- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Holnapra:
MU gól 1.5 over,
Bayern gól 1.5 over,
Dortmund gól 0.5 over,
Real gól 1.5 overodds 2.08
-
stefyY
őstag
Celticet merhetem húzni holnap...?
-
B-L-A-C-K
titán
A srácok sajnálom de írnom kell ide, nem bírom ki ne írjak...
Viszont rakni tényleg nem rakok...
Figyeljétek meg QPR-t raktam egy hónapig, most nem rakok, nem számít rá senki és pont most fog nyerni...
Speccy: Sok sikert, nem merném így rakni, mondjuk nem félsz hogy múltkor is a Siófok ellen 125 ezerrel raktad és elment?
-
Speccy
aktív tag
Ezt tettem, hajrá Ferencváros!
-
WaterWave
veterán
válasz
stefyY #25181 üzenetére
hát egy kipient mu hazai pályán egy qpr-t azért verjen már meg... hiába néptipp, de felőlem döntetlent is játszhatsz, ha így nézzük 3 esélyes, de maradjunk a realitás talaján
néptipp az is, hogy egy Holland csapat szanaszét alázza a Magyart, persze óckodhatunk hogy néptipp és nem rakjuk meg a Hollandokat, emrt hátha a magyarok majd feltámadnak, de a realitás nem ezt mutatja, mégha a példa szar is .DD -
néha
aktív tag
Alba volán jól bekezdett,nem is hiszem el,minek tettem rá a szelvényemre...........
-
janos1988
addikt
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Valami kami vagy félkami tippet tudtok mondani a mai francia national és (vagy) holland 2 mérkőzésekre?
4/3 4*250ft a szelvényre viszont nem tudok most nagyon gép elé kerülni.Jöhetnek gólok,duplaesély,hendikep minden jöhet!
köszönöm aki segít
-
jpm
senior tag
Csak megjegyezném hogy Buttont érdemes megrakni néhány ezressel!
Zárjuk szépen az évet. -
pohár
félisten
Legia v Widzew Mérkőzés nyereményszorzók
Legia 1.363Mersin v Karabukspor 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.25 -
mario1012
tag
067 Dornbirn - Villach 1,64
081 Zalgiris Kaunas - Caja Laboral 1,33
083 Cantu - Panathinaikosz 2,11
085 Montepaschi Siena - Maccabi TA 2,04odds: 9,388
tét: 500 HUFEz a mai kistétes, ha betalál ha nem holnap robbantok közepes téten 3-4 meccses kombit.
-
WaterWave
veterán
válasz
Vandit. #25161 üzenetére
Redknapp abból tud válogatni ami van... elsőre meg tényleg mit tudna csinálni... én azt mondom maximum egy gólra jó a qpr de az már szuperlatinuszokba írtam
mondom ha itt nem az mu nyer az 100% bunda, nemtudok rá mit írni
oké hogy majdnem első találkozik az utolsóval és ilyenkor mindig más az eredmény, de most speciel az mu-nak még a pont is kell, mivel a city elöttük van (itt azért kitérnék arra hogy halvány fingom sincs hogy lett a city az első) de hát a pontok pontok
nem beszélve a BL-en még full 2-es csapattal álltak ki, tehát az mu klasszisai masszívan pihentek, frissek, üdék -
-
WaterWave
veterán
válasz
Vandit. #25159 üzenetére
az baszna be
mu a második helyne van az angol ligában, telhát kell nekik a pont, a BL-ben meg teljes 2. csapattal álltak ki, pihenni is ttudtak... hazai pályán ha nem verik meg a QPR-t akkor az bundatehát ami ellene szól az vandit hülyesége, bunda, vagy mondjuk egy teljes elsőcspat gyomorrontása, bár sztem a b csapattal is megvernék a qpr-t
-
penge111
addikt
Manchester Utd. - QPR, ugye itt erősen 95%, hogy a Mu nyer, 100k-t tolnék rá, tudtok valamit ami esetleg ellene szól?
-
Sir Pocok
őstag
válasz
yogibear #25153 üzenetére
Az apeh a banszámlaforgalmadat nézi. Ha azt látja, hogy bizonyos bankszámlákról pénzt kapsz akkor annak forrását igazolnod kell. Az apeh amúgy is tudja, hogy azokhoz a bankszámlákhoz ki tartozik. Ha pénzforgalom azzal a számlával pozitív akkor valószínűleg pénzt nyertél (az apeh-nél nem hülyék ülnek) . Sajnos itt viszont neked kell bebizonyítani, hogy az a többlet nem nyereményből származik.
Abban az esetben ha a szerencsejátékból jövedelmed keletkezik akkor le kell adózni utánna az SZJA törvény szerint, + adóbírság és mulasztási bírság.
-
anonymus89
addikt
Di Matteó ment Benitez jött, na kíváncsi leszek....
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Mondtam nem írok de ezt nem tudom kihagyni...
Az azeri futballbajnokságban szereplő FC Bakunál február óta tanácsadóként dolgozó, mindössze 21 éves Vugar Huszejnzade lett az élvonalban szereplő klub szakmai vezetője.
Ami ennél is megdöbbentőbb, a fiatal szakember azzal nyerte el az állást, hogy önéletrajzában kihangsúlyozta, hogy kis csapatokkal ért el sikereket a Football Manager játékban, amelyet már tíz éve űz, így nagy rálátása van a győztes stratégia kiépítésére.
-
yogibear
addikt
válasz
Sir Pocok #25148 üzenetére
És akkor mi van ha az iroda és a bankszámlád "közé van iktatva" pl. a Skrill (Moneybookers)...
Akkor csak azt látják a számládon, hogy oda küldtél pénzt illetve onnan jött... azt nem hogy az a MB-re/ről honnan származik...
Mert ugye hivatalosan az illegális nyereményjáték utáni bevételt is le kellene adózni... úgy tudom, van ilyen is az szja tv-ben, de ezt neked jobban kell tudnod. -
stefyY
őstag
-
Sir Pocok
őstag
A szakmámat tekintve adószakértő/könyvelő vagyok és bizonyos esetekben necces lehet a dolog. Pl.: egyéni vállalkozó vagy / egyéni cég illetve társas vállalkozásokba ha tag vagy akkor van esélye annak, hogy a NAV SZJA szempontjából ellenőrizhet. Azt kevesen tudják, hogy ha az SZJA-t ellenőrzi a NAV akkor teljes hozáférése van a számlatörténtedhez, magyarán látja a bankszámla tranzakcióidat.
Valóban kicsi az esély nem kell fosni, de azért valaki szívhat.
-
yogibear
addikt
-
Sir Pocok
őstag
válasz
WaterWave #25141 üzenetére
A Bwin design-ja nekem jobban bejön. Az én igényeimnek a bwin is teljesen megfelelő és nagyon gördülékeny a kifizetés.
Ha kijön a Zrt. új oldala és hasonló szolgáltatásokat fog nyújtani akkor visszamegyek.Egyébként ajánlom neked is, hogy regisztrálj (ingyen van) bwin-re és a bet365-re és nézz szét! A tippmix valóban a vicc kategória ezekhez képest.
-
Sir Pocok
őstag
Én most tartok egy kis technikai szünetet.
Tegnap átnyálaztam a Bwin-t és a Bet365-t. Nagyon bánom, hogy eddig a Zrt.-n kínlódtam, sokkal több pénzt tudtam volna összehozni. Szóval most a bankom átvándorol a Bwin-re.
-
stefyY
őstag
-
McCartman
őstag
Bet365nál nagyon bealudt valaki, vagy 3 percen át nem frissült az eredmény, de a fogadásokat nem tiltották le, azok a korábbi állapotok szerint maradtak.
Még pár ilyen és simán csődbemennek. -
WaterWave
veterán
mai napra ötletem sincs mit kéne rakni, még egy pizzáravalót se látok, mert nagyon gyenge a felhozatal
-
McCartman
őstag
válasz
Shkiz0 #25128 üzenetére
Maestro kártyára nem is vehetsz ki pénzt, ergo az banki átutalásnak minősül szvsz.
Ezért írja ki ezt a szöveget is, mert ugyanaz mintha sima banki átutalást kérnél az arra vonatkozó megkötétésekkel.
Nálam Visa kártyára utalásnál semmi ilyen nincs és 2000 Ft az alsó határ. -
b4sxe
aktív tag
Most kezdtük/kezdte el haverom a netes fogadást. 5 ezerrel töltötte fel másfél hete kb , most tart 20 ezernél , mikot veheti ki a teljes összeget ? Mert úgy olvastam , hogy 30 ezer alatt nem lehet.
-
Vandit.
addikt
válasz
Shkiz0 #25128 üzenetére
Amennyibe bankkártyával fizetett be, úgy kifizetései ugyanarra a bankkártyára fognak érkezni, ha kártyakibocsátója ezt engedélyezi. Egyszerűen kattintson a Kifizetésre a bet365 oldalán.
A bet365 ennél a fizetési módnál nem számol fel költségeket. Nagy-Britanniában kibocsátott bankkártyák esetén az általános elszámolási eljárások miatt az összeg jóváírása 1-2 napot, míg a nem Nagy-Britanniában kibocsátott bankkártyák esetén ez 3-5 napot is igénybe vehet.
Amennyiben kifizetés előtt a befizetés teljes összegét legalább egyszer nem forgatja meg, úgy a bet365 fenntartja a jogot, hogy felszámolja a ki- és befizetéshez kapcsolódó költségeket. Szükség esetén az igényelt összeg ennek megfelelően csökkenhet.
On: Éjjel szerintem Pats over lesz.
-
válasz
Vandit. #25126 üzenetére
Nekem kártyára, igaz Maistro.
De elvileg vonnának.
Kifizetéskor van egy ilyen szöveg:Az Egyesült Királyságon belüli banki utalások ingyenesek.
Minden Nagy-Britannián kívüli tranzakció esetén a bet365 28 naponta egyszer átvállalja a banki átutalás költségeit. Minden egyéb kifizetésnél a bet365 szabványos banki utalásoknál 12 GBP* (vagy annak megfelelő valuta), sürgős banki utalások esetében pedig 15 GBP* (vagy annak megfelelő valuta) költséget számít fel. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba sürgős banki utalás kezdeményezéséhez.
Amennyiben banki utalását egy közvetítő bankon keresztül kell elküldeni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
na ennek ellenére nem vontak semmit
De hogy ON is legyen:
ÍÍccakára van egy ilyenem:
Nyer a Sao Paulo & 3.0 3.5 over lesz a Cerro Porteno meccsen. -
Attól függ miről utaltál fel.
Nekem most azt írja 14 0000. De ezelőtt már utaltam ki, akkor nem rémlik hogy 14 lett volna.
Bár lényegtelen mert 2x utaltam ki, mind a kétszer jóval több volt ennél.
11.05 35 000
11.17 55 000Most meg van fent még 23K
Más erről jut eszembe. Pár napja emlékeztek említettem, hogy elvileg a bet365-nél 28 naponta 1 utalás ingyenes, minden más esetben 12GBP értékű összeget levon az utalások után.
Nos jelentem nem tudom hogy egyedi eset, vagy nem, de nekem egy vasat sem vett le, pedig számoltam is rá hogy le fog ezért is utaltam 55k-t le, mondom 50 tiszta.
De meglepetés volt mikor megkaptam a teljes összeget.És láthatjátok a dátum alapján nem volt 28 nap, és még arról sem lehet szó hogy azért nem vontak mert másik hónapban utaltam 2.-ra.
-
b4sxe
aktív tag
Bet365 fogadási irodánál mennyi a minimum kifizetési összeg?
-
WaterWave
veterán
nah atl madrid nyert, pizzára való megvan
-
pohár
félisten
faszom a Poolba, minden szelvényem kuka, amin foci van
pedig a Hapoel +3 is milyen szépen jött...megint 9 ezren az egyenlegem, pedig nemrég még 11-en állt
-
Kérnék szépen 1 pool gólt. (de jöhet 2 is, akkor kicsit nyugodtabb leszek)Működik ez.
-
Na fasza, pool 1-1
-
pohár
félisten
a Texans meccsen már régóta megvan az over 56,5-öm (élőben raktam), és még mindig nincs jóváírva, ennyi a bwin
-
Zoli9292
tag
Gladbach-tól kérnék egy gólt!!
-
WaterWave
veterán
nah atl. madrid vezet?
-
pohár
félisten
válasz
anonymus89 #25099 üzenetére
(még) nem, csak kérdezem
a Texans defense-e sehol nincs, bár a Lions-é sincs sehol, TD jön TD után
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest