- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Aktív témák
-
evone
őstag
nekem is a vista is hasznalhato vista tulajdonkeppen.
egyebkent enis talalkoztam olyannal, aki kerte hogy telepitsem at, csak ugye akkor meg besem kapcsolta, budos eletbe soha nem is talalkozott vistaval, csak mondtak neki hogy szar, aztan mondtam neki hogy nem csinalom meg inkabb elsonek probalja ki egy hetig es ha azutan is az a velemenye akkor megcsinalom. azta azota is vista van neki, es tetszik neki. ennyit errol. remelem 2030ban is azt fogja mindenki hajtani hogy rakjunk xpt, mert minden mas szar, ahahahah
-
Dr. Akula
félisten
Nem is sok ember találkozott még a Vistával.
Jellemzően mindenki csak a szomszéd haverjának kisöccsétől kapott pletyka alapján ítéli meg a Vistát, esetleg vmi alfa-béta verziót látott, amihez driverei se voltak. Az SP1 óta mindenben jobb a Vista. Vagy 1 éve van Vista az asztali gépemen, notin 1.5 éve, még nem láttam kék képernyőt, meg semmi olyasmit amiért régebben nyavajogtak az emberek. Újratelepíteni se kellett még, pedig ennyi idő alatt XP-ből jópár elfogyott.
-
Shadowfax
addikt
Ez egy tökéletes gépecske, szerintem nincs értelme lecserélni T61-re. A combosabb videókártyának meg nincs sok értelme, ha nem használnád ki, mert többet fogyaszt, jobban melegszik a gép, csökken az akkuidő.
#5593: Ööö... szerintem egyiket sem érdemes személyi mérlegnek használni.
-
Shadowfax
addikt
Csak akkor van értelme erről beszélni, ha két konkrét típust linkelsz, hiszen rengeteg fajta konfig van mindkét típusnál. Önmagában pár megahertzért és gigabájtért nem érdemes cserélni.
A T61-eknél újdonság volt az, hogy a kijelző mögött is van Roll Cage, de ha jól emlékszem, nem minden modellnél.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest