- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
hm, visszanéztem most az 1.5 megjelenés után és hát nem változott a loot, sőt talán még vacakabb lett. PL. megnéztem egy napi search and destroy-t. No az utolsónál spawnolt 1 lassan sétáló nehézfiú és vagy hat shotgun+egyebes szintén sárga futkosó mob. A körülöttuk lebzselő pár piros és lila már nem is nagyon zavart... De ezek kb. 10 mp alatt leszedték a nomad+recovery linket. Kinéztem a fedezék mögül és már pirosodtam is. Mindegy harmadszorra leszedtem mindet. Ez még nem is gond legyen nehezebb, de loot az nem volt. Pár lila esett semmi más. Nyilván ha megcsinálom a kapott intelből a napi 2 legerőseb hvt-t akkor már van _némi_ loot de akkor is, ez így nagyon kevés. Elkezdtem a world bossokat, de azok sem dobálnak túl sok értelmeset. Ebből mire így összejönne a 256-os nomad set (egy sincs idáig) hát szétunnám a farmolástól az egészet... Lehet azért csinálják mert túl sokan játszanak és el akarják kedvetleníteni a népet? (queue volt belépéskor).
Mindegy majd karácsonykor megint benézek hátha van változás, ha nincs hát akkor majd az 1.6 vagy a végleges uninstall
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!