- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Igen, volt ilyen pakk, és az AC3 remake-et adták. Én is azt vettem, meg annó.
Nem bánnám én se, mert tuti meg lesz véve mind a kettő, a részemről is. -
dannyl
veterán
Jaja, és szerintem itt mindenki

-
Jorus
nagyúr
Kaer Morhenben meg lehet keresni a jegyzeteit.
-
Rony949
addikt
Az már 2008-ban is gyenge volt. Régi Aurora Engine, amit még a Kotor 1-2 meg a Neverwinter Nights alatt használtak.
-
scyllarus
veterán
Én belekezdtem, de 10 perc után feladtam. Nagyon nem jó.
-
Rony949
addikt
Én már a 2. évadnál elengedtem a sorozatot. Hulladék! Teljesen karakteridegenek a szereplők, közük nincs a könyvben lévőkhöz.
-
tibaimp
nagyúr
Remélem, hogy 2026, de simán benne van a 27 is...Szóval lehet még várni pár napot addig...
-
dannyl
veterán
2027 körül kb.
-
cyberkind
félisten
Mert nincs kedvem több 100 órát csak erre betolni, majd a 2. részbe x mentéssel, amit a 3-ba viszek tovább, ezért.
Igazából ami nekem kéne mindenképp, a 100%-os menetelések, minden másra rájövök én, de a kártyákra, lányokra, azok küldijére nem egyszerűá annyira.
-
CriticalHit
addikt
Tulajdonképpen legalább 1.5 játék, mert ha a Roche vagy Iorveth döntés elött csinálsz egy mentést és azt megtartod, majd végig játszást követően ezt a mentést visszatöltöd majd a másik döntést választod teljesen mást játékot kapsz. Megéri.
dannyl
Számomra is. Nagyon jó! -
RetepNyaraB
nagyúr
Én szerettem a W2 politikai csűrés-csavarását, a sokszor kifejezetten komor hangulatot és a több befejezését is. Nézz végigjátszást, van egy pont, ahonnan kétfelé fordul a játék, nem spoilerezem el.
Ez a leginkább cső pálya a trióból és helyenként elég nehéz tájékozódni még így is. A boss harcok tudnak rendesen szivatni, szerintem nem szégyen megnézni a használható taktikát, főleg, ha hardon nyomja a ember.
Ja és emlékeim szerint meglepően gépigényes (fosul optimalizált, főleg a nagy harcok tudnak betenni), de rég játszottam vele, az is igaz.philoxenia az öreg ügyesen egyensúlyoz a B Trash és a jó író közti keskeny mezsgyén, de azért gyakran lepottyan. Ettől még maga a teremtett világ nagyon "szeretnivaló", illetve egyedi a Kelet-európai flair miatt. Amit aztán igazából megkoronázott és kvázi új szintre emelt a játék trió és ez lényegében páratlan együttállás :)
-
dannyl
veterán
Hát ugye rajtad áll, hogy a nehézséget hova állítod. Vannak dark souls-on nevelkedett állatok, akik mindent max nehézségen tolnak, én az arany középút vagyok inkább. Így is voltak jó csaták. Amikor már több a "mennnyaf@szomba", mint az élvezet, az nálam már nem szórakoztat. Nyilván a végigszaladok god módban se okoz örömet.
-
Jorus
nagyúr
Az 1-2. rész ugye nem open world, szóval nem lehet a végtelenbe egerészni velük, mint a W3-ban. Nekem túl kötött volt egyébként a játékmenet és sok volt benne a politika. 😊
-
Jorus
nagyúr
Úgy-úgy. Mint amikor a fiús apák büszkék arra, hogy a fiuk levarrta a fél falut, de a lányos apák meg nem büszkék arra, hogy a fél falu levarrta a lányukat.

W2-t érdemes végigjátszani, de mondjuk nekem az tetszett legkevésbé, akkor már sokkal inkább az 1. Ez a játékidőkből is látszik nálam. A W3-hoz még jön 210 óra PS5-ön, szóval lassan a 2.000 órát karcolom.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lenry