Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
stefyY
őstag
0-2
-
stefyY
őstag
Több, mint tökèletes :-) 2,5 overért ki szorít velem?
-
adam_
senior tag
United

-
yogibear
addikt
Műsorváltozás lesz a magyar kézimeccs miatt
A Magyarország-Montenegró női kézilabda mérkőzést vasárnap 18.05-től élőben adja az M2.
-
b4sxe
aktív tag
MU - city meccs menni fog valamelyik adón? (MEGVAN)

-
GabN73
addikt
Gyors, majd 2'es szorzó, a meccsek vége előtt pár perccel...

-
yogibear
addikt
A Cordoba - Gijon meccset tuti megbundázták...
Sárga lapra.... eddig 17-et, ebből 3 duplát osztott ki a "bíró"...
-
vazzzze
csendes tag
Bet365-ön a City-United mérkőzésre 0.5 gól feletti fogadással lehet vajon érvényesíteni a bónusz fogadást?Vagy csak nagyobb odds-ok érvényesek.
-
pohár
félisten
tegnap találtam egy ötszázast online mixen, ment az egész a Real győzelemre, meg pácsékóra éjszakára... hát kiütötték azt a köcsögöt?

-
stefyY
őstag
Ha az első 4 meccs jön a szelómról, felscannelem...amúgy nincs értelme.

-
yogibear
addikt
Nem értek egyet... Tomori a Fradit is viszi a hátán, ha a többiek hullámvölgyben vannak...
No és számomra (lehet megkövezni érte), Görbicz Anita nem hozta eddig tudása 80%-át sem, lehet pont a betegség lappangása miatt, ki tudja... szóval én azért nem írnám le ennyire a csapatot... a vereség Görbiczzel vagy nélküle is benne van a meccsben amúgy is... szóval nem csak az ő hiányzása dönt majd... de tény, ha egy jó Görbicz a pályán van, sokat jelent... de ahogy elnéztem mind a Győr, mind a Fradi, mind a válogatott meccseit, (megint lehet megkövezni érte), Anita már nem jelent akkora előnyt, ha pályán van, mint jelentett 3-4 éve, mind a Győrben mind a válogatottban... nem egyszer szó szerint a hátán vitte a csapatot egy adott meccsen, lőtte a gólokat, mikor senki más...
Szóval én még nem mondanám, hogy nem nyerhetünk...Más: A Cordoba - Gijon meccs se semmi: 30 perc alatt 2 dupla sárga -> piros, 10-10 ember... tette valaki a két piros lapot? mekkora odds lehetett rá?

-
pohár
félisten
ma nyerni fog a Pana 2x pénzért, mellé mehet még akár a Fener -1 is
és rögbiben Clermont

-
yogibear
addikt
Nem léphet pályára vasárnap 18.15-kor a Montenegro elleni Eb-középdöntőn Görbicz Anita. A női kézilabda-válogatott csapatkapitánya vírusfertőzéssel bajlódik, a szombati edzést is kihagyta, és bár az állapota javult, de leghamarabb kedden, a Románia elleni meccsen játszhat, írja a handball.hu.
Akkor Tomori Zsuzsi lesz a főnök...
-
adam_
senior tag
Hajrá Levante!

Sportingbetnél előbb azt írta ki, hogy gólt rúgott a Levante, aztán visszavonták.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janos1988
addikt
Ma kaszálok online.
+ ugyan ez, csak az MC - MU D over 3,5 250 -> 678k és + MU win over 3,5 250 -> 537k 
-
stefyY
őstag
Jó reggelt uraim!

Megy mára egy kami meg egy bambi
Egy kalappal mindenkinek, vannak jó meccsek... -
umek7
őstag
Mindenhol 2-es szorzó felett adják a Betis +1.5-t, 1.70 körül nem is venném figyelembe, viszont ennyiért korrektnek tartom. A Manchesteri derbire pedig szintén kis téttel jónak tartom az undert, esetleg döntetlent.
-
yogibear
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Másik gondolat, sztem holnap nem nyerünk Montenegro ellen, bár mivel nők, így nem tudom kiszámítani milyen erőben leszünk és frissességben, főleg annak tudatában, hogy 4 pontunk van.
egyetértek, bármi lehet a meccsen, de nem a 4 pontunk miatt...
[Elődöntőt érhet egy vasárnapi győzelem]
A nemzetközi és az európai szövetség néhány éve vezette be azt, hogy a csoportkörök első helyezettjeit már a középdöntő legelején összeereszti, így próbálva elejét venni annak, hogy a végén a legjobbak - már biztos elődöntősként - megpróbálják kisakkozni, kit kapjanak a túlsó ágról a fináléba kerüléshez.
Ez viszont előrevetíti, hogy a két százszázalékos gárda - jelesül a magyar és a montenegrói - közül a vasárnapi győztes féllábbal már az elődöntőben lesz, a másik válogatottnak pedig a hátralévő két találkozóján kell kiharcolnia a továbbjutást.
Na most ha ma nem nyerünk, akkor a maradék két meccsen kellene a biztos továbbjutást kiharcolni:
Kedden, 20.15-kor a románok következnek, nekik papíron akkor marad esélyük a négy vagy hat közé jutásra, ha legyőzik a Böhn-együttest.
Csütörtökön ugyancsak este negyed kilenckor kerül szembe a magyar és az orosz együttes.A két középdöntő csoportból az első két helyezett jut az elődöntőbe. Az elődöntők győztesei játsszák a döntőt, a vesztesek a bronzéremért mérkőzhetnek.
-
GabN73
addikt
Mai próbák...
City-United meccs : hááttőőő, 3 pont van a 2 csapat közt, vagy X vagy Untied győzelem. Szerintem.
Tottenham meccs: nem tudom, hogy mennyire akarnak felfelé haladni, de azért őket raknám.
Liverpool: Hát, hát, nagyon középen vannak most, kérdés, hogy akarnak e felfelé haladni.
Ha MU-Tott-Live győzelem lenne, az most úgy 31-es szorzó

Barca meccsnek van jelentősége?

-
zolynet
veterán
Atletico Madrid - Deportivo La Coruna 1.25 H
Manchester City - Manchester Utd 1.53 Mindkét csapat szerez gólt
1.91x -
adam_
senior tag
Mai:
3/2-es:
Torino v AC Milan
Match Prices
AC Milan
2.10Borussia Monchengladbach v Mainz 05
Match Prices
Borussia Monchengladbach
2.25Everton v Tottenham
Double Chance
Team 2 Wins or Match Drawn
1.80
___________________________Betis v Barcelona
Match Prices
Barcelona
1.285Manchester City v Manchester United
Match Prices
Manchester United
3.10
1.65Levante v Mallorca
Match Prices
Levante
2.10Atletico Madrid v Deportivo La Coruna
Match Prices
Atletico Madrid
1.285 -
NyxNyxNyx
addikt
Mára:
I. DNB Tottenham 2.8 x 700 Ft
II. magyar, orosz, spanyol kézi mind DNB 400 x 4.08
III. Mainz X, Cottbus X 11.05 x 200FtManchester meccsre kéne valami, hogy ki tudjam használni a bónuszt. Segítenétek?
-
GabN73
addikt
Na, egy kis angol foci mára?

-
krisz1337
csendes tag
Jó reggelt uraim!
Ez ment mai napra : 4/3 -ba
Tottenham - Everton X 3,30x
West Ham - Liverpool X 3,25x
Shitty - United X 3,30x
Athletic - Celta X 3,25xKombiba
Betis - FC Barcelona (Hendikep 2:0 ) H 1,90x (szerintem eszméletlen jó odds, és kell már a meglepi a barcától)
Shitty - United Mindkét csapat szerez gólt : igen 1,53x
Mönchengladbach - Mainz (Hendikep 0:1) V 1,57x
Hannover - Leverkusen (Hendikep 1:0) H 1,57xHa valaki esetleg szemezne még a Marseille - Lorient meccsel, akkor tegye bártran a H-t mert 9 sérült van a vengég csapatnál, abból 4-5 alapjátékos.
-
WaterWave
veterán
Nos de pár gondolat amit jónak érzek...
Aki látta a Német - Horvát kézilabdameccset, az jól láthatta hogy a Németek egyszerűen elfáradtak... a horvát csapat nem egy klasszis, de olyan nyögvenyelős volt, hogy az valami félelmetes...
Holnap lenne itt egy Német - Orosz összecsapás szerintem 1.32 ért kár lenne benthagyni... Orosz csapat Trefilov nélkül se hozza azt amit tud, de ez a német csapat már annak is örül, hogy továbbmehetett
Másik gondolat, sztem holnap nem nyerünk Montenegro ellen, bár mivel nők, így nem tudom kiszámítani milyen erőben leszünk és frissességben, főleg annak tudatában, hogy 4 pontunk van.
City - Mu 2.5 over
-
stefyY
őstag
Porto mi a tökömet művel? 25 perc van még, 0-0...

-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Fasza, feszes....

-
krisz1337
csendes tag
Manchester City - Manchester Utd
Mindkét csapat szerez gólt?
Tipp: igen
1.53Betis - FC Barcelona
Mindkét csapat szerez gólt?
Tipp: igen
1.75Betis - FC Barcelona
Hendikep 2:0
Tipp: Betis
1.90Borussia Mönchengladbach - FSV Mainz
Hendikep 0:1
Tipp: FSV Mainz
1.57Hannover 96 - Bayer Leverkusen
Hendikep 1:0
Tipp: Hannover 96
1.53Egy ilyenről vélemény (bwinen nézem) ?
-
anonymus89
addikt
Na most már ne csak a Realon menjen el mert kettétörök valamit.....

Roma x-elj le.....
Mindig bele kell nyúlnom valami fosba, inkább húztam volna Psg-t. -
stefyY
őstag
Portót kérnék még...

-
krisz1337
csendes tag
Sorban a 9. szelóm ment el egy meccsen
Köszi Dortmund (én hülye nem mertem a bayernt vagy a malaga-t megtenni... ezért ment a dortmund
) -
plus44
veterán
Gent - Waasland-Beveren 0-2 9es odds volt rá...aki rakta, az most gazdag lesz....

-
anonymus89
addikt
Szép volt gülüke...
-
Zoli9292
tag
GGGÓÓÓÓÓLLLLLL!!!!!!!!! Mikor Ronaldo 7-et lépett várható volt hogy nem ő rúgja

-
giigz
veterán
Özil szabadrúgás

-
GabN73
addikt
Na, én megyek, hozok egy sört, végigtolom a Limbot, aztán lesz ami lesz ....
-
Zoli9292
tag
Érvényes gólt nem adtak meg....

-
stefyY
őstag
Madrid gólt kérnék a 75. percig

-
GabN73
addikt
Roma- Fiorentina meccsről vélemények?

Még jó hogy kihagytam a mostani élő körből.
BTW, ha most -ba zárom a napot, egy darabig szünet...

-
giigz
veterán
2-2
Özil ezt szépen csinálta nagyon. 
-
GabN73
addikt
Egy 110es szelóm már elment 1 meccsen. Egy 5.000res is... Na ha az RM nem nyer...

-
WaterWave
veterán
real alkot? kemény
-
pohár
félisten
huhúú, na akkor élőben mehet a Real ~1,85-ért

Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rooney rosszul találja el a labdát Hart meg azt hitte mellé megy. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

végre valami

)