- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
TonTomika #4956 üzenetére
T vs R: Amit közvetlenül tapasztalhatsz, hogy a T-k kisebbek, könnyebbek, néhol komolyabbak a burkolatok, és alapból 3 év jótállás van rájuk (bár az USA-ban néhol lehet kapni "csökkentett" garanciájú T-t is). Meg persze alaplap szinten egész más a bele. Általában, ha nagyobb igénybevételre szánod, hurcolod mindenfelé, akkor inkább T-t érdemes venni. Emellett ha az R alap 1 éves jótállása neked nem elég, akkor a kiterjesztéssel esetenként előfordulhat, hogy már nem is lesz olyan sokkal olcsóbb, mintha T-t vennél.
Kijelzőkre: [link], [link], [link]
dabgergo: csak húzd!
-
Shadowfax
addikt
válasz
TonTomika #4954 üzenetére
A Lenovo shopból vagy az ebayről ThinkPadet rendelni valóban olcsóbbnak tűnik, de a szállítási és vámköltségek még hozzáadódnak. Ez a kisebbik probléma. A nagyobbik, hogy nem minden modellnek van nemzetközi garanciája Mo-on is.
Pl. az itt vásárolható típusok (7658, 7662, 8891, 8897) közül egyiknek sem érvényes itthon a garija.
A modellszám alapján itt lehet lecsekkolni: [link] -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
TonTomika #4948 üzenetére
Elvileg a p-s gépek a jobb videókártyában és a szebb kijelzőben különböznek. Utóbbinak egyértelműen hasznát látod photoshop alatt, viszont én úgy tudom, hogy windows alatt (még) nincs megoldva az, hogy a PS a videókártya erőforrásait is használja. Mondjuk egy core2-es processzor jóformán mindennel elboldogul, rűadűsul nem is a nagy felbontású képek, hanem inkább a sok réteg lassítják (ami ugye fotóretusálásnál annyira nem jellemző).
A HD-ről nincs tapasztalatom, de ha egy atom proci elvisz egy 720p-s videót, szerintem egy core2-nek vinnie kell az 1080-asat videókártyától függetlenül....
Amúgy ha videót szerkesztgetni is akarsz, én várnék a helyedben, mert állítólag nemsokára itt lesznek majd az olyan notik, amikre lehet "külső" videókáriyát kötni.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest