- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
leewi
aktív tag
egy nagyon csopp elfogultsagot erzek -tobb, mas gyarto termekeit elemzo cikked(tek) olvasasa utan mondom ezt-..amit termeszetesen megertek..
az emlitett nehany dolog mellett jelentenem, hogy a tovabbi kepek utan is tovabbi 1 kep tekintheto (legalabbis nalam)..
kulonben jo cikk.. -
Gondwana
addikt
mindegy h XP-vel vagy vista business-el veszed...
2 okból nem: akinek lesz a gép, a R&R évente 1x-2x kelleni fog (eddigi tapasztalatom), illetve Picipuháék khhhmmm... erkölcstelen szerződéseket kötnek időnként:
Amiről konkrétan tudok, az a most újraválasztott szerb elnök pártjával kötött megállapodás, hogy az adórendőrség ellenőrizze a szoftverlegalitást is (BSA hatóságot vásárol). Egy ilyennek mire sikerül megmagyarázni, hogy mi a downgrade-jog... (2.5-ik érv: ismerőstől majdnem elkobozták a laptopját a moszkvai repülőtéren, mert bekapcsoltatták vele és nem volt rajta XP matrica - végül megmagyarázta, hogy Corporate, azért nincs cimkéje) -
sghu
csendes tag
Remek...
Akkor imádkozhatom, hogy a T60 még nagyon sokáig húzza.
Valaki magyarázza el nekem, hogy mire jó ez a widescreen mánia. Mi miatt van ennyire kis kereslet a 4:3 képarányra? A filmnézés? Vagy mi? Nem fér a fejembe, hogy miért kell ma már egy üzleti gépnek is wide-nak lennie.
-
Dr. Akula
félisten
Valamelyik cikkben olvastam ezt az értéket (10 fok), de most így hirtelen nem találom. Lehet hogy maximális hőfokok különbsége volt, átlagban kevesebb, a tököm tudja, nem vagyok katalógus. PH-s cikkre emlékeztem, de ott nem találtam, csak ennyit: A hűtőrendszert is továbbfejlesztették, így a friss ThinkPadek, bár elődeikhez képest valamivel több energiát disszipálnak, a jobb hatásfok miatt összességében kisebb felszíni hőmérséklettel és halkabb aktív hűtéssel üzemelhetnek. ([link]).
A Vista annyiban jobb hogy szoktatod magad hozzá, előbb-utóbb az asztali gépen is ezt kell használni. Elvileg biztonságosabb, sok hibajavítást is kapsz vele (és új hibákat is). És a terméktámogatása is később jár le. Ez a jövő, mindenképp rákényyzerülsz előbb-utóbb, akkor már jobb ha legálisan kapsz egyet a notidhoz, mintha warezolnod kéne egyet valahonnan.
-
Dr. Akula
félisten
Nézőpont kérdése, sztem elég indok az hogy 10 fokkal hűvösebb a T61 mint a T60, Vista jár hozzá (játszani úgyse fogsz rajta, tehát a driver problémák nem érintenek), és hát maga a Core2 proci is gyorsabb mint a Core, és 64 bites. Kombó meghajtó helyett pedig DVD íróval adják. Ennyi épp elég.
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest