- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
fradi81
veterán
Ha ez se jön feljelentek mindenkit
-
WaterWave
veterán
jól játszanak a Brazilok
-
bajaki
őstag
Nem is figyeltem, de mintha most olyat olvastam volna, hogy a Skrill-re minimum 10 Eurót azaz 2754 Ft-to kell befizetni?
Én tegnap csak 2300-at küldtem...
Ilyenkor mi van?
-
pohár
félisten
14 Franciaország - Svédország H 1,34
26 J. Chardy - D. Young H 1,37 2-1
20 Magyarország - USA H 1,50 11-6
25 Kanada (H) vagy USA (V) jut tovább V 1,15
17 Brazília - Németország H 1,25Eredő odds: 3,95844
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 790 Ftez legalább jött neten...
-
WaterWave
veterán
debreceni továbbjutást mennyire érzitek?
-
fradi81
veterán
Holnapra ezeket érzem biztosra:
077 Franciaország - Montenegró H 1,5
136 Debrecen (H) vagy BATE Boriszov (V) jut tovább H 1,58
097 Dél-Korea (H) vagy Brazília (V) jut tovább V 1,17 -
pohár
félisten
válasz
fradi81 #10377 üzenetére
vazz, pedig meg akartam tenni a brazilokat, de annyi mindent raktam meg válogattam, hogy a végén kimaradt
az amcsi lányok szerencsére hozták X-re, még jó hogy biztosra mentem, és továbbjutást raktam, nem győzelmet...
tippmixhez még kellenek a brazil röplabdások, és a franciák kéziben, na meg az a bizonyos USA továbbjutásbezzeg ha a köcsög Stabaek lőtt volna egyet, jött volna egy szép kis szeló
-
giigz
veterán
Ez lett:
Minnesota 2,06
Chicago 1,43
Washington 1,53Eredő odds: 4,50
750-ból jöhet 3,5k
-
pohár
félisten
ó, de jó hogy a senkiházi Stabaek nem tudott egy kikúrt gólt se lőni, ott a Kanada overem, ott a Dinamo X2-m
-
WaterWave
veterán
olaszok ellen játszunk majd vizilabdában
azt simán kell hoznunk -
sz_abika
addikt
Ki fognak tolni velem az amerikai lányok...Kanada nagyo nfelszívta magát a svédek ellen, várható volt hogy nem egyszerű, de azért 1-0s félidő amcsiknal elvárható lett volna :/
-
sz_abika
addikt
Most vagy az évszázad meccse vagy...
-
pohár
félisten
Brann lőtt egyet, akkor itt az ideje annak, hogy kapjanak is!
-
janos1988
addikt
Nem is értem miért foglaltam bele a poén szelóba a TPS-t...
-
sz_abika
addikt
Mai:
Isinbayeva - Brazil röpi - Rapid Bukarest - USA foci
@3,5 -
WaterWave
veterán
kiváncsi leszek hogy melyik csapatot kapjuk vizilabdában Spanyol vagy olasz...
Másrészről meg teljesen mindegy mert ha így játszunk, mind a kettőt szarráverjük...főleg 1 hónapja kb a vodafone kupában Spanyolokat aláztuk,,, persze ez egy olimpia, de majd elválik.. Én örülnék egy Olasznak, azokat gyengébbnek érzem
-
anonymus89
addikt
válasz
bajaki #10350 üzenetére
"Bármilyen, az Ön számlájáról történő kifizetés, amely nem kisebb 15 eurónál, 3000 Ft-nál, 330 CZK-nál, 10 £-nál, 60 RON-nál, 150 SEK-nél, 120 NOK-nál, 30 BRL-nél, vagy 20 USD-nél ingyenes. A következő valutanemekkel kapcsolatban: bármely kifizetésre, amely kevesebb mint 15 EUR, 3000 Ft, 330 CZK, 10 £, 60 RON, 150 SEK, 30 BRL, 20 USD, vagy bármely összegű kifizetésre, amelyet az előző kifizetést követő hét (7) napon belül indít, adminisztrációs költséget számíthatunk fel."
-
pohár
félisten
ez a Chardy mekkora egy szardarab
-
bajaki
őstag
Egyébként betclic mennyire megbízható? Működik rendesen a kifzetés?
2000 Ft-ot fogok oda beküldeni, többet nem szánok rá. Ott megjátszom és ha bejön akkor viszem át bet365-re, ott pedig duplázzák a befizetésnél.Betclic-nél mennyi a minimum a kifizetésnél? Tehát ha bukom az első fogadást a 2k-t egyből ki tudom venni utána?
-
szpal17
őstag
Változnak az idők.
-
Xantor
tag
Botrány..., ellopták Sidi Péter felszerelését!
-
WaterWave
veterán
francia - nigérián kicsit beszartam
nem volt ez annyira sima -
fradi81
veterán
Akkor hajrá magyarok nyerni kell a kezdés eddig bíztató
-
bajaki
őstag
Így jó lesz? Vagy a közleménybe elég ha csak a számot írom?
Ez sima belföldi utalás?
-
b3Ro
senior tag
Most ertunk vissza Londonba, meglestuk mar a kajakosokat.
jol toltak, kinez 3 erem siman.
A magyar vizilabdan gondolkozok, de nem merem megrakni... -
jpm
senior tag
SönderjyskE - Horsens 1. félidő eredménye 1.93 D
még nemtom mennyivel játszom meg, feltéve ha kimozdulok ebben a melegben.. -
bajaki
őstag
Na csináltam egy Skrill-t. Végülis jó lesz ez, jó a Bet365-höz is.
Akkor szerintem rá is utalom a pénzt.
Ugye erre kell utalni? Account number? Otp Direkt-en keresztül utalom,l de így marad még 8 üres hely a számlaszámban. Oda 8 db 0 kell igaz?
A kezdeményezett neve pedig: Moneybookers Ltd ugye?
Bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak titeket, ez az első bankkártyám.
-
-
McCartman
őstag
válasz
bajaki #10322 üzenetére
Betclicen megéri kihasználni a teljes , 11 ezres keretet hisz úgy is visszakapod az egészet vesztes fogadás esetén.
Ez így van , Mastercardra nem tudsz kifizetés igényelni , Visára már igen , ez esetben 2000 Ft a limit bet365nél.A moneybookers is megbízható , csak lassú és plusz költséget számol fel.
-
bajaki
őstag
Nos. Tetszik a Betclic, DE egy ilyet találtam a kifzetés menüpont alatt:
"A pénzt többféle módon is igényelheti, de a legegyszerűbb az, ha arra a számlára, vagy bankkártyára küldi vissza az összeget, amivel feltöltötte a számláját (kivétel a MasterCard)."
Nekem OTP Junior számlám van, ami ma érkezett meg. 2500 Ft-ot szánok max az egészre és a minimum Betclcic-en 2k. De akkor ezek szerint ugyanerre a kártyára nem fogom tudni kikérni a pénzt. Nem tudom...nem nagyon szeretnék online pénzes oldalakkal szórakozni, nem nagyon ismerem a rendszert.
Bet365-ön meg 100%-os befizetési bónusz van és a minimum 1500 Huf. Tehát 3000 Ft-al indulok. Most ezért nem biztos hogy szórakoznék még előtte a Betclic-el, lehet hogy egyből Bet365-el kezdek. Bár ott meg min. 30k a kifizetés, az is elég necces, mire annyit sikerül elérnem... pff.
Hát nem tudom...
Használtok Skrill-t? Az mennyire megbízható? Mennyi idő alatt tudnám rajta átküldeni a pénzt.
Illetve mi van akkor, ha számláról küldöm be Betclic-re és Betclic-ről Skrill-re majd onnan számlára? -
McCartman
őstag
-
umek7
őstag
Mai próba:
Olaszország - Bulgária V 2,80
Magyarország - USA H 1,50
Franciaország - Japán X 3,10
V. Novgorod - Kazan under 2,5 1,73
Stabaek - Brann Bergen V 1,85
Trelleborg - Öster H 3,05
Kaiserslautern - Union Berlin H 1,71500 Ft
108.665 Ft -
fradi81
veterán
Ebből max 1 megy el
-
McCartman
őstag
"Bolt győzelme nekünk eléggé sokba került, ő a valaha volt legdrágább olimpikonunk, hiszen sok pénzt kellett kifizetnünk. Már alig várjuk, hogy valamikor legyőzzék őt, mert nekünk az jelentené a komoly bevételt" - nyilatkozta Jessica Bridge, az iroda szóvivője. A Ladbrokes a hírek szerint félmillió fontot (kb. 180 millió forint) volt kénytelen kifizetni a finálé után. Akadt olyan fogadójuk, aki 60.000 fontot (kb. 22 millió forint) tett fel a jamaicai címvédő sikerére, így 9,63 másodperc alatt 5,5 millió forintot keresett."
Mindjárt megsajnálom őket. Várj , inkább mégse.
-
B-L-A-C-K
titán
Magyarok remélem tovább jutnak...
-
McCartman
őstag
Én nem erőltetném a walleteket , fölösleges plusz költség.
Bankkártyára kényelmesebb , gyors , ingyenes és 2000 HUF az alsó limit ,
még ha neked nem is műküdik.Tegnapi nap szépen sikerült , egyszer jött egy Pars-Bolt 2,95ért , egy Berki-Pars 3,56ért + Berki , Pars külön-külön is megpakolva.
-
pohár
félisten
a mai tuti: franciák -1,5 1,52-ért
-
pohár
félisten
válasz
bajaki #10303 üzenetére
először is csináld meg amit BLACK írt, utána mehetsz bet365-höz
hatalmas élő kínálat, ha utalással fizetsz be, akkor 30k a kifizetési határ, de ugye vannak már netes pénztárcák is, amiket használhatsz a befizetéshez (Skrill (a régi Moneybookers), Neteller, stb), innen azonnal ott a pénz a számládon, és a kifizetés is valami pár ezresnél kezdődik -
B-L-A-C-K
titán
válasz
bajaki #10303 üzenetére
Jó de legelőször ne ott kezd. Hanem mindenképpen Betclic-nél.
Itt olyan bónusz van ha 11 ezerig fogadsz maximum első fogadással, és elmegy visszakapod egyből a 11-ezret (természetesen ha 3 ezerért fogadsz első fogadásnál akkor 3 ezret kapsz vissza). Az-az beutalsz 11 ezret (vagy ez alatt valamennyit), kinézel x-y meccseket (bármennyit lehet rakni első fogadásnál 1 meccset, illetve akár 20-at is csak első fogadás legyen), megrakod, ha bejön ott a nyeremény ki is utalhatod, ha elmegy meg visszakapod a 11-ezret (vagy amennyit beutaltál), és szintén kiveheted ha akarod. De csak új regisztrációsoknak, és első fogadásnál érvényes maximum 11 ezer forintig.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Tudom, nem teljesen ide tartozik, de láttam páran bet365-ön toljátok és erről lenne 1-2 kérdésem.
Meg vagytok vele elégedve?
Azon gondolkodom, hogy én is nyitok ott egy számlát és elkezdek online fogadni, mert innen elég messze van a lottózó és nincs kedvem/időm mindig odamászkálni.Mennyire széles a kínálat? Illetve mennyi a minimum összeg amit ki tudok velük utaltatni?
Köszi!
bajaki -
szpal17
őstag
Ez a magyar kézilabda...
10 perc alatt 5 eladott labda...
-
giigz
veterán
Shakhtar szerintem borítékolható mára 1,20-ért, de kellene még egy meccs.
Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest