Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Természetesen játszottam, de a Division nem ér fel egy nyílt világú RPG-vel, azért azt valljuk be.
Itt a single küldetések kivégzése után a cél a farmolás, minél erősebb szett felépítése. Ha nem PvP-zel, akkor az erősebb szettel semmi mást nem érsz el, csak gyorsabban ölsz mobokat, és könnyebb lesz a farmolás. Aztán ha minden szettet kimaxoltál, akkor kezdheted elölről egy másik karakterrel.
Nálam ez kb. 130 óra alatt fulladt unalomba. Azóta csak PvP-zek, a farmolás a PvE bossokra, néha egy küldetés vagy incursion, és nagyon sok LS és DZ. Nekem ez az igazi end game tartalom, mert van célja, izgalmas, és akkor is tudok játszani ha három órám van, és akkor is ha csak 20 perc.
PvE DZ miattam aztán lehet, mert én nem teszem be oda a lábam, csak értelme nincs, mivel a DZ-nek pont az a lényege, hogy PvP terület. PvE farmra van millióféle lehetőség (mission, HVT, Bossok, Incursion, Survival, UG) PvP-re meg van kettő... És a Division alapetően egy multiplayer játék, aminek van coop és PvP módja, és mindennek megan a maga helye.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest