Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
válasz
CriticalHit
üzenetére
ez amúgy egész látványos volt
-
minilego
senior tag
En is belemerultem újra series x-en. Bitang jó játék ez még most is.
-
bendi806
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor felrakom... köszi 🙂🤝
-
Biga123
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
-
CriticalHit
addikt
Jelenet a Thanedd szigeti összeesküvés csúcs összecsapásból. [link]
-
CriticalHit
addikt
" -A nyomomban haladtál, -szólt a férfi de másokat értél utol, azokat akiket magam mögött hagytam út közben. Miért? Az volt a cél, hogy magamra maradjak, igaz? Hogy végre félni kezdjek? Elárulom neked az igazat. Én mindig féltem tőled. Mindig. Félelemből nem néztem hátra. Rettegve attól, hogy megpillantalak, amint ott jársz a nyomomban. Mindig féltem. Félelemben telt az életem. Féltem...egészen a mai napig.
-A mai napig?
-Igen, a mai napig. Itt állunk hát szemtől szemben és én nem érzek félelmet. Mindent elvettél tőlem. Elvetted tőlem a félelmet is." -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Alap ps4 fat gépre érdemes feltenni a frissítést?
-
PS5 topicba nem akaródzott megírnom, de a W3 bármelyik mellékküldetésében több lélek és sztori van, mint az egész Spiderman - Miles Moralesben. Hihetetlen, hogy egy 8 éves játékban életteltelibb világot tudtak kreálni, mint egy 7 évvel fiatalabb játékba. Nagyon jó érzés volt visszatérni Geralthoz, most épp egy NG+-t tolok, amit még anno PC-n kezdtem, de már szinte csak PS5-ön játszok (így, hogy nincs összehasonlítási alap, már a gyengébb grafika sem fáj
), Skelligén tartok (tengeri kérdőjelekhez nincs idegem
), alapjátékot kitolom, aztán HoS és B&W (igazából ez utóbbi miatt kezdtem NG+-t, hiányoznak a napos szőlődűlők és nyomi lovagok, meg persze most bekukkantok az Őshöz, azt eddig csak egyszer néztem meg az ~1.700 óra játék alatt, pedig nagyon hangulatos, ahogy a fullra fejlesztett Geraltot alázzák
). -
Biga123
addikt
Ó gyerekek úgy berúgtunk Lambert-el és Eskel-el ..
És ez is kimaradt eddig , jó kisfiú révén , mivel fontos átváltoztatás volt másnap, hamar elmentem aludni. De most a végsőkig kitartottam.
-
Llew
senior tag
Szerintem akkor jelenik meg ha meglesz a Keszeg kartya is. Az is a decemberi next gen frissitéssel jött, de nem emlekszem hogy kerül a pakliba. Marmint hogy alapból megkapjuk-e vagy valahol össze kell szedni. Mondjuk inkább csak poénnak jó. Érteke nem sok van.
Hát én vagy másfél éve max a witcherrel jatszom igaz nagy kihagyásokkal, de már lassan kifut, mert a B&W közepén vagyok.
-
Igen, Ciri lapján is láttam, de mindig csak ellenfeleknél, a saját Geralt és Ciri lapjaimon nincs szemle funkció - meg Keszeg lapom sincs még.
Kis időt kihagytam mostanában, végigtoltam a Dead Spacet, Callistot, Unchartedeket, Burning Shorest, Miles Moralesszel is játszottam kicsit, Returnallal, belefogtam a Far Cry 6-ba is, de az utóbbi 3 egyáltalán nem kötött le, ezért visszatértem a W3-hoz.
-
-
tibaimp
nagyúr
Érdemes rápillantani: Vaják (The Witcher) 3. évad 🐺 MAGYAR feliratos előzetes
-
CriticalHit
addikt
"A fej a kavicsra zuhant.
A szörny egyre kevesebb?
És én? Mi vagyok én?
Ki rikolt? A madarak? A nő a bundában és a kék ruhában?
Nazair rózsája?
Milyen csendes!
Milyen üres. Micsoda üresség!
Bennem." -
S1M0N
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Én az első évadból négy részt szenvedtem végig, bár már az első után hagynom kellett volna, de mivel Witcher, így adtam még neki esélyt, hátha jobb lesz, nem lett.
Ízlésről én sem vitázok, más kérdés, hogy érthetetlen számomra az, hogy valakinek ez tetszik, főleg a könyvek és a játékok után, de ez van.
Mindegy, számomra a sorozat nem létezik, nem is nagyon szoktam foglalkozni vele, de itt meg (sajnos) ömlesztve jut mindenből, így a Netflix csodájából is.
-
Nem vagy egyedül nyugi.
Viszont van két haverom, akiknek full ismeretlen volt a witcher. Az első évad nézése során minden találkozásunk alkalmával magyaráztam nekik az aktuális részben történteket. A 2. évadot én alig bírtam végignézni, nekik meg kifejezetten tetszett.
Ebből nem akarok nagy tanulságot levonni, de valszeg a 2. évadtól tényleg az outsidereknek szól a sorozat. -
Biga123
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Mert "based on Witcher" ebbe minden belefér.
Az az alapja, azt nem írták h hűek lesznek a történetéhez.
Amúgy ez meg már jogvitának is adhatna alapot ha mondjuk az írót jobban érdekelné a történet hűség, mint a pénz. De ismerjük az öreget mit művelt anno a CDPR al is .
Amint felkapták a játékot már nem volt elég az először kialkudott egyszeri lóvé.
Amúgy könnyebb egy már megírt sztorit a saját szád íze szerint formálni, mint 0 ról kitalálni valamit. -
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
Na de itt nem csak a csecsek fognak lobogni, úgy néz ki

Egyébként igazad van, inkább magam miatt sajnálom ezt a sorozatot, mert az első évad első része már megvett kilóra, a Blavikeni kardozást szerintem már vagy 10x megnéztem azóta.
De hát erre nem lehetünk hatással sajnos, ha nem tetszik, majd nem nézzük.Szerencsére a játékot még mindig élvezem, a harmadik végigjátszásomat tolom most, ezúttal a Triss vonalat erőltetem.
-
Biga123
addikt
Az emberek minden sz@rt megnéznek. Én is végignéztem a vér eredetét.

És a nézők többségének lövése sincs arról mifán termnek a regények, vagy a játék.
Nem is érdekli őket. Legyen benne csihipuhi/csecs és jólvan.
Meg lehet nézni pl imdb-n a 2 évad epizódjainak az értékelését, 8 pont körül vannak, ami jónak számít. -
válasz
CriticalHit
üzenetére
"Csupán a regényben nincs - a leghelyénvalóbban - semmiféle utalás Kökörcsin szexuális beállítottságára"
De, sokszor. Mindig nőkkel kapcsolatban.
Egyébként nem érdekel a dolog, de ne kezdjünk olyat belelátni, ami nincs ott.
Nem ez rontja el a sorozatot, de ez _is_ -
Lenry
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
a Last of Us játékokhoz képest nincs plusz meleg szereplő a sorozatban (legalábbis most egy se ugrik be)
a Witcherben is tökéletesen elférne (Ciri is leszbikus), de ne azt a karaktert írják már át, amelyik a legnagyobb csajozógép -
CriticalHit
addikt
Eddig senkit nem zavart, pedig még a redániai hírszerzés nélkül is mind a játékban mind a sorozatban eddig is teljesen nyilvánvaló volt Kököcsin öltözködéséből és testbeszédéből. Csupán a regényben nincs - a leghelyénvalóbban - semmiféle utalás Kökörcsin szexuális beállítottságára. Hiszen semmilyen jelentősége sincs. Nem ez vágja tönkre a sorozatot, hanem a regény teljes átírása és az egy kivételével elhibázott szereplő válogatás. Az első évad azon epizódjai, amelyek az elbeszéléseket követik egészen (Renfri, Striga, Buxa) jók.
-
Alpi.
addikt
Az első évad (a regényhez hasonlóan) random, térben is időben független történetekből áll. Nekem is többen mondták, hogy követhetetlen (és kicsit értelmezhetetlen) volt és emiatt nem nézték / tetszett nekik. Pedig ott még egész istenes volt a produktum.
Már Witcher-ileg.
-
VTom
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Pont ez az, hgy nem a magányügye, hanem mindenkinek néznie kell majd, aki nézi a sorozatot

De alapvetően nem ezzel van a baj, hanem hogy ez a sorozat eddig a regényeken alapult, és érthetetlen, hogy miért kell ebbe is szó szerint beleerőltetni ezt az egészet.
Oké, hogy a Netflix a saját gyártású tartalmaiba beleteszi, de ez kb. olyan, mintha megcsinálnák a Jancsi és Juliskát, de náluk Juliska Gyula lenne, és fekete.
Folyamatosan verik a szögeket a sorozat koporsójába sajnos, a második évad már közel sem volt oylan jó, mint az első, aztán jött a hír, hogy a harmadik után Henry Cavill otthagyta a sorozatot, most meg ez...
Gondolom a rajongói bázis eddig is a regényeket olvasó és/vagy játékokkal játszó közösség volt, így meg a negyedik évad után be is szántatják az egész projektet, mert a kutya sem fogja nézni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem hanyagoljuk a gender téma gyermek vonatkozásait itt... Tekintve, hogy azért a Vaják sorozat sem 3+ -os....
-
scyllarus
veterán
Ebben igazad van, de szerintem nem lesz itt szex. Csak annyi, hogy fiú szeret fiút. Én sem ebben nőttem fel, idő volt megszokni, de a túlnépesedés egyik jellemzője az állatvilágban is. Szóval, ha csak nem kezdünk rohamléptekben fogyni, ez velünk fog maradni, hozzá kell szokni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
scyllarus
üzenetére
Veszélyes biza a végén még kell beszélgetni a világról és annak folyásáról végülis nem mintha 10 éves korukra nem találnának meg mindent a neten anélkül, hogy a szülő tudna róla. Ott már legalább nem fognak kérdezni nem kell velük beszélni a dologról majd megkeresik maguknak a válaszokat...
-
VTom
veterán
-
Lenry
Topikgazda
tudjátok mi Dandelion / Jaskier / Kökörcsin karakterének egyik legfontosabb tulajdonsága, amit kb minden alkalommal megemlítenek, amikor csak szóbakerül?
hogy mekkora nőcsábászWe can confirm, what some of our readers assumed long ago is true. Jaskier is bisexual and his paramour for The Witcher Season 3 is Radovid.
via Redanian IntelligenceIgazán szomorú vagyok, hogy ebből a Witcher sorozatból csak egyetlen évad készült, pedig ez a Cavill gyerek nagyon lelkesnek tűnt
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ami magyarul megjelent, az 31 kötet, illetve 2013-ban írt még az író egy trilógiát, az eddig nem jelent meg itthon, sajnos. Remélem a Delta Vision pótolja előbb-utóbb.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Én most épp Feist Résháború sorozatát tolom.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor ott! Ennyire nem emlékszem, újra kell olvasnom
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
áh, ok, azt hittem a Blood and Wine kiegészítőre gondolsz, hogy onnan van az idézet

-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
nem, ez valamelyik könyvben van
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ezek az idézetek a könyvekből vannak? (pedig olvastam mindet, de ennyire azért nem emlékszem
) -
CriticalHit
addikt
" A legvégén pedig egyetlen kicsiny lángocska volt, annyira gyenge, hogy alig világított, alig parázslott hol nagy nehezen fellobbanva, hol szinte tejesen kihunyva.
-Kié ez a kihunyó tüzecske? Kérdezte a vaják.
-A tiéd. Felelte a Halál." -
melega
őstag
Mind a mai napig nagyon szeretem a lovagi játékokat és a lovasíjászatot, díjugratást, kardművész bemutatókat.
Ezért is lett a kedvencem a Witcher széria:
Az összesbe az összes befejezést megcsináltam.Az első rész szinkronjázt gyenge angolom miatt imádtama.
Aki végigjátszotta belenézhet a videóimba, bár a 3. rész jóval könnyebb mint az elsőWitcher 1 végső bossfight jó nehéz volt eljutni ideáig
[link]
Witcher 2 a királygyilkos halála
[link]
witcher 3 legjobb befejezése
[link]
Witcher 3 Imerith halála:
[link] -
Alpi.
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
A tükröződés csak az egyik része, de RT-vel sokkal szélesebb spektruma van a fénynek, a megvilágításnak. Ami fényes, az sokkal fényesebb és sokkal nagyobb területre van számolva. Messze, a fák lombja közt besütő fény, a teljes térben megvilágítja az útjába kerülő felületeket, nem csak egy kisebb területre vetítve. Igazán a tükröződések egy része is amiatt jelenik meg RT-vel a víz felszínen, mert bevilágít a napfény. RT nélkül onnan gyakorlatilag nem is jön fény. A vízhez közelebb lévő fáknak ott a tükörképe, még ha nem is annyira fancy kivitelben, de helyesen megjelenítve. Azonban semmi más, messzebb lévő tárgynak nincs oda vetülete. És nem csak a fényes, hanem a fény hiányos helyek is megjelennek. RT nélkül gyakorlatilag nincs sötét rész a képen. Geralt háta, a talaj (a fű), stb. világos. Nem annyira, mint a napsütés, de nem is sötét.
Ez a kép sztem' jól mutatja, hogy mennyivel nagyobb a spektrum mindkét irányban.
-
Lenry
Topikgazda
Madame et Messieurs, íme az S3 hivatalos pólóminták
mi.
a.
f
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Meglepett , hogy még így harmadikra is tud újat mutatni. Bár titkon reméltem is. De ezekszerint van még benne több is. Kevés játékot tudnék mondani amit 3x végig vittem. Konkrétan egyet se. A W3al meg a mostani 3. után lesz NG + tuti. Valahogy most se vitt rá a lélek a Vörös oldalra, azt még ki kell próbàljam.
-
Biga123
addikt
Létezik , hogy első 2 menetben elskippeltem MadMan Lugos börtönét?
Vagy csak nem emlékszem rá? (bár az hogy )a böriből csak káprázattal lehet kijönni az megmaradt volna
Pedig a világítótornyos küldi mind2x megvolt . -
Biga123
addikt
Patch 4.03 tapasztalatok.
Nálam sokat mérséklődött az FPS drop.
Eddig olyan 15-20 fps re esett be 15-45p játék után.
Most ha beesik akkor is olyan 30-40 FPS re . átlagban olyan 60 on fut.
De nagyon sokat javult
Ami viszont nagyon pozitív a 7.5 - 7.8GB Vram használat lecsőkkent 6GB kölülire.
Szal mostmár elég bizakodó vagyok, még 1-2 patch és jó lehet .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest