Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
-
veterán
válasz freelanced #15467 üzenetére
Na jó, lehet, hogy az egy hónap kicsit túlzás, de amióta megjelent, mindig a kezembe akadt hetekre, hónapokra. Van, hogy csak úgy felfedezek és a történettel nem is haladok sehová.
-
nagyúr
válasz freelanced #15463 üzenetére
Steam szerint 647 óra egészen pontosan. Ez három végigjátszás, meg 1-2 elkezdett, majd abbahagyott karakter.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
Steamen 39 óra, amúgy vagy egy hónap összesen.
-
Tirexi
addikt
Grat őstag már csak új avi kell.
Nekem 289 óra van Steam-ben. De előtte kitoltam 3x-or a virágbolti verzió fő és mellék küldijeit is. (pár kivétellel)
Most egy zsír új végigjátszást nyomok és a célom a 100% megközelítése DLC-kkel együtt.
Nehéz lesz de nincsen akadály.(#15462) Mister_X:
Alapjátékból bármelyik felvevő jó. (Action!, Fraps, PlayClaw, stb)
Az ENB verzióhoz csak a Fraps.(#15465) freelanced:
100% gondolom soha nem lenne meg de megpróbálok minden létező (nem ismételhető) küldit megcsinálni.
Nagy fába vágtam a fejszémet, de ez legalább egy jó game és a grafika is csodálatos.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz freelanced #15460 üzenetére
Én biztosra megyek és magyarítok, sokkal könnyebb érteni a dolgokat. Tudok angolul valamennyire, de így biztos.
-
veterán
válasz freelanced #15457 üzenetére
Sosem magyarítanám le egyik Elder Scrolls játékot se. Ennek a játéknak, sorozatnak árt, bármennyire is profi a fordítás. Magyarul a nevek is hülyén hangzanak.
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #15047 üzenetére
Ha egy mod hibás akkor maga a játék sem indul el. Kész az tényleg mod hiba.
Ha viszont megy a játék egy bizonyos moddal mondjuk órákon át és legközelebb a játék csak 10x-re tölt be akkor az nem mod hiba.
Na de mind1. Kicsit többet kellett volna csak erre fordítani és akkor semmi gond nem lenne.
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #15045 üzenetére
Mennyire van mod-olva a játékod? Használsz ENB-et?
Az alap játékkal nincsen baj nekem sem, de a fejlesztők tudták jól, hogy ugyan úgy modolva lesz akár az előző rész volt és ennek ellenére a support egy nulla.Nekem jelenleg 25.5GB a game.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.White
senior tag
válasz freelanced #15036 üzenetére
köszi a gyors segítséget!
nah most már rájöttem mi van.
megvettem a félelem varázslatot, de nem tudtam használni.135 egységnyi varázserő kell hozzá, és annyim még nincs. úgy látszik ezt kell most felvinnem.még lenne egy kérdésem.
néztem tirexi modolás videóját, nexuson próbáltam letölteni dolgokat, de ugye regelnem kell pár dologhoz h letölthessem.
csak úgy tudok regelni ha fizetek érte, vagy van free account lehetőség is? -
Kozs
tag
válasz freelanced #15032 üzenetére
Nah mindjárt tökön szúrom magam xD Sikerült,nem bugol ez semmit Csak éppen a "z" az az "y" ugyebár...
Azért köszönöm szépen a segítséget[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
Kozs
tag
válasz freelanced #15030 üzenetére
Reggel óta próbálom megcsinálni,most írt egy tag a MorroHunon,hogy ez természetes,mivel a rendszer automatikusan feloldja az akkor megszerzett kiáltást amit majd opcionálisan tudok használni,de miután kiválasztom a kiáltást a mágiáknál,azon belül kiáltásoknál,akkor utána Z-vel tudnék elméletileg kiáltani,amit hiába nyomkodok.
[ Szerkesztve ]
-
Kozs
tag
válasz freelanced #15028 üzenetére
Így vannak,azzal a különbséggel,hogy nekem az első 2-őt nem jelzi,de gondolom mivel a skyrimot indítom értelemszerű a launchernek,hogy a skyrim.esm meg az update.esm lesz elől. Ezt a sorrendet amúgy a Launcher->Data Filesban állítottam be,elég ott is nem muszáj a a nexus mod launcherben igaz?
-
Kozs
tag
válasz freelanced #15026 üzenetére
Ez már fent van. Nem is értem,eddig még csak olyannal találkoztam, hogy nem csinál semmit miután megölték a sárkányt, kezdetben nekem is ilyen problémám volt,de azt javítottam az Unoff. Dragonborn patch-el, most már írja is,hogy sárkánylélek elszívva,de ugyebár meg kellene mutatnom a lelkes társaságnak,hogy tudok én kiáltani is,de ez nem megy,mert a számlálónál meg azt írja 0 sárkány lélek van.
-
TSanya
aktív tag
válasz freelanced #14939 üzenetére
A Dragonborn azért némileg olcsóbb, mint írtad.
-
Pipó
őstag
válasz freelanced #14900 üzenetére
Huh, ezzel az a bajom, hogy magyarítással játszom, ezeket így csak fordítással tudnám használni, ha ugyanúgy fordították. Ha esetleg a magyar megfelelőjét is tudnád, megköszönném.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Anonymus X
tag
válasz freelanced #14902 üzenetére
Egy Steam kulcs van benne, amely aktiválja Steamen a Morrowindet, Obliviont és a Skyrim LE-t. A Morrowind és az Oblivion esetén lemezről telepíthetők a Steam nélküli verziók is.
Szerintem nem lesz gond az aktiválással, viszont ahogy már mondták előttem is, extra példányokat nem kapsz.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
addikt
válasz freelanced #14898 üzenetére
Két eset lehetséges:
1. Engedi, de minden ami már megvan, elveszik.
2. Nem engedi.
Szóval nem tudom mi történne ha ráaktiválnád.Pipó : bármelyik alkimistánál, illetve vegyeskereskedőknél kapható (változó eséllyel, változó erősséggel). Nem ritkák, nem különleges cuccok.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz freelanced #14896 üzenetére
Egy darab Skyrim LE kulcs van benne.
Meg kell venned a Dragonbornt külön.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
keIdor
titán
válasz freelanced #13524 üzenetére
Becsődölhet a Steam, ha a PC mint játékplatform is tovább fog csökkeni a következő 10 évben.
De. Ha ma veszek egy dobozos játékot (mert olcsóbb) már az is Steam-re fog regisztrálni és a lemezt soha nem is használom. Ott is csak a kulcs kell és azt is fizeted meg. Vagy Origin, esetleg Uplay, a lényeg, hogy ki sem tudod már kerülni. (legálisan)De Tirexihez hasonlóan én ettől nem félek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #13524 üzenetére
Persze mind2 dolognak van előnye meg hátránya is. De pl ha ne adj Isten azok a DVD-k/dobozok stb elpusztulnak (kitudja miért) akkor azokat már nem kapod vissza.
Az account-nál nincsen ilyen veszély mert ott telepíted fel ahol akarod.
Ha elköltöznék az országból nem hinném, hogy vinném magammal mind a 150 dobozos játékomat. Mert mondjuk nem lenne helyem. Az account meg mint tudjuk csak virtuális. Ha van internet akkor azt az Antarktisz közepén is le tudom tölteni. -
Varlaisaran
senior tag
válasz freelanced #13510 üzenetére
Szvsz nem jó ez a "digitálisan megvan" bohóckodás, ezek mind múlandóak, főleg ha olyanról van szó ami jelent valamit az illetőnek, jelen esetben ez a játéksorozat. Itt a kezedben, kirakhatod a könyvek közé, mittudomén. Ha kell 15 év múlva előveszed, megmutatod a gyereknek hogy nézett ki akkor egy játék, még fel is rakhatod valami emulátoron - azt is crackkal, mivel addigra híre sem lesz már a steamnek meg a többinek.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
keIdor
titán
válasz freelanced #13517 üzenetére
Viszont én már a sima Skyrim-et megvettem a megjelenés napján, meg a DLC-ket is amikor kijöttek.
Igy nekem már kár a többi Edition-t nézegetni, mert megvan. És akinek ugyanúgy megvan nem tudom minek törődik ezzel. Ugyanaz van meg neki is, csak nem xyz Edition.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz freelanced #13508 üzenetére
Nekiállnék én is mostanában.. . épp túrom a vinyót ahová lementettem a kismilló modot patch-et updatet... lesz pár nap mire eleve felrakom, de valami nagyon optimum mod szettel akarom.. aztán rátolnám a magyarítást és uccu neki... mondjuk hogy beszállnék a bétatesztbe, de igazából újratolás lenne.. kérdés hogy hozzáférhető-e még a beta.. vagy már ki kell várjam a teszt végét????
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #13513 üzenetére
Rajongó vagyok én is mert imádom a TES-t de van egy határ ami fölé már nem megyek. Tehát látom azt amikor már a cég még egyszer le akarja rólunk húzni a lóvét, ugyan azért amit már egyszer megvettünk csak most más csomagolásban.
Aztán a TES 6-nál meg megint lesz majd egy ilyen? Limited Superior Collectors Complete Edition? Mi fog változni? Semmi. Ugyan azt a játékot tudom majd akkor is végigvinni mint annó amikor megjelent.
A cég jól csinálja! Ezt így kell mivel mindenki pénzből él. De én speciel szemétségnek tartom. -
Tirexi
addikt
Remélem észre vettétek, hogy az egész csak lóvé lehúzás. Már nem azért... Én biztos nem fogom megvenni többször ugyanazt a játékot. Meg van Steam-en az összes azt kész.
Legendary Edition meg most ez az Anthology... A Bethesda is ügyes pénzbehajtó cég.Igen tudom, hogy ebbe több lesz a régiek is de... remélem arra is gondolt itt mindenki, hogy a régi játékok nehezen fognak elmenni Windows 7-8-on.
Nem egy olyan Steam-es játékom van ami nem megy rendesen vagy el sem indul az új Windows-al.
Szal megvettem de használni nem tudom. -
addikt
válasz freelanced #13510 üzenetére
Úgy tűnik viszont, hogy Obliból csak a sima GOTY lesz benne, nem a Deluxe (tehát a kisebb DLC-k kimaradnak)
-
Varlaisaran
senior tag
Na ez kemény lenne. Nemrég sikerült szert tennem egy gyári kétlemezes Morrowindre, gondoltam elkezdek kutatni a régi részek után is, hogy összerakjak egy sorozatot, de szerencsére felesleges lesz ha ez kijön.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz freelanced #13434 üzenetére
Nem is kell jobb. EZ az oka Ő volt a leghatalmasabb harcos akkoriban, az Északiak hőse, akinek emellett lehetősége volt beszélni az Istenek nyelvén, mindezt azért, mert maga a Szél és Vihar istennője "megajándékozta" a képességgel. Ennyi pont elég, hogy valakit Szélhívónak nevezzenek el a csatatéren
-
Varlaisaran
senior tag
válasz freelanced #13406 üzenetére
Mi lett benne Jurgen Windcaller "magyar" neve? Ugye nem az amire gondolok...
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #12782 üzenetére
Convenient Horses
Convenient Horse Herding
Horses Gone WildEz a három általam használt mod rak a játékba lovakat.
(#12781) kiskornel:
Most kivételesen nincsen igazad mivel már régen kijött ez: ShowRaceMenu Precache Killer
Bárhol és bármikor nyomhatod a showracemenu-t többet soha nem fog kifagyni még akkor sem ha 20 haj mod van bent. Használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz freelanced #12782 üzenetére
Ja és a staminája se nagyon fogy ahogy látom
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #12730 üzenetére
Az UNP Simply Clothes-t szoktam használni.
Amúgy tudtok valamit amivel 1 gombnyomásra lehet ruhát cserélni?
-
Kareszovics
addikt
válasz freelanced #12721 üzenetére
Én eddig kétszer voltam az Imperial mellett (játszott faj: imperial, khajit). Most viszont csináltam egy klasszikus Altmer varázslót akit bizony Stormcloak érdekeltségűvé teszek.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #12716 üzenetére
Ha használsz SKSE-t: Indítsd el. MIkor kiírja a hibaüzenetet, ne zárd be, hagyd az ablakot ott ahol van. Most indíts rá SKSE-vel. Mennie kell.
Linkedben van egy humoros bohózat: [link]
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #12705 üzenetére
Hát azzal a csávóval már legalább 10x-er találkoztam miközben a mod-okat próbálgattam de soha nem néztem meg mit ad át.
A sima folyamatos játékban még nem futottam össze vele. Tudod ahogy követem a story-t.Amúgy ennek a Dragonborn DLC-nek mi értelme volt?
-SPOILER-
A végén kinyírjuk a csávót és ennyi? Más dolgunk nem is lesz?Meg találkoztam Solstheim-ben ilyen kék kis kobold szerű emberkékkel és valami kaja kell nekik de konkrétan nem mond semmit, hogy mit adjak nekik meg, hogy hova tegyem. A főnökük sem mond el sokat.
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #12703 üzenetére
Köszi a helpet.
Őt meg már láttam pár videóban. Nagyon jól csinálja.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz freelanced #12698 üzenetére
Attól függ milyen szinten vagy. Ha már nagyon fel van fejlesztve a karid, meg a cuccai, akkor észre sem nagyon venni a Legendary és a Master közti különbséget... legalábbis nálam... de mondjuk nálam mod káosz van..
-
addikt
válasz freelanced #12696 üzenetére
Igen, a Dawnguard behozza a 'sculptor'-t, de ott sem lehet nemet és fajt váltani (gondolom pont a skillkutyulás elkerülése miatt).
-
Chapel
addikt
válasz freelanced #12689 üzenetére
Aláírásomban megtalálod a Flickr galériám linkjét; a fizetős megrendelésekből viszont ott nem fogsz képet találni, azokat külön kezelem
genndy: Köszi, reméltem hogy oda indult vissza, sajnálnám elveszíteni, sok kalandot éltünk át
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
wesker24
senior tag
válasz freelanced #12691 üzenetére
Van egy másik mod is külön erre a célra ez pedig a Show Race Menu Alternative !
Mindened megmarad a skilljeid a statjaid csak pont a fajod változik meg ez ad egy spellt amivel bármikor fajt tudsz változtatni !
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
addikt
válasz freelanced #12689 üzenetére
Egyébként szerintem van:
pl. Lossless Race ChangeNexuson keresőbe: change race
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz freelanced #12687 üzenetére
Van rá sima konzolparancs (showracemenu). Csak akkor a skilljeidnek is annyi. De azt is be lehet állítgatni kézzel.
Mondjuk éles játékban még nem próbáltam, lehet hogy az NPC-k még a 'régi'nek néznek?Chapel : oda ment vissza ahol vetted.
-
Chapel
addikt
válasz freelanced #12685 üzenetére
Vele még nem, de más érdekes állati viselkedéssel én is találkoztam tegnap. Vettem egy új lovat, a korábbi sima barna helyett egy foltos (szebb) pacit. Nos, a korábbi lovam, miután felpattantam az újra, egyszerűen, bánatosan lassan elindult ki a városból...hogy hova, vagy miért ment fogalmam sincs
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
nagyúr
válasz freelanced #12678 üzenetére
Alapból is benne van ez a fícsör.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #12670 üzenetére
A "Climates of Tamrielt"-t le lehet szedni. Nexus Mod Managerrel kell telepíteni, és akkor lemegy. Érdemes kikapcsolni, főleg ha ENB-t telepítesz. A kettő együtt nem kicsit, nagyon sokkk . Szóval használj telepítő managert.
Ha nem más, akkor telepítsd fel újra Nex. Mod Man (NMM)-mel, és utána próbáld leszedni. Na meg van neki világos beállítása, lehet már az is elég lesz. Tök világos lesz éjszaka.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
addikt
válasz freelanced #12674 üzenetére
1. Ne töröld le.
2. Ne töröld le, csak rakd át modostul máshová.
3. Rakd el a modokat.
4. Rakd el a modsorrendet ( C:\Users\Felhasználónév\Application Data\Skyrim\plugins.txt )
5. Mentésben is benne vannak az .esp-k nevei.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Röviden: nem biztos hogy működni fog. Nehéz megszabadulni a modoktól, mert egy csomó beleszemetel a mentésbe is, minél többet játszol, általában annál jobban. Tehát ha modokkal játszol, készülj fel rá hogy modok nélkül nem tudod majd betölteni. Egyébként hová, miért akarod 'továbbvinni'?
CoT : szerintem van a mod oldalán több .esp is, attól függően milyen sötét éjszakát szeretnél. Nézd meg, próbáld kicserélni.
Van fényvarázslat is, nem is kell hozzá magas szint.[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Megoldás: fáklyaaaaaaaa!
-
Kareszovics
addikt
válasz freelanced #12651 üzenetére
Rákerestem erre a Wispmotherre. Második karakterem gyűröm, amibe 140 óra van (teljes játékidő jelenleg 251 óra), 25%-ban használok fast travelt (csak a lovaskocsizással élek), de még életbe nem találkoztam ezzel a teremtménnyel.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
csaba951
veterán
válasz freelanced #12639 üzenetére
Egyébként a legnagyobb poén az egészben, hogy az ég világon semmi értelme nincs annak, hogy nem lehet megvásárolni Magyarországról. Ha valami "egyéb" úton meg tudnád vásárolni, akkor a cdkulcs gond nélkül aktiválható lenne Steamen.
-
addikt
válasz freelanced #12634 üzenetére
Tudsz nekem is szerezni egyet? Ugyanis sajnos régiózáras.
Azért köszi a hírt.
A Skyrim többi dolga is kapható -50%-ért.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Skyhunter
őstag
válasz freelanced #12625 üzenetére
Heavy armor+kétkezessel tolod?
És milyen nehézségi szinten?
-
addikt
válasz freelanced #12620 üzenetére
Az nem bug, hanem feature
Dragonborn leárazásra bizony még én is várok. Remélem legkésőbb a Leg.Ed megjelenésekor leárazzák. De azért jó lenne előbb is...
-
csaba951
veterán
válasz freelanced #12579 üzenetére
Még 2 nap múlva is tart az akció!
-
addikt
válasz freelanced #12579 üzenetére
Nem lehet darabszámot beállítani, tehát szerintem nem lehet többet venni. Meg akkor az aprót már elárasztották volna a Skyrimek.
Inkább innét próbálkozz (vagy valaki), itt a darabszám is változtatható, és csak egy picit drágább.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Klikodesh
senior tag
válasz freelanced #12559 üzenetére
Ez igaz, szerintem eddig a legstabilabb jatek lett toluk a skyrim a jelenlegi allapotaban, ami a komplexitasat tekitve nem kis dolog.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
válasz freelanced #12557 üzenetére
En is tobbre szamitottam, szerintem az van mogotte, hogy most mar minden szelet az online kapjon vegyek vigyek.
Meglepoen keves lett ez a tartalom toluk amit masfel ev alatt hoztak ki, mind az elder scrolls, mind a fallout jatekokat figyelembe veve, ennel tobb volt varhato. Vegen meg a dishonored is tobbet kap mind a skyrim.
Az online teljesen hidegen hagy.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
addikt
válasz freelanced #12529 üzenetére
Kijött az 1.9 patch, és vele a Legendary nehézség, illetve a 100-at elért skillek Legendary-vá tétele (a skill visszaesik 15-re, visszakapod a ráosztott perkeket, eloszthatod másra, vagy újrakezdheted a skill fejlesztését. Emiatt megszűnt a szintkorlát is).
Illetve februárban a Dragonborn DLC jött.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Lidl
senior tag
válasz freelanced #11142 üzenetére
Jaj, ne bíztassatok ennyire. A Thief Guild-os küldiket sem csináltam meg korábban, és mivel most Mage/Thief vagyok, hivatalból meg kell csinálnom.
