Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
Shadowfax #2095 üzenetére
Hát, semmi jó nem történt... Sőt.:No products match 'MFG-_IN'. Ezek szerint létezik, hogy másik alaplapot kapott a gép? Remélem a szervízben bele tudják égetni a saját sorozatszámát... Remélem. Nagyon remélem. Az eladót mondjuk meg tudom találni, mivel egy 'cégtől' vettem. Egy T43-al kapcsolatban olvastam ilyen esetről a http://forum.thinkpads.com/ -on, ott ugyanez volt a jelenség egy alaplapcsere után, ahol nem égették bele a lap eeprom-jába a gép típuszámát. Állítólag még otthon is elvégezhető a művelet, remélem az IBM Mo.-ág pláne tudja orvosolni a hibát és hogy a garancia pedig nem ugrott e miatt. Remélem. Különben balhé lesz
Ha esetleg van még vmi ötletetek akkor hajrá, de szerintem jövő hétem irány a szervíz.
Szerk.: everest a következőt írjsa az alaplapra:
Rendszer tulajdonságai
Gyártó LENOVO
Termék MFG_IN
Verzió ThinkPad T60
Sorozatszám _GOING
Család ThinkPad T60
Indítás típusa Bekapcsoló gomb
Érdekes ez is. _GOING mint sorozatszám????
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest