Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• utomi

senior tag

válasz Raulblanco07 #20903 üzenetére

okké csak akkor ne írd már úgy le mintha a 268-as Striker meg Sentry minden utcasarkon ott lenne. Mert én pl. 1-el sem találkoztam. Persze nem is megyek Falcon Heroicra mert még a Challenge is kihívást jelent. Nincs nekem azzal problémám ha valakinek napi 8-10 órája van játszani vagy van egy fantasztikus 4–es csapata , mert tök jó, csak ne írjátok már úgy ezeket a dolgokat mintha álltalánosak lennének. Egyébként mentem én 5-db Strikerrrel (240gs) és valahogy nem tűnt úgy, hogy annyira nagy nagy ász lenne. Persze lehet jelentős előnye egy 268-as szentnek de olyannal sajna még nem találkoztam.
    Igaz ne legyen egy egyszeri parasztnak ugyanolyan könnyű a Heroin mint egy Full kockának de ha túl nagy lesz a különbség akkor az sem biztos, hogy egészséges. Főleg , hogy akár hiszed akár nem a játékosok nagy része egyszeri és mezei noob.
    Mindettől függetlenül nem hazudsz vagy mondasz hülyeséget csak eszméletlenül leereszkedő stílusban nyilatkozol minden egyes esetben ami picit bicskanyitogató.

Új hozzászólás Aktív témák