Lidl
-
Lidl
senior tag
válasz freelanced #11139 üzenetére
Szerintem mind a kettőnek igaza van. Tipikus hódítós sztori. Az északiak a függetlenségukért harcolnak a birodalmiak pedig a saját akaratukat kényszerítenek rájuk ami egyfajta rend. Én először a Stormcloak-okat választottam. Tetszett hogy ők voltak a "lázadók" . Demost a birodalmat választom, hogy megcsinaljuk az Egységes Birodalmat"
Gondolom pont azért találták ki így a történeteket hogy megosztó legyen és motivaljon az újrajatszasra.
Engem pl. az is érdekel hogy milyen küldetések vannak a feleknel. Úgyhogy most birodalmi leszek.Lidl
-
addikt
válasz freelanced #11137 üzenetére
Hallod, furcsa fazon vagy te azért: megkérdezed, hogy szerintünk kit kéne választani, majd amikor írom hogy szerintem kit, akkor visszaírod, hogy 'de hát az is sáros...'. Igen, mindkettő sáros, nincs fekete vagy fehér oldal, nem lehet a 'jót' választani, mert nincs ilyen. A császárral is gondok vannak, igen: báb.
Olvasgasd a játékbeli könyveket, feljegyzéseket, iratokat, kérdezgesd az embereket, aztán döntsd el kihez állsz be. Nekem ezekből az jött le, hogy ha már mindenképpen kell választani, akkor a megismertek alapján inkább a Birodalmiakat választanám. Nem mondom hogy igazam van, mert olyanja senkinek nincs, de ha az egész Birodalom érdekét nézem, nekem inkább ők jöttek ki 'jófiúnak'. De én se olvastam el minden cetlit, nem bontottam ki az összes szálat.
Nem muszáj beállni se senkihez, a polgárháborús szál is kihagyható. Ha annyira utálod a Thalmort, akkor saját szakálladra mészárold le az összes őrjáratukat, és irtsd ki az Embassyt. Ezt is lehet.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz freelanced #11132 üzenetére
Ha már mindenképpen választani kell, akkor szerintem inkább Imperial. Ők legalább egy egységes birodalmat akarnak, az északiak akarnak csak ebből kiugrani, pedig eddig is eléggé függetlenek voltak, megtarthatták a szokásaikat, stb. A Talos-hitet se a Birodalom tiltotta be, hanem az elfek.
SPOILER!
A játék folyamán persze szépen kiderül, hogy az elfek is csak azért támogatják éppen az egyik vagy a másik oldalt, hogy az egység még jobban megbomoljon, gyengüljön tovább a Birodalom, pedig már akkor sem volt nehéz dolguk amikor először lerohanták Cyrodiilt.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
válasz freelanced #11132 üzenetére
Hát én inkább egyiket se választottam. A játékban is annyira mondanak igazat a politikusok mint a valóságban.
szerk. és Spolier:
Ulfric mond igazat mert tényleg legyőzte egy kihívásban a régi királyt de az Imperialok ezt nem akarják elismerni. A régi király szelleme mondja el a játékosnak is az igazat. Csak magyarosítás nélkül nem értettem teljesen és még az is lehet, hogy hülyeségeket beszélek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz freelanced #11098 üzenetére
Harcos+mágus is jó, 2in1 és a kari neve lehet "instantkávé" is
-
nagyúr
válasz freelanced #11098 üzenetére
Leginkább lassú.
-
addikt
válasz freelanced #11096 üzenetére
Szerintem nem unalmas, abban is van három fő irány, ami választható/váltogatható:
- kétkezes (pallos/csatabár/harci kalapács)
- egykezes kard/fejsze/buzogány + pajzs
- két kézben egy-egy fegyver (kard+kard, kard+tőr, fejsze+buzogány, van egy pár variáció)
Én a kard+pajzsot szeretem legjobban. Jön, üt, kivédem, visszaütök pajzzsal, megtántorodik, megcsapom karddal, vissza a pajzs mögé... Vagy ha én veszem gyorsabban észre, akkor sprinttel rárohanás, jó esetben power attack, critical, lefejezés
A két kézzel harcot viszont még soha nem próbáltam, zavar hogy nem lehet védekezni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
válasz freelanced #10892 üzenetére
Én ide-oda váltogattam, attól függően, mire volt épp szükség. Dawnguard-osok szimpik, ellenben Serena csinos, szal nehéz lenne dönteni.
-
addikt
válasz freelanced #10895 üzenetére
Akkor legyél inkább Dawnguard.
Talán kicsit SPOILER!
Ha azért vérengzeni is akarsz, akkor még mindig lehetsz vérfarkas is, a kiegészítőben újra át lehet változni, és az is kapott külön perkfát.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
zuzu000
őstag
A dawnguard nagyon jó szerintem, de vámpírról sajna nem tudok nyilatkozni, mivel amikor azt választottam, akkor az mindenki a várban megtámadott, pedig nem tettem semmit. De elég pofás skilleket kapsz.
-
Törzsúr
senior tag
Én már 2x végigjátszottam a Dawnguardot de soha nem vitt rá a lélek, hogy vámpír legyek.
Én is kíváncsi lennék, hogy érdemes-e kipróbálni.
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
addikt
válasz freelanced #10831 üzenetére
Mindenképpen 81. a max. elérhető szint. Mindegy milyen sorrendben csinálod, ugyanannyi ütés/védés/kalapáslás/enchantolás kell hozzá (csak persze az változik, hogy melyikből mennyi). Amire több skillpontot raksz, az gyorsabban fejlődik (de ugye a skillpontot is csak szintlépésnél kapsz, tehát nem tudsz mindenre rakni). Ami 100, az már nem számít bele a fejlődésbe.
Tehát mindenképpen nehéz kimaxolni a karaktert, mindegy hogy éppen most hogyan áll.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10829 üzenetére
A quest mar reg megvan ,csak az Oghmaval nem foglalkoztam.
Koszi!
-
addikt
válasz freelanced #10822 üzenetére
Vagy menj sima kovácsolatlan vaskarddal. Én a végefelé, amikor már nagyon erős voltam, de meg akartam csinálni a 81. szintet, így húztam fel az egykezes+pajzsot (asszem Steelforge Steel karddal, hogy ne sebezzek túl nagyot - sokat kelljen ütni, meg Wolf Armorban, és akkor már stílszerűen Ysgrammor pajzsával).
(#10821) Prosector : Marriable Serana
Readme-t olvasd el!Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
válasz freelanced #10777 üzenetére
Játssz kettővel párhuzamosan.
-
törölt tag
válasz freelanced #10777 üzenetére
Hybrid azt kész
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10745 üzenetére
Ez nagyjabol az alapertek lehet ,gondolom meg nincs rajta ilyen-olyan skill meg egyebek.
Majd idovel ezek meglesznek es csak no az armor ,csak no ,csak no...
-
Varlaisaran
senior tag
válasz freelanced #10739 üzenetére
A Hearthfire számomra a legérdekesebb DLC, én örülök neki hogy megcsinálták, az Oblivion után ezért a DLC-ért mondanék őszinte köszönetet a Beth-nek. Ha van kedved a szerepjátszós részben elmélyedni, szerintem tetszeni fog. Voltaképp ott véget is ér, hogy felépíted a házad, örökbefogadsz 1-2 gyermeket, itt nem a harc meg kaland van a fókuszban. Nekem kifejezetten tetszik ha hazaugrok, elkezdek pakolászni enchantolgatni, közben gyerekekkel foglalkozni, játszani velük néha, stb. Igazából köze nincs semmihez, de egy aranyos addendum egy ilyen komor hangulatú játékba. Ellenben, mire felépült a ház, szépen ugrott a smithing skillem vagy 15öt, annyi "házalkatrészt" kellett legyártanom kézzel Én merném javasolni, de rajtad áll a dolog, attól függően hogy mi érdekel a játékból.
-
freelanced
addikt
válasz freelanced #10744 üzenetére
Amúgy nekem most 160 az Armor Ratingem Daedric cuccba.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
addikt
válasz freelanced #10742 üzenetére
Ezt most egyáltalán nem értem. Vagy rosszra nyomtad a választ.
Mit szeretnél kérdezni?Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10735 üzenetére
Ja,ez fura ,h a dragonhoz max. smithing kell ,a daedrahoz meg "csak" 90 es megis picit erosebb a daedra.
Illogikusnak tunik.
10736: jogos
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz freelanced #10723 üzenetére
Alchemy 90 -> 100 = ~400 db _komoly_ potion. Mivel a kapcsoldo perk eleg nagy hulyeseg, en nem kinlodnek vele. 90-ig el lehet trainelni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
törölt tag
válasz freelanced #10735 üzenetére
Nehogy már egy sárkány páncél keményebb legyen mint amit a pokolban hordanak
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10731 üzenetére
A daedra a legjobb ,de igazuk van a kollegaknak:1-2 csapas es vegzel mindenkivel.
En is igy jartam:tok mindegy ki/mi jon szembe...
(852-es armor,276 damage-nem hencegni akartam,csak ilyen szamoknal mar nem naon van ellenfel)
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
Akarom mondani, egyetértek genndy-vel. Így nem lesz jó játék... Odamész, tak-tak, és legyaktad az ellenfelet.
Tápolás felesleges, úgy megbomlik a játék nehézségszint követő rendszere.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lehet, de szerintem totálisan felesleges. Terminátorként akarod kiirtani Skyrimet? Mert ha mindent felhúzol max azt éred el, oda a játékélmény
Ja, igen, 1.5 patchben javították a kovácsolást: minél drágább cuccot csinálsz a kohónál, annál jobban nő a skill. Fegyverélezés, páncélkalapálás kevésbé húzza. Ezért kellhetett sokkal több iron dagger.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #10727 üzenetére
Én potiztam, mert az elején nagyon kellett. Legegyszerűbb, ha a steam web böngészőjét használod, és abban nyitva van a (szándékosan nem link...)
googleba "wiki skyrim ingredients"; és a "wiki skyrim potions".Itt a drága löttyöket keverd... és mindig több hatásút keverj, Nagyon sokba kerülnek a fortify magicka regen; invisibility; slow; paralysis (ez még hasznos is harc közben).
Ezeket aztán kotyvasztani más tulajdonságuakkal, így akár 4-5hatása is lehet egy löttynek... és sokba kerül emiatt -> nagy a pontértéke.A fenti oldalak egyikén ott a legdrágább keverhető lötty receptje.
-
addikt
válasz freelanced #10727 üzenetére
Akkor játssz... Nem is értem miért akarod felhúzni az Alchemyt? Csak a szinted növekszik. Az Enchant meg a Smithing sokkal jobban használható mint a potionok, vagy akár a mérgek (mágus meg úgyse mérgez).
Szerintem már meg is vannak neked, ha megvan a 100 Enchant. Lényeg, hogy olyan cuccot kell szerezned (lootolnod / venned), aminek a tulajdonsága ilyen: Fortify Destruction/Restoration/stb of ...%, és utána az asztalnál Disenchant. A % tökmindegy, a tulajdonság a lényeg, mert azt kapod meg Disenchanttal. Aztán fogsz mondjuk egy ruhát, ráteszed a Destet meg a Restot, és grand lélekkővel kapod a -25% manacsökkentést. Van olyan ruha is, ami olyat ad hogy Fortify xy AND Mana Restoration, de ez nem jó, mert csak alacsonyabb % tudsz kihozni belőle. Olyan cucc kell, amin CSAK EGY tulajdonság van, abból lehet csak meg a -25%.
szerk: ja, és ha húzol valamit, akkor érdemes azt a standing stone-t választani, ami oda tartozik (Enchanthoz, Alchemyhez a Mage-t, Smithinghez a Warriort, stb. Ezek vannak ugye Riverwoodnál, a három Standing Stone. +20% fejlődést ad, szóval megéri.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz freelanced #10723 üzenetére
Minden árustól vásárolj be hozzávalókból, meg útközben is gyűjtögess (közlekedj gyalog). Minden szinten használd ki az 5 trainelési lehetőséget (még az szint elején). Olvasd el az alchemys könyveket. Minél drágább hozzávalókból csinálsz minél drágább potiont, annál jobban húzza a szintet.
Rövidebb: player.AdvSkill Alchemy <100-jelenlegiérték>
Én ilyet csináltam, mikor már 100 volt az Enchantom, és megvolt az utolsó perk is:
Destruction+Restoration, 4x25% (tehát ingyen tudtam castolni a Dest és Rest spelleket, miközben egyik kézzel a tűzlabdákat dobáltam, másikkal magamat vagy a kísérőt gyógyítottam. Ha marad még Enchant hely, akkor Health regen mehet oda)
Conjuration+Alteration 4x25% (két Dremora Lord zsebből elő, magamat védtem az Alt spellekkel, ha meg valaki közel jött akkor idézett fegyverrel nyisza)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10714 üzenetére
Pffffff........
De "makod" van,nekem meg sosem tamadt egyszerre 2 ,azt hiszem.
Hanyszor haltal meg?
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #10697 üzenetére
Én meg azt mondom, meg virágnyelven is ezt írtam eddig, hogy ne válassz kasztot. Mindenből egy kicsit. Mage-Warior-Thief classt játsszál. Jó lesz! Csak mindvégig masteren menj.
1x átváltottam valamiért adeptre, egyből egy osztállyal magasabb páncélt osztogatott a küldetés végén. Azonnal visszamentem masterra.Arra figyelj, hogy jó csajszi legyen a karakter. Úgy lesz benne némi irónia.
(#10698) genndy: ezt jó tudni.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #10685 üzenetére
Véleményem szerint a játékot úgy tervezték, hogy még használható maradjon akkor is, ha valaki nem behatárolt tulajdonságú, stílusú karaktert hoz létre. Ha íjászt hozol létre és kitápolod, akkor sajnos egy idő után könnyű lesz a játék. Ám ha varázsolsz, íjászkodsz, 1 kezes és varázsbot harcmodor váltogatja egymást, akkor egy bazi élvezetes játék sülhet ki belőle úgy a 40. szintig.
És ne cheatelj. Nincs értelme. Ha nincs várakozás / alvás / gyors utazás (ez utóbbit akkor használom, ha már megtisztított terepen járok).
Mindenki azt írja, hogy olyan sok-sok pénz van. Hát én meg alig valamit tudok összekaparni. Olyan olcsón veszik a rabolt cuccaimat. Aztán meg iszonyú pénzért tanítanak bármit is a szereplők. Sárkányok is alig-alig elvétve fordulnak elő amerre járok. Keresni kell őket.Most úgy tudom legyőzni a medvét, hogy magamra haragítom, odafutok Lydia mögé, erre a medvével ő küzd, gyógyvarázslatok, majd vissza, és amíg a medve foglalt Lydiával, oldalról én is ütök párat rá. 1-1-ben Lydia nélkül már esélyes, hogy legyőz. Pl. a trollok bazi nehéz ellenfelek. Nyíl meg szart se ér. Oblivion mértékű sebeket okoz. Szóval ez a futkozós, üldözős, felgyógyítom, majd megyek vissza a harcba nekem bejön. Időnként egy atronach-csal növelem az esélyeket.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #10681 üzenetére
Egyik se lesz unalmas, ha mindvégig master fokozaton játszod. (kulcsszó: MINDVÉGIG). Bazi nagy lesz mindenkinek az életereje, és alig vesz el valamicskét a fegyvered. Most 40. szinten 15-20 perc egy őssárkány, sok-sok taktikázással. Meg lydia, meg a Frost Atronachok segítségével. 1 leheletet még túlélsz, a következőt már nem. közepes ward meg eszi a mannát, mint az állat.
Ha meg úgy érzed, hogy könnyen ment egy küldetés, akkor szintlépéskor ne a health-ra tegyél, hanem magicka vagy stamina-ára.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
addikt
válasz freelanced #10681 üzenetére
Helló!
Én harcos-varázsló vagyok amikor csak tehetem.
De varázslóban több lehetőség van: puszító+gyógyító, lényidéző+illuzionista, fegyveridéző+pusztító, stb. Mehet páncélban vagy anékül is.
Harcos az mindig csak megy és üt (ami jó dolog persze, de nagy különbség szerintem nincs hogy egykezes vagy kétkezes, max hogy van-e nálad pajzs is vagy nincs).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz freelanced #10393 üzenetére
Hiába mondasz ellent akkor is erre megy a piac mint látható, sajnos.
A mostani PC-k lehet, hogy többet tudnak a de a 2005-2006-os konzolokról beszélünk. Azért azt megnézném, hogy akkoriban milyen PC-k vették volna fel a versenyt. 1-2 év és megint jön egy új generáció ami kb. 3-5 évig előnyt tudhatnak majd maguknak.
Sokan nem is az atom grafika miatt PC pártiak hanem a bill+egér miatt. Ha ezt majd egyszer konzolon bevezetik az lehet nagyot fordít az egészen.
Ameddig meg 3 évente jön ki egy újabb Windows addig a PC-t is el kell adniszerk:
Skyrim-ból is többet tudtak volna kihozni ha nem lett volna konzolos változat.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz freelanced #10386 üzenetére
Szívesen .Esetleg népszerűsítheted itt is, meg az SG fórumokon. Bár gondolom a Bethesda még egy worldwide 100 000 aláírást is orbitális ívről xarna le... A kiadók
már csak ilyenekmindent a játékosok érdekében tesznek, ugye..."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Varlaisaran
senior tag
válasz freelanced #10377 üzenetére
Hát kérem az Wendirae ház utolsó ayleid hercege kiásta a csatabárdot az első signature képében
-
Varlaisaran
senior tag
válasz freelanced #10372 üzenetére
Igen, igen. Ez az ötlet Morrowind óta kísérti a Bethesdát a játékosok által. Peticiok, aláirásgyüjtések, minden volt már, vagyis még az Oblivion fejlesztése alatt, sőt repdestek kósza hirek hogy az Oblivion már ilyen lesz, bár gondolom ez részint külsős spekuláció lehetett. Aztán a Beth mégis kihagyta belőle, lehet, talán már akkor tervben volt ez az mmoszar projekt. Lenne olyan multija mint pl a régi Doomnak, asszem max 8 player. Akkora feledat nem lenne szerintem szinkronizálni 1-8 játékost minden gépen, és bizony megdobná a játékélményt az szent. Főleg ha minden faction-ben lehet szerepet vállalni, akár lehetne valaki nekró/bandit/légiós, stb. Teszem azt, a fő Mages guild küldit csinálja a főhős, én itthonról leszek Mannimarco egyik nekrójának szerepében, és megpróbálom megállítani. Ha megöl, akkor mondjuk választanék uj szerepet, akár lehetnék mondjuk Phintias is, bezárom a boltot, elmegyek kajálni, dugni, jövökmegyek boltotvezetek stbstb. Ebben meglenne az ember vs ember dolog jó oldala, a régi megszokott, és jó környezetben.
Sőt volt is rá példa, egykét próbálkozás multis Oblivionhoz, de sajnos mindkét projekt rég kihalt.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
kiskornel
addikt
Akkor nem tudnál potionokat használni. Azt csak úgy lehet, ha megállítod a játékot... Na meg akkor a menüt se nyithatod meg, mert azzal is megállítod a játékot.
-
törölt tag
A co-op sokkal jobb lenne. Megtartaná az egész a hangulatát és az egyik legfontosabbat a kidolgozottságát. Egy MMO-ban soha semmi környezeti dolog nincs és nem is lesz ennyire részletes ezáltal nincs meg az a beleélés vagy nem tom mi. Így RPG de úgy már nem adná vissza ezt az egészet, szerintem.
Co-op, akár mint Arena Fight
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest