- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Mostanában sok ilyen videó feljött nálam is ezekkel a színészekkel, az összes fontosabb szereplő "lemásolva" a játékból.
Amúgy, ez lehet AI?
-
Phoen|x
addikt
Nekem már évek óta csücsül a polcon, de még sose álltam neki.
-
Plata
félisten
Én elővételben vettem meg a speckó változatot,de öt évig tartott a sztori.

Őszintén a főszereplő nekem teljesen unszimpi volt.Szerintem a pasi nem épp a nőkhöz vonzódik. Szerintem.
Online-t toltam sokat,de mivel az meg rohadtul tele van modderrel pc-n élvezhetetlen.
Plusz az online rohadt fapados. -
aujjobba
addikt
€59.99 steam-en, az mar nekem tul van a hataron.
Mindegy gyakran van akcio, a tavaszin kellett volna megvenni, de mindegy lesz majd ugyis.Azert nem vettem meg, mert olvastam hogy van amikor felorat csak lovagolsz benne.
Erre a witcher-ben mit csinalok?
Direkt nem hasznalom sokszor a gyorsutazast, helyette jo sokaig lovagolok es elvezem a grafikat…
A last of us szinten kivansaglistas.
szerk.: anno a witcher-t is egy nagy learazason vettem, valami 4-5 eur kornyeken. Csak aztan evekig nem kezdtem bele.
-
aujjobba
addikt
Dehogynem, idobe, sok idobe

-
DeFranco
nagyúr
Nálam szerintem néhány dolog ideális kombinációja adja a witcher élményt.
Számomra szimpatikusak a karakterábrázolások, jó, plasztikus, érthető, érezhető karakterek vannak a játékban. Jók a drámai fordulatok, sokszor csak egy-egy levél alapján is, nem beszélve egyes küldetésekben rejlő mélységekről. Hogy ez utóbbi mennyire hatásvadász vagy sem, az egy jó kérdés, de nekem bejön. Ezt fejeli meg a loot rendszer, a folyamatos inventoryzás, és annak a fejlődési íve, a witcher páncél szettek összegyűjtése és legyártása, mint újabb aktivitás-forrás, plusz a "kérdőjelezés" ami nekem kifejezetten szimpatikus, mert imádok ezekkel elmolyolni (skellige-nek még nem álltam neki). A gwent zseniális, imádom, kipróbálnám magam élő emberek ellen is mert szeritnem jól megy, nagyon jól fűszerezi a játékot, és szerencsére az utolsó pár alapjátékbeli lapot
.beadta a DLC-ben pár NPC-től megvásárolható lap, így ezt a küldit is kipipáltam különösebb idegbaj nélkül Ezek viszont nem igazán adnának ki nekem egy újrajátszást, mert "megismertem" már a részleteket, a különböző harci technikák és megoldások kombinációja viszont nem vonz, valószínűleg másodszorra is ugyanúgy csinálnék mindent. Nem gondoltam volna korábban, de van olyan játék, ami behúz egy NG+-ra (pl. Guardians of the Galaxy az iszonyat humoros párbeszédek és a zenék miatt) a Witchernél minden érdeme elismerése mellett nem érzem ezt.
-
lanszelot
addikt
Nekem nincs csak 2 paklim.
A szörny/piros és a kék. Azokból van 23 lap.
Többiben még nincs meg a 22 lap.
Kék az elég jó, mert kevés rossz osztás jöhet.
A piros meg a dupla sisakosok miatt jó.Az miért van hogy néhány pakli ott marad az asztalon második vagy akár harmadik körre is? Azt mi mutatja?
Ciril dupla sisakos de nem húz másik lapot. Miért?
-
DeFranco
nagyúr
Énn a tourney grounds melletti sátrakban levő fodrászra gondoltam (Anna Henrietta-val való első találkozás előtt néztem körbe az aréna körül, akkor találtam meg). Ott nincs kötelező pakli.
-
CriticalHit
addikt
Tegnap este táblás, igazi Gwent-el játszottunk. Nagy élmény. Egészen addig amíg kárörömmel kiraktam a 15 -ös (csúcs) erősségű Cirilla hős lapomat erre szintén kárörvendő mosollyal ellenfelem rátette a Ríviai Geralt lapját. Akárcsak a Witcher társasban nagyon nem szeretem amikor Geralt harcol a nevelt lánya ellen. Ki is szálltam és átültem inkább az Avalon-t játszó csapathoz.
-
CriticalHit
addikt
Meg óriási mutáns szúnyogok és piócák vagy szúnyogpiócák.
-
CriticalHit
addikt
Jobban szeretném, ha a felfedezésre váró helyeket ? -ek helyett inkább például jutalomként, elszólásként, vagy kocsmai hallgatózás eredményeként kerülnének bejelölésre a térképre (ahogy pár esetben itt is) de még a sima barangolás közbeni felfedezés is nagyobb öröm, mint a ? követés.
Ha esetleg kikapcsolható lenne, máris megoldaná a fő problémámat.
A pár elcseszett küldetés hamar felejthető. Számomra. -
CriticalHit
addikt
"Nagy nyílt terek vannak?"
Sajnos sokkal inkább cső mászka. -
Lenry
Topikgazda
a Clair Obscur? körökre osztott RPG, ilyen Final Fantasy-szerű harcrendszert képzelj el.
az egésznek van egy nagyon erős francia érzete (ugyanúgy, ahogy a Witcher kelet-európai). ha egyébként szimpatizálsz a francia kultúrával, akkor tetszeni fog a feelingje.
maga a világ nagyon szürreális, de ez integránsan része a sztorinak. szabad játékmenet, nagy nyílt világ megvan.számomra nem volt akkora durranás, mint amennyire a hype azt ígérte, de egyébként jó játék, mindenképp ajánlom kipróbálni, még akkor is, ha egyébként nem szereted a körökre osztott harcot (nekem is ez volt az első)
-
tibaimp
nagyúr
Én még nem, de haladok...
Egyébként jogos, jöhetne. Kb. jobban várom ezeket, mint a "nagy" GTA6-ot PC-re... -
CriticalHit
addikt
Még mindig lúdbőr számomra. Jobban várom a TW1 Remake-t, mint a TW4-et.
-
Creative997
őstag
Teljesen egyetértek vele!
-
CriticalHit
addikt
"Valakit" valóban de egy volt Witchert, egy jelenlegi többszörös, visszaeső Witcher sorozat gyilkost már nem.
Szívesen megnéznék egy Leo Bonhart köré épülő filmet. Mondjuk összecsapását Vesemirrel. -
genndy
addikt
és tényleg… nem!
Valóban nem tudná kihúzni a kardot ha a hüvely rögzítve lenne, de Geralt hátán alul laza, lehet is látni hogy megbillenti, lök rajta egyet mindig amikor elteszi a kardot
(mondjuk így meg a hátát verné szét folyton ahogy csapkod ott amennyit fut meg ugrál…
)
-
tibaimp
nagyúr
Igazad lehet....
. OK!
-
Micsurin
nagyúr
Nem szántották be, csak várja a sárkány az újjá születését épp!
Azt hittem agyf*zt kapok mikor olvastam a kaszát… az megvan, hogy anyagi okokból volt? Hiába volt alapvetően sikeres kellett a lé a LotR-re…
-
tibaimp
nagyúr
A Carnival Row-t én is néztem, az tényleg jó sorozat, sőt!!
A Wheel of Time-ot könyvben olvastam, sorozatban milyen? És ezek szerint akkor elkaszálták? -
tibaimp
nagyúr
Köszi, viszont

És minden kedves Witcher rajongó fórumtársnak!
-
Phoen|x
addikt
Wind's howling.
-
tibaimp
nagyúr
Ez igaz, nem is ezt mondtam. Csak számomra hozta a könyvek hangulatát.
Amúgy nincs gond, ha Neked nem jött be, én csak azt mondom, hogy adj neki még egy esélyt. Most nézem a Netflix-es Patkányok filmet, eddig ez is jó (a sorozat után kell megnézni!!!) Az imdb-s 4,8 arány tipikus hater pontozás....
-
tibaimp
nagyúr
Számomra pont nem
. A cselekménye is szög egyenes, pont az 1 évad volt katyvasz ehhez képest, mert ha valaki nem olvasta a könyveket, az ottani időugrások megzavarták rendesen. -
tibaimp
nagyúr
Zseniális zene!
-
Phoen|x
addikt
Lehet jobban járok akkor, ha megnézek egy végigjátszást.
-
Phoen|x
addikt
A witcherekhez nekem is gyenge volt a gépem akkoriban mikor megjelentek. Nekem az 1,2 félóra próbalkozás után full kimaradt.
Lehet érdemes lenne lenyomni egyszer őket. -
CriticalHit
addikt
The Witcher 2: Assassins of Kings-ben egy érdekes vaják mellékszereplő. [link]
-
CriticalHit
addikt
De mit keres akkor vajon Brehen a patkány történetben?
Creative997
Nekem a regényeket viszonylag hűen követő Reacher sorozat bejön. -
Creative997
őstag
Öreg hiba. Semmi olyan sorozatnak nem szabad nekifutni úgy hogy közel 100% atiratot vársz könyvből
persze tudom, hogy ez nem egyszerű -
CriticalHit
addikt
A vaják gyilkos Bonhart -ra gondoltan a Fecske-Torony regényből. Összekevertem Brehen-el a SE04 stáblista alapján.
-
Lenry
Topikgazda
nem tudom, most hallottam először erről a filmről
-
Lenry
Topikgazda
a stáblista szerint benne van Ciri
-
S1M0N
senior tag

Sajnos ez van...
-
Micsurin
nagyúr
Szép kiadás, nem volt érte egy vészes ár!
-
dannyl
veterán
Én nem mai gyerek vagyok, pixelháborún nőttem fel. A witcher 1 valóban nem túl szép, ellenben nagyon jó a sztori, ami sokszor fontosabb, mint a grafika. Nem olyan régen játszottam újra, talán pont a W3 grafikai upgrade után azt is, meg a 2-t is. Azt javaslom, hogy aki játszott régi játékokkal, azok bátran vágjanak bele, viszont akik az über grafikába születtek bele, azokat valóban elriaszthatja az 1. rész kopottas megjelenése.
-
Jorus
nagyúr
Az is jó kis küldi, bár elég rövid. 😊
-
tibaimp
nagyúr
Hol lehet felvenni? Ismerős a címe, mintha rémlene valami....
-
Jorus
nagyúr
Amennyiben a leírás alapján csináltál mindent a korábbi küldikben és mégsem azok a párbeszéd-lehetőségek jönnek fel, mint amik az összefoglalóban le vannak írva, akkor lehet ezen is faragtak valamit az alkotók valamelyik update során? Nekem még jó néhány hét el fog telni, amire odajutok, mivel most érkeztem Skelligére, szóval egy 150 óra minimum hátra van a B&W-ig, ami napi 3 órával számolna is közel 2 hónap.

-
Jorus
nagyúr
Azokat a válaszokat adod neki rendre, amik kiadják a pozitív befejezést?
-
dannyl
veterán
Jaja! Nem emlékszem pontosan, talán valami kötőt kell a hajába választani valahol, vagy mi... -
dannyl
veterán
Akkor valami el lett kefélve a missönben.
-
tibaimp
nagyúr
Így van! Főleg az miatt is, hogy míg régebben 5 skill pontot kellett rátenni egy-egy skillre, addig most már csak 3-at, így nullázva a karaktert egy csomó új mód könnyebben kipróbálható. Én majd ezt tervezem is, csak még az NG+ később jön, előbb GTA5 Enhanced újrajátszás
-
Jorus
nagyúr
Javítani nem, gyorsítani csak Shifttel ugye, illetve konzolon valami mással. De tény, hogy elég idegörlő, ám egyben igen nemes elfoglaltság.
Mivel sokszor kell menni úgyis eladni a cuccokat, nem nagyon kell javítani a csónakot, mert amikor tele lesz a puttyonyod, akkor a csónakkal fast travel egy kikötőbe, és ott le tudod cserélni egy zsírúj csónakra a régi töröttet. 
-
Lenry
Topikgazda
igen, ez a mod lényege...
-
Jorus
nagyúr
Nem hinném, hogy küldetések terén bármi eltérés lenne a PC és a konzol verzió között. Ezt a küldit nem láttam én sem, mindig úgy kezdem, hogy amikor közeledek a falu felé, már repülnek a bombák a kalózokra, szóval esélyük sem szokott lenni szóba állni Geralttal.
De a következő végigjátszásban rámegyek. Nyugati kapu. Észben kell tartanom. 
-
Jorus
nagyúr
Nincs ilyen összefüggés,
én is mindig megmentem 
Annyiban függnek össze, hogy a Trastamara birtokon találsz egy furcsa, kanál alakú kulcsot, amivel elindul a küldi - több lépésből áll, a templom alatti labor a legvége. -
Jorus
nagyúr
Nem, az a műhelye ott, amint linkelték, a Danamebi Templom alatt. A játékban ugye a Ra'mses Gor-Thon erősen Gordon Ramseyre utal.

-
Lenry
Topikgazda
Ez a 4.0-val került be? Mert egyáltalán nem ismerős.
Mod: nem... De akkor se ismerős. Újra kéne már játszani

-
S0227
csendes tag
Egy kis plusz érdekesség ezzel kapcsolatban, ezt a kis rejtvényt egy magyar fejlesztő készítette, név szerint Gelencsér Péter(saját magáról nevezte el az ott található várat Kaern Gelen
), anno készült vele egy podcast, ahol erről beszélt, érdemes az egész beszélgetést végig hallgatni 44. perctől kezdődik.Mellesleg ő narrálta a 2014-es E3 gameplay demot is.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem nem volt meg ~560 óra játékidő után sem, pedig bejártam a térképet, legalábbis azt hittem...
szerk:
CriticalHit: +1
-
CriticalHit
addikt
Még ma is kiráz a hideg és libabőrös leszek ettől a hangulattól.
-
Jorus
nagyúr
Igen-igen, amikor a nap fénye a két szikla között világítja meg a célpontot.
-
Jorus
nagyúr
True.
Aztán nekiállsz kikeresni a megfelelő olajat, szépen, megkenni a pengét, előveszed a megfelelő potit és felhajtod, valamint bekészíted a leghatásosabb bombát. 
-
Empihal
újonc
Rendben, talán jobb is így. És köszönöm az ajánlásokat, utánanézek!
-
Empihal
újonc
Nem tudom, én úgy látom, mint mondtam, hogy nincs benne inkonzisztencia. Egyáltalán nem akarom hasonlítani más művekhez vagy univerzumokhoz, mint a Gyűrűk Ura, vagy a Trónok Harca et cetera. Már csak azért sem, mert oly' sok más mellett az ízlés és beállítottság is befolyásolja az embert abban, melyiket mennyire kedveli. Azonban Sapkowski Vaják-történetei, véleményem szerint, az utolsó oldalig természetesek és következetesek. Nem mondom, hogy hibátlanok, de én nem látok konkrét problémát, ahogyan egyébként te sem írtál.
Ha teljesen őszinte akarok lenni, pár részlet van, amire nincs egyértelmű magyarázatom, de - ahogy egy másik kedves válaszoló megfogalmazta - Sapkowski sokszor bízza az ember saját interpretációjára a cselekmény hátterét és részleteit, nem mindent fejt ki.
Egy hibát találtam akkor, mikor Ciri említi Vysogothának, hogy látta Geraltot álmában, amikor az Yennefert vádolja a lány elrablásával. Itt a vajáklány azt mondja a remetének, hogy akkor látta egyetlenegyszer Geraltot álmában, pedig akkor is látta, mikor a ló fejberúgja. Ezen kívül van Dijkstra családja, de erre is ki tudunk találni többféle változatot, mint láthattuk. A dátumoknak sokszor utánaszámoltam, ott sem észleltem hibát. Talán azt, hogy Yennefer elvileg segített az Ősi Vér nemesítésében, pedig tudjuk, hogy csak kilencvenpár éves, vagyis olyan régre visszamenően nem avatkozhatott bele, hiszen már sok generáció óta tart. Ha te ismersz más eseteket, továbbra is szívesen hallgatom. Igaz ez bárki másra is, egyébként.
-
Empihal
újonc
Köszönöm a válaszokat. Személy szerint ezzel nem értek egyet, ahogy mondtad, Sapkowski életművéről beszélünk, amiről én azt gondolom, hogy pokolian realisztikus a maga mítikus és fantasztikus elemeivel. Sőt azok még valósághűbbé teszik, hála a kontextusnak és a szereplők hozzáállásának. Én nem látok bennük olyasmit, ami úgy látszana, hogy írónk csak beletette, és még ütközne is logikailag a történettel. Eltekintve egy-két részlettől, amit nem tudok megmagyarázni. De ha rendelkezel konkrét példákkal, szívesen meghallgatom, elvégre többek között azért vagyunk itt, hogy ilyeféle dolgokról vitatkozzunk. És elnézést a kissé késői válaszomért, pár napig elfelejtettem felnézni ide.
-
dannyl
veterán
Nekem ez is nagyon tetszik.
-
Lenry
Topikgazda
most is lehet, csak nem akarják kifizetni a grafikust.
-
Lenry
Topikgazda
de rühellem én ezeket az AI borzalmakat
-
dannyl
veterán
Amúgy mit megadnék egy ilyen animációs sorozatért... Nem csak a csöcsök miatt
Egy igazi fanmade sorozat, hát olyan nézettsége lenne, hogy egyedül lenyomná az egész netflix-et
-
dannyl
veterán
Bammeg... Nem bírtam levenni a szemem... Geralt szakálláról
-
Jorus
nagyúr
A novemberi NG update során bekerült a worst endingbe egy kis apróság a W4-et előkészítendő. (Nem nagy spoiler talán, hogy Ciri ebben az endingben sem hal meg.)
-
Jorus
nagyúr
Ez a worst ending, szóval minden Cirivel kapcsolatos döntési helyzetben a negatívat kell választani.
-
Biga123
addikt
Fake ..
TheNewDawn:
Amúgy a Vikanderes verzió nekem bejövősebb volt mint a régi.
Volt pár jelenet benne, mikor konkrétan az volt az érzésem mintha a game ben lennék.
És hogy mért nem folytatták? (Nem volt elég Woke)
Amúgy minél többet látom az "új" Cirit, egyre jobban megbarátkozom vele.
-
dannyl
veterán
Hát igen... Ilyennek kellett volna lenni a sorozatnak. Nagyon fájó pont, hogy néhány idióta így elfuserálta a nagy lehetőséget, mert nekik fogalmuk nincs az apasztoriról meg a játékokról, és dacból nem is voltak hajlandók foglalkozni a rajongótáborral.
-
dannyl
veterán
Ó, én a legjobban a fast travel from anywhere-nek örültem
Csak be kellett másolni, és mehetett a buli. Anélkül én nem tudnám már játszani a W3-t. -
Micsurin
nagyúr
Ha beleveszem a második felét a gondolatodnak akkor ott is vagyok, hogy... Cirinek nincs szüksége a vaják képességekre és mutációkra ahhoz, hogy bármit elpusztítson. Érdekes megoldás lesz ez!

---
Egyedül leszek de... nekem jobban tetszik ez az új dizájn. Sokkal inkább hozza egy átlag csajszi arcának a feelingjét amit varsóban sétálva láthatok, mintsem valami művibb - kreáltabb arc a korábbit nézve.Alpi.
[link] -
tibaimp
nagyúr
Akkor úgy már érthető, mert tuti, hogy a korábbi 2 végigjátszáskor nem találkoztam ezzel a szettel, pedig akkor is kipucoltam a térképet. Illetve a hozzá kapcsolódó küldetés is ismeretlen volt. Köszi az infót

-
tibaimp
nagyúr
Köszi az infót
Engem nem szeretet a Nexus, ismét csak 1,5MB/sec-el jön, de nem téma.
-
tibaimp
nagyúr
Igen, kb. én is ezt csinálom, megveszem az összes elérhető lapot + Zoltán küldetésénél a kártyákat választottam arany helyett, ill. Velen-ben játszottam minden kereskedővel, de ők csak pénzt adnak, lapot nem. A kifejezetten Qwent küöldetéseket egyelőre hagyom, mert nem akarok túlfejlődni a küldetések szintjein, bár megemelték azokat +10-re (kivéve a Heart of Stone DLC-nél, mert ott maradt az +5 szint, szerintem véletlenül, így kb. semmi XP-t sem kaptam végig), a "piros" DLC már megint +10 szintet ad, és kapom rendesen az XP-t. A Bárót végül, nagy nehezen, sikerült megvernem, így az ő lapja meglett "rendesen" ill. Triss-el az álarcosbálon is megvertem a 3 fickót!
Akivel kell játszanom és nem hozza külön Qwent-es küldetés:
- Shani, remélem még ott lesz;
- a Báró házánál lévő törpe kovács hölgy "segéde";
- a meleg tünde ruhakészítő Novigrad alatt;
- talán Thaler a kocsmában?? (bár vele már egyszer játszottam)
- Skellige-n a főbb karakterek
Aki tuti kimaradt:
- Dijkstra -- keksz...Hirtelen ezek jutnak az eszembe, biztos van még.
Szerk:ja és még nem NG+
-
RetepNyaraB
nagyúr
Ó hát a Heilung nem ma kezdte. Érdemes egy teljes koncert rituálét bevállalni tőlük nagyképernyõn, megtekert voluméval. Van tubuson választék asszem. Rendes utazás

-
Phoen|x
addikt
Hát ők se a C&A-ból öltözködnek.
-
Phoen|x
addikt
Bőven jó a konzol os persze. Én is gondolkozom, hogy valamikor behúzom boxra is.
-
tibaimp
nagyúr
A 4070TiS-en szépen fut
-
dannyl
veterán
De mennyi minden mást is tudsz csinálni egy PC-vel... Ezt a konzol vs PC háborút azt hittem, hogy már kinőtte a világ.
-
tibaimp
nagyúr
PC-n is! Csodaszép a játék.
-
tibaimp
nagyúr
philoxenia: Akkor úgy!
Jó kiestek a dolgok....A hozzá való kardokat, meg az Üvegmester területén lehet összeszedni, vagy csak az egyiket? 
Lenry: OK, ezt kipróbálom, annyit megér, hogy eltűnjön a listából a küldi. Köszi

Kérdés:
Ha Az Álmok barlangja küldetésnél segítek Kékrevert Lugos-nak, akkor nem kell megölnöm a klánjával együtt, mikor visszatérek a csajokkal Skellige-re a végső csata előtt? Ez a küldi véletlenül kimaradt, és akkor már nem volt kedvem visszatölteni, így Sikertelen lett! -
tibaimp
nagyúr
A Vipera szett valamelyik darabját, ha jól emlékszem? -
tibaimp
nagyúr
Az árverés ill. az öreg hölgy
az, aki Vesemir-ről kérdez ill. a szeretője is volt? És Skellige-n van egy beragadt küldetésem is 21-es szintű.
Egy óriással kellett megküzdenem az út mentén, ahol holttesteket találtam, és egy levelet, amit oda kellene adnom a Kaer Thorde-i kovácsnak, de nem jön létre a megfelelő interakció a kováccsal! -
Lenry
Topikgazda
egyébként igen, csak ügyesnek és gyorsnak kell lenni
-
Jorus
nagyúr
Elvileg, de nekem még nem sikerült. Vagy nem értem oda, vagy ha ugrottam, akkor abba haltam bele.
-
Phoen|x
addikt
Ahol Geralt átmenetileg szakmát váltott?
-
Biga123
addikt
Amikor walkthrough -ot nézek néha , akkor én pont azt nézem h hogyan játszik, mi merre.
Szal igen van létjogosultsága bizonyos esetekben, ha pl elakadok, és megelőzvén az agyvérzést ráfanyalodok.
Amúgy nekem irritáló a csaj , de hát ízlésekkel nem lehet vitatkozni. -
Phoen|x
addikt
Ezzel én is így voltam.
-
tibaimp
nagyúr
Ez igaz, de azokban ritka a +5% TP szörnyekért, emberekért.
-
Biga123
addikt
Sose értettem mért jó másokat nézni ahogy játszanak. És emberek ebből megélnek, h streamelnek, bolond világ.
-
_drk
addikt
Az a paklit nagyon túl tolták. Vagy 3 féle taktika van benne, de abból kettő pl a berserkeres gombásnak alig van esélye.
Az időjárások se olyan jók.Ahogy Jorus mondja, Cerys nagyon jó, csak kapd a kezedbe..
-
Jorus
nagyúr
Én amikor csak lehet skelligevel játszom, ott annyi a lényeg, hogy Cerys legyen a kezedben és el kell egy kört bukni szándékosan, hogy visszajöhessenek a lapok a temetőből.
-
tibaimp
nagyúr
Nem, ezeket nem ismerem. Az se tudom, hol keressem. Én eddig kereskedőkkel, meg kovácsokkal játszottam, de azok csak pénzt hoznak, ill. lapokat vettem.
-
dannyl
veterán
Maradjunk annyiban, hogy más az ízlésünk

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Analóg fényképezés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Witcher topik
- Star Wars rajongók
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
. OK!
. A cselekménye is szög egyenes, pont az 1 évad volt katyvasz ehhez képest, mert ha valaki nem olvasta a könyveket, az ottani időugrások megzavarták rendesen.
Lenry