Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz Atlantis #1390 üzenetére

Valóban 15'' :)
    Így fest: [link]
    Nagyon nem erőltettem, nem akarom két nap alatt tönkretenni. Ráállni [link] tuti nem mernék. A sárga cetlik azért vannak mert a nélkül nem lehetett látni semmit. :)
    Nem mondom hogy nagyon gáz, mert nem az, épp csak ezért a pénzért jobbat vártam, és hát továbbra is vigyáznom kell hogy mit pakolok a gép mellé és melyik oldalára dobom le a táskám este. A 15'' R60 nem horpad ennyire, pedig műanyag. A FuSi-jainkon úgy van megoldva, hogy a fedél nem tök lapos, hanem van egy nagyon enyhe domborulata, és ez -fémről, méghozzá nem is hártyavékonyságúról lévén szó- igen komoly benyomódással szembeni merevséget ad neki.

Most volt alkalmam tapasztalni hogy akkuról üzemelve is sipákol. A csendesség ennek a modellnek úgy látszik nem az erőssége, muszáj lesz beleásnom magam a workaround leírásokba :(

A dizájn nekem a középszerű tömegízléssel szemben ( ;] ) abszolút bejön. Nem divatcikk, hanem gép, szerszám (szerszámgép :D ). És elvi valamint gyakorlati okokból is a masszív, festetlen, fekete vagy sötétszürke notik híve vagyok (ezért is kedveltem a korábbi Acereket).

Miért alkalmasabb egy 14'' IBM cad-hez mint bármelyik másik gyártó hasonló paraméterekkel bíró gépe?

Egy-két nc 6000 sorozatú HP is ketyeg itt a közelben, és nekem azok is eléggé tetszenek, igen masszív, robusztus gépeknek tűnnek, elég jó kijelzővel, kiváló felszereltséggel és ehhez mérten igen baráti áron. Kár hogy a HPnek a garis és szervizháttere, khmmm... :U

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés