Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
fradi81
üzenetére
Kis tétekkel játszva max 150-200Ft (3x megrakva ugye, ebben a fogadásban), sok kicsi sokra megy alapon, hosszabb távon ez a 2/3-as fogadás jól jöhet nem? Nem akarok én hirtelen nagyon szakítani, csak apránként, kis összegeket nyerni.
Ahhoz is szükségesek a minimum pl.: 2-es oddsos meccsek?Még valami, akkor most ha csak 2 bejön a 3-bóé, akkor még nyerek, csak jóval "törtebb" összeget ugyebár, de ha csak 1 jön be, akkor bukom az egészet végülis? És ha 3/3 jön be, akkor kapom az igazi összeget? Jól gondolom?
WaterWave: Ezt mire írtad? Kifejtenéd?

-
adam_
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Tehát ha bwinen megjátszok 3/2-es fogadásba 3 meccset, pl 150Ft-os téttel, akkor ott igazából 3x150 Ft-ot teszek fel, és ha egy meccset bukok is, még nyerhetek valamennyicskét? Mert pl. Bwinen van egy ilyen patent opció (7 fogadás) nevezetű gomb, amit ha megnyomok Systembe 3 fogadásnál, akkor akár 1600Ft-ot is kaszálhatok a 150Ft-ból, vagy a 3x150Ft-ból... Mit gondoltok? Érdemes ez, vagy csalóka ez a funkció?
Kaiserlauten, Anderlech sima győzelemere, valamint a Lazio meccsen több lesz mint 1,5 gólra tenném meg.

-
pohár
félisten
Kaiserslautern v Regensburg Mérkőzés nyereményszorzók
Kaiserslautern 1.333Hannover 96 v Greuther Fürth 1-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5) 1.111Anderlecht v KV Mechelen Mérkőzés nyereményszorzók
Anderlecht 1.25Lazio v Udinese 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.25bő duplázós szeló
-
B-L-A-C-K
titán
Ugyan az mint tippmix, elő fogadás nincs, semmi bónusz, szóval nem éri meg. Ha már neten akarod elkezdni akkor a Betclic-et ajánlom elsőnek, itt olyan bónusz van ha 11 ezerig fogadsz maximum első fogadással, és elmegy visszakapod egyből a 11-ezret (természetesen ha 3 ezerért fogadsz első fogadásnál akkor 3 ezret kapsz vissza). Az-az beutalsz 11 ezret (vagy ez alatt valamennyit), kinézel x-y meccseket (bármennyit lehet rakni első fogadásnál 1 meccset, illetve akár 20-at is csak első fogadás legyen), megrakod, ha bejön ott a nyeremény ki is utalhatod, ha elmegy meg visszakapod a 11-ezret (vagy amennyit beutaltál), és szintén kiveheted ha akarod. De csak új regisztrációsoknak, és első fogadásnál érvényes maximum 11 ezer forintig.
-
zolynet
veterán
Kaiserslautern, Hamburg, Dortmund a mai befutóim
-
KisRod
tag
Hannover oddsa 1,63 -> 1,8 ra emelkedett, nem szeretem az ilyet. Tudtok valamit ez ügyben? Sérülés, bundi, vagy valami?

-
DJ WOKKY
addikt
Ma sok kihagyás után ezt néztem ki 3/4-be:
130 Derby - Cardif V 2,60
132 Ipswich - Nottingham V 2,38
133 Leeds - Leichester V 2,20
143 Palermo - Verona V 4,25odss: 57,85
Utóbbit csak azért, mert a Pale a hétvégén az Inter-el fog játszani, és 5 meghatározó ember fog hiányozni, egyet megér

-
Vandit.
addikt
Mai tuti a Charlton és az 1860 Münich

-
janos1988
addikt
-
penge111
addikt
Dortmund 0:0 VfB Stuttgart, nem emlékszik valaki mi volt itt a Dortmunddal, hogy hazai pályán csak döntetlenre futotta? Így kicsit elbizonytalanodtam, a mai Dortmund meccs miatt.

-
Sir Pocok
őstag
Ezek mellett döntöttem:
Millwall szerez gólt -> igen
Kaiserslautern - Regensburg mindkét csapat szerez gólt -> igen
Dortmund nyer
Sunderland szerez gólt -> igen -
pohár
félisten
szép volt Bulls, 17 pont előnnyel kezdték a 4. negyedet, és kiszoptak otthon

-
Sir Pocok
őstag
Millwall a mai napra elég jó tippnek tűnik. Effektíve a Wolves-nál a félcsapat hiányzik.
-
giigz
veterán
-
WaterWave
veterán
Dortmundból hiányzik Gündogan és Götze
Düsseldorfban sérült Langeneke (védő 13/2gól), Levels (védő 13/0)foci, de azért az oddsért, nem tudom, sokan fognak pihenni
-
penge111
addikt
Dortmund - Düsseldorf ismét szeretnék nagy tétet tolni 100k (QPR az jött múlthéten), Dortmund ugye hozza ezt a mecset, ellenvélemény amiért ne nyerhetnének?

-
Vandit.
addikt
Szerintem csak azért rakni valakire, mert már ideje nyernie az elég nagy baromság.
Kamiba okés, de nagyobb pénzzel én tuti nem raknám még X2-ben sem, mert egyszerűen nem stabil csapat, idegenben meg aztán pláne nem.penge111: Nincs rá indok miért ne hozzák le. Nincs fontos hiáynzó, teljes a keret, otthon jók a Düsseldorf meg idegenben hulladék.

-
WaterWave
veterán
qpr ma agyonveri 1 góllal az ellenfelét

azon drukkolj, hogy a hazaiak ne szerezzenek gólt, mert akkor megint nem lesz win
-
Sir Pocok
őstag
Na tegnap a Sporting jött x2-ben, köszönöm B-L-A-C-K a tipped.
A fájó pont az, hogy az Inter nem szerzett gólt, így a tegnapi napot -18k-val zártam.
Nem is az bosszant, hogy az Interen elment 20k, hanem az, hogy a kapkodásom miatt rosszul döntöttem. Általában a meccsek előtt megnézem, hogy az adott csapat milyen kerettel áll fel. Ezt most elfelejtettem és természetesen a Inter tele volt hiányzóval (ráadásul csatár soron) így az eredmény is borítékolható volt.
Legyen ez mindenkinek tanulság, hogy ha nagy pénzzel játszik akkor lehetőség szerint győződjön meg arról, hogy milyen kerettel fog játszani az adott csapat. -
jpm
senior tag
érdekes.
este lesz a meccs de (rész)eredmény az van. Nehogy poénból megrakjam X-re.

-
WaterWave
veterán
másik linken jó... 24-25
-
HellGreg
őstag
Holnap bármit rá mernék tenni: Middlesbrough - Huddersfield H, Blackpool - Birmingham H, esetleg mellé Lazio - Udine H (mondjuk 20 ezerrel azért nem), de egy ötössel lehet megtolom

Ja meg Hull City - Crystal Palace V, 3,05 a tippmixen, megéri megkockáztatni.
-
plus44
veterán
Ilyet kihagyni Sporting. Ez már a 4...2-2 óta.

-
pohár éjszakára valami?
-
b4sxe
aktív tag
Holnapra van fix ajanlatotok ? 2-3 meccs 20 ezerrel!
-
Az inter szopik. Dejo h x2-be van.
Jo lenne ha legalabb egyenlitenenek -
plus44
veterán
Na a Sporting talán hozza x-re...
éééés mire megírom, még egy gól! Zseniális!

-
stefyY
őstag
Mondtam.
-
stefyY
őstag
Érik a Parma gól.
Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces Kolink KLA-003
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahhoz is szükségesek a minimum pl.: 2-es oddsos meccsek?

Valaki ezt igazán elmagyarázhatná nekem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)