- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
-
lanszelot
addikt
Nam csak a nagy hirdetések tartalmazhatnak küldetést.
Bármelyik tartalmazhat segítséget, pl a kard fejlesztés papírja merre van.
Mert pl a macska kard enhanced papírjának nem találtam meg a segítségét.
Vagy kinkellett volna hallgatni mit beszélnek, vagy hirdető tábla papírt hanyagoltam el, vagy nem tudom hol volt.
De netről kellett megnéznem hogy hol van.
És azt csak úgy nem találod meg. Pláne ha pusmognak róla és lemaradsz. Az bukta.Amúgy millió rúnám van, de egyet se használtam még.
Nem is nagyon tudom mit kezdjek velük.más: a verekedés 30 feletti küldetés volt. Befejezve oda jött egy ember hogy volna még egy verekedés és 11es küldit adott....
Kipróbáltam újra a ruhát beraktam a ládába, de már nem felezte le. Valószínű bug volt.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
lanszelot
addikt
-
aujjobba
addikt
-
lanszelot
addikt
-
aujjobba
addikt
-
aujjobba
addikt
-
lanszelot
addikt
-
aujjobba
addikt
Igen tudom, azert irom "latszik rajta a kora".
Melo utan jatszok vele kicsit, a beallitasokkal es magaval a jatekkal is persze.
Az RT-t nem vettem eddig feljebb, radeon 9060xt nincs a helyzet magaslatan RT-ben, legalabbis a CP2077 alatt nem volt tul jo a teljesitmeny 2k-ban, bar ott RT nelkul is szepek voltak a tukrozodesek, nem hianyzott. -
aujjobba
addikt
A szepsegen azert vitatkoznek, hiaba allitom uber+ fokozatra 2k-ban, a CP2077-hez, DS-hez vagy metro exodus enhanced-hez kepest azert latszik rajta a kora.
Persze egyelore az elejen tartok a “betanitasnal”, tul sokat azert eddig nem lattam belole.
A beletolt ido a CP-nel azt mondom rendben volt, 80ora korul befejeztem a kiegeszitovel egyutt.
A DS-nel 55h ment bele, de mar a vegefele a falat kapartam amikor belekezdett egy ujabb hosszu filmjelenetbe, inkabb atugrottam oket, ugyse tudtam teljesen megerteni a sztorit ha vegignezem oket.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
CriticalHit
addikt
-
Biga123
addikt
-
Phoen|x
addikt
-
CriticalHit
addikt
-
Phoen|x
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Phoen|x
addikt
-
Creative997
őstag
Attól függ. Én mikor megvettem talán az AC Odyssey gold pakkot (vagy már nem is tudom melyiket) évekkel a megjelenés után, akkor hozzacsaptak ingyen az AC3 és Liberty remaket.
Szóval lehetne mondjuk egy olyan promo ha megveszed a W4-et kiegészítőkkel akkor megkapod W1Remaket
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
Hát érdekes mert pl Novigradban nem tudom reprodukálni ezt a "zizegést". Csak Toussaint-ban, de még barangolok.
De az hogy FG nélkül maxra húzva quality DLSS mellett 70 FPS t tud kitolni magából
, a főpap téren, igen tudom cpu limit (7600X) stb stb, de akkor is . Viszont így már várós az új rész meg az új Reworked mod a 3 hoz . -
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
-
CriticalHit
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
Nem, ez egy kisebb csomag - amolyan teaser
- az eddigiekhez képest és később jön az idei kiadás."I'm back to share some fresh progress on the HDRP NextGen Edition. As you can see in the video, many objects will no longer be static and will now have wind simulation. All characters will also be reworked, along with all armor and equipment for Geralt and Roach, everything will now be much more detailed. Of course, this is just a small part of all the changes that will be included in The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition 2026, which will be available later this year."
-
cyberkind
félisten
-
Jorus
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
GypsFulvus2
őstag
Nincs sajnos, függőben marad. Pedig állítólag elég jó nézettségi adatai voltak. A könyveket kell elolvasnod, ha tudni akarod a végét, de az kb. 10 kötet. Nagyon jó amúgy, érdemes rászánni az időt. Nagy divat lett ez manapság - elővenni valami nagyívű, epikus, nagy rajongótáborral rendelkező könyvsorozatot, belevágni fűt-fát ígérve, majd a harmadánál-negyedénél a rajongók szájába xarni és szó nélkül elkaszáni.
-
GypsFulvus2
őstag
Akkor már hárman vagyunk. Én már az első játéktól követem a brandet, de sztem sem vállalhatatlan a sorozat. Persze, van benne bőven elqrás, de a 4. évad tényleg nem rossz. A legrosszabb sztem a 3. volt. Az összes évad közül a 4. követi a leginkább a vonatkozó regény cselekményszálát, s ez jót tesz neki. Vannak benne kifejezetten jó harcok is és érzelmileg is megfogott pár rész - pl. a két ruszalkás sztorit megkönnyeztem. Aztán lehet, hogy csak vénülök.
Sztem mostanra már annyira megromlott a viszony a készítők és a rajongók között, hogy kvázi mindegy mivel álnak elő, úgyis csak gyűlölködést meg fikázást kapnak - persze tettek is érte jócskán, hogy így legyen.
A Patkányos film sem volt rossz. Nem egy nagy dörenés, de egy esti könnyed szórakozásnak elmegy.Az meg qrvára dühítő, hogy a The Wheel of Time-t elkaszálták. Na, az kifejezetten jó átirata volt a regényeknek.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
S1M0N
senior tag
-
CriticalHit
addikt
-
CriticalHit
addikt
-
S1M0N
senior tag
-
S1M0N
senior tag
-
CriticalHit
addikt
Még mindig jól ír Sapkowski, bár érezhetően már nincs csúcsformában. Tetszik azért, főleg miután sikerült elfogadnom, hogy Geralt itt még csupán "ifjú vajákművész-növendék".
"-A bosszú csak a sekélyes és primitív elmék öröme.
-Tudom.
-A bosszú törvényen kívül helyez.
-Tudom.
-Indulj hát és...
-Igen?
-És pusztítsd el azokat a kurafiakat!"Hollók válaszútja
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lenry
Topikgazda
-
dannyl
veterán
-
Biga123
addikt
Hidd el küzdöttem mint disznó a jégen.
Nem kicsit voltam idegbeteg a 2.évadtól, de végigtoltam.
A 3. nál jött a megvilágosodás : "Nem kell nekem ezt néznem!" (és visszamentem játszani inkább W3 at
)
Trendeket elemeztem azt szerintem lehet anélkül is hogy láttam volna.
Amúgy sok esetben támaszkodom imdb pontokra, és nekem az jött le hogy az 5-6 os pontszámnál lehet gyöngyszemeket találni, de alatta ritkán, az 5-6 körüli általában megosztó, oda férnek be a "fura" filmek
, na ezek jönnek be inkább, nem pedig a túl hype-olt harisnyás hősös.
De kijelenteni hogy a"haterek" miatt alacsony a pontszám az is picit visszás
a showrunnerek szokták ezt tolni
amikor nem akarják elfogadni , hogy márpedig nem jó amit csináltak.
Példádnál maradva a Hófehérkére is ezt mondták
Örülök hogy neked tetszett, de én nem megyek helybe a pofonért, úgy hogy már kaptam egyet , minus Cavil , szal nálam a sorinak vége . És hiszek az IMDB nek
szerk: és igen valószínűleg a witcher fan-ok húzták le a pontozást, de hát mi is azok vagyunk nem ? Ha jó lenne a sori akkor az a 3800 ember lazán bepontozhatta volna pl a patkányos részt is 7-8 környékére. Mint ahogy ez meg is történik sok anime esetében, mert réteg műfaj, és az elvakultak nyomják a pontokat ezerrel , valószínűleg azért mert hű a lore hoz. De itt ez nincs meg, ezt számomra bebizonyította az első 3 évad.
-
Biga123
addikt
"Az imdb-s 4,8 arány tipikus hater pontozás"
Picit érdemes ezt kontextusba helyezni.
Ha megnézed az imdb pontozásokat mondjuk a sorinál rendre az első részeket akkor gyönyörűen látszik a tendencia.
S01E01 28K szavazat 8.2
S02E01 17K szavazat 8.5
S03E01 10K szavazat 6.6
S04E01 8.3K szavazat 4.3
Patkányok 3.8K szavazat 4.8
Nekem ebből az jön le ,hogy egyre kevésbé érdekli az embereket ez az egész , (csak az igazán elvetemültek nézik már, de azoknak meg érthető okokból nem tetszik) robog lefele a lejtőn, az meg már csak hab a tortán , hogyha a közönség valamit lepontoz mert sz@r akkor jön ez a "hater" duma. Nálam a 3. évadnál elbukott. (konkrétan én szégyelltem magam az asszony előtt hogy ilyen trágyát nézek). -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Creative997
őstag
Én elkezdtem de szerintem borzalmas, 3 epizód után el is kaszaltam. Lehet majd egyszer részegen folytatom

Független attól hogy más jatsza most Geraltot. Már a 3. évadban is hánytam az egésztől. Az első jó volt. A második is kivéve a végét. Megertem miért hagyta ott Cavill
Neked miért mocsok jó?
-
Jorus
nagyúr
-
scyllarus
veterán
-
Micsurin
nagyúr
-
S1M0N
senior tag
-
S1M0N
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Micsurin
nagyúr
Azt a könyvet én is néztem!

Megéri? Már a CP esetén is meg a Kingdom Come 2 esetén is szemeztem ezekkel a kiadásokkal de sose tudom eldönteni adnak-e hozzá eleget.KCD2 esetében marhára örültem volna ha szól a játék előre, hogy a vacsora a kastélyban meg fogja akadályozni az egyik side quest elvégzését véglegesen...

---
KonzolVilág azért rendesen megy le minőségben... jött megerősítő mail, hogy kattints kéred-e vagy sem az előrendelést, megnyomkodva annyit se küld mailben utána, hogy fapapucs.
-
Szabi®
veterán
A legrosszabb, hogy teleszarták ezzel az állandó érzékenyítéssel, nyavalygással, siralommal . . . Ez egy brutál kemény világ volt a könyvekben. Az a Ciri-s szál is egy okádmány volt. Rossz volt nézni. Maga a játék is egy sokkal "darkosabb" mű, pláne a könyv. Hogy tudnak ekkora projekteket mindenféle hülyére rábízni, azt nem tudom.
Biztos valakinek a valakije volt a hölgy . . . Esküszöm egy nevesincs rajongó ebből olyan sorozatot tudott volna kreálni, hogy tűkön ülve várnánk. Ezt meg látni sem akarom . ..
-
Rony949
addikt
-
Lenry
Topikgazda
-
dannyl
veterán
Cavill a legkevesebb már ebben. Hemsworth mindent megtesz szerintem, és ha ő lett volna Geralt az elejétől se panaszkodtunk volna, HA a többi rendben lett volna. Rajta kívül még Ciri karaktere volt rendben szerintem (színész választás tekintetében), aztán kifújt. A lore-ban leírt gyönyörű varázslónők repedtsarkú banyák. Aztán Fringilla? Vilgefortz? És itt a karakterválasztás egy dolog, de a mögötte lévő semmi is bosszantó. O'Dimm nem tudom, hogy bekerült-e, de egy idős asszonyt választottak szereplőnek. De ahogy CriticalHit leírta, amúgy a "hű" részek jók voltak.
-
Rony949
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jacktor
aktív tag
Köszi

Már a Blood and Wine DLC-ben vagyok Lafargue-nál. Megcsináltam a küldit a grand wolven sethez, csak a játék elején nem azt kutattam ki hanem a griffes öltözetet, szóval azért nem látok még ikont se, mert a terv sincs meg hozzájuk.
Most próbáltam visszamenni Kaer Morhen mellé az alap acélkard tervrajzáért (Bastion), de a videókban jelölt helyen nálam nincs semmi. Meg kell venni hozzá valahol a küldetést (diagram)? A DLC-ből meg tudom ezt még egyáltalán csinálni? -
fjudors
aktív tag
-
cyberkind
félisten
-
Jorus
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Franklin
addikt
-
Rony949
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
Creative997
őstag
-
Jorus
nagyúr
Én egyébként mintha kicsit nehezebbnek érezném a játékot, mint emlékeimben élt. Teljesen új játékot kezdtem, nem NG+-t, és vagy elszoktam tőle, vagy tekertek kicsit az algoritmuson. Nehezebbek a harcok, jobban mozognak az ellenfelek, lassabban lépek szinteket is. Legalábbis érzésre. Az viszont tény, hogy sokkal gyakrabban murdelek meg, mint régebben.
Ugyanazon a nehézségi szinten természetesen - Blood and Broken Bones. -
dannyl
veterán
-
melega
őstag
-
dannyl
veterán
-
dannyl
veterán
-
Jorus
nagyúr
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
melega
őstag
-
melega
őstag
-
Rony949
addikt
-
dannyl
veterán
-
Micsurin
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
dannyl
veterán
-
dannyl
veterán
-
genndy
addikt
-
Biga123
addikt
-
Lenry
Topikgazda
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jorus
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
-
RetepNyaraB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2683v4 (32c/64t, 2.1/3.0GHz), 384GB RAM, 4x1G, áfás
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a showrunnerek szokták ezt tolni 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenry