- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Nyom a PSG, remélem gól is lesz, vagyis inkább győzelem, jól esne, mert elmúlt 1-2 napban én is buktam bár nem nagy összeget, és kell a pííínz a tv-re is
-
stefyY
őstag
Ne haragudjatok, hogy ezt írom...valaki írta a délután itt, vagy fb-n valamelyik sportfogadós "oldalon", hogy ma 3 tuti van, Anderlecht, Dortmund, Kaiserslautern...mind a 3 X lett, annyira érdekes egyébként
A múltkori duplázósomra mondta öcsém, hogy azok nem nagy oddsok...de ha megteszem a Madridot, bukok, Celticet, bukok...pedig azok is papírforma meccsek lettek volna, és erről ennyit.
-
giigz
veterán
Dortmund
-
WaterWave
veterán
dortmundnál bunda volt amit sajnos nem lehet kivédeni
erről beszéltem délelött... bár fel nem fogom minek bundáznak... impotens foci, bl-ben meg szarrá vernek bárkit... -
Sir Pocok
őstag
Hát ez a két nap jó megnyeste a bankomat.
Lehet, hogy pihizek egy kicsit mert nem nagyon jönnek a tippjeim.
-
Most nézem csak hogy ez is kupa volt. Valamiért így már meg sem lepődöm. Mondjuk ettől még ha más nem de egy szaros 1-0-ra illő lett volna hozni, bár nekem az se lett volna vigasz a 2.5 miatt.
A dortmund is maradt X.
Komolyan nem értem hogy tud egy ilyen kaliberű csapat, ennyire ingadozó teljesítményre. -
pohár
félisten
ez fantasztikus volt, rég láttam ilyen kibaszott impotens csapatot, mint az Anderlecht
na ha nem rúg gólt a PSG, akkor leszek szarban...na látjátok, ezért nem raktam a Dortmundot!
1,125-ért nem éri meg, a Bayern se érte meg a Hannover ellen, inkább overeztem ott -
anonymus89
addikt
Nagyon zsír ma sem csalódtam, megint gyarapodott a papír szemét....
-
McCartman
őstag
Szerencsétekre Ibra a második félidőben elintézi.
-
Amúgy bassza meg a bet365 hogy ugyanolyan hang jelzi a félidőt és a végét a meccsnek mint mikor gól van.
meghallottam egyből levert a víz, és elöntött az adrenalinfradi81
Ezen a mérkőzésen hidd el nem lesz 3 gól
Ezt 1 gól eldöntheti, vagy marad 0-0Az anderlecht meg telibefossa a kupát.
Nem hiába mondják azt, hogy a kupákat hanyagolni kell -
fradi81
veterán
psg összeszedhetné magát, mint a régi szép időkben
[link]
-
Daniel Alves
őstag
Ilyen szabadrúgás kombit sem láttam..mint a strandfociban
-
Sir Pocok
őstag
A Dortmund már nem fog gólt rúgni.
El is vitte mindkét fogadásom.
-
plus44
veterán
Jajj de kellett ez a gól....
-
Vandit.
addikt
Dortmundban nagyon hideg van.
-
QPR szerintem ma sem fog nyerni
Közben a Dortmund meg 1-1 -
válasz
Daniel Alves #25863 üzenetére
Most így nézve a meccset, kezd eluralkodni rajtam egy kis bizonytalanságTessék erre gólNem adták meg.
-
pohár
félisten
no akkor ment all in egy PSG gólra 1,363-ért, és kell még egy Anderlecht győzelem, mára ennyi vóna
-
giigz
veterán
Ja, hogy ez kupa!!??
-
néha
aktív tag
válasz
Daniel Alves #25862 üzenetére
Meleg a pite,itt is ott is lehetett vna gól
-
Daniel Alves
őstag
Ibra baszod ezt te 100ból 100szor berúgod
-
néha
aktív tag
Huuu zlatan mit hagyott ki
-
WaterWave
veterán
remélem úgy tettétek hogy hosszabbításos PSG nehogy x legyen és a hosszabbításban hozzák
-
válasz
Daniel Alves #25857 üzenetére
Na végül 4k ment arra hogy x1, 1.5-ért, és 6k a PSG-re 2.50-ért.
Én is a PSG győzelem felé hajlok, ha nyernek akkor 10K nyerő, ha nem akkor 4k bukó. -
néha
aktív tag
válasz
Daniel Alves #25857 üzenetére
Köszi!!!
-
Daniel Alves
őstag
-
válasz
Daniel Alves #25853 üzenetére
Hát ha PSG otthon lenne még azt mondanám oké, de sajnos idegenben van, de bármi megtörténhet.
Ez a Real kezdő nem valami acélos, bár a győzelemre azért talán elég lesz, de nagy gálázás, és gólzápor nem hiszem hogy lesz
-
néha
aktív tag
válasz
Daniel Alves #25851 üzenetére
Ha találtál stream-et egy linket dobj már!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Shkiz0 #25852 üzenetére
Szerintem ha Ibra vagy a csapat jó napot fog ki nincs csapat és védő aki megállítja őket.
Remélem fűti a PSG-t a vágy hogy visszavágjanak...Ibráról meg nem is beszélek
-
válasz
Daniel Alves #25849 üzenetére
Elnézve az idegenbeli szereplésüket egymás ellen szerintem a hendi nem igen fog jönni, de ne legyen igazam.
Arra nem teszek most pénzt, mert a St.Entienne sincs rossz formában -
Daniel Alves
őstag
Remélem valami jó streamet tudok szerezni
allez PSG(#25850) néha: messze még a csábulás
-
néha
aktív tag
válasz
Daniel Alves #25849 üzenetére
Legyen szerencséd! kezdesz elcsábitani,remélem nem égetjük meg a kezünket
-
Daniel Alves
őstag
Valamiért most nagy megérzésem van
aztán lehet bukom amit 1,5 hete a BL-en nyertem
DNB is jól fizet1.7
PSG -1 5.00x
ment rá még 3k erre is -
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #25842 üzenetére
Megéri megrakni, jó a szorzó, és van realitása.
-
válasz
Az merész, ennyit biztosan nem tennék rájuk, de hajrá.
szerk:
Na akkor ment rá 5K -
fradi81
veterán
fortuna 0-3 V 1,5-ért ment, debrecen meccsen jött, itt is fog
-
néha
aktív tag
válasz
fuu ütős keret, akkor valszeg komolyan veszik! lehet kéne dobni rá nekem is!
-
válasz
plus44 #25838 üzenetére
Dettó.
a 2K-s szelvény elment ezen, gondolom a többi jönni fog szokás szerint.még van egy ami jól áll bár csak 1 meccs ment le a többi még hátra van, ott picivel több mint 700-ból 10k jöhet, csak gólokra van téve, ha gól gazdag meccsek lesznek, akkor jöhet, de sok reményt nem fűzök hozzá
-
pohár
félisten
válasz
plus44 #25835 üzenetére
Hannover 96 v Greuther Fürth 1-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5) 1.111Lazio v Udinese 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.25Anderlecht v KV Mechelen Mérkőzés nyereményszorzók
Anderlecht 1.25ha ez jön, a mai napom 0, remélem ezek már tudnak nyerni/gólokat rúgni...
-
giigz
veterán
-
plus44
veterán
Na a Kaisers csak hozta az x-et a félidőre. Legalább nulláról indulunk majd.
-
lauten 1-1
-
NyxNyxNyx
addikt
Holnap simán nyer a Spurs akár hendivel is.( vagy nagyon kikap, de szoros tuti nem lesz)
-
-
pohár
félisten
hajrá Lautern!
-
giigz
veterán
Van most pár percem, megnézem az utóbbi pár évre visszamenőleg, hogy mi lenne, ha minden hétvégén megraknánk a Barca/Real/MU/Bayern négyest, 20k-val fordulónként.
2012-ben, tehát a mostani idényben 13 fordulóból 5 lett volna nyerő, a felrakott 260.000 Ft-ból 292.925 Ft jött volna, tehát 32k haszon 3 hónap alatt. Ez a kis haszon is a MU magas szorzóinak volt köszönhető.
2011-es évadban ha minden fordulóban rakunk a Barca/Real/MU/Bayern, tehát a ligák top csapataira fogadunk, egy laza 4-es kötésben, akkor 38 fordulóból nyertünk volna 9-szer... Tehát, ha ezek a csapatok benne vannak a szelvényünkben, akkor 24% esélyünk van arra, hogy ezekkel a mini szorzókkal nyerni fogunk, és ebből adódóan ezekkel a csapatokkal 76% esély van arra, hogy veszítünk az adott hétvégén... De szép
Mivel hétvégenként 4x pénzt kellene nyernünk ahhoz, hogy pénznél legyünk, ami csapatonként legalább 1,40-es átlagot jelent, és mint tudjuk ez bőven nem szokott meglenni, ezért ki sem számolom a hétvégéket. (1,30 körül szokott lenni, tehát messze van attól, hogy haszonban legyen az év)
2010-es szezon is szépen termelt a fogadóirodáknak, 38 fordulóból 7-szer nyert ez a 4 csapat az adott hétvégén, ezzel pazar 18%-os nyerési mutató, tehát ha ezeket a top csapatokat minden hétvégén megrakjuk (márpedig megrakjuk, mert mindig ezekre fogadunk), akkor 82%-os eséllyel bukta lesz.
2009-es szezont a kíváncsiság kedvéért még megnéztem, itt 38 fordulóban 12-szer nyertünk volna, tehát 32-68% a nyerés-bukás aránya, számszerűsítve pedig, na és itt jön a meglepetés, a feltett 260k-ból az évad végére 1,13 M Ft jött volna össze.
Akinek van kedve, számolja ki a 2 kiszámolatlan évadot. Én annyit tudok leszűrni, hogy érdekes.
-
fradi81
veterán
1860 miért tuti?
-
fradi81
veterán
példa, mindhárom meccs szorzója legyen 2-es. Ha eltalálsz 2-t ugye nyersz. Mennyit? 150Ftx4(2x2)=600Ft Tehát az össztéted volt 450, viszont nyertél 600-at, azaz 150Ft-ot tisztán, kis szorzókkal még akkor is pénzt vesztesz, ha a fogadásod nyertes lesz, mert mondjuk kevesebbet nyersz mint amennyi a téted volt. Mondjuk egy 6/7-esnél ha bejön hat meccs, lehet benne egy-két 2 alatti odds, még úgy is nyersz ha a többi meg magas.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest