Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VTom

veterán

válasz Anonymus23 #38777 üzenetére

Természetesen játszottam, de a Division nem ér fel egy nyílt világú RPG-vel, azért azt valljuk be.

Itt a single küldetések kivégzése után a cél a farmolás, minél erősebb szett felépítése. Ha nem PvP-zel, akkor az erősebb szettel semmi mást nem érsz el, csak gyorsabban ölsz mobokat, és könnyebb lesz a farmolás. Aztán ha minden szettet kimaxoltál, akkor kezdheted elölről egy másik karakterrel.

Nálam ez kb. 130 óra alatt fulladt unalomba. Azóta csak PvP-zek, a farmolás a PvE bossokra, néha egy küldetés vagy incursion, és nagyon sok LS és DZ. Nekem ez az igazi end game tartalom, mert van célja, izgalmas, és akkor is tudok játszani ha három órám van, és akkor is ha csak 20 perc.

PvE DZ miattam aztán lehet, mert én nem teszem be oda a lábam, csak értelme nincs, mivel a DZ-nek pont az a lényege, hogy PvP terület. PvE farmra van millióféle lehetőség (mission, HVT, Bossok, Incursion, Survival, UG) PvP-re meg van kettő... És a Division alapetően egy multiplayer játék, aminek van coop és PvP módja, és mindennek megan a maga helye. :K

Új hozzászólás Aktív témák