Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Ezt ki találta már meg a játékba?
[link] -
Biga123
addikt
Én kérek elnézést
1024x768 as felbontás minden csutra lehúzva, és kapott a kari egy kis tuningot is egészen 800MHz ig
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
ha csak körbeírod, hogy X és Y falu közti úttól északra, szerintem az alapján is megtalálom

-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
hol?
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Én sem emléklszem erre.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez a küldetés nekem eddig kimaradt...

-
minilego
senior tag
Sorry a kérdésért, de mit nyújt a new game plus?
-
-
tibaimp
nagyúr
Ha megvettem a 4070-et, szeretném újrázni fullon RT-vel a játékot! Most, hogy áll a játék az új VGA-kon új driverekkel? Kilépked, fagyizik, fut rendesen?
-
törölt tag
Sziasztok.
A NextGen verziós Witcher 3 játék úgy tudom tartalmaz egy plusz küldetést.
Arra hol lehet számítani? -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"Ez volt mögöttük.
Előttük meg minden." -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Igazából ez egy mese és itt minden megtörténhet. Minden IS....

-
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"Aztán már csak a köd maradt. Hazudott, gondolta Triss. Soha többé nem látom viszont. Nem látom viszont mert...Vaesse deireadh aep eigean. Valami véget ér..." "- Miért sírsz ó, Tó Úrnője? - Egyáltalán nem sírok. A széltől könnybe lábadt a szemem. Ennyi!" Sapkowski új Vaják regényen dolgozik. Talán kiderül az igazság.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Igazából a játék mindig egyes elemeket vesz át a regényekből, a történeteket kiegészítik, alkalomadtán kimaradnak jelenetek, szálak. Mivel maguk a regények is ugrálnak a cselekményben, a történetben, nincs igazából kötött időrend ott sem, ezért csak azt kell nézni, hogy ott komplett-e a sztori, magában a játékban.
Lineárisan azt is nehéz lenne összerakni, mi mikor volt pontosan a regényekben.Ugye eleve nem lett mindennek vége Ríviában:
"Geralt kinyitotta a szemét, a szempilláján keresztül in-
gerelte a chiaroscuro játéka. Leveleket látott maga fölött, a
napfényben csillogó levelek kaleidoszkópját. Almáktól sú-
lyos ágakat látott.
A halántékán és az arcán ujjak gyengéd érintését érez-
te. Ismerős ujjakét. Amit annyira szeretett, hogy szinte fájt.
Fájt a hasa, a melle, fájtak a bordái, és a szűk szorító-
kötés szemmel láthatóan meggyőzte róla, hogy Rívia városa
és a háromágú vasvilla nem rémálom volt.
– Feküdj nyugodtan, drágaságom – mondta Yennefer
szelíden. – Feküdj nyugodtan. Ne mozogj.
– Hol vagyunk, Yen?
– Fontos ez? Együtt vagyunk. Te meg én.
Madarak daloltak, zöldikék vagy rigók. Füvek,
gyógynövények, virágok illatoztak. Meg almák.
– Hol van Ciri?
– Elment.
Yennefer testhelyzetet változtatott, gyengéden kisza-
badította a karját Geralt feje alól, úgy feküdt melléje a fűre,
hogy a szemébe nézhessen. Sóvárogva nézte, mintha a látvá-
nyával akarna eltelni, mintha el akarná raktározni ezt a lát-
ványt az örökkévalóságig. A vaják is nézte, a vágyakozástól
elszorult a torka.
– Cirivel a csónakon voltunk – jutott az eszébe. –
A tavon. Aztán egy folyón. Egy sebes áramú folyón. Köd-
ben…
Yennefer ujjai megtalálták Geralt kezét, erősen ráfo-
nódtak.
– Feküdj nyugodtan, drágaságom. Feküdj nyugodtan.
Melletted vagyok. Nem fontos, mi történt, nem fontos, hol
voltunk. Most melletted vagyok. És soha többé nem hagylak
el. Soha.
– Szeretlek, Yen.
– Tudom.
– Mindazonáltal – sóhajtott fel – tudni szeretném, hol
vagyunk.
– Én is – mondta Yennefer, halkan, és nem rögtön.– És ez – kérdezte egy perc múlva Galahad – ennek a
történetnek a vége?
– Hogy is ne – tiltakozott Ciri, összedörgölte a két lá-
bát, letörölte a lábujjai közé és a talpára ragadt odaszáradt
homokot. – Azt szeretnéd, hogy a történet így végződjék? Na
persze! Én nem szeretném!
– Akkor hát hogy volt tovább?
– Normálisan – kacagott fel. – Megesküdtek.
– Meséld el.
– Ááá, mi van ezen elmesélnivaló? Zajos lakodalom
volt. Mind összegyűltek, Kökörcsin, Nenneke anya, Iola és
Eurneid, Yarpen Zigrin, Vesemir, Eskel… Coën, Milva,
Angoulême… És az én Mistle-em… Én is ott voltam, méz-
sert és bort ittam. Nekik meg, vagyis Geraltnak és
Yennefernek később saját házuk lett, és boldogok voltak, na-
gyon, nagyon boldogok. Mint a mesében. Érted?" -
CriticalHit
addikt
Sikerült valakinek bármiféle utalást találnia arra, hogy bár Geralt és Yennefer összevonódott végzete beteljesedett 1268. június 06/07-án Ríviában (regény), hogyan bukkanhattak fel tíz év múlva Vizimában (játék)? Nem, az egyszarvú csupán vágy vezérelt legendákban és álmokban támasztotta fel őket.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez konzolon is működik?
-
Szabi®
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Igaz, jogos.
-
Szabi®
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Hát számomra pedig a "förtelem"-hez áll közelebb, férfi szemmel nőként sem szép*, a Triss ábrázolásához képest. Mind morfológiailag, mint arc berendezésileg nagyon-nagyon messze van a széptől. A hajáról már nem is beszélve, ráncos arc, roma jósnő feeling . . .
Nyilván kár ízlésekről vitatkozni, de ettől a szereplőtől konkrétan az internet robban fel, és ahogy szokták mondani, több ezer légy nem téved . . . -
genndy
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Arra nem. Amúgy szerintem aranyos a lány, de nem Triss, rossz volt a casting (“förtelem”nek azért nem nevezném, attól szerencsére messze van). Anya sem Yennefer. Ciri jó, Geralt egyértelműen jó (volt), Tissaiát is jól eltalálták.
Csak azért írtam, hogy Triss pont a varázslónők között is kivétel, mert tényleg szép és tényleg fiatal (ezért sem veszik nagyon komolyan a többiek). -
genndy
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Trissre ez pont nem igaz, ő nem kortalan, tényleg csak ennyire fiatal. Allergiás a mágiára, úgyhogy azzal nem lehet gyógyítani (maradt is csúnya sebhelye a mellkasán Sodden után, emiatt azóta nem is hord dekoltált ruhát), gondolom a fiatalalításra is ugyanígy.
(mondjuk a soddeni sebet a játékban figyelmen kívül hagyták, nyilván nem véletlenül
)
Mondjuk szintén a játékban emiatt sajnáltam is szegényt, amikor Mengemegkínozza, akkor mágiával nyilván könnyebb fájdalmat csillapítani, meg körmöt visszanöveszteni, hát mágia nélkül ez azért meglehetősen nehéz, jó pár hónap kellett volna lánynak hogy egyáltalán fogni tudjon... -
Szabi®
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Így van, sajnos a casting nagyon mellé ment, ahogy Geralt stimmelt, (meg számomra Yen is valamelyest) addig a többiek hasraütésszerűen belepakolt noname karakterek akik abszolút idegenek a játékkal/könyvvel szemben. Ez a "Triss" verzió is inkább hasonlít egy vándorcirkusz mozdonyszőke jósnőjére, mint egy szépséges fiatal kortalan varázslónőre. -
Szabi®
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát pedig ez sztem tökre hasonlít rá . . .
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Simán ő is jobb lett volna, mint a sorozatba beválogatott förtelem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
PAtr0n
addikt
Manapság divat már leokádni mindent ami kicsit sem hasonlít arra amit elképzel az ember.
Szerintem is teljesen nézhető volt Blood Origin, és tényleg sok tekintetben a Witcher sorozaton túlmutató. Mondjuk én már leírtam a véleményem, de szerintem a 3. évad nem olyan rossz, sőt... Mind1
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó lett a sorozat? Na, akkor elkezdem nézni.
Én a könyveket olvastam viszont, konkrétan zseniális!
-
Tegnap megnéztem a Blood Origint, és számomra is meglepő módon teljesen nézhető volt, egyben le is toltam a 4 részt. A b*zikvótát gyorsan kipipálták szegény Eredinnel, meg hát színestündék mindenhol, de úgy egyébként a sztori, a hangulat nem volt rossz, fájdalmasan rosszra készültem, mint a Witcher 2. vagy 3. évada, de azoknál jobb volt. A szférák együttállása is nagyon jól meg volt csinálva, ahogy a törp-tünde ellentét is, illetve a mágia és az emberek megjelenése a Kontinensen.
-
Kivételesen most B&W után kezdem a HoS-t, így fullos mesepáncéllal és Aerondighttal mehetek neki a gonosznak.

-
VTom
veterán
Hát, azért efelett a lengyel sorozat felett eljárt már az idő
Inkább megmoslyogtató ez a harcjelenet
Nem emlékszem, hogy a könyvekben Geralt magáévá tette volna a láthatatlanná válás képességét.Egyébként persze, ízlések, és pofonok, kinek ez tetszik jobban, kinek az. Nálam nagyon megdobta a sorozat megítélését a badass Geralt a Blavikeni piacon, de aztán ehhez hasonló jelenetre nem is emlékszem ezután a sorozatban. Az első évad ennek ellenére nagoyn tetszett, a második kevésbé, de még elment, a harmadikból bevallom férfiasan még egy percet sem láttam.
Azért majd megnézem, már csak kötelességtudatból is, de Cavill lecserélését már nem biztos, hogy be fogja venni a gyomrom. De azt kívánom, hogy lepjenek meg mindenkit.
-
Llew
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem nem voltak jók a harcok. Kezdve ezzel a Blavikenessel. Tipikusan a kevesebb több lett volna. Mindegyikből árad a legyen nagyon menő, meg látványos, de közben meg olyan szinten túltólják, hogy teljesen irreálisak.
Az első fejszétvágós jelenttől kezdve egy barbár brutalitás van benne, a fordított fogással meg olyan, mintha egy baltát forgatna valami favágó.
A mutáció adta erőn és gyorsaságon túl Geralt egy évtizedes tapasztalatokkal rendelkező képzett vívó, amiből itt szerintem nem sok látszik.
Érdemes megnézni egy szakértő, hogy értékelte.
Meg mellé a lengyel Witcher sorozat Blaviken jelenete.
Minden amatőr film jellegű bénasága mellett Geralt szerintem sokkal inkább egy tapasztalt kardforgató benyomását kelti benne, aki a képzettségével, nem pedig a puszta fizikai brutalitásával győzi le az ellenfeleit. -
VTom
veterán
válasz
Piszmaty76
üzenetére
Jaja, zabos volt.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ahogy írod is, az általad linkelt jelenet egy vívás, az általam linkelt egy harc. Geralt részéről hárítás, vágás. És ennyi elég is, mivel sokkal gyorsabb, és erősebb, mint az átlagember. Nem a Renfis részre gondolok, hanem előtte a martalócosra.
De persze, két külön kategória a két video. Nekem az első epizódban a Blavikeni harc nagyon magasra tette a mércét a sorozattal kapcsolatban, ami ezután már csak romlott sajnos.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez viszont nem valós vívás.
Persze jó jelenet, csak igazából az, hogy nem hatnak Renfrire a jelek, nem menti meg Geralt emberfeletti gyorsaságától, mert az független ettől. Itt persze még mindig a legközelebb áll a könyvhöz a sorozat, azonban itt sem pontos. Míg az általam linkelt jelenet tűpontosan másolja az eredeti irodalmi művet. Abban az irodalmi műben viszont Sapkowskitól eltérően (Vilgeforz vs. Geralt ) tökéletes a magyarázat a jelenetre. A két jelenet forgatása között eltelt vagy hatvan év, persze követi az ízlést, ellenben a sorozatbeli jelenetben vívás gyakorlatilag nincs. Pár vágás és állóképek. A Sienkiewicz könyvéből forgatott (filmre!) műben komoly előkészület után egy igen jól megkomponált vívójelenet látható. Ami a valóságban is létezhetne. Kb. annyi a különbség, mint a valós harci jelenetek (pl. Mariupolban) és mondjuk a CoD-ban lezajló "harc" között. Biztos jelent vagy 5% előnyt Mariupolban a feleknek, ha játszottak már pl. a CoD-dal, de ha valós harcban vettek már előtte részt, az összehasonlíthatatlanul többet fog segíteni. Olyan, mintha még sohasem vezettél autót, de valamilyen játékszimulátorban már eltöltöttél sok-sok órát vezetéssel. Ezt próbáltam. Szinte nulla segítség volt anno. Ellenben a kerékpárral a forgalomban töltött többszáz óra sokkal, de sokkal többet segített nekem. -
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Háááát....

Szerintem inkább ebből kellett volna sokkal több (SPILER lehet): Blaviken fight
Ez az első epizódban volt, ennél a jelenetnél dőlt el számomra, hogy Cavillnél jobb Geraltot keresve sem találhattak volna. Látszik, hogy mindent belead.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Egy igazán jó vívójelenet. Ilyesmi kellene a Vajákba is.
-
-
Alpi.
addikt
Sírok !!

Csak az első 6-ot láttam elalvós filmként (minden epizódból láttam a 0. és a valahányadik perc közti részt.A sorozat második feléből.....
) , de ezek után meg akarom nézni a második csomagot is ! (na jó, nem...
) -
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem jobb lenne bele az óra helyett egy rezgőmotor, ami reagál a "mágiára"...
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Játék közben pár perc után nem vészes, hozzászokik az ember szeme, csak akkor éles a különbség, ha PC-n játszom, aztán egyből átülök PS elé.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
-
-
válasz
Secundus
üzenetére
CP sokkal újabb játék, sokkal magasabb FPS-sel fut hasonló beállításokkal, mint a W3. W3 NG patch meg egyébként sem sikerült túl jól, visszább kell venni a beállításokat azonos FPS-hez. Az RT-t kikapcsolni pl., 4k-ban azt a 3080 se, tudja a Witcherben értelmes FPS-sel.
-
Biga123
addikt
válasz
Secundus
üzenetére
2 dolgot megpróbálhatsz, növényzet láthatóságát levenni közepesre, van akinél ez eltüntette az akadozást, nálam a játékon belüli egérérzékenység levétele segített.
-
Secundus
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre van szükségem The Witcher 3 grafikai beállítások ügyében. A felső képen a DirectX 11 üzemmódban készített screenshot-om látható (ez a klasszikus 2015-ös grafika), az alsó képen az új DirectX 12-es screenshot-om (RayTracing-es NextGen frissítés). A beállításokat a GeForce Experience automatán beállította a gyártó által javasolt optimálisra (lásd következő csatolt screenshot). RTX 3070 videokártyám van és a nagyjából hozzáillő egyéb vas. A problémám az, hogy az új NextGen üzemmódban láthatóan szaggat (?), vagy valami ilyesmi. Egyértelműen a beállításokkal (vagy a játékkal) lehet valami, mert jóval brutálisabb CyberPunk 2077 ugyanezen a vason álomszépen suhan nekem, ultra beállításokkal, max.-ra járatott RayTracinggel. Lásd utolsó screenshot a Benchmark teszt eredménnyel. Mi lehet a gond?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Next-Gen frissítés változtatott a nehézségen?
Kb 5 év után most újra elkezdtem a játékot és bár mindig is balf@sz voltam az ilyen játékokban, de most azt érzem, hogy sokkal többször van halálközeli élményem még a legkönnyebb fokozaton is. Most Velenben csinálom a kérdőjeleket, 1-2 népesebb táborban azért elég rendesen lefogy az életerő-csík, mire mindenkit lecsapok.
Vagy nem változott semmit és csak berozsdásodtam?
(nem igazán játszottam az elmúlt években semmivel) -
Biga123
addikt
válasz
PAtr0n
üzenetére
Hát, a könyv és játék hűséget már elengedtem a 2. évadnál.
Szerintem egyszerűen egy harmatgyenge produkció az egész, mindentől függetlenül. unalmas , lapos, erőltetett.
Ehhez képest a Hatalom gyűrűi is jobb volt , élvezhetőbb.
Nem kellene mindent filmre vinni, de amit igen azt jól.
PL ott a BladeRunner, kb semmi köze a könyvhöz, DE egy epikus, kultikus alkotás.
Vagy a Total Recall. Szal attól h valami nem hű a regényhez még lehetne jó.
De a legnagyobb kedvenc , az Alien , ahol a script ből írtak könyvet!
és parádés mind a film mind a könyv. (pl a könyvben benne van pár kivágott jelenet, uh meglepődtem h tudott + t adni) -
Llew
senior tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nem biztos, hogy a LotR filmtrilogiaként jó hasonlat.
De a Tronok harca inkabb. Az se indult tökeletesen, de pl. az első evadban a tömegjelenetek, csatak elcsalásan túl kezdesnek nem sok hiba volt.
Vagycott van tavalyrol azxamazon Reacher sorozata, ha mar könyv alapu sorrozat. Ugyan nem fantasy igy a diszletekkel jelmezekkel nem volt nehez dolguk, de remek casting volt es a sztorival is minimalis midositassal siikerült hűnek maradniuk az alapokhoz.#PAtr0n
Az régen rossz ha egy sorozat a 3. évadára kezd magára találni.
A Witchernek már a kezdés is legjobb esetben is egy erős középszer volt. Nem véletlen volt meglehetősen vegyes a megítélese. Nem a léc volt magas, hanem elbaszták a castingtol kezdve (kiveve Cavil) a forgatókönyvet, a béna jelmezeket (nilfgardi katonák), meg joreszt amit lehetett. És mindez a fentebb is említett Hissrichnek roható fel. Csak a Netflixnek kurva nagy presztizs veszteseg lenne szerintem mar kaszallni, igy mennek az árral. Ugyanakkor Geralt recastja szerintem a cápaugrás lesz, ha nem egyszerre forgatják, akkor nem fogadnék arr, hogy lesz 5. Évad. -
CriticalHit
addikt
válasz
PAtr0n
üzenetére
Peter Jacksonnak sikerült 11 Oscar díjasan, regény hűséggel nagy vászonra vinni J.R.R. Tolkien nem kevésbé epikus művét, amit Sapkowski ságája is teljes joggal megérdemelne.
Nem tartozom azok közé, akik látatlanban leírják a 4. és az 5. évadot csupán azért, mert Liam Hemsworth elvállalta azt a szinte lehetetlen feladatot, hogy Geraltot akkora beleéléssel és előkészülettel eljátssza mint azt Henry Cavill tökéletesen tette. A sorozat elkúrásáért, a regényhúség bemocskolásáért viszont a még mindig a helyén pöffeszkedő Lauren Schmidt Hissrich a felelős, aki most pofátlanul a rajongókat vádolja a sorozat nem megértésével. -
PAtr0n
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
Segítek. Túl magas volt a léc. Rettenet magas. Ezt pár ismerőssel már áttágyaltam.
Az alapvető probléma az, hogy ha van egy könyv (vagy több), és abból film készül, túl magas az elvárás. Egyszerűen nincs az a játékidő, még sorozatban se, hogy mindent a képernyőre lehessen vetni, mindenki számára megfelelően. Nem Netflix mosdatás, ne értse félre senki.
Persze a castingon is elmegy sokszor az élmény. Bevallom nálam is, ha már pont a Witcherről van szó, sok benne a mellélövés.
Nem tudom mi jár az alkotók fejében, amikor ilyen nívós forrásból kellene valami nagyon ütőset csinálni. Biztos nem könnyű.
De ha elvonatkoztatunk mindentől, és csak úgy tekintünk erre a produktumra, mint a Witcher könyvek valamelyik alternatív dimenziója, akkor igenis szórakoztató tud lenni.
Persze, jogos a harag, de hiszen abból csinálták, miért követnek el olyan bakikat amiket nem lenne szabad? Én megbocsátom nekik.Szerintem, alapvetően a harcok, a cselekmény lassú kibontása amennyire szar volt az első 2 évadban, addigra a 3.-ban kiforrt. Sok minden jobban összeállt mint az első 2-ben.
És itt megint kitérek arra, ne akarjunk fullos párhuzamot se a könyvekkel, se aközött mit láttunk/hallottunk a játékokban. Egyszerűen a cselekmény szempontjából eddig a 3.- évad a csúcs. Úgy éreztem 1-2 jelenet alatt mint a trónok harca 3.-ik évadában, hogy aztak*rva. Hullanak a kulcsfigurák rendesen, és 1-2 kiszámíthatón kívül okozott azért meglepetést. És volt itt kéremszépen jó színészi játék is, igaz ebből van kevesebb.Aki nem tud egy adaptációt megfelelően a filmvásznon nézni, és helyén kezelni, az nagy valószínűséggel le fogja pontozni az alkotást. Ezt is megértem teljesen.
Ez a sorozat -bájdövéj-, most kezd kiforrni, persze a 4.-ik évad (már ha sikerül végre folytatniuk a forgatást), hozhat meglepetéseket az új Geralt-al, de én kíváncsian várom.
Mellesleg a szar CGI-t leszámítva szerintem a Vér Eredete is jó lett. Sorry
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#26704CriticalHit:
Pont erről írok. És szerintem ennyi bőven elég ennek a sorozatnak, ha ez a szint marad, nem lesz minden idők legrosszabb adaptációja.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
"Szerintem jobb lesz majd egy Final Fantasy jellegű feldolgozás pár év múlva."
Erről még nem hallottam. Mi lesz ez? -
CriticalHit
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
Pedig Geralt harci jelenetei, a varázslóbáli somolygások, kétszínűsködések, tettetések, kitörni törő feszültség a levegőben megjelenítése, a Patkányok színrelépése majd Ciri harca a fogva tartójával kifejezetten jók, a zene, a megvilágítás és az operatőri munka pedig messze felülmúlják a korábbi évadokat (ami sajnos nem nehéz).
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
dannyl
üzenetére
A castingon rengeteg múlik. Sok sorozatot csak a szereplők miatt folytattam, mert a néha hézagos fércelt sztorit is elviszik a vállukon a jó karakterek.
Persze könnyebb ott, ahol nincs irodalmi alap. Itt ráadásul még a játék is bekavar a karakterek külsejébe, jellemébe. Szerintem jobb lesz majd egy Final Fantasy jellegű feldolgozás pár év múlva. -
válasz
Biga123
üzenetére
Mi már bele se kezdtünk a 3. évadba. Pedig a másodikra még azt mondtam, hogy "egye fene, elment egynek...". Nem ér annyit, hogy az időt pazaroljuk egy agymenésre. Akkor tényleg inkább leülök játszani, ahogy te is mondod. Ezért így nagy kár volt. Jó lenne, ha eladnák a jogokat másnak, aztán nyomni a sztorival egy hard resetet, visszahívni Cavill-t, csinálni egy brutál szereplőválogatást aztán mehetne a haddelhadd.
-
Biga123
addikt
The Witcher S0301, hát khm.
Azt gondoltam a Vér eredetét nem tudják alulmúlni.
Sikerült nekik.
Szerintem én ezt elengedem.
Pár hónapja még az IMDB pontszámokkal érveltem, h igen nem tetszett a második évad , de a nép eszi mert aránylag magasak a pontok, meg kell most nézni a 3. évadot részenként
,van 4.1 es rész
ami már egy filmtől is gyenge , sorozatot 7 alatt el se szoktam kezdeni . Uh köszönöm h ezt is tönkretették. Inkább akkor tolom a game et . 
Lehet magas volt a léc. YOU S04 és Silo közé ékelődött be szerencsétlen (azzal az 1 résszel).
Így járt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én kérek elnézést

De szerintem a többiek is itt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)