- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Atlantis #1390 üzenetére
Valóban 15''
Így fest: [link]
Nagyon nem erőltettem, nem akarom két nap alatt tönkretenni. Ráállni [link] tuti nem mernék. A sárga cetlik azért vannak mert a nélkül nem lehetett látni semmit.
Nem mondom hogy nagyon gáz, mert nem az, épp csak ezért a pénzért jobbat vártam, és hát továbbra is vigyáznom kell hogy mit pakolok a gép mellé és melyik oldalára dobom le a táskám este. A 15'' R60 nem horpad ennyire, pedig műanyag. A FuSi-jainkon úgy van megoldva, hogy a fedél nem tök lapos, hanem van egy nagyon enyhe domborulata, és ez -fémről, méghozzá nem is hártyavékonyságúról lévén szó- igen komoly benyomódással szembeni merevséget ad neki.
Most volt alkalmam tapasztalni hogy akkuról üzemelve is sipákol. A csendesség ennek a modellnek úgy látszik nem az erőssége, muszáj lesz beleásnom magam a workaround leírásokba
A dizájn nekem a középszerű tömegízléssel szemben () abszolút bejön. Nem divatcikk, hanem gép, szerszám (szerszámgép
). És elvi valamint gyakorlati okokból is a masszív, festetlen, fekete vagy sötétszürke notik híve vagyok (ezért is kedveltem a korábbi Acereket).
Miért alkalmasabb egy 14'' IBM cad-hez mint bármelyik másik gyártó hasonló paraméterekkel bíró gépe?
Egy-két nc 6000 sorozatú HP is ketyeg itt a közelben, és nekem azok is eléggé tetszenek, igen masszív, robusztus gépeknek tűnnek, elég jó kijelzővel, kiváló felszereltséggel és ehhez mérten igen baráti áron. Kár hogy a HPnek a garis és szervizháttere, khmmm...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Mini-ITX
- Ford topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest