- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
jpm
senior tag
Amúgy sztem egy PH!-s kombi totót kellene összehoznunk
Vandit igen ha elsőre bejönne
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
na akkor robbantsunk...
City -2 & Real nyer és over 3,5 & Marseille -1
jpm... tudod már melyik X-es meccset küldöd meg?
-
jpm
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #11379 üzenetére
igen lutri, Azért nem elemezgetek én. A héten is ott csesztem el a magyar-zsidó meccsen hogy olvastam hogy áll a bál az izraelnél a legjobbjuk hazament stb, így merészebben raktam mint kellett volna.
"nagy téttel fogsz egy rossz sorozatba" Nem szabad sorozatot csinálni. Ha nagy bukta van 2x egymás után hagyni kell a fenébe nem arra pályázni hogy most azonnal vissza kell nyerni. (ezt már évekkel ezelőtt megtanultam, na ez qrva nehéz volt)
A netes fogadásomat is azért csinálom úgy hogy F1 hétvégére feldobok 20- 40k-t és péntektől vasárnap estig fogadok. Azán ami van kiveszem és önkorlátozást kérek a köv. F1 hétvégéig.
10 tippemből átlag 7 jó. (és ezek nem 1,5ös vackok)
Nálam az arányokkal vannak a gondok Pl.: ha teszek 2-3 10k-s meccset, mondjuk jön, utánna meg viszi egy 30-as, és máris mínuszos vagyok. -
Rolee87
tag
Bocsi hogy beleszólok,de van egy tuti stratégia az x-es dologra:
Csak kell hozzá kis tőke.
Mindig kiveszel mondjuk 1 nap egy meccset a listárol,amit x-re gondolsz,és legalább 3szoros oddsal rendelkezik.
Megrakod 1k-val,ha elbuktad,következő nap másik meccs dupla annyi téttel,tehát 2k-val.Ha ezis elmegy harmadnap 4k-val.És így tovább,még nem nyersz.
Tehát ha mondjuk 16k-nál bejön az x,akkor nyertél 48k-t.
Addig még megnyerted ezt az összeget,mennyit fektettünk be?:
1,2,4,8,16=31k
Tiszta nyereség: 17k
És elöbb utóbb tuti bejön,főleg ahogy elnézem megy ez nektek viszonylag jól,csak kis időre kell nélkülözni ezeket az összegeket,pár napig még benem jön -
McCartman
őstag
Szíved joga , kívánom , hogy bejöjjön.
De ha mégsem ne kezdj el duplázgatni , mert ha már nem a nyereményből teszed fel a 100 ezreket annak csúnya vége lesz.Az előző hszedből pont azt lehetett kiolvasni , hogy szerinted is nagy a tét ezekhez a lutri x-ekhez , erre ma már tétemelésről beszélsz. Nincsenek skizoid hajlamaid?
-
B-L-A-C-K
titán
Hát igen, de végül is ha úgy nézzük lutri az egész, hosszútávon nem hiszem nyereséges ez az x-es dolog, azaz nem lesz kifizetendő. Na meg nagy téttel fogsz egy rossz sorozatba, és máris hatalmas mínusz. De meglehet próbálni persze de a statisztika sajnos ezt mutatja hogy megéri...
Vandit kollégával viszont priviben beszéltük (vagyis ő mondta) hogy 3 db X-et kiveszel amit érzel az durván ~30 koröli odds, és 30ból ha csak 1x jön már nem buktál, ez szerintem nem lehet hülyeség.
-
giigz
veterán
Nálam sem azzal a tegnapi 5k-val lenne a baj, hanem mint mondod, hogy egy köcsög meccsen megy el pl. 17k, 10k, stb.
Mára van egyébként egy szelóm 1k-ból 10k, de ezt még a hét közepén raktam, ha ez nem jön, akkor holnaptól naponta 1 max. 2 meccs, mert ez nem állapot, és tényleg magamat szopatom évek óta.
-
-
b3Ro
senior tag
Tegnap csunya lett a Hoffeinhem
, de most megint leltem 2 meccset a nemet kupaban...,
Shalke HT/FT + Werder Bremen HT/FT ----> 4.29jpm: neked egy nagy grat jar ! Kivancsian varom a mai/kovetkezo tippedet
-
giigz
veterán
Na akkor csak érdekességképpen leírom, hogy amit tegnap kiválasztottam 13 magasabb szorzós meccset, mennyi jött.
Liverpool 1,80 -
Notts County 2,60 OK
Sheffield Utd. 1,70 OK
Salzburg 2,10 -
Genk 2,00 -
Gent 1,75 OK
Twente 1,60 OK
Vitesse 2,25 OK
Dinamo Zagreb 1,50 OK
Lech Poznan 2,00 OK
Lokomotiv Moszkva 1,90 OK
Malaga 3,20 OK
Dnipro 1,60 -Darabonként 2k-val megrakva 11.000 Ft haszonban lettem volna.
Ehelyett kezdtem kötésekben rakni, szenvedni vele, és 0 Ft lett a vége...
-
giigz
veterán
Jajj bocsánat, hogy itt panaszkodok, csak a történethez az is hozzátartozik, hogy tegnap volt egy harmadik szelóm is, és természetesen az is elment, 1 meccsen.
Lech Poznan 2,00 OK
Lokomotiv Moszkva 1,90 OK
Liverpool 1,83 NEM OK1.500 Ft-ból jött volna 10.500 Ft...
Icipici szerencsével tegnap 5k-ból könnyűszerrel nyerhettem volna 27 vagy 44k-t, de hát olyan nem létezik...
-
jpm
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #11370 üzenetére
Kösz. Utólag belátom túl bevállalós voltam. de még mindig fenntartom hogy hogy a legérdemesebb az X-et játszani. Az fizet arányaiban legjobban alig ritkább mint a "H" kimentel.
Ebből kiindulva: Ezekkel szemezek:Anzsi Mahacskala - Zenit Szentpétervár X 3.10
ADO Den Haag - RKC Waalwijk X 3.10 Ez biztosabb.Az egyiket talán megrakom.
walakii: de az egyik hölgy megkérdezte a másikat hogy feladhatja e?
Meg jól megnézik mit rakok
McCartman: Márpedig lesz! Elterveztem idén hogy fogok meg extra nagy szorzót, Be is jött Alonso 60x, MS edzés 67x asszem). Aztán fogok meg kézi x-et 10k-val ez elsőre jött is
még hátra van egy jégkorong X na ide tervezem az 50-100k-t -
giigz
veterán
Jaja, nem kell idegesnek lenni.
Dinamo Zagreb 1,50 OK
Club Brugge 1,30 OK
Lyon 1,44 OK
Twente 1,60 OK
Dinamo Kijev 1,33 NEM OK és elmehetnek a f@szomba!2,9k-ból jött volna laza 17.500 Ft
De nyilván pont olyan helyzetben vagyok, hogy nem kell, tehát elmehet nyugodtan...
Másik szeló olyan szempontból jó, hogy legalább nem 1 meccs ment el, hanem 2...
Gent 1,75 OK
Malaga X2 1,61 OK
Salzburg 2,10 NEM OK (X2-ben jött volna)
Vitesse 2,25 OK
DVSC 1,66 OK
Genk 2,00 NEM OK (X2-ben jött volna)Ez egy 400 Ft-ból 17.600 Ft-os szeló volt, de nehogy bejöjjön, még véletlenül se.
-
Na egész jó napot zártam.
Most jöttem haza a tiszapartról, mondom ránézek már a szelványemre:141 NY Yankees - Boston 2.m. H 1,72
143 Houston - Arizona 2.m. V 1,54
145 Oakland - Cleveland 2.m. H 1,56
41 Anderlecht - Mons: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,40
102 Sao Paulo - Ponte Preta H 1,53
99 Zadar - Dinamo Zagreb V 1,50
200 Ft
Eredő odds: 13,27653
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 2655 FtÉs ilyenkor nem tolom nagyobb pénzel
-
giigz
veterán
Mostmar ez lesz a szokas, hogy a 90. percben mindig golt lőnek? Fujjak mar le b@sszameg 1-2...
-
KisRod
tag
Sampdoriának feltétlen elkellett baxnia a hétvégi szelómat :/ Ezek az utolsó perces egyenlítések nem tetszenek mostanában
-
WaterWave
veterán
holnapra dinamo moszkva - terek?
annyira néptipp lett már a H, én meg fosok egy x-től :S
ha már black is megtolta -
Vandit.
addikt
Benfica szerzi az első gólt.
-
giigz
veterán
Dinamo Zagreb mehet mindenkinél all in-nel 1,50
-
giigz
veterán
Egy kis bet365 statisztika az elmúlt 1,5 hónapban:
Tét: 252.600 Ft
Nyert: 192.000 Ft60k bukta...
-
pohár
félisten
mára hanyagolom a focit, de az Anderlechtet megtoltam a STL mellé, külön szelvényen pedig STL & CIN
-
Dobtam estére egy ilyet tippmaxon, szerintem jönni fog:
92 Longford Town - Mervue Utd. H 1,40
93 Finn Harps - Limerick V 1,48
134 Lindstedt-Tecau - Bryan-Bryan V 1,20
135 N. Li - V. Williams H 1,60
300 Ft
Eredő odds: 3,97824
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1195 Ft -
bajaki
őstag
Valahogy éreztem, hogy ma nem kell rakni semmit, bejött a megérésem.
Az utóbbi napokban nem vagyok túl szerencsés.
-
giigz
veterán
Lyon vezet
Következő állomás a Dinamo kijev fordítás 45 perc alatt
-
Vandit.
addikt
Na Lyon is opik ez az.
-
Vandit.
addikt
Az a köcsög Millwall miért nem bírt X-elni a Stoke meg az Ipswich mellé.
sz_abika: A Stoke az mára papír X volt én is fogtam meg Ipswichet is, de a geci Millwall elvitte.
-
giigz
veterán
Na én lenulláztam magam, 25k-ból csomó szenvedvéssel, hullámzással csináltam 31k-t, aztán azt a 31k-t most ezekben a pár napokban el is buktam. Vagyis konkrétan ezen a héten -31k...
-
sz_abika
addikt
Úgy nézem angol liga 1-2ben kimondottan nyugodtan tehetőek akár vakon is a 75-90es gólók...
Derby&Crystalnak ajánlom eme felfedezéstMondjuk az beszarás, hogy jpm megint beköhögött valamit a topikba és jött egy laza 3as oddsa amire gondolom tett vagy 10kt megint.
-
Vandit.
addikt
Az Arsenalra nem mondok inkább semmit ma.
Twentét azért megrakom magában, hogy rúg kettőt, hátha ők sem rúgnak. -
walakii
tag
Na ez a nap is -5k, innentől már csak 1 meccseket teszek.
-
giigz
veterán
Úgy kell azt, Liverpool piros
-
walakii
tag
Én is ezt fogom szerintem. Mondjuk ezt most én is elcsesztem, mert másodiknak olyan meccset tettem aminek nem annyira néztem utána... Na de ha utána nézek akkor is 1 meccseken mennek el
Jó még nem írom le annyira, mert 52. perc van, de Middlesbrough-nak 0 kapura lövése van, így nehéz lesz nyernie
-
walakii
tag
Hát lesz*pom magamat, ma csak 2 meccset tettem, egy már jött, a másik meg 1-0 vesztésre áll, ez az én formám, bármennyi meccset teszek bármilyen formációban, 1 legalább elmegy
Ha megint lentebb adom akkor már csak 1 meccseket teszek, az meg vagy bejön vagy nem
-
giigz
veterán
Hajrá Lyon és Liverpool!
-
Vandit.
addikt
-
Berliner AK 07 3-0 Hoffenheim 1.20-as Vendég győzelemért adja nem?
-
dReFiX
senior tag
Akkor had szakítson
:
-
giigz
veterán
Szóval tegnap elhatároztam, hogy mostmár a kisszorzókat mellőzöm, és 1,60 alatt nem fogok rakni. Namost van vagy 15 meccs 1,60 fölött, ami szerintem jó, de nem tudok közülök dönteni, tehát idáig tartott, visszatértem az 1,20-as meccsekhez.
-
giigz
veterán
Portsmouth-ra miért ilyen magas a szorzó?
-
jpm
senior tag
mára egy igen jóóó tipp Reading -Stoke X!
-
146 Vorszkla Poltava - Dinamo Kijev V 1,29
139 Elazigspor - Fenerbahce V 1,55
138 Karabukspor - Trabzonspor V 2,00
167 Basel - Lausanne H 1,20
117 Fulham - Norwich H 1,70
120 West Bromwich - Liverpool V 1,85
124 Pécs - Debrecen V 1,75
700 Ft
Eredő odds: 117,63353
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 11765 FtKami
102 Volga Nyizsnyij Novgorod - Lokomotív Moszkva V 2,02
158 Trenkwalder Admira - Salzburg V 2,10
172 Benfica - Braga H 1,67
117 Fulham - Norwich H 1,70
119 Reading - Stoke H 2,33
120 West Bromwich - Liverpool V 1,85
167 Basel - Lausanne H 1,20
138 Karabukspor - Trabzonspor V 2,00
139 Elazigspor - Fenerbahce V 1,55
146 Vorszkla Poltava - Dinamo Kijev V 1,29
200 Ft
Eredő odds: 249,11298
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 49825 Ft
Aktív témák
- EAFC 25
- Túra és kirándulás topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Windows 10
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest