Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Ha jól látom kijött egy újabb hirens boot cd, inkább azt Írom ki egy cdre, azon is van mindeféle partícionáló tool.
Körülnéztem jobban biosba, de nem találtam semmi lehetőséget arra, h elrejtsem a recovery partíciót. Egyáltalán kéne, h legyen ilyesmi feature? Nem nagyon találkoztam még ilyesmivel.
Más. kipróbáltam a think lightot, nekem pont oda világít ahova kell, úgy tűnik tényleg csak a kissebb 14es notikat ériti a szembe világítás.
Kipróbáltam pár 1080p-s filmet is, akksiról be-be szaggatnak, de tápról már mennek rendesen átlag 30%-os terheléssel, azt viszont még nem tudom, a dxva aktiválható-e az intel vga mellett.
A hangszórók, számomra, meglepően hangosan szólnak, igaz a mélyebb hangok szinte egy az egybe elvesznek, de hát ugye ez szinte természetes ilyen notiknál.
Ami egy picit zavarja a szememet, h a jobb oldala a kijelzőnek kicsit sárágásabb és a színhelyesség sem az igazi, de ezt nem kell nagyon komolyan venni, csak egyszerűen "érzékeny" ilyesmikre a szemem.
Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest