- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20903 üzenetére
okké csak akkor ne írd már úgy le mintha a 268-as Striker meg Sentry minden utcasarkon ott lenne. Mert én pl. 1-el sem találkoztam. Persze nem is megyek Falcon Heroicra mert még a Challenge is kihívást jelent. Nincs nekem azzal problémám ha valakinek napi 8-10 órája van játszani vagy van egy fantasztikus 4–es csapata , mert tök jó, csak ne írjátok már úgy ezeket a dolgokat mintha álltalánosak lennének. Egyébként mentem én 5-db Strikerrrel (240gs) és valahogy nem tűnt úgy, hogy annyira nagy nagy ász lenne. Persze lehet jelentős előnye egy 268-as szentnek de olyannal sajna még nem találkoztam.
Igaz ne legyen egy egyszeri parasztnak ugyanolyan könnyű a Heroin mint egy Full kockának de ha túl nagy lesz a különbség akkor az sem biztos, hogy egészséges. Főleg , hogy akár hiszed akár nem a játékosok nagy része egyszeri és mezei noob.
Mindettől függetlenül nem hazudsz vagy mondasz hülyeséget csak eszméletlenül leereszkedő stílusban nyilatkozol minden egyes esetben ami picit bicskanyitogató.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest