Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vulpolone
tag
válasz arnikusz #21115 üzenetére
UG csomag nyitásnál az a tapasztalatom ( és ahogy olvasom az Ubi fórumot másnak is ), hogy 220GS felett kezdi el adogatni a 229-es fegyvert és a 268-as itemeket.
Amikor az UG-t elkezdtem volt kb 203 a GS-em, akkor 204/240-es cuccokat adogatott a csomag majd 220GS felett jöttek a 229/268-as cuccok. Plusz megint csak saját tapasztalat, de a nyitás pillanatában kell 220GS felett lenned. Mindig azt csináltam, hogy bár 210GS mellett szereztem meg a csomagot, de nyitásnál felvettem pár 240-es cuccot magamra, felugrott a GS-em 220 fölé és egyből jött a 268-as set és a 229-es fegyver.HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest