalakítva visszatér 1.7-el.
-
120-as lesz a hátizsák és bye-bye ninjabike...
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Anonymus23 #38133 üzenetére
Ohh b+ sztereotípia forever 😂😂😂
-
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis #38123 üzenetére
A falconban nem az a nehéz, hanem amikor pugokkal csinálod
2 hete 3 palesztin gyerekkel csináltam meg, majdnem megkérdeztem, amikor töketlenkedtek, hogy mi a gond, pedig nektek megy a jármű robbantás
De tegnap is letoltam egyszer, ott csak 2 arab volt, valamiért bejön nekik ez a sok jármű robbantás -
atteee
tag
A mai szerveren amin fent voltunk csak magyarok voltak talán volt fent egy-két külföldi.
Fent voltunk mi fent voltak Favágóék Fent voltak Frozzy NEGATIVE-HUN Mr. JonhWick Joe23_KO szóval elég sok magyar fent volt összesen sztem voltunk 30-an felváltva
-
pruzsi
őstag
ÜDv!
Akadt egy kis problémám ma indítottam a gamet és a hang felgyorsult elég vicces lett de azért szeretném az eredetit visszakapni. Volt valakinek ilyen esetleg? -
Rigormortiis
veterán
válasz
Anonymus23 #38122 üzenetére
Ez a sárkányfészek könnyebbnrk tűnt mint a másik, ahol 15 hullámban jött az ellen, meg robbantgatni kellett egy hummert. Ott mondjuk kollektívan valami folyosóban gubbasztottunk. Itt az egyik csavo pajzsot hasznalt. Eddig nem tetszett, de bem birt meghalni, mindig o maradt eletben, amikor wipeoltunk volna. Lehet kiprobalom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LeonAran #38119 üzenetére
Ne viccelj már, hogy a sárkányfészket nem.
4 DPS is megcsinálja csak immunizer kell a végére, 3 DPS + 1 reclaimer meg a legjobb. A 4 lovashoz meg kell sebzős ulti ha nem lenne elég a DPS és az is megvan hamar.A CS az érdekesebb, de ha legalább hárman tudják mit kell csinálni, akkor az is megvan. Egyébként a végén érdemes lemenni a metro aluljáróba (a lezuhant helitől balra (ha szembeállsz a helivel) a kis bódé mögött ahova a sniperek szoktak felmenni., és akkor szépen sorban jönnek a mobok, és a főni is elég hamar odakeveredik és le lehet fókuszálni. Arra kell figyelni, hogy alkalomadtán mögötted is nyílik ajtó, amin jön ki mob. Nekünk 3 DPS + 1 taktikus vagy nagy elektronika+életerővel rendelkező, esetleg 2-2 amivel könnyen megvolt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
LeonAran #38119 üzenetére
Ugyan már! Nagyon régóta játszom online koop játékokkal. És ami a tapasztalat: ahol van lehetoseg coop matchmakingre, ott sokszor olyan csodabogarakat is besodor a szél, akik kb egyedül lehoznák az egészet. Őszintén? Én azt sem tudtam, hol vagyok, gyakorlatilag csak élesztgettem meg próbáltam túlélni. A többiek hozzák le a meccset
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38113 üzenetére
Nem értem én ezt a játékot. Úgy érzem 1600 óra után is hülye vagyok hozzá.
Ezt most ne vedd magadra!
Bejön egy ember az utcáról, vasvillával össze hány magának véletlenszerűen valami felszerelést, és 3 nap múlva már a Sárkányfészket nyomja Hősin, sikeresen.
Én meg a százszor átgondolt és kalibrált cuccaimban barátokkal sem sikerült még egyszersem. Még a legkönnyebb fokozaton sem.
Teljesen értetlenül pislogok. -
válasz
Rigormortiis #38113 üzenetére
A sárkányfészkes küldi, egy babazsúr, a tiszta égbolthoz képest. Nem túlzok, de én legalább vagy harmincszor nekiugrottam már, és ebből egyszer sikerült addig eljutni, hogy a két aksit beraktuk a helyére, és már csak a fő bosst kellett volna kiiktatni, de ez se jött össze. Egyébként szerintem alig próbálkoznak már ezzel küldivel, mert most a hosszú hétvégén újra neki akartam ugrani, és vagy háromszor indítottam el a párosítást, de nem találtam játékost, úgy hogy 5-6 perc várakozás után hagytam is a fenébe.
-
válasz
Rigormortiis #38115 üzenetére
Én próbáltam amikor jött a patch.
4-es csapatot leszedtem a fent írt kombóval. -
válasz
Snip3r_HUN #38110 üzenetére
Jó talent-es Eir+Hildr páros csapásmérő szettel tud meglepetéseket okozni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #38112 üzenetére
Na lement a sakanyfeszek is embertelen konyortelen fokozaton. Hat...valami egzotik terdvedot dobott de nagyon jol nezett ki a tuzoltokocsi. Na meg elotte a parkoloban 'likvidald a kollektivat'. Hat en mar a 4 lovasra hittem azt, hogy az lesz a vege.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38109 üzenetére
Nem semmi vagy!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Rigormortiis #38109 üzenetére
Leginkább az MDR-nek van értelme.
-
Rigormortiis
veterán
Na az elveszett solyom lement hosi fokozaton. Hat nem volt semmi. Egzotik fegyok kozul mit lehet erdemes hasznalni?
Kapzam egy arany rhino pisztolyt es egy Eir geppisztolyt. Jok ezek?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #38100 üzenetére
Survin amikor leszáll a heli kapsz egy Delta-t.
-
arnikusz
veterán
válasz
Rigormortiis #38104 üzenetére
Predatory is hasznos, meg ha van elég skill és nem harmadik a kompetens, de a tehetséges is bevált nálam PVE területen.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Ez attól függ milyen karaktert akarsz összehozni,DPS/Support/Balanced. Pl.: A taktikusomnál minden fegyveren Tehetséges - Kompetens - Fogékony van pörgetve.
-
törölt tag
válasz
Pl: páncélrombolás
-
Rigormortiis
veterán
Milyen adottsagok ajanlottak a fegyverekre pve-hez?
-
-
válasz
Snip3r_HUN #38100 üzenetére
Igen sajna,ezzel az a gond,hogy survi-ből is kidobhat mint a sz@rt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Path of Exile 2
- SONY LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest