- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Nand_i
tag
válasz
Napfénysüti #8793 üzenetére
Alapjában véve nem rossz, félreértés ne essék. Jó maga a vas ami a házon belül van, konkurenciához képest csendes is, billentyűzet is jobb mint az átlag. Ami idegesít, hogy lassan fél kiló szivacs van a palmrest alatt, hogy ne nyikorogjon + bill jobb alsó sarka alá is kellett pici, mert nem feküdt fel rendesen az alatta lévő keretre, és ahányszor használtam a kurzorbillentyűket csörgött. Ha nem lenne benne ennyi szivacs már elvégeztem volna a töréstesztet a fal ellen
. Amit nemrég vettem észre, hogy a monitor fedlapon, nagyjából a bal oldali retesz környékén kicsi dudor van, ami tuti hogy nem volt ott mikor vettem a gépet. Szétfeszítette a retesz, vagy mi a szösz?
Ezek szerintem objektiv dolgok, jöjjön a szubjektív része a dolognak:
anno hobbi célból vettem egy T41et, szinte biztos, hogy céges gép volt, alig győztem róla levakarni az ilyen-olyan nyilvántartási matricákat, kb most lesz négy éves. Az előbb leírt problémák közül egyik sincs meg, sokkal masszívabb hatást kelt az egész gép. Monitor becsukásakor rendes fémes kattanás van, nem ez a műanyag hang, billentyűzetet lehet ütni mindenhol, sehol nem fog hajlani, zörögni. Tényleges méretben nem sok különbség van a két gép vastagága között, a 41esre nézve mégis sokkal vékonyabbnak tűnik mint a 61es.Még valami, tesómnak kb fél éve vettem egy T42est, szintén hasonló benyomásokat keltett bennem, mint a T41. Exbarátnőm több mint 2 éve nyúz egy T41p-t, 2 helyen megrepedt a palmrest (típushiba), meg előjött az USB1.1 probléma is, de azon kívül hibátlan. Pedig elég sokszor ment/megy 24/5-ben a gép és egyáltalán nem vigyáz rá, nem figyeli, hogy esetleg most itt-ott koppan a lapos, vagy sem.
Szóval lehet, csak az "anyag van benne" érzés hiányzik a 61esből, és ha nem lenne mellette a 41es amit szintén szoktam használni, akkor nem tűnne fel a különbség.
Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest