- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Mostanság elgondolkodtam rajta hogy a PC-met ki kéne váltani egy jó kis notival...(fősulira járok így cipelem a gépem...nomeg nem valami fullos a drága csak a kín van vele
)
Nos első körben apple macbookkal szemegettem...sőt nem egy ismerősömnek van, bele is szerettem rendesen mert amire nekem kéne arra jó....kicsi, sokáig bírja, egyszerű, szerethető, és nem kell foglalkozni vele túlságosan mert működik és kész. (nem vagyok suta a gépekhez, mindent megoldok ha meglehet oldani, csak beleuntam az állandó buherálásba
) Viszont drága lenne most nekem egy ilyen szerkentyű.
Nézegettem használt notikat...őszintén egyik sem jön be...kivételt képez az IBM ThinkPad T4X, T6X sorozat, noha T6X-nek már borsosabb az ára.
Amire használom a gépet:
-Net, office, msn
-Zenehallgatás
-Filmnézés
-Potoshop ->fotózokKérdésem az lenne hogy a "p" széria CAD-en kívül PS-el is jobban elboldogul mint sima társai? Érdemes külföldről pl ebay-ről beszerezni valami jobb darabot, vagy inkább itthon?
Használtan szeretnék kifogni valami jó gépet...és 160-180nál nemigen akarok rá többet szánni
Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest