- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz kiskornel #13062 üzenetére
Ha rögtön atronachot csinálsz, az ellenséges lesz.
Ha követőt akarsz, akkor csinálj botot. Bár szerintem az abból idézett sem lesz permanent, (de ha megvan rá a perk, akkor lehet hogy igen), de nem támad meg.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
kiskornel
addikt
válasz kiskornel #13048 üzenetére
Hátha valaki vissza akarja keresni.
Ugye a probléma az volt, hogy egy quest karaktere, akivel beszélnem kellett volna mindig rámtámadt, ha meg kinyírtam, akkor quest ugrott.
Lenyugtatni stb nem lehetett. Konzolba a setrelationshiprank nem működött. Kiírta, hogy friend a viszony, megközelítettem a helyet, és rámtámadt. Lekérdeztem getrelationshiprankkal újra, már az eredményt se volt hajlandó kiírni.Megoldás:
Keresőbe beütöttem a hely nevét, ahol találkoznom kell az illetővel -> UESPWiki találat -> related quest címszó alatti link -> kiírja a quest adatait, köztük a questid-t.
Skyrim, konzolba getstage questid -> 52.00 az eredmény -> setstage questid 60 -> kiírja, hogy megtaláltam, most beszéljek vele (persze közben támad, mint az állat). -> konzol: setstage questid 70 -> kiírja beszéltem vele, öljem meg. -> már repült is a kis villámosztó gecco.genndy Köszönöm az 5leteket! Azért némileg előbbre segítettek.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #13048 üzenetére
Én meg vagyok 4es szintű mágus most és Riftenben a kocsmában felvettem egy küldetést egy fószertól, hogy menjek el a rifteni börtönbe beszélni egy rabbal. Jó, felveszem a küldetést, a börtönbe nem megyek be, mert még nem tudom rábeszélni az őrt, hogy engedjen be, az ára meg marha sok. Szóval, lóg a levegőben a küldetés, egyelőre jegelem, megyek vissza valamiért a kocsmába, erre ugyanaz a fickó, aki a küldetést adta, minden ok nélkül rámtámad. Mi a franc baja lehet?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
addikt
válasz kiskornel #13032 üzenetére
player.setrelationshiprank <RefID> <#>
RefID Silus Vesuius : 000240CE
Tehát: setrelationshiprank 000240CE 1
vagy
player.setrelationshiprank 000240CE 1
Skyrimisposition(#13034) G4ga : Fence: orgazda
Nem nagyon van más lehetőség, vagy a tolvajoknál adod el, Tonilla veszi meg a második küldijük után (de ehhez ki sem kell lépni Riftenből), vagy 90-es Speech, Fence perk.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #13025 üzenetére
Igazából azt nem is néztem meg mert így nincsen értelme végigvinni, hogy az NPC-k nem mozognak.
Ki tudja még mennyi hiba lehet út közben. Pl már az elején hiányzik az égből leeső emberke.
Jó lesz ha tényleg 100%-osan megcsinálják.Programokkal lehet csak kimérni a többletet amit a nagyobb RAM Mhz hoz de máshol nem veszed észre.
Tehát magyarul 1333 és 2133Mhz között elég nagy különbség van mondjuk Aida64 programban.
De egy game ugyan annyi idő alatt tölt majd be. Esetleg egy hosszabb tömörítés ami 1 óráig tart ott már lehet változás de ott sem eget rengető. -
G4ga
őstag
válasz kiskornel #13021 üzenetére
Isten vagy!
Igy kell nekem.
A digitalis kevés nekem. Szeretem ha lapozgathatom jatek közben.
Köszönöm szépen!
már szerkeztem és nyomtatom isSzerk:
Nem cél a meggazdagodás, pusztan untam hogy nem tudtam az alap lötyöknél jobbat csinalni, mert állandoan fail let a kevert lötyi, még akkor is ha hasonló tulajdonságu cuccokat kevertem bele.
VAlószinüleg User error miatt, de igy legalább könnyebb lesz![ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12972 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a napsugarakat az ENB-be de akkor meg bénán néz ki az égbolt...
Ez a hiba csak ezeknél az új ENB DLL-eknél jött elő. A régiekkel amibe még nem volt a Shift+Enter opció ott meg tökéletesen működött.
Próbáltam mi van akkor ha a CoT-t kikapcsolom de akkor meg katasztrofálisan rossz lett az égbolt.
Hát mind1 akkor marad az off. -
Tirexi
addikt
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12963 üzenetére
Mod gyűjtőkhöz. Látott már valaki olyan modot ahol használtak animált textúrákat? Tehát nem 3D anim, hanem 2D. Egyáltalán azt sem tudom képes-e erre a motor, nameg vanillában ilyen nincs. Kb egy mozivásznat kell elképzelni amin animáció fut.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12961 üzenetére
Ez a világ legegyszerűbb dolga.
Csak ez kell hozzá: [link]
Ott rámész az Open-re és azt a mod-ot teszed aktívvá amiből kell a cucc.
Megkeresed a nevét és beírod a konzolba, hogy: help "item neve" ENTER
Megkeresed a keresett listában és már csak be kell írni a player.additem-be.Jó szórakozást.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz kiskornel #12906 üzenetére
ez általában a high fantasy "privilégiuma"
low-fantasyban az elfek sokszor lecsúszott népség, akik már csak a saját legendáikban hasonlítanak Tolkien tündéire, pl Sapkowski műveiben (Witcher) és pl a Dragon Age-ben is már megromolott gettólakók vagy erdei vándornép, akik keresik az elveszett kultúrájukat és halhatatlanságukat, de mára már sokkal közelebb vannak az egyszerű bűnözőkhöz mint az istenek elsőszülöttjeihez, akik valaha voltak.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12906 üzenetére
Vannak rossz és jó elfek, nem mind szép, és nem mind arrogáns. A rossz elfre kb jó hasonlat a Thalmor, de őket sem az anyagi hatalomvágy vezeti sokszor őrült dominciájukra. Gondolom ilyen szerepre csinálták őket a Skyrimban. A TESes megformálásuk valóban nem jó, de kinézetre kb. megfelelő, bár az átlag szebb. A tolkieni -értelemszerüen a filmes- megjelenésük már jobban tetszik, csak túl vannak misztifikálva.
A tünde szó meg érdekes, ez nem tolkieni szó fordítása, Göncz Árpád fordította eképp. Az elnevezéssel gondolom párhuzamot akart vonni a klasszikus "tündér" szóval? Mindenesetre érdekes.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12891 üzenetére
Pedig úgy kell ahogy mondják a többiek is. Arra emlékszem hogy rohadt erős az Ancano, megértem megölni. Ha bezárult a gömb, akkor egyből toltam egy Become etherealt, közben helyezkedtem, majd jó pozícióból megcsapkodtam, aztán goto 0. Ha Tolfdir is ottvan, márpedig ott kell legyen, akkor Ancanot ne támadd, helyezkedj úgy hogy Tolfdir kerüljön vele harci kontaktusba, aztán ketten könnyebben megy.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
-
addikt
válasz kiskornel #12877 üzenetére
Mod nélkül nem lehet. Egy kísérő + egy kutya lehet maximum (kutya lehet Meeko, vehetsz Markarthból, vagy vihetsz a Dawnguard erődből/Volkiharból).
Ha a kísérő, és/vagy te tudtok lényt idézni, akkor lehettek még többen.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12865 üzenetére
Én nem mondtam hogy a dof realisztikus a játékban. Csak azt hogy a tüélesség sem az. Akkor inkább a dof mert az legalább art (persze szigorúan egyéni szubjektív alapon). Az elf szem meg különben sem olyan mint az emberé.
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12740 üzenetére
Hmm ez valamiért nem működik nekem rendesen.
Beállítok neki Ctrl+1-re valamit és ingame hiába nyomkodom nem reagál rá.
Ötlet?
Ja csak akkor jó ha benne vagyok a menüben... Vagy ennek így kell működnie?(#12742) genndy:
Itt PC-sek vannak leginkább szal egyértelmű, hogy nem Xbox-ra gondoltam.
Az igaz, hogy ezek megeszik a gépet ez tény és való de ezért van az Options ahol mindent le lehet butítani.
De akár még úgy is jó lett volna, hogy telepítésnél választható legyen egy High End opció.
Én oldjam meg a világ gondjait?[ Szerkesztve ]
-
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12722 üzenetére
Ohh sima női ruha kell? Várjál átnézem a ruhatáramat.
(#12721) freelanced:
Én meg így vagyok az Imperial-al... Szemét egy népség főleg ha büntetni akarnak.(#12720) Jorus:
Még mindig jobb mint befülledni egy mindent bevonó Daedric páncélban amiből még kilátni sem lehet rendesen. XD
Azért nem minden hely olyan hideg. Ott van Evergreen Grove vagy Ivarstead körzete.De te személy szerint mit használsz?
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz kiskornel #12668 üzenetére
Én pedig a Convenient Horses-est használom, ha megint bugos lesz és elszáll a lovam, akkor adok magamnak egyet, ezt nem érzem csalásnak, hiszen a bug kényszerülök rá. Adtam neki +20% speedet, így igazán jókat lehet messzire is lovagolni, de bőven nem irreális a sebesség csak kicsit gyorsabb mint gyalog. Vannak páncél skin-ek a lóra, csak látvány, nincs hatással rá sebzésben, ajánlom, jó kis mod
(#12666) freelanced: Vagy 5-6 féle képpen eltudom érni, ha nem megy akkor sehogy sem megy. Szó szerint minden más egy pillanat alatt bejön, Greenlight stb stb, minden. Az viszont nem.
Ja és van egy másik kedvenc fícsőrje, rányomok és lerakom tálcára. Mikor felnyitom, van hogy ott van, de egy szempillantás alatt átvált a főoldalra, kattintani sincs időm...csak nem valami anti workshop vírust kaptam?Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
válasz kiskornel #12660 üzenetére
Azta van olyan is?
1-2mp ugye míg le/fel száll a lóra, sosem tapasztaltam még gondnak, max ha épp fight van kilátásban picit messzebb megyek és akkor nem gond ha közben közelebb jönne az ellen. Lovat még nem lőttek ki alólam. Egy bugnak köszönhetően szó szerint elrepült egy fa tetejére, ott akkor 1000 aranyam bánta, de más gond nem volt....eddig. Rögtön az elején próbáltam összeszedni a ló árát, a fene akart rohangálni, meghát fast travel meg illúzió romboló, ritkán használom.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
csaba951
veterán
válasz kiskornel #12643 üzenetére
Van logika a Bethesda szándékaiban, de a megvalósítás viszont elégtelenre sikerült, legalábbis Magyarország, Csehország, Lengyelország esetében.
Az alapelv minden bizonnyal az volt, hogy a "nyugathoz" képeset kevesebbet keresnek az emberek Oroszországban, ezért nem tudnak kiadni a játékokért pl. 60 USD/EUR-t, mint a "nyugatiak". Nosza, akkor az ott kapható példányokat olcsóbban adják. Cserébe viszont ezek a példányok nem használhatóak "nyugaton", mert a nyerészkedők rengeteg orosz példányt öntenének ezekre a piacokra, a kiadó pedig kevesebb nyereséget tudna zsebre tenni.
Valamilyen ostoba okból a Bethesda ezeket a korlátozott példányokat forgalmazza Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban is. Viszont mivel ezek tagjai a gazdag EU régiónak, így a "nyugati" árát kéri a játékokért.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz kiskornel #12497 üzenetére
Örülj hogy van enchant potid...!!! Én addig modolgattam, amíg egy ideje sem kovács, sem encsiző poti nem létezik legfeljebb ha konzolon add-olok, de az meg ugyebár nem fair... XD
Amúgy ahogy elnéztem ha a 100-at eléred egy skillnél, azon már a poti nem emel... vagy nem? -
addikt
válasz kiskornel #12510 üzenetére
Nekem most tart a karim 250 óránál, és Adepten mindig elegek voltak az ellenfelek. Egy komolyabb draugr csapattól még mindig fekszek, pedig enchantolt, kovácsolt sárkánypáncélban vagyok, sárkányfegyverekkel. Úgyhogy nem tudom mit csinálok jól, de abszolút nem unalmas a harc a játékban (bár én akkor is élvezném, ha vajként vágnám keresztül mindenkin, mert egyik játékban se a harcot szeretem, hanem a felfedezést magát). Én ezzel ki fogom maxolni, már csak valami jó akciót várok a Dragonbornra (többi DLC megvolt, 86. szint).
Forsworn Briarhearth volt az szerintem, kétfegyverrel. Igen, azok baromi erősek (legalábbis támadásban, de ha sikerül elkerülni az ütéseit akkor ölhető).
Egyébként ha kezded unni, tedd Legendaryra a 100-as skilljeidet. 15-ről kihívás őket újrakezdeni, 50-60-as szinten...Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #12502 üzenetére
100-as alchemy-ig... Dupla enchant rulez!
genndy: Miért lenne fölösleges Ha több cuccot tudsz feljavítani néhány %-kal, az összeszorzódik, így elég komoly fejlesztéseket lehet véghezvinni. Nekem pl. volt zárfeltörő/lopakodó cuccom is, Thalmor követségén úgy mentem át, mint kés a vajon.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #12497 üzenetére
De lehet, én is úgy csináltam, és még főztem is hozzá. Sajna nem mindenre lehet enchantolni, arra emlékszem, hogy csináltam egy komplett szerelést, amely erősítette az enchantot (asszem), a kovácsolást, alkímiát ilyesmit.
A kovácsműhelyben a feljavítás 30 mp-e nekem elég volt 5 páncéldarab és 2 fegyver legendarizálására, de a felvarázsolásból csak 2-t tudtam egyszerre összehozni, persze átnevezés híján.
A maximumot a nemrég leírt Terminátor felszereléssel hoztam ki.Gyorsító módszer: mindent leraksz, ami nem kell a fejlesztéshez, így a listában kapásból csak az jelenik meg, amely eszközt módosítani szeretnéd (kovácsolásnál is), ill. az a lélekkő, amelyiket használni akarod (nyilván egy grand lélekkel). Ha így pörgeted az enchant listát, csak a használható lehetőségek világítanak, így könnyű lestoppolni a megfelelő helyen. Ha nem hosszú nevet adsz, talán belefér 2, nekem nem sikerült (de a név sem volt rövid, és persze az ember szereti szépen elnevezni a cuccait).
+1 gyorsítás: Mentesz fejlesztés előtt, begyakorlod a szükséges mozdulatokat ivás előtt, majd iszol, és kvázi vaktában megcsinálod az egészet (kung-fu módszer). Ha nem jön össze, reload. Én ezt használtam egyszerre 2 enchant-hoz, visszatöltenem szerencsére nem kellett (de átnevezés így sem fér bele).
Csalás ellen csalás: mivel a többi itókával ellentétben ennek az ideje még 100-as alkímiával és alkimista cuccokkal sem növelhető (ami elég irreális a játékbeli "törvények" ismeretében), egyszerűen megduplázod annyiszor, ahányszor szükség van rá, így az átnevezés is megoldható, mert 30mp-be több eszköz közti válogatásnál is belefér (éppen). Én is ezt tettem, amikor rájöttem, hogy egyszerűen nem lehet annyi hozzávalót beszerezni a rengeteg itókához a teljes játékidő alatt, amennyi kell.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #12480 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy jobbára random tölti be a készletet megszólításkor. Pl. enchant-javító főzethez kellett volna boszikarom, aztán már nem volt az árusnál, mire visszamentem megvenni, de varázsruhával is jártam így, mi több, azt heteken keresztül sehol nem találtam (Destr. Master). Végül úgyis csináltam feljavított fejlesztéssel és feljavított enchant-tal vmi. 500 körüli értékű dragonscale armort, oszt' jó napot. Utána szinte rögtön megtaláltam az addig keresett ruhát az egyik árusnál.
Az is életszerűtlen, hogy miközben olcsón adod el a cuccokat, és drágán veszed, a szerencsétlen kereskedőnek sosem javul a portfóliója és a vagyona, ráadásul azt sem látni a házon vagy az előtte álló hintón, hogy kivenné a profitot a bizniszből. Hová lesz a pénz? Kezdem azt hinni, hogy devizahitelt törlesztenek...
genndy: Nem szeretek vesztegetni, inkább meggyőzni. A való életben is gazdaságosabb, de főleg hatékonyabb a "persuade" ha valami biszbasz ügyintéző, cég szórakozik, vagy éppen orvos kéri az "egyéb dokumentumokat".
De akkor majd, mod lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz kiskornel #12438 üzenetére
De jó, köszi, már azt hittem, csak nálam szarakodik.
Pont írtam volna a BioShock tesztet, de így el kell halasztanom, amíg megjavul az oldal.
Köszi a visszajelzést.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Skyhunter
őstag
válasz kiskornel #12434 üzenetére
Teljesen igazad van, mert nem csináltam biztonsági mentést, de mostantól fogok. Azaz igazság, hogy beleuntam a próbálgatásba, az éjjel mielőtt alukálni mentem volna, uninstalláltam az egész játékot. Most szedi a steam, aztán egyesével rakok fel minden modot, ha biztonságosan megy (egy új karival persze ), csak akkor lépek tovább.
SKSE-t, ENB-t a végére hagynám.
Béta patch? Az micsoda, vagy mi fán terem? Manuálisan biztosan nem tettem fel ilyesmit, a steam automatikusan frissíti nekem a játékot.
-
TSanya
aktív tag
válasz kiskornel #12329 üzenetére
Ahogy mondod, most elkezdte letölteni...
A tájékoztatóban semmilyen instrukció nincs a telepítésre vonatkozólag!ezt akkor sem értem, miért kell ennyire megbonyolítani a megvásárolt játék telepítését
(#12330) Varlaisaran : nyugalom, nálam is ott helyezkedik el a kód
(#12331) genndy : ezt hogyan lehet megtenni?
[ Szerkesztve ]
-
istil
csendes tag
válasz kiskornel #12287 üzenetére
Na sikerült működésre bírni.
Annyi mod van, hogy képtelenség mindent átböngészni az oldalon.
Itt párat említenek, ami szerintük jó: http://www.gamekapocs.hu/cikk/1794/a_legjobb_skyrim_modokKillable children
Gondoltam, hogy piszkálta valakinek szemét hogy halhatatlanok -
GypsFulvus2
őstag
válasz kiskornel #12255 üzenetére
Bakker, ennyi munkát belefeccölni egy marhaságba... U. ennyi erőfeszítéssel megcsinálhatta volna teljes Elsweyrt landmass modként, oda tökéletes lenne ez a tájkép, és mindenki imába foglalná a nevét. Nem lett volna nagyobb munka az sem, és utána már mások is megtölthetnék questmodokkal stb. Technikailag nagy gratuláció jár neki érte, de így eléggé értelmetlen munka volt.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
nagyúr
válasz kiskornel #12197 üzenetére
Ne is mondd, 5 év után most sikerült először épkézláb fizimiskájú karaktert faragnom Obliban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
válasz kiskornel #12193 üzenetére
Tudod hogy lett meg? Vicces: google-ba beírtam hogy "skyui showracemenu" (mert nagyon a SkyUI-ra hajaz), a képek közül az egyik stimmelt, valami koreai oldalra vitt, és ott fel voltak sorolva a használt modok, közte ez is (szerencsére rendes betűkkel, nem a koreai krikszkrakszokkal, de még a képen is kanjik voltak, úgyhogy csak az ikonok alapján tudtam összehasonlítani )
Varlaisaran : ilyenen felesleges dühöngeni szvsz. Belenézel, ha nem tetszik kikapcsolod a videót. Te úgyse fogod használni, amúgy mit érdekeljen téged hogy más mivel és hogyan játszik, nem?
Egyébként nem csoda ez a mánia, hiszen keleten (japán, korea, ilyesmi) nagyon szeretik az rpg-ket, és szeretnek modolni is. Tehát a mangalányok nem biztos hogy elborult elmére utalnak, sokkal inkább valószínű a sok keleti játékos, aki a számára megszokott arcokat/formákat/ruhákat/fantáziákat szeretné viszontlátni. Mivel a Skyrimet könnyű modolni, és minden eszköz is hivatalosan adott hozzá, érthető hogy meg is teszik.
Én inkább azon csodálkozom, hogy az Oblivion után (amire szintén ezerszámra jöttek ki ezek a modok) a Bethesda nem mozdult jobban a keleti kultúra felé. Ha tényleg csak a bevétel lett volna a céljuk, simán megtehették volna.
Engem ezek a dolgok sose tudtak felidegesíteni, mert nem az én játékomat cseszik szét. Úgyhogy nem izgat.
Ja, még egy: akármilyen szarok ezek a modok, néha nagyon jó és érdekes megoldások is vannak bennük, amit a fejlesztők is simán átvehetnek, felhasználhatnak (nyilván nem arra gondolok, hogy hogyan csináljanak még nagyobb csöcsöt - azt ők is tudnak simán) - textúraoptimalizációk, haj-megoldások, testfizika, scriptek, ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12191 üzenetére
Hát csak azértis megnéztem a többit, és ha megint vitát robbant ki, sz*rok rá, de nem bírtam megállni (persze nem neked szól, a látottakra értem). Biztosan most is én vagyok a szentimentális, de aki ezt csinálta azt elvitetném egy komoly pszichiáterhez... Nem mellesleg a többi modot sem igazán értem mire jók, pláne még reviewet is csinálnak ilyen hulladékokból, ez tényleg hihetetlen már. Szegény Skyrim, ilyen szardömpinget nemhogy az elődei, de talán még egy játék sem ért meg, mint ami manapság itt megy moddolás címen...
-
őstag
válasz kiskornel #12179 üzenetére
"de akkor még nem lehetett vele normálisan játszani, állandó CTD volt."
Lehetséges hogy függ attól hogy van e fenn mod, vagy voltak e bűvölve az .ini fájlok.Én is aznap vettem meg amikor megjelent, és egyszer sem vágott ki az asztalra.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #12120 üzenetére
A videjót megnézem otthon, mert melóhelyen nem játssza le.
Mondom akkor másképpen...kisználom a játék adta lehetőségeket, ha már alapból a készítők nem használták ki. Pl. minek van kaja, pia, ágy a játékban, ha az égadta világon nincs semmi haszna, ha eszek, iszok, alszok? Minek van időjárás, ha az nincs hatással a karakterre? Minek van a tárgyaknak súlya, ha úgyis kismillió dolgot vihetsz magaddal? Minek van ló, ha amúgy is szélsebesen repülsz a karaktereddel, mert olyan gyors?
Nincs ebben beteg dolog szerintem. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy játék, de ha már a fenti dolgok benne vannak, miért baj, ha értelmet is nyernek és nem csak szépségnövelő tényezőkként szerepelnek?
-
addikt
válasz kiskornel #12037 üzenetére
1. Ideiglenesen kapcsold ki a modokat.
2. Vedd vissza a textúraszépítőket.
3. Töltőképernyő közben próbáld nyomogatni a Q-t (Kedvencek menü). Állítólag ez visszarángatja.
4. Állítsd vissza alacsonyra az ugridstoload-ot.
5. Utólag: mindig legyen olyan mentésed, amihez visszatérhetsz. Sajnos még mindig nincs véglegesre felpatchelve a játék, úgyhogy előfordulhat ilyen. Nem egy ember problémázott itt is a Dragonbornnal.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Vistaboy
veterán
válasz kiskornel #11984 üzenetére
Több van, csak azokat szedtem ki, melyek szerintem az árnyékokra vonatkozhattak. Köszi, majd várom, mire sikerül rájönni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
addikt
válasz kiskornel #11932 üzenetére
Oké, akkor én tudtam rosszul (mert minden játékhoz tartozik egy ellenőrző fájl, azt hittem backupoláskor azt nézi csak). Mondjuk jobb is ha teljes könyvtárat ment. Akkor viszont egy sima másolással is ugyanott vagy
Ha már fönt van az NMM, akkor lehet hogy a sima átmozgatás nem lesz elég. Meg a progin belül biztosan meg kell adni újra a két útvonalat.Varlaisaran : nem igazán értem a problémádat. Az Oblihoz ugyanígy volt unoff patch, szintezés módosító, meg millió más játékmenet-változtató/javító mod, meg persze mangapornó is. Gondolom azért gyorsabb/gördülékenyebb most a modolás, mert aki hobbiból ezzel foglalkozik, az az Oblival már hatalmas rutinra tett szert.
'Ordító dolgok'? Obliban nem kellett volna Basic Needs? Mégsincs se a játékban, se modban (Nexuson top100-ban legalábbis nincs benne). Ha Obliban nem hiányzott, akkor a Skyrimben miért kéne hogy 'alap' legyen?
Láttad egyébként a Beth Skyrim Jam week videóját? Na, hát az abban lévők kb. fele már bekerült a játékba (lehet hogy csak DLC-vel, mint a lovasharc meg a sárkányfegyverek, de utólag akkor is beletették).
Miért lenne baj, ha nem csinálnának rá modot, mert annyira jó lett a játék? A bevétel akkor pont azért lenne meg. Nem hiszem el, hogy jelentős számú ember venné meg a játékot csak azért, hogy modot csináljon hozzá, de ne játsszon vele.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz kiskornel #11920 üzenetére
Mármint a mentéses Skyrim könyvtárra gondolsz ugye, NMM telepítés ügyben? Úgy működhet a dolog.
A játékkönyvtárat nem menti felhőbe. Ha te csinálsz róla kézzel Steames biztonsági mentést, akkor is csak az eredeti fájlokat menti le.
Ha kézzel szépen kimásolod a Skyrim könyvtárat valahová máshová, az a legbiztosabb.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Skyhunter
őstag
válasz kiskornel #11924 üzenetére
Minden így csináltam, Nexus Mod Manager-rel dolgozok én is. Mielőtt a játékot indítod, te elindítod az skse-loader.exe-t? (Skyui nálam most 3.1 verziójú.)
Lidl : Claralux fent van, szép +fényforrást biztosít, de amire gondolok (a Whiteruni tüzek) az nincs benne....
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
válasz kiskornel #11921 üzenetére
A legújabb SkyUI lent van, telepítve van. Az SKSE-t leszedtem, bemásoltam a Databa és a Skyrim gyökérbe a dll-eket.....ennek ellenére vmi nem jó, mert indításkor kiírja, hogy SKSE error, mi lehet a hiba?
Mellesleg az skse-loader.exe sem megy, hiába van jó helyen, azt írja nem találja a TESV.exe-t (holott ugyanott van az is).....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kiskornel #11872 üzenetére
Igen, de összetett a dolog, most kipróbáltam:
1. Igazad van, kívül a sziklafalon valószínűleg fel lehet menni lóval a barlangbejáratig (na ezt pont nem próbáltam, tcl-el csináltam, de tegyük fel hogy lehet, a Skyrimi lovak tényleg a jó hegymászóképességükről híresek )
2. Amire én gondoltam: belül is van egy szintkülönbség, egy sziklapárkány. Azt hittem erre nem lehet fölmenni, de igen, lehet, nem könnyű, de csalás nélkül is föl lehet ugrálni.
3. És akkor szembetalálja magát az ember az erről az oldalról nyithatatlan sziklaajtóval...Tehát összefoglalva: Bleak Falls Barrowba alapból nem lehet hátulról bejutni. Csak ha már végigment benne az ember előlről, kinyitotta a sziklaajtót, ÉS az még nyitva van (tehát csak egy ideig).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #11830 üzenetére
Ja igen, meg ha beragad valahová az ellenfél.
Szóval összekerültem egy 45ös ellenféllel. Faja. Nem voltunk egy súlycsoport.
Mondjuk nekem fennvan még egy olyan mod is, ami nem szintezi az NPCket a játékossal együtt. Skyrim több mint 200 szintezett zónára van osztva, de ezek fixek, nem változnak. Tehát én 1es szinten is belerongyolhatok egy 50 feletti ellenfélbe, és majdan 50 felett én is elfújhatok egy 5ös szintű kispályást.
-
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #11825 üzenetére
Vanilla játékban, amikor először mentem végig a Bleak Falls Barrow templomban, akkor asszem valahogy legyűrtem az Overlordot, és akkor sem voltam 3-5 szintűnél több. Most, hogy nehezítettem a gammát, egyszerűen sehogysem bírtam vele. Úgy az életerejének 3/4 részéig bírtam lenyomni "4 kardcsapás 1 shield-bash" kombóval, utána kifogytam, jött a frost shout, ezt javítottam potionokkal. Aztán jött az egyetlen csapás és kész, kihaltam. Inkább képzem magam, majd utána odavágok nekije.
45ös szintű? Te hol nézed meg ezeket? Konzolon keresztül minden ellenfelet leellenőrzöl?
-
Spet
addikt
válasz kiskornel #11712 üzenetére
A 13.1-es verzióval számomra problémám nincs FPS javulást hozott az előző verziókkal szemben, hanem nagy valószínűséggel a legújabb HD pakkot nem kedveli valamiért a kártya (lehet hogy lefuttatok egy fájlellenőrzést).
Illetve azért nem szeretnék visszaváltani mert anno a Shogun 2 játék fagyasztotta be teljesen a játékot, amit a 13.1-es Catalist megoldotta (csak még mindig nem értem, hogy lehetett ilyet összehozni, de ez egy másik kérdés).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
nagyúr
válasz kiskornel #11684 üzenetére
Ő odáig nem jutott el. Felrakta a DB-t, és azóta brutálisan laggol a játék, akármit csinál, akárhol van. Van, hogy pár percig normálisan megy, aztán jön a diavetítés, függetlenül attól, hogy milyen terepen van (amikor felrakta, Rift nyugati szélén kóborolt épp, azóta ott mérgelődik a karakter ).
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Klikodesh
senior tag
válasz kiskornel #11684 üzenetére
Oke, orommel hallom hogy nem csak nalam, az erdekes hogy nem fagy le, csak kilep desktopra es alt+tabolni kell hogy visszalepjek. Eleg bosszanto... Viszont most egy oraja nem csinalta, nem ertem...
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
KubanitoS
veterán
válasz kiskornel #11673 üzenetére
4 éve vásárolok neten, főleg játékokat. Steam, GMG, Getgamesgo stb...
Még soha sehol nem volt problémám, bár az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy Paypalt használok, ami az első számú... hmm mondjuk pénzfizetési eszköz? A biztonsággal nincs semmi gond, az tuti.
Javaslom, további kérdéseidet, észrevételeidet inkább a Steam topikban folytasd.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
csaba951
veterán
válasz kiskornel #11673 üzenetére
Nem, nem küldenek postán számlát. Egyébként ez igaz az összes nagyobb online boltra is. A címet azért kérdezik meg, hogy megtudják állapítani az ÁFÁ-t.
Az e-mailben az összes adat benne van amit azon a weblapon is láttál. Mit akarsz még ezen kívül?
Egyébként a Steam jelenleg a Föld bolygón létező legnagyobb online pc játékbolt. Ezt nem tudták volna elérni, ha nem lennének megbízhatóak. És nem olyan hülyék, hogy azt higgyék, hogy az ő rendszerük feltörhetetlen. Pont arra készültek fel, hogy ilyenkor is biztonságban legyenek a kritikus fontosságú adatok.
Valószínűleg az általad ismert "offine" boltok többsége sokkal megbízhatatlanabb mint a Steam!
[ Szerkesztve ]
-
-
Lidl
senior tag
válasz kiskornel #11535 üzenetére
Ne aggódj, ez nem adathalász oldal.
Már régóta üzemel és inkább amolyan hírportál. A steamhez kapcsolódó hírek vannak rajta, magyarul.
Gondolom saját authentikációja van, nem is lehetne szinkronizálva a Steam-es ID-val.
A Steam-es "Magyarország" (magyarok) csoport is rajta van, lehet keresni a tagok között is.Amúgy van Androidos steam kliens is. Tök jó, én a karácsonyi akciókat onnan követtem nyomon (munkahelyről) és vásároltam, ha lehetett.
Oda be tudsz jelentkezni a steam-es ID-dal.Lidl
-
KubanitoS
veterán
válasz kiskornel #11531 üzenetére
Magyar Steam = magyar nyelvű Steam, ahol továbbra is Euróval tudsz fizetni
Settings / Interface alatt lehet kiválasztani a nyelvet, ha ez újdonság lett volna.
Dobpergés emberek! Most már a mi régiónkból is elérhető a Skyrim.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest