- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mióta szebb lett a grafika konzolon is, néha megállok csodálni a látványt, de azért alapvetően a játék a lényeg, ha éppen nem utazgatok.
A méret miatt azért jobban el lehet a világban veszni tévén, mint monitoron. Azonban a tévé is sokkal olcsóbb ugyanabban a felbontásban/méretben, mint a monitor. Tehát szerény számításaim szerint 4-5x annyiba kerülne PC-n játszani ugyanolyan méretű és felbontású kijelzőn, mint konzolon. A játékidő meg nekem mondjuk éves szinten is csak pár száz óra, (rettenetes órabér jönne ki) nem beszélve arról, hogy a játék mellett gyakran fut a PC-n a böngésző, na most így tudom párhuzamosan kezelni a kettőt, míg mindig visszaugrálva a böngészőre a játékból kényelmetlen lenne.
W3 stílus jól játszható kontrollerel. RTS játékokat még nem mertem konzolon kipróbálni. -
Jorus
nagyúr
válasz
dannyl #27594 üzenetére
Nem igazán szeretem a kontrollert, csak megjegyeztem, hogy mindkettőn szívesen játszom, tehát én aztán nem beszélek a konzolok ellen, de tény, hogy PC-n, modokkal nagyságrendekkel jobban néz ki a játék. Mivel 1.630 órám van a W3-ban PC-n és 210 PS5-ön, láthatod, hogy én is inkább az egér+bill kombót preferálom.
A PC egyébként sok más funkciót is betölt, munkára is használom, nem életszerű, hogy kirobbantom innen és átviszem a nappaliba játszani.
-
Ezt a vitát el ne kezdjétek....
-
Jorus
nagyúr
válasz
melega #27590 üzenetére
Én mindkettőn játszom minden olyan játékot, ami cross-progression-ös, de a PS5 azért nagyon-nagyon messze van grafikában egy épkézláb PC-től. Cserébe kényelmesen elheverek a kanapén a kutyákkal a kontrollerrel és nem a 49"-es egérmozin játszom, hanem 75"-en, szóval valamit valamiért.
-
Lenry
Topikgazda
memóriám mint a sasémentségemre szólva közel 2 éve nem kapcsoltam be a játékos PC-met, amióta átköltöztem Playstation-re. most kitolom ott is az RDR2-t, meg megvettem a karácsonyi akcióban az RDR1-et, és ha azután sem lesz semmi értelmes játék, akkor lehet, hogy kicsit feltuningolom a PC-t, hogy teljes pompájában meg tudjam nézni ezt az NG patchet. a mostani konfig, i7-4770 meg egy 4GB-s RX580 ehhez már kevés
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27576 üzenetére
Nekem ez is nagyon tetszik.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lenry
Topikgazda
válasz
dannyl #27573 üzenetére
majd valahogy túlélem.
ha lesz AI sorozat, azt is ugyanezek a kiadók fogják majd gyártani, és ne gondold, hogy nem lesz ugyanilyen fos sztori, csak tizedennyi pénzból fogják gyártani, hogy legalább szarul is nézzen ki, de te ugyanannyit fogsz fizetni a havi előfizuért. simán megéri. nekik.a bitcoin is megbukott. mint pénz, normál körülmények közt teljesen használhatatlan. mint befektetési eszköz... azt mondom kb megtalálta a helyét, bár az orbitális energiapazarlást, amit a bányászata okozott egy időben, azt nem tudom neki megbocsátani.
ha most visszetekintek, én is mondhatnám, hogy hülye voltam, amikor 50-100 dolláros árfolyamon nem vettem, de egyrészt abban az időben csóró egyetemista voltam, nem volt fölös 50-100 dollárnyi forintom, és ha lett volna is, akkor is eladtam volna a bitcoint, amikor mondjuk 200 dollárt ér, és örültem volna magamnak. -
dannyl
addikt
Nem ezen múlt... Beszéltük már párszor, hogy direkt szembeköpték az egész lore-t... Lóvé lett volna mindenre. Egyedül Cavill volt vérbeli fan, ő hozta is a kötelezőt. Mondjuk 2. évadot már nem néztem, mert az 1. is silány lett a szar sztori, meg szar karakterválasztás miatt. Inkább 1000x egy ilyen AI sorozat, ami hű a játékokhoz/könyvekhez.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia #27568 üzenetére
most is lehet, csak nem akarják kifizetni a grafikust.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lenry
Topikgazda
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia #27561 üzenetére
de rühellem én ezeket az AI borzalmakat
-
dannyl
addikt
válasz
Amúgy mit megadnék egy ilyen animációs sorozatért... Nem csak a csöcsök miatt
Egy igazi fanmade sorozat, hát olyan nézettsége lenne, hogy egyedül lenyomná az egész netflix-et
-
dannyl
addikt
válasz
Bammeg... Nem bírtam levenni a szemem... Geralt szakálláról
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
válasz
philoxenia #27555 üzenetére
A novemberi NG update során bekerült a worst endingbe egy kis apróság a W4-et előkészítendő. (Nem nagy spoiler talán, hogy Ciri ebben az endingben sem hal meg.)
-
Jorus
nagyúr
válasz
philoxenia #27553 üzenetére
Ez a worst ending, szóval minden Cirivel kapcsolatos döntési helyzetben a negatívat kell választani.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
dannyl
addikt
válasz
Creative997 #27549 üzenetére
Hát ugye rajtad áll, hogy a nehézséget hova állítod. Vannak dark souls-on nevelkedett állatok, akik mindent max nehézségen tolnak, én az arany középút vagyok inkább. Így is voltak jó csaták. Amikor már több a "mennnyaf@szomba", mint az élvezet, az nálam már nem szórakoztat. Nyilván a végigszaladok god módban se okoz örömet.
-
dannyl
addikt
válasz
Creative997 #27547 üzenetére
-
dannyl
addikt
Nekem nagyon tetszett, kivéve, hogy harc előtt kellett főzetet inni meditálással. Ami ugye reális lenne, de nem tudhatod, hogy mikor milyen ellen lép elő, szóval főzetet én kvázi alig ittam benne. Viszont a sztori, a karakterek, a harcok miatt mindenképp érdemes. Meg a grafika is jó még mai szemmel is. Mindenképp ki kell játszani. Különben a 3-ban is sok lesz az üres/súlytalan dolog. Többet nem mondok, nehogy spoiler legyen.
-
Jorus
nagyúr
válasz
Creative997 #27544 üzenetére
Az 1-2. rész ugye nem open world, szóval nem lehet a végtelenbe egerészni velük, mint a W3-ban. Nekem túl kötött volt egyébként a játékmenet és sok volt benne a politika. 😊
-
Jorus
nagyúr
válasz
Creative997 #27541 üzenetére
Úgy-úgy. Mint amikor a fiús apák büszkék arra, hogy a fiuk levarrta a fél falut, de a lányos apák meg nem büszkék arra, hogy a fél falu levarrta a lányukat.
W2-t érdemes végigjátszani, de mondjuk nekem az tetszett legkevésbé, akkor már sokkal inkább az 1. Ez a játékidőkből is látszik nálam. A W3-hoz még jön 210 óra PS5-ön, szóval lassan a 2.000 órát karcolom.
-
dannyl
addikt
válasz
Creative997 #27541 üzenetére
Abszolút!
-
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jól mutatja, hogy milyen erős a lore...
Zene. Kizárólag keményvonalas W3 rajongóknak...
Még keményebbnek, Sienkiewicz ...
A lengyel néplélek megértéséhez... -
Ferke[HUN]
tag
Ciritől nem ezt várnánk.
De toltam az AC: Odyssey-t Kassandrával, aki fűvel-fával, meg az AC: Valhallát Eivor-ral, aki csinált a mai felfogásunk szerint "meredek" dolgokat, mégsem éreztem azt, hogy könnyűvérű nőcskék lennének. Valahogy, ehhez a harcos, erős női karakterekhez passzolt is.
-
Kiváncsi vok Ciri is akkora lepedőakrobata lesz-e, mint Geralt.
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia #27528 üzenetére
Fake ..
TheNewDawn:
Amúgy a Vikanderes verzió nekem bejövősebb volt mint a régi.
Volt pár jelenet benne, mikor konkrétan az volt az érzésem mintha a game ben lennék.
És hogy mért nem folytatták? (Nem volt elég Woke)
Amúgy minél többet látom az "új" Cirit, egyre jobban megbarátkozom vele. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
TheNewDawn #27527 üzenetére
-
dannyl
addikt
válasz
RetepNyaraB #27522 üzenetére
De még csak a woke sem kellett ehhez. Tipik direkt beleszarás a rajongók képébe. Ezt amúgy el is mondták, hogy se a könyvekhez, se a játékhoz nem fog hasonlítani, mert nem olvasták és nem játszottak vele és különben is, ez az ő történetük lesz.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #27522 üzenetére
Igen, olvastam a könyveket is, a képregények kimaradtak, mert nem tetszett az art style!
-
RetepNyaraB
veterán
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Phoen|x #27520 üzenetére
Igen, mert kb. mindenkit fel lehet ismerni a 3. rész alapján, legalábbis azoknak, akik itt vagyunk ezen a fórumon, mivel játszottunk is a 3. résszel. Aki meg nem játszott vele, annak meg mindegy, ezzel persze nem akarom védeni a sorozat készítőit, de némely esetben a szereplő válogatás nagyon félre ment, nem véletlenül hagyta ott Cavill sem.
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27518 üzenetére
Hát igen... Ilyennek kellett volna lenni a sorozatnak. Nagyon fájó pont, hogy néhány idióta így elfuserálta a nagy lehetőséget, mert nekik fogalmuk nincs az apasztoriról meg a játékokról, és dacból nem is voltak hajlandók foglalkozni a rajongótáborral.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
TheNewDawn
addikt
Húúú de régen jártam erre
Boldog karácsonyt
Talán még 3 éve írtam utoljára - kb azzal a kivánsággal hogy legyen Ciri az új Witcher játék főszereplője - És pár órás Cameora kapjuk meg Geraltot, és egy iszonyatosan jó küldetéssorozaot (pontosabban KETTŐT és teljesen különbözőt) és mellé Trisst/Yent annak megfelelően hogy kit választottunk a 3 ban . Nos, kivánságom első része úgy tűnik valóra válik- ezek után pedig már csak nem hagynak ki egy ekkora fanservicet
-
Jorus
nagyúr
Boldog Karácsonyt!
-
Boldog Karácsonyt!
-
Jorus
nagyúr
-
HawerKing
őstag
válasz
HawerKing #27507 üzenetére
Letöltöttem az othoni magyar országon lévő (és minden magyarra állitva: nyelv , régió és tartózkodási hely) xbox one s emre is , s ott már van magyar felirat.... Most a németben vagyok s itt az xbox one x em re töltöttem le s nem volt magyar felirat... Most ahogy nézegetem a Tartózkodási helyem ezen a konzolon német ország volt. Átraktam magyarra majd eltávolitottam a witcher 3 ar s most töltöm le újra, hátha benne lesz a magyar felirat
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, nekem az xboxos v4.04 ből hiányzik a magyar nyelv. Van ötlet hova lett ??
-
Micsurin
nagyúr
válasz
dannyl #27500 üzenetére
but we know this one will not be playable before The Witcher 4.
Na most akkor vagy egyszerre jönnek vagy a 4 után... a CDPR meg azt írta 2027 előtt ne számítsunk rá.Nekem ez több felől is logikai bukfenc így... szerintem ki jön ez bőven a 4 előtt, remek módja a hype generálásnak egy franchise körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar