Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Sziasztok!
Én az elmúlt 2 hétben kezdtem el játszani, több kevesebb sikerrel. Eddigi tapasztalatok:
Varázsolni két kézzel kell, vagy sehogy, főleg pusztítás
Az ijjász-könnyűpáncél elvérzik közelharcban de nagyon
Kardot is két kézzel kell használni, ha azt akarjuk hatásos legyen, vagy meg kell tanulni blokkolni rendesen, bár ez több ellenfél ellen már kellemetlen.Most a harmadik karaktert nyúzom, ez már egész jónak tűnik (1. high elf-varázsló-félkezes kard; 2. nord-ijjász-félkezes kard). A kétkezes karddal nem igen tudnak közel jönni támadni, jó ha egyszer betalálnak, főleg a kétkezes ellenfelek. Rengetegszer fel tudom őket nyársalni, jó móka, a nehézpáncél meg nyeli az ütést rendesen
Most ástam magam bele a kovácsolásba, és az enchanting-ba, hasznosak
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Hát most nagyon nagy különbséget érzek a közelharcban a nehéz páncél javára, később meg majd alakul, de akkor meg itt akadoznék nagyon.
Tipp: Van egy varázslat, ami vasércből először ezüstércet, majd aranyércet csinál... Ezt alkalmazva csináltam eddig már vagy 5-60 aranyrudat és az ékszerkovácsolással nagyon hamar megdobtam a kovácsolást. Az ékszerek magas értéke se elhanyagolható, főleg az elején.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz maszi99 #5346 üzenetére
Hát én inkább majd a varázslást fogom erősíteni ott, ahol a kard kevés. Most barangoltam egy kicsit, egy harcos és egy varázslót segítettem egy barlang bevételében, erre aztán ki is nyiffantott a varázsló, megköszönve a segítségem. Na de majd visszakapja
-
bartucc
addikt
Már 14-es szinten vagyok, bő 10 óra játék után. Valóban irreálisan gyors a fejlődés Oblivionhoz képest, de egyelőre élvezem. Még mindig vannak ellenfelek akik kihívást jelentenek, nem is használok enchant-olt fegyvert ezért.
Ha kijön a felírat hozzá, akkor fogok ilyen módokkal több száz órát eltölteni vele, sajnos magyarosítás nélkül kevésbé értem meg az apróságokat benne.
-
bartucc
addikt
Na, 22-es szinten vagyok, most van az, hogy kezdem unni a játékot. Emelek nehézségi szintet, elvileg alapbeállításon vagyok, de már egy bandita se jelent kihívást, max a varázserejű lények, a mágiaérzékenységem miatt. (high elf)
A másik, ma találkoztam az egyik városban egy Blood Dragoon-nal, na vagy 3 percig nem akart leszállni, kétkezes karddal így nem sokra mentem ellene, de ahogy leszállt, megmutattam neki mire való a kardpenge.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Egyre jobban tetszik a játék, mindig meglep Már kezdtem kevésnek érezni a kihívást, erre ahogy bemegyek az egyik már régebben kitakarított erődbe, újra vannak banditák. De jóval erősebbek, ki is nyír a varázsló is egymaga (nesze neked mágiaérzékenység), az egyik harcos meg lefejezett. Megalázott rendesen, így még nem jártam, de visszakapják. De megint van kihívás, jól ütemezve van a játék! Bár enchantolt fegyvert még nem használtam, talán azért is vagyok hátrányban, de most csinálok egy kis sokkolót a bandának.
-
bartucc
addikt
Hülye kérdésnek tűnhet, de megakadtam: hogy lehetek tanuló a mágusiskolában Winterhold-ban? Kitől kell küldetést kérni?
-
bartucc
addikt
Már rég tudnék én is Daedric cuccokat kovácsolni, de eddig nem erőltettem a dolgot, inkább vagyok a lovag az Ebony cuccokban... De lassan készítek egy Daedric set-et, és aztán szerintem két egykezes baltával átmegyek más stílusba
-
bartucc
addikt
De, eddig kétkezes karddal írtottam az ellent, most már elő-elő veszem a legendary ebony bow-t is, de a daedric cuccok vadságához jobban dukál két balta. Bár ha van olyan látványos a daedric kard, mint az orchis, akkor maradok a kardoknál.
-
bartucc
addikt
Ezzel én is így voltam, amit kb 20-as szinten le nem kellett szedni egy Reaper bogarat Ha nincs nálam az ebony ijj (kb a 20-30 óra alatt először nem pakoltam le íjjat), akkor még ma is azon trükközök. Ha hozzámért, meghaltam, alap törp páncél kevés volt ellene. Meg egy idő után kell ezeket is fejleszteni, ha szintet akarsz még lépni...
-
bartucc
addikt
Kaptam egy küldetést végre Volunruud-ba. Régebben jártam ott, de az ott lévő Draugh még túl nagy falat volt. Most viszont a zárt ajtón belül kellene keresgélnem, de nincs kulcsom hozzá. Azt hol találom?
pengegyerek: ha nem akarsz hamar ráunni a játékra, szerintem hagyd. Nincs annál jobb, mint új tájon bolyongani, és felfedezni a helyzeket!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz WonderCSabo #6861 üzenetére
Megvan, hiába kerestem a ceremonial sword-ot, ha már az ajtóban volt, még előzőleg amikor arra jártam, és be akartam menni az ajtón, beillesztette, már csak a Ceremonial Axe kellett. Egyébként nem volt nagy kihívás, egyedül mentem, két 100-as élettöltő, meg egy 100-as stamina töltő Potiont használtam csak el, futni se kellett senki elől.
-
bartucc
addikt
Haladok szép lassan..
Most csinálom az első küldetést a Magic College-ben, Tolfdir-nak kellene valamit alkotni, de nem akar kommunikálni, talán valami bemutató kell? Csak áll és néz, meg a három másik varázsló-tanonc féleség mögötte.
Itt az angol leírás, de kevés hozzá az angol ismeretem.
"After touring, enter the Hall of Elements and listen to Tolfdir address the new recruits. Tolfdir succumbs to the others’ eagerness and decides to teach something practical. Follow his instructions. Learn Light Ward from him if you don’t know it already. He will then ask you to stand opposite him so no one is in the way. If you have a follower you should ask them to stand behind you and MAKE SURE you don't part ways with them, as the game registers this as your follower trespassing and the class will become hostile to your follower."
-
bartucc
addikt
Hát én most a smithing-re 86%-ot kapok az enchant cuccok miatt (20+20+23+23), meg egy Smithing Elixir-t megiszok (+50%), 100-as Smithing-nél 300 felett van már az ebony páncél, így hogy alig pakoltam a páncélra perket...
Az ebony greatsword most 102-es max +80%-os kétkezes perkkel (vagyis 4/5), de ha még felveszem a +32%-os amulettet és gyűrűt, nem sok kihívást jelent egy ellenfél sem közepes szinten. Egyedül írtom mindig az ellent, most lépek egy nehézségi fokozattal feljebb, meglátjuk ott mire elég, de ott se lesz szerintem sok kihívás, ha végre megcsinálom a mágia ellenállásos cuccokat.
Szerintem kár lelőni a poént idő előtt, kihívás így sincs sok, de sokszor épp hogy túlélek egy-egy nagyobb csatát, több ellenfél ellen, így egész kellemes.
-
bartucc
addikt
válasz WonderCSabo #7015 üzenetére
Hát azt nehéz lenne leverni
-
bartucc
addikt
Na közben megjött az Ati 6770-enem(aprón volt olcsón, hát lecsaptam rá ), hát kiderült hogy piszkosul processzorlimitem van, Full HD-ban semmi gyorsulás nincs a 4830 után, pedig hát nem egy kategória a kettő Most 3,16Ghz-en fut a proci a 2,7 helyett, már van gyorsulás, de csak 10-20%, holott a kártya kb. min. 50%-al erősebb.
Tanulság: Skryim alá, ha Full HD-ban akar játszani az ember, négymagos kell, nem kevesebb.
-
-
bartucc
addikt
Nem hiszem hogy közeljövőben játék miatt fogok SSD-t venni... A legtöbb embernek még i3 530 és egy 5770 szintű vga sincs a gépében, nekik pedig nem egy SSD lenne az első, ha már játékban gondolkozunk... (nálam 7-8 s-nál többet nem kell várni sehol, pedig 5400RPM-es vinyó van a gépben)
-
bartucc
addikt
Így, kétmagosan ugyanaz mint egy Athlon x2, csak fele annyiba került nekem aprón annak idején. A gond, hogy 3,2 Ghz-nél többet nem nagyon megy, a gyári hűtő is korlátoz. Viszont AM3-as procik ára nagyon felment, olcsóbban kijönnék egy i3-asra való váltással (530+alaplap belépőszintről). De így is elmegy elfogadhatóan a játék, más újdonság meg nem lesz a Mass Effect 2-n kívül őszig, addig inkább várok, hátha olcsóbbak lesznek ezek az alkatrészek. Játszani így is tudok simán, 20 ezret meg nem ér most nekem az upgrade
-
bartucc
addikt
válasz pcMANiac #7295 üzenetére
Hát én egyszer se vettem még lovat, pedig a világ kb 70%-a felfedezve, lvl 39-es vagyok. Persze ez nem igaz, ha valaki mágus skillt csinál, de a 300-as stamina, és a stamina töltő varázslattal elvagyok
Egyébként nem is értem, miért ilyen pitbull szoftver van a ló hardver alatt? Bezzeg a maci tud futni, ha megcsapom egyszer
-
bartucc
addikt
válasz WonderCSabo #7305 üzenetére
Hát egy 10%-os gyorsulást ez is hozzott, érezhető az eddig akadósabb helyeken.
-
bartucc
addikt
válasz John Fowler #7308 üzenetére
Egyrészt, másrészt ott van az, hogy az fejlődik, amit nem is használsz, de mégis erős vagy a perkek miatt.
-
bartucc
addikt
válasz FehérHolló #7311 üzenetére
Nincs vele gond, tetszik, bár sokkal hamarabb rá fogok unni, mint az Oblivionra. Csupán egy észrevétel volt, hogy ha végiggondolom, sokszor a játéknak nincs köze a realításhoz annyira, mint azt vártam, de ennyi baj legyen, játék közben nem tűnik fel.
-
bartucc
addikt
Spoiler
Nekem ahogy megöltem a sárkányt, odajött, és követőm lett. De azóta is a házban ücsörög, jobban szeretek egyedül járkálni, és főleg harcolni, többet kell rá figyelni, hogy ne haljon meg, mint amit segít, legalábbis az elején ez volt a tapasztalat.Más: tegnap este megcsináltam végre a full daedric felszerelésem, most hogy elértem a 100-as enchantot. 521-es az armor ratingom, és 320-at sebez a kétkezes kardom. Semmi cheat, csak egy 25%-os enchant potival készítettem 4 28%-os smithing erősítő darabot, megittam előtte egy 50%-os smithing potit, és kész is. Ha viszont a heavy amorra még pakolok perkeket, 959-es az amor rating Ahogy kész lett a szett, felraktam a nehézséget masterre, így is elvagyok vele, egy bandit chef 150-es íjjal már kihívás, legalábbis lehet futni, és életet tölteni, de egyébként nem sok minden tud ártani már nekem.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Mindkettő itt van leírva előttem egy papírra
Enchant:
- Blue Butterfly Wings
- Hagraven Claw
- Snowberries
- Spiriggan SapBlacksmith
- Blisterwort
- Glowing Mushroom
- Sabre Cat Tooth
- Spriggan SapEsetleges helyesírási hibák előfordulhatnak. Glowing Mushroom kivételével mind gyakori összetevő, utóbbit viszont még én se tudom hol keressem.
pcMANiac: Glowing Mushroom lelőhelyre van valami tipped?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz #19617792 #7384 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne, de ha jól gondolom, nincs forfity enchant felszerelés, eddig sehol se láttam, és megjártam már jópár barlangot, ebből gondolom hogy nincs. Skyrim wiki-n pedig csak holnap tudom megnézni, a mai blokkolt tiltakozásuk miatt.
-
bartucc
addikt
válasz Mackósajt #7394 üzenetére
Érdekes lenne, már a játékban lévő potionokkal is túl erősre lehet tuningolni a karaktert, és a péncélt, nem hogy még a potion-enchant-potion játékkal. Ha ez is lenne, akkor meg főleg
-
bartucc
addikt
Az se rossz dolog, de még mindig többre mész szerintem ha a harcos skill-eket erősíted. Van mindegyik varázslatnak oktatója, minden szinten, de a legjobbak Winterhold-ban vannak, északon, a Mágusképzőben
-
bartucc
addikt
válasz Rabbitf_24 #9714 üzenetére
Első karakterrel, kétkezes kardos, minimális varázslás a móka kedvéért, nem igen tudtak megállítani. A kétkezes kard hosszabb bárminél, általában nem tudtak megérinteni a gyengébb ellenfelek, az erősebbeket meg lecsaptam.
Most kezdtem újat, ha már fél év kihagyásom volt. Szintén high elf, hogy a mágia része a karakternek ne legyen túl gyenge, ijjász, varázsló. 30-as szint után már majdnem max.-on volt az ijjászat, hát elkezdtem kardot használni, ismét. Max kovácsolással, echnant smithing cuccokkal, nem volt nagy nehézség, felhúzni, képzettség nélkül se 200 fölé az alap sebzést. Most már 50-es kétkezes skillel elég durván lehet nyomulni, 3-4 ellenféllel is elbánok, ha ügyes vagyok. Mágust lecsapni először, aztán az ijjászokat, vagy a harcost, úgy, hogy ijjászokat akadályozza közben.
Egyébként, ijjász sneak-el, vagy kétkezes kardos jó armor-al igazából bármit lenyom, egy kis szerencsével. Csak varázslóként van kihívás, de akkor rendesen.
Ja, kezdetektől legnehezebb szinten mentem mindkettővel. Ijjásszal kicsit rohangászós az elején, de aztán már inkább állsz, és lősz.
-
bartucc
addikt
Na, megvan az a karakter, amivel a játék minden részét kipróbálom. Most az Alchemy következik, azt szeretném felhúzni. Esetleg valami tipp, hogy mit mivel keverjek, vagy csak mindent mindennel? Az imént kb 50-60 hozzávalónak megvolt már legalább 2 tulajdonsága az össze-vissza főzöcskézés után, de kilépett a játék, és nem volt mentés, csak akkor, mikor nekifogtam az italfőzéshez.
Lenry: mágiával én kezdetben elvoltam kicsit (High Elf), de nem igazán lehet vele bármit is kezdeni. Most 43-as szinten, Dragon páncélban már nem gond, ha megcsapnak párszor, eljátszok velük. Valamint a dupla enchant lehetőség eléggé hasznos ilyenkor, 125%+70%-kal jobb a mágia regeneráció, és 485 mágia pontom van. De hozzá kell tenni, még csak 42-es szinten van a pusztítás, most nem igen ér sokat még, majd 50 felett jönnek elfogadható erősségű varázslatok.
Kill cam van, látványos tud lenni varászlatoknál, főleg runáknál.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Hát, igen, kezdek rájönni. Nem ér annyit, a perk pontokat inkább máshova pakolom, de jó lesz még egy zsákutcának, amit fel lehet fullra fejleszteni, és így lesz szintlépés, és perk pont máshova.
-
bartucc
addikt
válasz MasterDeeJay #9791 üzenetére
Gondolom úgy van vele mint én, a játék alapvető tulajdonságait módosító kiegészítőket kerülöm. Bár valami másabb rendszerű, de a fejlődésnek még tért adó mod ráférne a játékra, legnehezebb fokozaton már nem sok kihívás van, ha kicsit is taktikázok, akkor karddal is tarolok, íjjal meg nincs aki állva maradna már.
-
bartucc
addikt
válasz Xerxész #9795 üzenetére
Nem rossz, az első egész haszos, a másodikat viszont érdemes felraknom egy már félig kimaxolt karakternél, vagy inkább új karakterrel lenne érdemes? (gondolok itt az esetleges hibalehetőségekre ezáltal, bár nem lenne rossz, ha nem akadna meg a fejlődése 40-es szinteknél)
Köszönet mindkettőért!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Skyhunter #9797 üzenetére
Keress újabb Patch-et, vagy ha még nincs, akkor várni kell a következőre. Valószínűleg ez fogja csak megoldani a problémát, ha máshol nincs ilyen gond. Esetleg egy újratelepítést is megpróbálnék, ha nincs más lehetőség.
-
bartucc
addikt
Volt, akinél gond volt vele, és nem frissített automatikusan. Bár valószínűleg az antivirus volt a probléma.
Egyébként nem bonyolódnék statisztikába, eredetiség terén.
-
bartucc
addikt
Hát, előzővel nem vittem végig a játékot, és meguntam 44-nél. Most újrakezdtem, 45-ös szintnél vagyok, Dawnguard mindjárt pipa, főküldetést is megcsinálom utána. Harmadjára nem hiszem hogy lesz kedvem újra elkezdeni, ebből akarok kihozni mindent, amit lehet. Bár az a gond, ilyenkor már a legtöbb mód kevésbé lesz élvezetes, ami a fejlődésre, esetleg a játékmenet színesítésére lett kitalálva.
SPOILER:
A Dawnguard küldetését fejeztem be tegnap, amikor meg kell szerezni az ijjat, de azt hittem sosem lesz vége. Tegnapelőtt kezdtem el, tegnap pedig befejeztem, de tartott legalább 2 óráig, elég unalmas volt, úgy is, hogy előkaptam a kardot, és csak átszáguldottam mindenkin, nem álltam meg varázsolgatni, ijjászkodni, esetleg sneak módban becserkészni őket egyesével."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Eddig nekem a HD texture - 2k van fent, a hivatalos HD texture kiegészítő, valamint a DG. Eddig nincs gond. Máskor jártam úgy, hogy simán ment a játék, amint megjelent az új patch, és frissített a steam, már nem volt jó. Gondolom, az se mindegy, melyik mod mennyire érzékeny a frissítésekre, gondolok itt arra, ha a pacht pont ott hozna változást, ahol a mod is, csak a mod nincs hozzá igazítva.
De alapvetően mindig egyik mod üti a másikat, előzővel 1-2szer találkoztam csak, akkor is kevésbé népszerű kiegészítőknél.
-
bartucc
addikt
Leszedem szerintem, bár mostanában meg főleg éjszaka baktatok, mert akkor van igazi vadászszezon az állatok ellen.
Egyékbént, amíg a karakter gyenge, az alapjátékban nagyon nem érdemes éjszaka járkálni, mert hamarabb észrevesz bármi, és olykor 3 farkas is, vagy mit ne mondjak egy Sabre Cat, bőven elég tudott lenni a halálhoz.
-
bartucc
addikt
válasz #57919488 #9846 üzenetére
ENB patch-ból nekem még a régi volt fent, próbaképp, de már semmit se ért. 1,2-es patch idején még ért valamit, de most, mióta kijött az 1,7-es, vagy 1,69-es patch, sokkal jobban szalad a játék, főleg a processzorigényesebb helyeken. Pedig az x3 sok gyorsulást hozott az x2-höz képest is.
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
válasz #57919488 #9863 üzenetére
Hát, veled kell hogy legyen az erő hozzá. Ha nincs, kár kísérletezni.
Csak angol leírást találtam:
"1. Go to your downloads folder and open the compressed folder (Star_Wars_Force_Abilities_Mod_WIP-7104-3-6.zip).
2. Inside the compressed folder will be an uncompressed Force Abilities folder (Star Wars Force Abilities WIP), open that one.
3. Highlight every item inside the uncompressed folder and copy them (There should be a total of 56 items).
4. Go back to your downloads folder or even make up a separate folder and paste the files into it; just make sure you can see both the items and your downloads section where the compressed Force Abilities folder (Star_Wars_Force_Abilities_Mod_WIP-7104-3-6.zip) is.
5. Next, highlight the 56 items you just pasted and drag them into the compressed folder (Star_Wars_Force_Abilities_Mod_WIP-7104-3-6.zip). For me, I received an error message saying that windows couldn't open the compressed folder, but they still were in there when I went to check (So just open your compressed folder to make sure all the files are there).
6. In the compressed folder (Star_Wars_Force_Abilities_Mod_WIP-7104-3-6.zip) delete the uncompressed folder (Star Wars Force Abilities WIP).
7. Open up NMM and under the mods tab choose add from file. Add the compressed folder (Star_Wars_Force_Abilities_Mod_WIP-7104-3-6.zip) and activate.
8. Happy Hunting ""Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Valóban, ez tényleg így van. A játékban én kihasználtam a lehetőségeket, de nem többet, vagyis 28%-os Forfity Smithing felszereléssel ráerősítettem mindenre, most a kard 79-es kétkezes képzettségnél 299-et sebez, és bizony sokszor megjárom vele így is, ha csak megyek előre és csapkodok. Páncélra mondjuk csak egy perk-et raktam az első lehetőségnél, így 464-es a teljes Dragon Armor, ami nem is sok, most néztem, ha még 3 perket rápakolnék, akkor lenne 80%-os plusz erősség, így 646. Nem rossz, de már majdnem felesleges, meg tényleg csak akkor veszem elő, ha valakit 50-es sebzésű varázslattal nem bírok elintézni sokadjára sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Politika
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest