Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
adam_
senior tag
Mondanátok ma két tutit, ami mehetne kombiba? Nagy összeggel megjátszanám.

-
Sir Pocok
őstag
Nordsjaelland - Shakhtar Donetsk meccsről van valaki valami plusz infója?
Szerk: Az már biztos, hogy elég komolyan fogja venni a meccset a Shakhtar: [link]
-
Bencus88
nagyúr
Megszületett:
Nordsjaelland - Shakhtar Donetsk V
Szpartak Moszkva - Barcelona V
Juventus - Chelsea 2,5 over5K
-
Vandit.
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
10 ezerrel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
Minden BL mecs 1.5 over.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ez kuka lesz, enyém jön...

-
B-L-A-C-K
titán
Itt a tuti, aki nem rakja el sajnálhatja, pedig szóltam....

-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok újra!

Vissza kell lendüljek a tippmix világba.Szóval várok pár tippet amit megjátszatok.Amúgy a MU miért ilyen nagy a szorzó? Már tovább jutott és pihentetik az A csapatot? Ott érdems egyltalán fogadni?
-
Daniel Alves
őstag
Valencia v Bayern München
Dupla esély
2. csapat nyer vagy döntetlenFC Nordsjælland v Shakhtar Donetsk
Mérkőzés nyereményszorzók
Shakhtar Donetsk1.30Dinamo Kijev v Paris Saint Germain
Dupla esély
2. csapat nyer vagy döntetlen1.363Szpartak Moszkva v Barcelona
Mérkőzés nyereményszorzók
Barcelona1.285ods 2.93
-
Vandit.
addikt
Jó lehet a Chlesea és Bayern meccsen mindkettő rúg gólt.

-
N-vidi-A
őstag
A Manchester már gondolom nem nagyon fordít a mai mérkőzésre nagy erőket, így egy 1 gólos hazais simán benne van, főleg mert a Galata nem is rossz csapat?
Esküszöm neten kéne fogadni, jobbak ezek a csapat szerez gólt stb, csak nem tudom megállni élő fogadás nélkül!
-
Daniel Alves
őstag
Na akkor sok sikert mindenkinek a mai és holnapi BL mérkőzésekhez.
-
Sir Pocok
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Igen de a Moszka kerete enyhén szólva is foghíjas lesz.
Fogadastippről:
"Andrij Dikan és Szergij Pesjakov mellett immár a harmadik számú Artem Rebrov is kidőlt a hétvégi bajnokin. Artem Dzjubia, és Welliton, továbbá Szergej Parszivljuk, Dinijar Biljaletgyinov, Romulo és Aiden McGeady mind hiányzik. Ráadásul Nicolas Pareja a védelemből eltiltott."
-
Sir Pocok
őstag
Mai szeló:
Juventus - Chelsea: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.61
Nordsjaelland - Sahtar Doneck V 1.32
Szpartak Moszkva - Barcelona: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.73Odds.: 5x
Bár kicsit kockázatos de megpakolom 20k-val. Szerintem jöhet ez a három tipp.
Mit gondoltok?
-
pohár
félisten
Denver @ Memphis - Élő Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Memphis Grizzlies 1.30Chicago @ San Francisco - Élő Összpontszám
Alatt(-40) 1.384jó lenne behúzni, de nagyon...

-
Hmm. most nézem a Bet365-öt.
Elmúlt 48 óra fogadásai:Erre az időszakra összesítve 40 697,36 83 391,64

-
Vandit.
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Akár, de mivel csereirányítók játszanak, így borítékolható a 3.5 over field goal, már lejjebb is ment az oddsa 1.86-ról 1.76-ra.
Szerk: Nesztek FIFA
-
B-L-A-C-K
titán
-
N-vidi-A
őstag
West Ham, pedig ott filóztam az X-en ...

-
janos1988
addikt
-
Vandit.
addikt
Mutass már egy szerinted jót. És utána áruld is el mitől jobb azon kívül, hogy te ajánlod.
Na ha ezeket is lefikázod, akkor nyaljál sót
-
janos1988
addikt
-
Vandit.
addikt
Ja kis szarok
Esetleg, ha ilyet tudnál fél áron. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
Zoli9292
tag
Valakinek NBA tipp estére?

-
Vandit.
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Én nagyon nem így látom, két dolog miatt:
1: Az említett millió hiányzó:
Rio Ferdinand, David De Gea, Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney és Robin van Persie sem utazott el Isztambulba, a Manchester United soron következő BL- fellépésére. Nani pedig sérült!
2: Mindkét csapatnak a Turkish Airlines a szponzora
.Azaz mivel az MU-nak nem is kell a pont, így ebből a csoportból 2 csapat fogja reklámozni a céget, ezért lesz hazai.De persze ez az én kis gondolatmenetem, lehet amúgy X lesz vagy tényleg sima V.
-
janos1988
addikt
-
Sir Pocok
őstag
Na Hertha úgy néz ki, hoz egy 10k-t.
-
válasz
Silent77
üzenetére
Hát megmondom, neked, mert elviekben nekem nem telt le a 28 nap, és már 2x utaltam, de a másodikat nem kaptam meg még, de 55k-t utaltattam ki (nehogy "véletlen" mohó legyek
)
Kíváncsian várom mennyit fogok kikapni, elviekben 50-51k körül mert elvileg 12GBP-t levonnak.
De majd megírom ha megkaptamHertha góóól.
Na akkor már a Roma is elkezdhetne gólt gyártani.
B-L-A-C-K
Elvileg leszarják:Minden Nagy-Britannián kívüli tranzakció esetén a bet365 28 naponta egyszer átvállalja a banki átutalás költségeit. Minden egyéb kifizetésnél a bet365 szabványos banki utalásoknál 12 GBP* (vagy annak megfelelő valuta), sürgős banki utalások esetében pedig 15 GBP* (vagy annak megfelelő valuta) költséget számít fel. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba sürgős banki utalás kezdeményezéséhez.
-
Jhonny06
veterán
holnap a chelsea-re tesz valaki? gyanús az a 4.05-ös odds
-
B-L-A-C-K
titán
Ja tényleg beszéltük, rémlik, hát én is futottam, de újra belustultam. Kajára kéne odafigyelni, van mikor 2-3kor kimegyek és eszek, ami nem túl előnyös...

Milyen kocsit vettek végül?
Silent77: Miért nem csinálsz egy netes számlát (pl moneybookers). Oda kiutaltatod pár nap, majd onnan rá a kártyára ami szintén pár nap.
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Írtam már régebben, én is 176 cm vagyok, most 70 kg körül. Nyáron szinte minden nap jártam focizni, teniszezni, meg biciklivel mindenhova... Na most pár hónapja ellustultam, se focizni, se teniszezni, és mióta megvan a kocsi, azóta mindenhova azzal megyek, tehát még a biciklizés sincs. Igaz nem híztam semmit, de valami mozgás csak kell, szóval hetente járok úszni, de nem sok kondim van, szóval van hova fejlődni. Ja, meg itthon szoktam fekvőtámaszt csinálni, de most azt sem csináltam vagy 2 hete, ilyenkor meg olyan sz@r újra nekikezdeni...
Na mind1, sokat kellene már végre nyerni, az megold mindent.

-
B-L-A-C-K
titán
Jó hogy, 1600 Ft egy napi adag, ha csak azt eszed igen. Amúgy nem vagyok egy magas 176 cm régen (gimibe) 58 kiló voltam bármit ettem nem híztam edzettem sokat, 130 kilóba 58 kilósan belenyomtam 3x. Majd utána volt egy jó évem +30 kiló fel 88 Kg lettem...
Majd meguntam nem jól éreztem magam de nem tudtam sehogy sem fogyni, utána erőt vettem magamon napi egy kis adag rizs+hal/csirke mell így 1.5 hónap alatt fogytam 23 kilót (tudom nem egészséges) azaz le 65, újra elkezdtem edzeni és 70-72 kiló voltam 3 évig, ami pont ideális volt. Majd most pár éve nem edzettem, ritkán mozgok, szarúl eszek egészségtelenül, most megint 85 vagyok, és ismét halál szarúl érzem magam, de ehhez a rizses lefogyós kúrához nincs akarat erőm, így ezt a Norbi kaját kipróbálom, sok ismerősöm fogyott tőle. Na meg mozogni kéne, itthon fekszek, melóhelyen 80% ülök. -
-
-
Más.
Hertha gólt kérek.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és tudjuk hogy ilyenkor vannak a legnagyobb bukták
és ugye még nem X-elt egyik csapat sem... azért lőttem 1-2 kami szelót is ezekkel a mérkőzésekkel kapcsolatban.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)