Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz frem1790 #21811 üzenetére
Olyan, mint a harcművészet. Ha már tudják az izmok, az agy nem vesz részt a folyamatban. Utólag már látom, hogy esetleg nem kellett volna lelőni. Volt már pár reload-om miatta (na jó, banditáknál nem). Ha viszont óvatoskodni kezdenék esetleg a radioaktív moszkvai metrón, Kyratban, vagy másutt kalandozva végeznének velem, mire megnézem, le kell-e lőni a "területemre" behatolót. Így belegondolva, lehet vmi khajiit beütésem.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz frem1790 #21807 üzenetére
Besenyő FFM István, aki vagyok, úgy, mint Besenyő Friendly Fire Master István... Vagy ahogy Gyaloggalopp-ban megfogalmazták: "a rutin teszi". Mit tegyek, Wolf3D-től vagyok a placcon, fordulásból reflex a fejlövés. Mit zargatnak?
Én így pecázom... és itt egy kis vadászati bemutató (a film végén)
Nem értem, mi lehet itt kérdéses.
Lapát? Ha életben hagytad, lőttek a sárkánycuccoknak és a lélekgyűjtésnek...
Tényleg, próbált valaki lapáttal sárkányt agyonverni? Csak a játékban számít!nagybá: Ha farkas az asszony, az álmoskönyv szerint nem jelent jót.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz DrTechnoid #21771 üzenetére
Azt nyilatkozták, hogy a Fallout 4-nél a Skyrimet vették alapul...
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #21768 üzenetére
Van valami linked + leírásod hozzá? Mert engem az is irritál, hogy az 1 monitor 2 szélén ott van 2 széles, fekete sáv. Oblivionnál csak annyi a gond, hogy a mentéseknél nem látszanak a betűk (érdekes...), de a játék, dacára annak, hogy jóval régebbi, szépen fut szélesvásznúban.
-
katt777
félisten
válasz Freeman007 #21752 üzenetére
Vagy a környező dungeonokat fosztogatja.
-
katt777
félisten
válasz Freeman007 #21739 üzenetére
Nincs is neki olyan törpe-robot izé gördülő PC-je...
Vesa: Ha lehetne, tüzes vizet?
monstre: Lásd feljebb. Még hogy kizárják egymást...
-
katt777
félisten
válasz marilllyo #21737 üzenetére
Max. kiteheted az életerő csíkot. Nem tudom, milyen gép lenne képes lekezelni egy ilyen modot, amely nyilván rá kéne rajzoljon a textúrákra, stb.
Ha csak a lökésre gondolsz, az látszik, legalábbis ha elég erős vagy hozzá. Pl. pajzzsal is lehet taszajtani.kiskornel: Azt hogy csinálod? Ez a szar még egy 2560x10180-as felbontást sem tud lekezelni, levágja a kép alját/tetejét, 3 monitorral el sem tudom képzelni, mennyire. Talán mintha csak sisakrostélyon néznék ki.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz CJ4567 #21702 üzenetére
Ja, "permanent"-re gondolsz. De az nem csak végleges, hanem tartósat (nem végleges), folyamatost is jelent. Nála egyik sem, mert harci üzemmódban nincs, viszont bármikor aktiválni tudja.
Milyen macska??? Ez egy khajiit.
STALKER Legendary-t próbáltam, de az totális szívatás, ment a kukába.
Na, menj kabátot javítani.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz CJ4567 #21690 üzenetére
Nem látom, hogy alvás közben mikor lép szintet, de olyan 1500 nap körül már beletolt a játékba, szóval eléggé ott van. Aranyosság karaktergeneráláskor maxra téve, a csatornából már úgy jött ki. Meg kellett fontolni, mire kerüljenek az alap pontok (teherviselés sajnos nem ment), mert azt az állást mégsem töltheti vissza az ember. Durva lenne.
Most úgy fest, mint aki szintet akar lépni...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz CJ4567 #21688 üzenetére
Minden problma egy idő után jön elő...
Pedig itt ül (úgy, mint te), azt figyeli, mit írok róla. Jó karakter, alapból ki van maxolva az akrobatikája, lopakodása, sebessége és a közelharci képességei. Gyakorlati tesztek alapján mágikus képességgel is bír, főleg meggyőzésben jó.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz CJ4567 #21681 üzenetére
Akkor jól rémlett. De nem tartom kizártnak, hogy miután pár százezren megveszik, megint fizetőssé fogják tenni, ez most csak egy jó kis beetetés, aztán majd fizet mindenki, ha már megvette.
genndy: Hát, nálam ez kimaradt. Pedig voltak modok. FO4-re befizetnék, ha olyan lenne legalább, mint a 3. az első 2 részt inkább hagyjuk.
Ha semmi hír a következő TES-ről, miből gondolod, hogy lesz? (Elemi logika.) A franc a házi khajiitomba, belegépelt, most törölhetem... nem a khajiitot.
-
katt777
félisten
Na, ez ám a TES-fan!
Legutóbb ezt olvastam.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz CJ4567 #21677 üzenetére
Akkor már legyen benne Morrowind és Daggerfall is, nem? Csak nehogy azoknak a játékrendszerével... Emléxem, Daggerfall elején vmi kutya tépett szét, de még lenézni sem tudtam, hogy hol van, nemhogy megküzdeni vele. Dobókockával ez biztosan izgalmas (+ Morrowind), de részemről amellett vagyok, hogy a programozó legyen ott mellettem, és üthessem, amikor ilyen szarságba botlok.
TES Online-ban sztem van minden, és lassan már használható is lesz, bár továbbra is ódzkodom attól, hogy neten játsszam, főleg, hogy ki tudja, mikor szüntetnek meg egy előfizetést, v. csesznek el valamit benne.
-
katt777
félisten
Hát, vki szívesen összerakja neked egy méltányos összegért. Persze le is kellene gyártani az alkatrészeket, mondjuk egy 3D nyomtatóval...
De azért királyul nézne ki az asztalod mellett, nem? Csak akkor már a szobát is át kellene alakítani stílusban, azt majd Varlasairan megtervezi.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Ahogy összeszámoltam, bő 100USD-ért megrendelheted a tervrajzokat (link a végén, ott csukott állapotban is vannak képek). Vajon a srác ebből mekkora jogdíjat fizet a Bethesdának?
Szerintem viszont nem gurul, mint Claptrap, na az megint nem semmi, ahogy az ára sem. igaz, az nem is PC, csak egy kamerás játék.genndy: És még mennyi tervrajz van a játékban! Csak akad vmi őrült, aki azokat is komolyan veszi és megcsinálja...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Hát, asszem ebben a topicban egy Skyrim-fan sincs. Vagy van vkinek ilyen PC-háza?
-
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #21657 üzenetére
Úgy értettem, van, akinek minden háza kastély. De AoE-ben nincs úgy.
-
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #21649 üzenetére
Rendelj egy moddertől egy Age of Empires Skyrim modot.
-
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #21621 üzenetére
Értettem én, vicceltem a "törpe rom" miatt.
-
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #21616 üzenetére
Törpe romot nem találtam, mind nagy volt.
Barenziah nincs meg de engem ezek különösebben nem érdekelnek.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #21612 üzenetére
Hát én már minden küldetést megcsináltam még DLC-k előtt, azok vannak hátra, csak vmi rubinkristály-gyűjtögetés + ilyen apróságok vannak hátra. Esetleg majd egy újrajátszáskor meglesz. FO3-ban is jártam úgy, hogy hiába mentem ua. helyekre már az elején, kimaradt küldetés, amely 1. játék során még megvolt.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #21610 üzenetére
Én ütök.
Én ezzel hogy nem akadtam össze?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz genndy #21607 üzenetére
Lehet, rég volt. A régi karimmal vmi 130 nirnrootot sikerült találnom, de abban már a házakból kilopottak is benne voltak. Sinderion nem rémlik, bár Skyrimmel is régen játszottam, mostanában nézegetek csak vissza. Sokat voltam Kyratban.
-
katt777
félisten
Ki sírt miatta? Nem én hoztam föl, azt is írtam, hogy nem játszom vele. Csak ellenérveket sorakoztattam fel azzal szemben, hogy milyen "remek" játék. Szerencsére Obliból és Skyrimből is hiányzik ez a fajta hozzáállás, én ennek örülök. Akinek meg emiatt sír, játsszon Morrowinddel, ne sírjon itt. OFF vége.
Sspot: Ne olvasd.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Interceptor #21591 üzenetére
Én is. Valahogy nem tartom hangulatosnak, amikor 20 nyilat belelövök valakibe, ám az meg sem sérül (kardtól sem), engem meg vígan levág. Ezt csak mazochisták élvezik. Direkt kipróbáltam god módban, 30 percig csépeltem karddal az ipsét, de nem sérült meg. Csak sajnálni tudom azokat, akik ezt élvezik.
De ha úgy érted, hogy a világ megtervezése és a többi, az tényleg bejött volna, ha nem szarják el az egészet az RPG-s "harcrendszerrel". Nem véletlenül álltam neki annyiszor, de ha én is cheatelek, nekem az nem élvezet, ellentétben a játék készítőivel.aftercooler: Hát, talán ott. Nem tudom, mert én inkább rátenni szoktam extrákat.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Interceptor #21587 üzenetére
Ha társasozni akarnék papíron, azt tenném. A részletes végiggondolás és beállítgatás mindenképpen életszerűtlen, akármiről van szó. Egy jó szerepjátékban is rögtön kell dönteni, ha nem, rossz a mesélő. Sajnos a legtöbb szerepjáték irreális, ezért kukáztam Morrowindet is, pedig vagy 10x nekiálltam, de eluntam a játék állandó cheatelését. És ezért maradtam Oblivionnál + Skyrimnél.
Amúgy Wolf3D-n és Doom-on szocializálódtam, ne győzködj.
-
katt777
félisten
válasz Freeman007 #21570 üzenetére
Épp az a bajom, hogy már túl eleget tapasztaltam. Mondjuk elvagyok nyíllal és karddal, de néha csak odapörkölnék a lézerrel... izé.. lánggal, villámmal, ilyesmi.
DZs: No ez az, ami szépen megakasztja a játékmenetet, és irreális is. Gondolod, hogy a valóságban lenne időd menüből válogatni a lehetőségek közül?
-
katt777
félisten
válasz genndy #21560 üzenetére
3x bonyolultabb, mint 1 gombot nyomni, amire a gépnek 0.1mp-e sem megy el, tehát előnybe kerül, "magyarul" cheatel. Persze nem ez az 1. ilyen játék.
Antonius1978: Nem tudom, honnan szedtem le, mert csak modokat keresgéltem. Legendary "modders edition pack" néven találtam.
Freeman007: No, akkor majd kipróbálom.
"korlátolt harcmodor" - ez jó. Ki a fene korlátozza magát harc közben?
-
katt777
félisten
válasz genndy #21544 üzenetére
No de ezt a bonyolítást nem akarom. Erről van vhol vmi leírás amúgy?
Freeman007: Hát ez nem világos. Ha jól értem, menüből válasszam ki gombbal, és ekkor az adott kézbe kerül, aztán menüben adjak neki egy számot, és legközelebb a számra a kívánt kézbe kerül? Úgy rémlik, jelöltem már ki úgy, hogy kézben volt, de juszt is jobb->ballal működött csak. Vissza kéne rázódnom.
Antonius1978: Ja, hát feltettem egy kb. 10GB-os Legendary mod csomagot, amúgy csak sima max beállítás, meg hát driverből egy kis feljavítás, mert sem AMD, sem nV nem tesz maxra semmit, főleg a textúraminőséget. Élsimítás javítás, stb, mindet megkapta.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Freeman007 #21540 üzenetére
Csak mindig egyik kézről a másikra rakogatja, elqrwa a kombókat. Azt mondd meg, hogyan tudom balra v. jobbra tenni a kiválasztott varázslatot, mert megölnek, mire átrakom a jobbon megjelent pajzsot a balra, meg kiválasztom hozzá vissza pl. a villámot. A jobb kézből eltüntetett fegyó még jobb (bár azt nem tudom, ezt mindegyik csinálja-e).
-
katt777
félisten
válasz genndy #21530 üzenetére
Akkor, hogy értsd: van egy jól felépített modcsomagod. Felteszed rá a fordítást, és sz.rrá cseszi az egész sorrendet, bugok tömegét okozva. Persze, vissza lehet rendezni (mert nem elég a magyar nyelvi fájlokat a végére tenni), de ettől még szétcseszi. Mi több, modok nélkül is okozott már galibát, csak mert nem lemezes kiadás volt éppen a játék.
-
katt777
félisten
válasz Beerdrinker #21519 üzenetére
Hát, ha annyi mindent elcsesz a fordítás, mint Oblivionnál, nem tudom, megéri-e, főleg, ha mindenféle mod van fent.
-
katt777
félisten
Hát, van ugye karakterfejlődés, amikor az elfogadható lenne, hogy pontatlanul lövök. De én mindig el is találtam a célt. Kiállt belőle vagy egy tucat nyílvessző, sebződése meg zéró, nesze neked, játékélmény. Bár van aki erre gerjed. Forgotten Realms a csúcs. Talán B.szott's Gates-ben jártam úgy, hogy éppen elindultam, betértem egy fogadóba, ott meg nekem esett valaki, hogy ő bezzeg megöl, és úgy is tett. Hiába minden védekezés v. támadás.
Villám itt is mellé tud menni, pedig, ugye, 62. szinten vagyok, ebben inkább az a bosszantó, hogy alig, hogy kilőném (tehát még nem lövődik ki, csak a gombot nyomtam meg), a célpont nem tér ki v. ugrik el, hanem hirtelen odébb terem 2-3 lépéssel, mert "valahogy" érzékeli, hogy lőni fogok. Cheater game, van ilyen, de ebben meg STALKER-ek vannak a topon, v. Metrók.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Hát, engem roppant mód idegesített, hogy szemlátomást belelövök valamibe egy tucat nyilat, mégsem sebződik, karddal ugyanez. Legalább védené ki, vagy nem, de francot, aztán egyszer csak meghaltam, mert úgy véltem, hogy ha valami csak 1-2x talál el engem, miközben én őt 10x, akkor ő fog előbb kimúlni. Elb.szott RPG, én azóta is csodálom azokat, akik ezt képesek élvezni. (Forgotten Realms játékokban még durvább.)
-
katt777
félisten
Én Lydiát cipelem, de elég hasznos, pl. amikor a fehér farkast le kellett vadászni a házban, mire beléptem, ő már végzett is vele.
Ált. le szoktam nyilazni az ellent messziről. Olyan íjam van, hogy 2 lövés 1 sárkány (közepes szint). 81 tűzsebzés + 81 asszem gyengeség tűzre, fél mágia elszívás.
Onnantól kezdve vannak jó cuccaim, hogy csináltam "kreátor" italt és holmit, amelyekkel jó erős tárgyakat lehet készíteni, így készítettem egy jó erős enchantoló öltözetet, amelyet megtámogatok némi enchantoló varázsitallal. Van egy egészség+varázs+védelem sárkánypáncélom +1 másik a harcosnak stamina+egészség+íjászat (asszem csak a kesztyűben +47% célzás van még valamivel támogatva, de olyan régen játszottam, hogy nem tudok mindent pontosan, amit időközben készítettem. Kiegészítők vannak kereskedéshez és lopakodáshoz is.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Hosszú idő után visszatértem kicsit kalandozni (nem tudtam elhitetni a vámpírokkal, hogy nem is hallottam a Dragonbornról, ami kissé egyoldalú történetvezetés a játék részéről. Egy kis élménybeszámoló képekben:
Amúgy tényleg ennyire idióta a játék, hogy nem csak a képet, hanem a menüket is levágja 16:9-nél nagyobb felbontás esetén? Mert ez roppant dühítő. Vagy szélesítem a látókörömet, és nem látom a hud-ot, ill. inventoríban sem tudok rendezkedni, stb, vagy leshetem a széles monitor két széléén a fekete sávokat. Oblivionban meg frankón megy, pedig jóval régebbi.
woryz: Hibrid vagyok, de rühellem a mágiát, ahogy a használatát elcseszték Oblivion után. Mire megtalálom, hogy fegyverre meg melyikre váltsak, ha elfogy az energiám, megölnek. Az meg kicsit uncsi, hogy megküldjem az ellent, aztán messzire fussak, amíg feltöltődöm, majd újra. Jobb a harcos, mindig kéznél lévő fegyverekkel. Vagy esetleg idézett fegyverekre lehet gyúrni.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Hát, 21:9ben tényleg levágta a kép alját + tetejét. De legalább szélesebb a látóköröm.
-
katt777
félisten
válasz Grave_444 #21175 üzenetére
Láttad az 1. hsz-t?
Nekem is úgy rémlett, hogy ott kell lennie, de nem találom. Bakker, megvan!!! ogy a kereső miért nem találta, azt viszont nem vágom...
Launcherben, írtam, hogy nincs. csak 16:9 és 4:3.TSanya: Hát ez verziófüggő. Elméletileg mindössze annyi, hogy a meghajtónak megfelelően átírod a registry-t.
-
katt777
félisten
Hogyan tudom 1080p fölé emelni a felbontást? Még Oblivionban is be lehet állítani, itt a launcherben meg sem jelenik, netem meg mindenféle uhd felbontásokat látok. 2560x1080 kéne. Egyik iniben sem látok felbontást.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #13575 üzenetére
Nem szeretem a netre mászkáló programokat, amelyeknek egyébként nem kellene, mert kémprogramoknak tartom őket (steamról ne is beszéljünk, azt már bizonyították is). Nekem a játék v. más szoftver legyen a gépemen, maradjon ott, és ne nyújtózkodjon sehova. Ha netezni akarok, arra ott a böngésző meg a mail.
Kinéztem pár érdekes küldetés-modot, nem tudom, melyiket lehet érdemes felpakolni, melyik az, amely biztosan működik is. Oblivionban kissé meguntam a trehány modokat. Jut eszembe, ideje lenne már nekiállni ismét annak is, főleg a tieidet tesztelni.genndy: Kézzel hol kell állítani? Appdata könyvtárban, ahol a lista van? Oblivion is oda dolgozik.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #13573 üzenetére
NMM felismeri a játékokat, aztán áll, OK-zni nem lehet. Más progi nincs Skyrim modrendezéshez? Csak mert netre nem engedem (ezt sem).
-
katt777
félisten
válasz genndy #13545 üzenetére
Kösz a linkeket, és főleg az értelmes választ. Na, nem véletlenül nem találtam nexuson. Gugliztam is, az ezt sem hozta be, nyilván nem fizettek eleget a lista elejére kerülésért.
Nem írt verziót.
NMM ez? Sajna letöltésnél bedob egy fehér ablakot, ahol amúgy a szerverek szoktak megjelenni, és ott meg is áll.Tirexi: Nem volt jó. A hülyeséget meg te bizonyítottad. Segítő szándéknak nyomát sem láttam, csak okoskodásnak, 2 link helyett.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Tirexi #13543 üzenetére
Akkor tényleg vezessük le: Megtaláltam a modot, leszedtem, readme-ben ott találtam (letöltés után, nyilván), mi kell hozzá. Az oksági sor cáfolata lett volna, ha előbb tudom, hogy kell hozzá az ENB (Oblivionnal kezdtem a TES programok modolását, szóval némi fogalmam van róla, hogy megy. ) Kész szerencse, hogy elsőre is értettem, és nem is az volt a kérdés, hogy melyik létezett előbb, szóval mielőtt logikáról kezdesz hadoválni, gyakorolni kellene egy kicsit a szövegértést, és nem félrebeszélni (sztem rajtad kívül bárki számára elég világosan megírtam, hogy ULO-t akarok használni, és ENB + SweetFX kellene hozzá). ENB linket pl. azóta sem küldtél (pedig elméletileg ismered), de majd végigrágom magam az 5000ENB-re hivatkozó modon, amelyet a kereső kidob. A hülyeségről meg az jut eszembe, hogy inkább kímélj meg tőle.
-
katt777
félisten
Letöltöttem az ULO modot, de valami SweetFX-et és ENB-t kellene telepítenem hozzá, Skyrim-en egy rakás találatot kihoz, csak konkrétan ENB-t nem, nem is tudom, mi az. Nexus Mod Manager-t sem hoz a kereső Nexuson. Linkelnétek nekem ezeket, illetve ajánlott, és egymással nem ütköző grafikai javító modokat? (Végre van gépem hozzá.) Mobilnettel nem igazán gazdaságos keresgélnem, és 1. hszben sincsenek linkek. Előre is köszönöm.
Oblivionnal megfektettem egy HD7870XT-t 1280x1024-ben.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
1. hsz-ba nem lehetne linkelni az ott ajánlott modokat?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #12547 üzenetére
Hát, akkor majd visszatöltés lesz és gyors végigrohanás a lá TGM. Kicsit gáz, hogy az alapból +62-es mágiát (v. mást) +41-re tudom csak felvinni (többinél is kb. 2/3-olás van).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
-
katt777
félisten
Nem tudom, mire épül, negatív hatás nincs rajtam. Ha visszatöltök egy régebbi mentést, akkor jó, csakhogy közben végigcsináltam a stormcloak küldetéseket (lehet, hogy belefáradtam? ), meg még jó néhányat mellé. Ha valaki meg tudná mondani, mit és hol nézzek, megköszönném, de amíg Oblivionban mindent megtalált az ember a helyén, itt számtalan dolgot sehol nem lelek. Illetve persze, ha konzolból valahogy helyre lehet tenni.
Az összes változás annyi volt, hogy Solitude ostroma előtt megjelent egy sárkány, harcolt a thalmorokkal, én meg lelőttem mindet. Civilt nem láttam, de a kiírás szerint egyet lelőttem, amiért 1000 bounty-t kaptam. Nem hiszem, hogy ez befolyásolná, de cheatbookban a remove bounty-t sem találtam.
-
katt777
félisten
Az sem rossz.
Hát, nem biztos, hogy mod, ahogy belegondolok, lehet, hogy Oblinál is valamelyik UOP csinálta, később ahelyett is jött még újabb.Az mitől lehet, hogy miközben régebben frankó cuccokat tudtam enchantolni, most nem tudok? Konkrét példa: készítettem nyakláncot +28% alkímiával és kovácsolással (itóka segítségével persze), nemrég újra megpróbáltam, és 19%-ra voltam képes fejlettebb karakterrel. De bármit enchantolnék,ue. a helyzet. pl. 72% regen v. +72 Magicka helyett csak +49 megy, +36% pajzs helyett +19, ilyesmi.
Ruha nem számít (megnéztem azért), és Grand soul gem-et használtam volna, természetesen grand soul-lal.
-
katt777
félisten
Tutira összeakad 2 mod. Oblivionban betöltési esetleg meglehetett oldani, nem tudom, Skyrim esetében megy-e. Egyébiránt olyan modot keress, amely szintén hozzányúl ahhoz a területhez.
genndy: Érdekes ez a nehézség-dolog. Ha 79-es destructionnal próbálok elégetni valakit, lemerül az 540 körüli mágiám, a célpont meg vígan támad tovább. Ha 100-as nyilazással lesből lelövöm, egyből vége. Én kicsit soknak tartom a különbséget, akár van 47% nyilazás erősítésem, akár nincs. Mert akkor is két incinerate-tel végeznem kellene vele.
Amikor elkezdtem játszani, normál szinten 36 lövéstől sem pusztult el egy óriás (god módban számoltam, mert mindig hamarabb lecsapott, de ennyinél meguntam).
-
katt777
félisten
válasz Lapajbacsi #12515 üzenetére
Hát én G3-at az agresszív vaddisznóknál hagytam abba, mert egyfolytában az agresszív kismalacos vicceken röhögtem. Amúgy kicsit idióta volt benne a mozgás. Azért ahhoz is volt néhány GB-nyi community patch.
Az agresszív kismalac átmegy a piroson, aztán megállítja a rendőr.
- Az a lámpa neked 30.000Ft-ba fog kerülni! - mondja.
Mire a kismalac:
- Nem kell![ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Fel lehet vinni a nehézséget, a god módot én sem szeretem, elveszi a játék ízét. Azért tömegben így is sebződöm, de inkább folyamatosan harcolok, minthogy folyton menübe lépegessek ezt-azt inni, stb.
Már az Obliban is azt szerettem, amikor messziről, lesből lenyilaztam az ellenfeleket, nincs az a sok macera a vagdalkozással. Az viszont még mindig bosszant, hogy ha megpróbálok átlőni egy korlát alatt, megakad a nyílvessző a semmiben, vagy ha korlát sincs, akkor is beakad valamibe (pl a talajba), pedig még guggolva is min. 1 m magasból lövök.
Én Lydiát cipelem magammal, kapott mindenféle fegyót, de leginkább a varázsbotokat kedveli. Sajna ugyanolyan hülye, mint a többi, és simán beavatkozik a harcba kb. 100m-en belül akkor is, ha ráparancsolok, hogy maradjon nyugton a helyén, márpedig van, hogy kifejezetten akadál. Előszeretettel veszik össze a megidézett draemora lordokkal, aztán mindig jól elgyepálják. Amióta thralljaim vannak, jobb a helyzet.
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #12502 üzenetére
100-as alchemy-ig... Dupla enchant rulez!
genndy: Miért lenne fölösleges Ha több cuccot tudsz feljavítani néhány %-kal, az összeszorzódik, így elég komoly fejlesztéseket lehet véghezvinni. Nekem pl. volt zárfeltörő/lopakodó cuccom is, Thalmor követségén úgy mentem át, mint kés a vajon.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #12499 üzenetére
Én eléggé háklis vagyok a grafikára (ismersz ), de nálam nem fordultak elő ilyen hibák, vagy valamilyen kaméleon varázst használtak. Lehet, hogy inkább a sok modban van a bibi.
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #12497 üzenetére
De lehet, én is úgy csináltam, és még főztem is hozzá. Sajna nem mindenre lehet enchantolni, arra emlékszem, hogy csináltam egy komplett szerelést, amely erősítette az enchantot (asszem), a kovácsolást, alkímiát ilyesmit.
A kovácsműhelyben a feljavítás 30 mp-e nekem elég volt 5 páncéldarab és 2 fegyver legendarizálására, de a felvarázsolásból csak 2-t tudtam egyszerre összehozni, persze átnevezés híján.
A maximumot a nemrég leírt Terminátor felszereléssel hoztam ki.Gyorsító módszer: mindent leraksz, ami nem kell a fejlesztéshez, így a listában kapásból csak az jelenik meg, amely eszközt módosítani szeretnéd (kovácsolásnál is), ill. az a lélekkő, amelyiket használni akarod (nyilván egy grand lélekkel). Ha így pörgeted az enchant listát, csak a használható lehetőségek világítanak, így könnyű lestoppolni a megfelelő helyen. Ha nem hosszú nevet adsz, talán belefér 2, nekem nem sikerült (de a név sem volt rövid, és persze az ember szereti szépen elnevezni a cuccait).
+1 gyorsítás: Mentesz fejlesztés előtt, begyakorlod a szükséges mozdulatokat ivás előtt, majd iszol, és kvázi vaktában megcsinálod az egészet (kung-fu módszer). Ha nem jön össze, reload. Én ezt használtam egyszerre 2 enchant-hoz, visszatöltenem szerencsére nem kellett (de átnevezés így sem fér bele).
Csalás ellen csalás: mivel a többi itókával ellentétben ennek az ideje még 100-as alkímiával és alkimista cuccokkal sem növelhető (ami elég irreális a játékbeli "törvények" ismeretében), egyszerűen megduplázod annyiszor, ahányszor szükség van rá, így az átnevezés is megoldható, mert 30mp-be több eszköz közti válogatásnál is belefér (éppen). Én is ezt tettem, amikor rájöttem, hogy egyszerűen nem lehet annyi hozzávalót beszerezni a rengeteg itókához a teljes játékidő alatt, amennyi kell.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Ha már sárkányom nincs (vagyis most már elméletileg van), én tcl-lel váltottam ki a hegykerülés idejét. De a 60. szint végén még éppen csak csatlakoztam a lázadókhoz, annyi küldetést találtam, ráadásul némelyiket nem is csináltam meg, mert most jó fiút játszok.
-
katt777
félisten
válasz Lapajbacsi #12488 üzenetére
Egy jó játékban nem tűnik föl a játékidő. Én úgy szerettem bele az Oblivionba, hogy alapból rühellem az RPG-ket a sok idióta csalásuk miatt. Mondjuk én az ini-modolást kimondottan imádtam, amikor megláttam mindent megjelenni a képen, akár még Vanilla grafikával is, az meg még szebb volt, hogy bármilyen VGA-t ki tudtam fektetni vele. (maxigraf modokkal a honlapomon videón)
Skyrimben tényleg unalmas egy idő után a sok ismétlődő mellékküldetés, de ezeket ki lehet kapcsolni. Hogy nincs kész, az egy másik dolog, Oblivionhoz szerencsére már "kész" formájában volt szerencsém. Ezt nem tervezem játszani addig, amíg azt nem olvasom itt, hogy legalább nagyjából minden rendben.
Persze, közben üdítő lehet egy-egy FPSt- végigtolni.
Jó annak, aki minden játékot meg tud venni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Megkerestem a karakteremet, aki sajnos csak nem képes elérni a 61. szintet.
Ez a Terminátor felszerelés (dragonscale):Armor: 678, health reg: +31%, mag. reg. +72%
Boots: 297 , sneak +47%, stam. +72
Gauntlets: 297, bows +47%, mag. +72
Helmet: 321, mag. +72, mag. regen. +72%
Shield: 191 block +47%, health +72
necklace: health reg. + 36%, mag. +72
ring: health reg. + 36%, mag. +72daedric bow: 295 (81 burn + extra fire damage, 81 shock + half magicka damage
daedric sword: 295 (81 burn + extra fire damage, 81 shock + half magicka damageA társamnak készítettem hasonlót, csak harcos beállításokkal.
Amit nem jelez a journal a térképen:
Madesi
Lake Honrich
Svidi-t nem találtam
Ragnvalt (sarcophagus)
4 master illusion text, erről ráadásul fogalmam sincs.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #12483 üzenetére
Látod, máris van két vevőd. De akkor már egész Tamrielt, és gazdag leszel. Bármibe fogadok, hogy lenne rá kereslet. Beleintegrálod az összes előző játékot pl, és viszik, mint a cukrot. 1500 óra min játékidő.
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #12480 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy jobbára random tölti be a készletet megszólításkor. Pl. enchant-javító főzethez kellett volna boszikarom, aztán már nem volt az árusnál, mire visszamentem megvenni, de varázsruhával is jártam így, mi több, azt heteken keresztül sehol nem találtam (Destr. Master). Végül úgyis csináltam feljavított fejlesztéssel és feljavított enchant-tal vmi. 500 körüli értékű dragonscale armort, oszt' jó napot. Utána szinte rögtön megtaláltam az addig keresett ruhát az egyik árusnál.
Az is életszerűtlen, hogy miközben olcsón adod el a cuccokat, és drágán veszed, a szerencsétlen kereskedőnek sosem javul a portfóliója és a vagyona, ráadásul azt sem látni a házon vagy az előtte álló hintón, hogy kivenné a profitot a bizniszből. Hová lesz a pénz? Kezdem azt hinni, hogy devizahitelt törlesztenek...
genndy: Nem szeretek vesztegetni, inkább meggyőzni. A való életben is gazdaságosabb, de főleg hatékonyabb a "persuade" ha valami biszbasz ügyintéző, cég szórakozik, vagy éppen orvos kéri az "egyéb dokumentumokat".
De akkor majd, mod lesz.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #12478 üzenetére
Namármost a Cyrodiilben van, nem? Esetleg megcsinálhatnád azt, mindenestül...
-
katt777
félisten
válasz genndy #12472 üzenetére
Gondolom, TGM.
Én az oktatást vagy a kereskedést szoktam megoldani így, mert hiába szedek össze minden szart, a kereskedőnek fix pénze van. Így aztán ott hagyom nála a cuccot, akár ingyen (mert ebben a hülye Skyrimben máshogy nem fejleszthető a beszédkészség, mint kereskedéssel), aztán konzolból megadom magamnak a pénzt, főleg, hogy az oktatók nem nézik, miért vagyok csóró.
Azok a küldik tetszettek, ahol a végén 4-5 képességemen javítottak hálából.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz genndy #12467 üzenetére
Biztos, hogy mindig tudtam szintlépések között aludni. Alvás előtt egy szintet léphettél, és a következő alvásig nem KELLETT. Mondjuk, hogy aludni kell hozzá, azt én sem kedveltem.
Szívesen irtok én, a potya mászkálást nem szeretem. Inkább összegyűjtök minden elérhető küldetést, és amerre járok, mindig akad valami érdekesség, végrehajtani való feladat. Obli topicban valahol van, de asszam másfélszer annyi végrehajtott küldetés mint nap volt a rekordom.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz genndy #12465 üzenetére
Hát, én játszottam Oblivionnal, de úgy "rémlik", hogy egy alvásra mindig tudtam csak 1 szintet lépni, és nyugodtam mehettem oktatóhoz. Ált. egyébként jó sokat barangoltam, és mindig csak akkor léptem szintet, ha találtam egy megfelelő oktatót. Ha több szintlépési lehetőségem volt, rögtön visszamentem az oktatóhoz, megint tanultam, stb.
Hát, sztem elég nagy kib.szás (és nem hiba), hogy egy barlang közepén menjek vissza (főleg, ha nem is lehet), menjek el a térkép esetleg túlsó végébe tanulni, aztán kezdjem elölről az egészet.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #12458 üzenetére
Azt a számomra szerfelett dühítő hibát már javították, hogy egyszerre több szintet fejlődik az ember, és közben nincs lehetősége oktatásra? Még lvl 40 fölött is előfordult, hogy 2 szintet fejlődtem valamelyik barlangrendszerben. Persze, beírhatja az ember a kívánt képességeket (5 oktatást) kézzel, de nem szeretem, ha csalnom kell, még akkor sem, ha a játék is azt teszi, ezért igazságtechnikailag elfogadható a dolog. Illetve anno még aludni/várakozni sem tudtam, mert nem működött sem az Enter, sem a kattintás.
-
katt777
félisten
Hát én ismerek jó néhány remek és használható szoftvert, itt is sorakoznak a polcon tucatjával. Egy patch egy dolog, a játékos dühítése meg egy másik. Amíg mindenki elfogadja, hogy miközben rohadt igényes mindenre, a szoftvereket mégis megveszi valamiféle kvázi béta verzióban, addig így is marad.
PH nem használja a gépemet, és leginkább olyan infó megy ki, amilyet hagyok. Ráadásul a RIOS engine nem bosszant egyfolytában mindenféle hibával.
Na, jó steamezést és kellemes Húsvéti Ünnepeket!Varlaisaran: Én a legutolsó frissítéssel és uo patchekkel játszottam végig az Obliviont bármiféle bug nélkül. Volt egy-két mod, amely megkeverte, de ezek miatt eszembe sem jut a szoftvergyártót felelőssé tenni. Skyrim már 1.9.29 fölött járt, hol van ez az Oblivion-tól, ráadásul az elméletileg már kész engine-re írták az V. részt is...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Én ugyan nem szorongok. Egyszerűen nem vagyok áldozat típus, és nem tűröm az agressziót semmilyen formában. Ez különböztet meg a szolgáktól (fogyasztók).
Nem használok már semmilyent. Ha nem vehetek használható játékot, nem veszem meg. Vannak elegen, akikből jól megélnek a cégek. Abban a pillanatban megvásárolom a Skyrimet, ahogy elkészül, és nem kell a használatához internet. Obliviont is akkor vettem meg. De tudom, én vagyok a hülye, mert készterméket akarok vásárolni. Ja, és szeretném, ha nekem is lenne valami jogom azon kívül, hogy megvásárolhatom a hibáktól hemzsegő terméket "olyan amilyen" alapon, reklamációt kizárva.
Biztosan nem próbáltál steames obliviont frissíteni vagy modolni, anno páran fonták a hajukat miatta.
Virtuális lemez és nodvd fix is létezik (a régebbi lemezeimen sincs egyetlen karc sem, és a meghajtóimat sem tették tönkre gyári vírusok). De tényleg befejeztem.
Alternatíva? Létezik: letölthető és rögtön használható játék. Van néhány. Vagy lemezes és vírusmentes, olyan is akad.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz csaba951 #12450 üzenetére
Volt is régen, aztán elült. De az az egyetlen dolog biztos: ha olyan játéknak, amelyet nem neten játszol, mégis net kell, az bizonyosan nem a te érdekedben történik. Elemi logika. Nem kellene elhinni, hogy aki a pénzedre pályázik, és azt kvázi kényszerrel húzza ki belőled, az jót akar neked. Akkor is így gondolnám, ha fizetnék a netemet.
Ja, ha nem tekintenek célcsoportnak, akkor aztán más a helyzet. Sajnálatos, hogy önérzetes játékosból nincs sok. Vajon mit szólnátok, ha vennétek egy kocsit, és csak állandó vezetékes kapcsolattal tudnátok járni vele? Persze, akik a bugokkal is együtt tudnak élni, nyilván a hibásan vásárolt kocsinak is örülnek. No de nem akarok vitát nyitni és szétoffolni a topicot, egyszerűen csak ez a véleményem arról, amit a szoftvergyártók megengedhetnek maguknak, miközben minden EULA lényege.az, hogy valójában nem vettél semmit, de szarnak is rád.
Szeretek minden játékot dobozostul és minden egyebestül bármikor felhasználhatóan a polcomon tudni.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz genndy #12447 üzenetére
Köszönöm a linkeket, elmentem őket.
Majd akkor fogom értékelni a steam-et, ha lehetővé teszik, hogy békén hagyjanak. Addig rühellem, amíg bármihez is bármi köze van.
Én meg akarom venni a játékot lemezen, le akarom tölteni a patcheket hozzá, ha már muszáj, de eszem ágában sincs hagyni, hogy idegenek garázdálkodjanak a gépemen, illetve eladják a szabad kapacitását (mert más oka nem lehet a kényszernek, és ne is próbáld megmagyarázni a marketinget, amellyel a felhasználókat etetik), és még én fizessek érte.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest