Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• freddirty

senior tag

hm, visszanéztem most az 1.5 megjelenés után és hát nem változott a loot, sőt talán még vacakabb lett. PL. megnéztem egy napi search and destroy-t. No az utolsónál spawnolt 1 lassan sétáló nehézfiú és vagy hat shotgun+egyebes szintén sárga futkosó mob. A körülöttuk lebzselő pár piros és lila már nem is nagyon zavart... De ezek kb. 10 mp alatt leszedték a nomad+recovery linket. Kinéztem a fedezék mögül és már pirosodtam is. Mindegy harmadszorra leszedtem mindet. Ez még nem is gond legyen nehezebb, de loot az nem volt. Pár lila esett semmi más. Nyilván ha megcsinálom a kapott intelből a napi 2 legerőseb hvt-t akkor már van _némi_ loot de akkor is, ez így nagyon kevés. Elkezdtem a world bossokat, de azok sem dobálnak túl sok értelmeset. Ebből mire így összejönne a 256-os nomad set (egy sincs idáig) hát szétunnám a farmolástól az egészet... Lehet azért csinálják mert túl sokan játszanak és el akarják kedvetleníteni a népet? (queue volt belépéskor).
    Mindegy majd karácsonykor megint benézek hátha van változás, ha nincs hát akkor majd az 1.6 vagy a végleges uninstall :)

Új hozzászólás Aktív témák