Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
rootmin
tag
Üdv!
Lassan időszerű beszerezni a kicsikét, amiről pár hete beszéltem: X61t
Ha meg tudok egyezni az eladóval az árról és az átvételről, akkor akár 1 héten belül is meglehet.Memóriát és merevlemezt szeretnék benne cserélni, illetve bővíteni.
Gyárilag 2*1 giga van benne, az eladó azt mondja, kérésre kicseréli 1*2-re a bővíthetőség kedvéért. Ha jól tudom, akkor a merevlemez és a memória egyaránt cserélhetők házilag garanciavesztés nélkül.
Azt viszont nem tudom, mindkét slot elérhető-e. (X61 tablet, ugyebár) Erről van valakinek infója? (Mondjuk az eladó ajánlatából úgy tűnik, igen)Örülnék, ha a memória menne dual channelben. Mekkora rá az esély, hogy 2 különböző gyártmányú, de azonos méretű memóriát tud így kezelni az alaplap? Nem vennék rögtön 4 gigát ezért, ha nem muszáj...
Ami a merevlemezt illeti, némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy a jelenlegi legnagyobb,320 gigás WD Scorpio Black lesz nekem a legjobb, ami 7200at pördül percenként és a tesztek tanúsága szerint igencsak gyorsnak számít notebook érában.
Van valakinek ilyenje? 2 változata kapható, a különbség a free fall szenzor meglétében rejlik. Mivel a gépben már alapból van ilyen, úgy gondolom teljesen megfelelő a szenzor nélküli (és nyilván ezáltal olcsóbb) változat is nekem. Ha valaki tud bármilyen okot, amiért ez a vinyó, és az APS inkompatibilisek lennének, most szóljon, vagy hallgasson mindörökké.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ámen.

Aktív témák
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)