- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Mostanság elgondolkodtam rajta hogy a PC-met ki kéne váltani egy jó kis notival...(fősulira járok így cipelem a gépem...nomeg nem valami fullos a drága csak a kín van vele
)
Nos első körben apple macbookkal szemegettem...sőt nem egy ismerősömnek van, bele is szerettem rendesen mert amire nekem kéne arra jó....kicsi, sokáig bírja, egyszerű, szerethető, és nem kell foglalkozni vele túlságosan mert működik és kész. (nem vagyok suta a gépekhez, mindent megoldok ha meglehet oldani, csak beleuntam az állandó buherálásba
) Viszont drága lenne most nekem egy ilyen szerkentyű.
Nézegettem használt notikat...őszintén egyik sem jön be...kivételt képez az IBM ThinkPad T4X, T6X sorozat, noha T6X-nek már borsosabb az ára.
Amire használom a gépet:
-Net, office, msn
-Zenehallgatás
-Filmnézés
-Potoshop ->fotózokKérdésem az lenne hogy a "p" széria CAD-en kívül PS-el is jobban elboldogul mint sima társai? Érdemes külföldről pl ebay-ről beszerezni valami jobb darabot, vagy inkább itthon?
Használtan szeretnék kifogni valami jó gépet...és 160-180nál nemigen akarok rá többet szánni
Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest