Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
marcitp
üzenetére
PCMCIA-s vodás Huawei E630-am van, annyi előnyét mindenképpen tudom, hogy szvsz sokkal masszívabb és kevésbé kilógó cucc egy PCMCIA kártya az USB-s megoldásoknál. Nem vagyok képben az USB-s modemek fogyasztásával kapcsolatban, az A630 nekem kb. -10 perc akkuidőt jelent. A PCMCIA-val semmiképpen nem lesz gond, bár javasolnám, hogy a Huawei "csodák" helyett próbálj meg olyan gyártóktól keresni kártyát, mint a Globetrotter, Novatel és Sierra.
Mobilnetet csak akkor ajánlom, ha mindenképpen rá vagy szorulva. A szó igazi értelmében korlátlan mobilnet nincsen Magyarországon, legfeljebb korlátlan mennyiségű adatforgalmad lehet - csak bizonyos limit elérése után nagyon csökkentett sebességgel.
Ha vezetékes net kiváltására használod, ezen okok miatt jól gondold meg. Másrészt a megosztás is problémás, az USB-s modemmel elvileg meg lehet oldani olyan routerrel, amelyiknek meg lehet hekkelni a firmware-jét és van USB-portja (valamelyik Asus router pl. ilyen, ha jól rémlik, Amargo fórumtársnak volt az a fajta). PCMCIA-nál ez nehezebb, talán 2-3 olyan, mellesleg méregdrága router van a piacon, amelyik PCMCIA-csatolóval rendelkezik. (Ilyen pl. a Linksys WRT54G3G, én ezt használom, a kb. egy évvel ezelőtti 35k-s árával az akkori fizetésem harmadába került - és ez volt az olcsó megoldás.
)Elvileg Vodánál hamarosan lakossági ügyfeleknél is elérhető lesz az Office Box néven futó, mobilnetet megosztani képes wlan router, ha vezetékes net helyett használnád, lehet, hogy érdemesebb abba beruházni.
Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)