Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Soulfly842

addikt

válasz Prien #177565 üzenetére

Ó, de rengeteget mérlegeltem. A találati arányon azt hittem ez látszik is. Sejtettem, hogy valahol azon a meccsen lesz a hiba, ezért megtettem egyfajta ellenként, hogy hendivel megy a Juve 700-ért, a szögleten ezen az egy meccsen vaciláltam sokat. Sejtettem, hogy a Juve több szögletet hoz, mivel itt már CR is játszani fog, s a szerkezetük, habitusuk is várhatóan más lesz így, hogy a Barca eddig előttük áll, de ilyen szintű változással snem számoltam, hogy a Fradi is ennyi szögletig eljut.

Gondoltam, hogy értem én, hogy több lesz, de az előző meccsen is csak lehozták vagy 3 szöglettel, ahhoz képest még a háromszorosa is jó lett volna nekem.

Na, mindegy. Ez fájt :D nem is kicsit :D :(

Egyébként azt figyeltem meg, hogy bizonyos csapatok a nézők nélküli meccsen biszonyos csapatok sokkal nagyobb arányban játszanak under 10-eket, mint over-eket és a szorzó nagyon jó szokott lenni. A koncepció működött is a kielemzett múltbéli meccsstatisztikákban, nagyon sokat elemeztem, amire ez így kijött. Tény, hogy a fradi kezdőjével, mint konstans tényezővel nem számoltam :D - nem gondoltam rá, hogy befolyásoló tényező lehet.

Új hozzászólás Aktív témák