Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
okké csak akkor ne írd már úgy le mintha a 268-as Striker meg Sentry minden utcasarkon ott lenne. Mert én pl. 1-el sem találkoztam. Persze nem is megyek Falcon Heroicra mert még a Challenge is kihívást jelent. Nincs nekem azzal problémám ha valakinek napi 8-10 órája van játszani vagy van egy fantasztikus 4–es csapata , mert tök jó, csak ne írjátok már úgy ezeket a dolgokat mintha álltalánosak lennének. Egyébként mentem én 5-db Strikerrrel (240gs) és valahogy nem tűnt úgy, hogy annyira nagy nagy ász lenne. Persze lehet jelentős előnye egy 268-as szentnek de olyannal sajna még nem találkoztam.
Igaz ne legyen egy egyszeri parasztnak ugyanolyan könnyű a Heroin mint egy Full kockának de ha túl nagy lesz a különbség akkor az sem biztos, hogy egészséges. Főleg , hogy akár hiszed akár nem a játékosok nagy része egyszeri és mezei noob.
Mindettől függetlenül nem hazudsz vagy mondasz hülyeséget csak eszméletlenül leereszkedő stílusban nyilatkozol minden egyes esetben ami picit bicskanyitogató.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Gyúrósok ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest