Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
giigz
veterán
Lesz itt még Bayern győzelem.
-
WaterWave
veterán
nah bayern is gyengélkedik?

jó kis nap
-
-
mario1012
tag
Twente meccsét, nem gondoltam hogy ennyire szoros lesz..Nagyon beindult az adok-kapok, gyors gólok, de már nem bánnám ha így maradna.
-
Porto meccs elmarad
-
jpm
senior tag
na hirtelen van felrakva 28500ft tét a 3 meccsre jöhet 77k

a twente meccs ugrott.. -
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Van Isten...

-
jpm
senior tag
7,5xpénz hogy nem esik több gól a bayern meccsen...hmmhmm 3,5k-t megért.
-
Ternana is vezet. Hmm egyre jobb.
na akkor most el is könyvelem hogy ebből már lófasz sem lesz

szerk2:
Meg Telstar is vezet 2-3 akkor ez most már rendben is van tényleg.szerk3:
Erre 3-3 bazd
Na jó lenne ha befejeznék ezt a csiki csukit, és verne 1 gólt a hazai gárda, aztán le is fújhatja a spori.

-
jpm
senior tag
Twente 3,5 alatt 10k-val
-
pohár
félisten

-
néha
aktív tag
válasz
McCartman
üzenetére
Végül 3-4. Helyre tettem egy kis utánaolvasás után, tudtam h esélyes 2. Helyre de, sejtettem h nem fogja meg a japánt, Lochtet meg favoritnak vettem igy maradt a 3. Hely
ment mellé egy gyurta 1. Hely is de kevés volt a tét, de égre nyertem egy szép kis buko séria után 
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Egy picit részletezd már légyszíves, benyögöd, hogy kabaré a fórum... Mire gondolsz pontosan? Most saját magad vagy a kabaré, vagy mi? Fontos lenne tudni, hogy kire/kikre gondolsz, mert így szerintem mindenkire vonatkozik, hogy kabarék vagyunk.
(#28963) B-L-A-C-K: Na te meg mindig linkelgeted ezeket a hülye animációkat, rohadt idegesítő vagy már, nemhogy egy kicsit inkább visszavennél, szerintem másoknak sem jön be ez a nagyfiúzásod, szóval tényleg vegyél vissza, mert 5 percen belül ott vagyok. (Tudod, hogy csak vicc volt
) -
jaja, épp most akartam írni, hogy az milyen szééép

Pont az ilyen vezetés miatt írtam a statot nemrég.
Ilyen 70-80% labdabirtoklás meg szanaszertelövöldözzük a kapu környékét után szoktak gólt kapni a semmiből
Most szó szerint futni fognak a pénzük után (karácsonyi prémium)

-
B-L-A-C-K
titán
BALHÉ LEVEL 67....

Viszont ebbe nem vagyok benne, valahogy csatlakoznom kellene...

-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
"amúgy kabaré az egész ami itt megy a fórumon.... "
Te már csak tudod.
-
McCartman
őstag
Van nekem is regem amúgy betclicen is, csak azt mondom, hogy a kezdeti 15k-s ingyen fogadást leszámítva nincs semmilyen racionális indok, hogy ott fogadjon az ember, a kínálat, a felület és a szorzók is szarabbak más irodákkal összehasonlítva, letiltani meg midenhol le tudod magad.
-
Daniel Alves
őstag
nekem sem vált örömömre belinkelni a -200.000ft-os szelót mondjuk ha tesómé volt még akkor sem...

amúgy kabaré az egész ami itt megy a fórumon....

főleg 1-2 utólag szerkesztett képpel az élen

...és milyen érdekes hogy megint a "veszekedésnél" kötünk ki.

Leírtam már párszor hogy mindenki annak örüljön amit nyer.. ne annak amit megmutat

-
McCartman
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Na holnap akkor rakni kéne egy 5K-s szelót, van valakinek holnap/holnaputánra valami jó ötlete? Én QPR-t rakom, leszarom ha elmegy, de nem fogom kihagyni már csak elvből sem...
Vagy ne rakjak, és várjam meg a végét a 2012.12.12 12 óra 12 perckor rakott szelómnak? 
-
WaterWave
veterán
Monaco is alkot?

-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem, abszolút nem akarom kelteni a flamet, csak nekem úgy jött le, mint ha 9x szorzókkal lenne tele, és lehetetlen dolgokat raktam volna meg.
Meg amúgy is mondtam idén, nem teszek fel "saját" zsebből pénzt, ez meg a fent lévő maradék ~1200 forintból lett, és úgy voltam kivenni nem tudom, hátha még idén jön 1x valami szelvény.
Ez ha jönne természetes hogy kivennémSparta Rotterdaaaaaaam

2-1
-
néha
aktív tag
Cseh laci hanyadik lett 200m vegyesen? Nem vagyok otthon azért kérdezem. Köszi előre is

-
jpm
senior tag
Mi van fiúk, irígykedtek egymásra? mondjuk jellemző....
-
WaterWave
veterán
lauten vitte a szelót... holnapra MU
-
giigz
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Alves-ről tudom, hogy neki pár k az olyan, mint nekem 200 Ft, szintén, mint B-L-A-C-K-nek. Ezért kérdeztem, vagy furcsálltam, hogy te nem baszod le a pénzt, vagy ha 15k a min., akkor miért nem egy kisszorzóra raktad fel, aztán esetleg ki tudod venni a 15-öt... Na mind1, persze nem az én dolgom, és szurkolok a szelódnak, szép summa jöhet.
-
jpm
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
de jó hogy az angers meccsre ment 9k
a másik kettőre meg 2,5-2,5k.... ha így marad 3k bukó -
1: Miért ne érezném, azért mert épp nem 1-2K-val tettem? Nem baszogatásképpen, de azért fura, hogy ezzel jössz, miközben pl Alves kolléga épp 150-et tett fel, de tőle valahogy nem kérdezted meg a fenti kérdést.
2: Nem lehet csak 15K felett a bankkártyám miatt.De nem mondhatod, hogy lehetetlen szelvényt tettem volna meg, mert a Sparta Rotterdamnak ezt illetne hozni, Bayern meccs 2-3 gól azt hiszem magától értetődik, egyedól a Livorno-val voltam úgy hogy talán azon mehet el, erre már az első meccsem se áll jól

Persze sok van hátra, még bármi lehet, de nem is én lennék, ha egyszer valami simán jönne.De idegesítő az, hogy a 2.00 körüli oddsok amiket néztem egész jól jöttek vagy állnak..
Amúgy miközben ezt írom már 1-1.
-
jpm
senior tag
van itt vki betclikes aki utalt már ki pénzt? Abaqoosra hogy kell mert nem találom az opciót.
-
Daniel Alves
őstag
De szépen jöttek a Bundásliga2 mérkőzések

-
Sparta Rotterdam is de jól kezd

-
Daniel Alves
őstag
hétvégére Barca-Madrid ndb 8.00x

-
b4sxe
aktív tag
mi ez a DNB ? Mit jelent ?
-
pohár
félisten
Monaco szépen bekezdett

-
McCartman
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

ment mellé egy gyurta 1. Hely is de kevés volt a tét, de égre nyertem egy szép kis buko séria után