Aktív témák

• _ak_

addikt

Ha jól látom kijött egy újabb hirens boot cd, inkább azt Írom ki egy cdre, azon is van mindeféle partícionáló tool.

Körülnéztem jobban biosba, de nem találtam semmi lehetőséget arra, h elrejtsem a recovery partíciót. Egyáltalán kéne, h legyen ilyesmi feature? Nem nagyon találkoztam még ilyesmivel.

Más. kipróbáltam a think lightot, nekem pont oda világít ahova kell, úgy tűnik tényleg csak a kissebb 14es notikat ériti a szembe világítás.

Kipróbáltam pár 1080p-s filmet is, akksiról be-be szaggatnak, de tápról már mennek rendesen átlag 30%-os terheléssel, azt viszont még nem tudom, a dxva aktiválható-e az intel vga mellett.

A hangszórók, számomra, meglepően hangosan szólnak, igaz a mélyebb hangok szinte egy az egybe elvesznek, de hát ugye ez szinte természetes ilyen notiknál.

Ami egy picit zavarja a szememet, h a jobb oldala a kijelzőnek kicsit sárágásabb és a színhelyesség sem az igazi, de ezt nem kell nagyon komolyan venni, csak egyszerűen "érzékeny" ilyesmikre a szemem.

Aktív témák

Hirdetés