- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
közben feltöltődött az egyik gameplayem...itt tisztogatókat sikerült elkapni, a végén durva ahogy pukkan a palack
csak egy picit várni kell, hogy beadja az FHD-t is.(#2203) sagem
biztos velem van a baj, de nekem holt unalmas, én nem tudok benne csak úgy elmászkálni. Sztem az a játék a 10enéves szint de kizárólag szerintem. De hagyjuk is, mert ez off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kutya topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest