- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
A St. Elmo még hiányzott a fegyvertáramból (az utóbbi hónapokban nem sokat játszottam), de tegnap belépve láttam hogy az egyik területen épp az AR a gyűjthető tárgy. Gondoltam adok neki egy esélyt és elkezdtem a területen csinálni a feladatokat. Fél óra múlva pottyant is az Elmo
10 perc múlva egy control point elfoglalása közben esett rögtön még kettő
Örömétbódottá
-
Pferi
senior tag
válasz
FireKeeper #30301 üzenetére
Érdekes, nálam nem adja be az a fegyvert és az alatta lévő Hunter-Killert sem...
Mitől függ ez? -
Pferi
senior tag
Az utóbbi 2 hétben elég sokat játszottam a Div2-vel, és meglepően stabilnak tűnt, egy fagyás, összeomlás nem volt. Nem ezt szoktam meg régebben...
-
Pferi
senior tag
Én ezért indítok inkább női karaktert ha van rá lehetőség, szívesebben bámulok egy jóalakú női hátsót sokszáz órán keresztül 🤣
-
Pferi
senior tag
Big Horn még mindig Raid exkluzív, vagy máshonnan is eshet?
-
Pferi
senior tag
Van vagy 1500 órám a játékban. Pár hónapig pihentettem, sok értelmét nem láttam hogy belépjek.
Most van új "tartalom", de hogy a Callisto-bounty-t már negyedjére sem tudom megcsinálni mert állandóan lefagy a játék az krvra felmérgel. Inkább bele sem kezdek mégegyszer.
Csak azért hogy újabb 15 percet elb.sszak az életemből a nagy semmire merthogy úgysem sikerül végigvinnem a pályát...
4-ből 4 alkalommal a pálya vége előtt lefagy a játék.
DX11, DX12, tökmindegy. Imádom ezt a játékot, de ebben a formában inkább ne...
Érdekes, az utóbbi fél évben végigvittem az AC Origins-t, Odyssey-t, Valhalla-t, és most a Valhalla-Ragnarök jön, de azoknál az UBI játékoknál nincs ez a probléma.
Nagyon sajnálom
Még megpróbálom a játék újratelepítését, hátha... -
Pferi
senior tag
válasz
granini #25275 üzenetére
Igazából amíg ezt a Season 5-öt nem nyomták a képembe, én is szerettem a játékot.
Pl. a karakter mozgásánál jobbat nem láttam még játékban, maga a kerettörténet, a fegyverek, a környezet nagyon bejött, most tartok 1027 playtime-nél, ami a többiekéhez képest nem sok, úgyhogy megérte az utolsó forintig, de ezt a Season 5-öt inkább ne is tették volna be...
Bár vannak olyan újabb játékosok akiknek esetleg jól jöhetnek az ebből kiszedett cuccok.
Ja, és akcióban a gyerkőcömnek is megvettem, hogy majd pár év múlva együtt fedezzük fel WashingtontHacsak le nem lövik addigra a szervereket...
-
Pferi
senior tag
Ha még valami nCore-ról letöltött sz.r törésű játék lenne azt mondanám oké, belefér, nem gond.
DE ezért a játékért sokunk sokat fizetett megjelenéskor, és azóta is "fejlesztik" meg "patch-elik"...
Most meg hogy ideb.szták nekünk újra a régi season-öket, hát azóta már ahhoz sincs kedvem hogy kifarmoljam a heti exo ládához szükséges anyagot.
Nagyon sajnálom mert én élveztem a season-ok végigvitelét, de hogy már arra sem veszik a fáradtságot hogy egy új seasont kitaláljanak egy új exo felszereléssel, az már szánalmas -
Pferi
senior tag
Arra van lehetőség hogy ha PC-n már megvan a játék, és megveszem XBox-ra, a PC-s játékállásomat folytathassam?
Mittomén, valami UPlay fiók összevonás vagy ilyesmire gondolok. -
Pferi
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #25108 üzenetére
Gondolom 5 percenként beraknak 10 perc reklámot, csak hogy illeszkedjen a játékmenethez...
-
Pferi
senior tag
Na most lenne jó buli HC karaktert indítani... 😀
-
Pferi
senior tag
Hát ez így kész...
A heti feladatokból eső exo cuccot nem bírom kiváltani a 3 karakteremnél, mert 2 perc alatt lefagy, feladatkezelőben kell kikapcsolnom -
Pferi
senior tag
Szép nyugisan szólózom The Summit Legendary-t (TarglootAR), a saját tempómban ráérő szabadidőmben, és egyszer csak egy sárga eldob egy Exotic Weapon-t.
Nagy örömmel rohanok az áhított The Bighorn-ért erre kiderül hogy csak egy nyavajás Capacitor... -
Pferi
senior tag
Összeraktam egy Legendary Summit (TarLootAR) szettet, ha már csak így lehet megszerezni a The Bighorn-t.
Nem rossz, csak akkor halok meg ha valamit nagyon elrontok, viszont krv lassan ölökdehát valamit valamiért, szólóban farmolok Lgendary-n, most egy darabig elleszek vele, lassú, de azért élvezem
Csak esne ki az a Bighorn... -
Pferi
senior tag
The Bighorn-t hol lehet szerezni?
Legendary mission-ben vagy már bárhol dobhatja a szerencse ahol AR a targeted loot? -
Pferi
senior tag
The Bighorn-t hol lehet szerezni?
Legendary mission-ben vagy már bárhol dobhatja a szerencse ahol AR a targeted loot? -
Pferi
senior tag
Régebben megölt huntereket elő lehet hívni valahogy? A Ridgeway cucchoz kellene még 2-t megölnöm, de már csak 2 vagy 4 huntert tudok előhívni egyszerre, azok meg szétszednek mint a sz.rt...
-
Pferi
senior tag
válasz
Roland861010 #23664 üzenetére
Szia! Igen, megkapod az elért szintekhez tartozó összes cuccot az alsó sorból.
-
Pferi
senior tag
válasz
Anonymus23 #22608 üzenetére
Gondolom máshol már kiesett, vagy elsőre is dobhatja így?
-
Pferi
senior tag
Ha esetleg a reggeli kakaó mellé szeretnél Division 2-t:
[link] -
Pferi
senior tag
válasz
Amazing789 #21868 üzenetére
DX12-nél ez rendszeresen előforduló hiba. Kb. semmit nem lehet vele kezdeni azonkívül hogy DX11-re átállítod sajnos.
-
Pferi
senior tag
A heti nyersanyagleadásból exo láda jutalom az időszakos feature vagy végleg bent marad a játékban?
-
Pferi
senior tag
Potyognak az exo-k... 10 perc alatt targeted lood rifle területen 2 Diamondback...
-
Pferi
senior tag
válasz
iNeedVodka #21677 üzenetére
Hát, akkor lehet hogy már a proci a kevés. Esetleg upgradelj egy 3770k-ra ha van rá lehetőséged és nem akarsz teljes platform cserét, vagy kérj kölcsön egy erősebb vga-t pl. egy 8 gigás RX580-at hátha azzal megszűnik az akadás.
-
Pferi
senior tag
válasz
iNeedVodka #21675 üzenetére
Ha lejjebb veszed a felbontást, akkor is csinálja? DX11-el próbáltad?
-
Pferi
senior tag
Targeted loot SMG területen 10 perc alatt 2 Lady Death esett...
Ja igen, a legújabb NVidia driver is sz.r DX12-ben. -
Pferi
senior tag
-
Pferi
senior tag
Apparel cache key-t nem kapok szintlépéskor, pedig kiírja. Ez másnak is hibás?
-
Pferi
senior tag
Felhúztam egy másik karaktert is lev 40-re, és a végén Liberty Island után amikor beadta a heti alapanyagleadós projectet, az dobott egy NinjaBike Messenger Kneepads-et.
A fő játékosom egy Lady Death-et kapott pár napja, eddig jó ez az Exotic Cache loot, két olyan cuccot kaptam belőle ami eddig nem volt meg -
Pferi
senior tag
A heti project amihez egy csomó cuccot le kellett adnom adott egy Exotic Cache-t is, és épp egy Lady Death esett belőle, ami eddig hiányzott az exo gyűjteményemből...
Jó kezdet.
-
-
Pferi
senior tag
válasz
Roland861010 #21200 üzenetére
Ha meg esik Pestilence biztos lehetsz benne hogy valaki megöl mielőtt kimenthetnéd.
-
Pferi
senior tag
válasz
Roland861010 #21039 üzenetére
1-2 pizza árából simán elszórakozol akár többszáz órát is ha bejön a játékstílus, Best Buy ennyiért.
-
Pferi
senior tag
Én meg azt szeretném hogy az Ubi értékelje azt a sok-sok néha teljesen értelmetlennek tűnő órát amit a játékba fektetünk, és mittomén 10.000 loot-onként vagy 500 óra játékidőnként adjon valami hipermegabrutálütős ajándékot a játékosoknak.... De ennyi erővel toronyórát is kérhetnék lánccal
-
Pferi
senior tag
válasz
Anonymus23 #20481 üzenetére
Jól fog mutatni a falon
-
Pferi
senior tag
Ha már egyszer kiesett a Bullet King, akkor utána már LMG TL területen van rá esély hogy dobják a mobok?
-
Pferi
senior tag
El sem hiszem, ami történt. Storyban megcsináltam régebben a Wall Street-et, most gondoltam megyek egy kört hátha dob egy Bullet King-et, és... Megvan
Igaz, nem maxos de 80%-os
Challenge fokozaton mentem végig egyébként. -
Pferi
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #19929 üzenetére
Manning National Zoo 😃
-
Pferi
senior tag
válasz
Winnie The P #19789 üzenetére
Exo fegyvereken nem lehet módosítani a kiegészítőket, csak a tulajdonságokat tudod újrakalibrálni exo alapanyagok meglétekor.
-
Pferi
senior tag
Van azért néhány dolog ami pozitív változás volt, pl. nagyra értékelem hogy szintlépéskor fix ajándékokat kapunk, duplikált ládatartalmak után textilt (ebből már tudtam venni jópár olyan dolgot amit szerettem volna), csak ez a mostani M1 kiherélés rosszul esett mikor 520-ról visszadobott 300-ra a sebzéssel...
Kiváncsi vagyok a javítására, mert épp tegnap kaptam meg a Baker's Dozen-t, kipróbálnám mit tud igazából.
-
Pferi
senior tag
-
Pferi
senior tag
válasz
Anonymus23 #19569 üzenetére
Nálam is durván lecsökkent az M1A sebzés... Ez miért kellett...? Kezdtem élvezni a Challenging nehézséget, erre jól elvették azt amit szerettem.
-
Pferi
senior tag
The Division 2 – Warlords of New York Epic Store-n ha van 10 Euro-s kuponod akkor megpróbálhatod hátha erre is fel lehet használni és akkor csak 19.99 Euro.
-
Pferi
senior tag
Nálam miután átmentem NY-ba, nagyon durva grafikai bugok jöttek elő, főleg a talaj megjelenítésénél az utcán.
-
Pferi
senior tag
válasz
#75376384 #15802 üzenetére
"Kapsz egy egyszeri boostot, amennyiben nincs lvl30-as karaktered, de el akarsz utazni New Yorkba. Ugyanis ez a feltétele az új kiegnek."
Akkor is kapunk boost-ot ha már van lvl30-as karakterünk
Mindig szerettem volna csajjal rohangálni, de két férfi karakter felhúzása után már nem volt energiám egy harmadik karakterrel is újrakezdeni. Most próbaképp indítottam egy új női karaktert, és miután bejutottam kezdéskor a White House-ba, máris fel lehetett boost-olni lvl1-ről lvl30-raNagus: a lángszórós ellenségeket nyírd ki.
-
Pferi
senior tag
Nem tudom hogy másnál előjött-e de a tegnapi patch óta 2 különböző számítógépen, totál más alkatrészekkel is sikeresen csonttá fagyott a játék, a gépeket újra kellett indítanom, mert még bezárni sem tudtam a játékot...
Előtte nem volt ilyen gond. -
Pferi
senior tag
"A level 30 boost, allowing you to jump right into the Warlords of New York campaign"
Ez pontosan mit jelent? -
Pferi
senior tag
válasz
FireKeeper #15677 üzenetére
A Pestilence sem DZ-exkluzív már?
-
Pferi
senior tag
válasz
FireKeeper #15320 üzenetére
Én összeraktam gyorsan egy Kendra’s Liberty-t, és szétszedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400