- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
válasz
torma1981 #2351 üzenetére
Előttem is írták. Most sokkal több a troll, mivel szinte ingyen bétázhatott bárki. De a teljes játékot kétlem, hogy trollkodásból megvenné bárki is. Én azt mondtam neked, hogy egyedül is érvényesülhetsz DZ-ben. 5290 DZ pénzt szedtem össze és lényegében egyedül mentem. Ha van egy 3-4 játékosból álló társaság aki trollkodik akkor ott lesz 20 másik játékos aki elkapja a szájukat. Ezt tapasztaltam. Mai történet. Mentem kimenekítőpontra, már ott volt 3 másik játékos. Nem tudom, hogy csapatban voltak vagy nem. De egymást fedeztük, majd miután mindenki kimenekítette a cuccot, mentünk a saját dolgunkra. Volt olyan is, hogy láttam jön 4 rogue ügynök a sarkon. Gyors az ellenkező irányba futottam. Nem vettek észre. Ez meg a játék másik nagy pozitívuma, hogy nem mutatja a nem csapatban lévő játékosokat a térképen. A másik, hogy én sem vagyok időmilliomos, de szakítok időt a játékra. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest