Hirdetés
- Szólánc.
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
sagem
addikt
válasz wjbhbdux #875 üzenetére
Hm, egészen eddig elérhető volt a Steames Division 2 adatlapja, de a bejelentést követően valóban elérhetetlenné vált, szóval nem viccelnek Mondjuk ha megveszem a játékot akkor biztosan közvetlenül Ubi-s kliensre, az Epic kacatja nem hiányzik. A kiadóknak jó, mert kevesebb sápot szednek le, de a játékosoknak semmi előnnyel nem jár, max nyűggel.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
válasz wjbhbdux #875 üzenetére
én szerettem a steames integrációt, mert anno amikor kizártam magam uplayből, pont a steam miatt tudtam vele játszani. egy újabb launcher pedig a hátam közepére se kell. nem beszélve valamelyik random patchről, ami teljesen elszarta az első részt és azóta játszhatatlan. előrendelni elvből nem szoktam.
a bétára kiváncsi leszek, de egyre jobban kacsintgatok egy ps fele. az rdd2 és az új pókember játékok szintén elég nyomós érvek, hogy ezt a részt már ne pc-n kezdjem el. -
TTomax
félisten
válasz wjbhbdux #2919 üzenetére
Egyébként sem értem minek előrendelni egy játékot.Én már évek óta leszoktam róla semmiféle elönnyel nem jár már,kapsz két skint meg egy héttel hamarabbi hozzáférést akkor amikor még kész sincs a játék,magyarul beta tester vagy,rá három hónapra már jönnek is a 30-50% engedmények a sikertől függően,addigra megkapja az első patchet is amivel a hibák 90%-a javítva van.Nem kicsit vicces amikor egy meg sem jelent termék máris hasznot hoz az előrendelésékből.Ez kb olyan mintha bemennék a melóhelyre,és azt mondanám ebben a hónapban francia kockásra hajtom magam,előre ide a lovét,mert tudjátok ha beindulok ütök ám de hirtelen...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Puma K
nagyúr
válasz wjbhbdux #3090 üzenetére
Remélem így lesz. Addig tudok várni.
Most február 5-én 14 éves lett a Steam fiókom.
Amit csak lehet ott szerzek be vagy oda regisztrálom be.
Jelenleg 158 játék található rajta és a barátaimmal is ott tartom napi szinten a kapcsolatot ha éppen nem bandázunk.
Vannak EA és Ubisoft játékaim is, de azokat még akkor vettem mikor még nem települt fel magától az adott játék telepítésnél az Origin vagy a Uplay.
Nem tetszik ez a saját kliens erőltetgetés. Egy helyen akarom tudni a játékaimat és nem pedig 683682464 másik kliensben.
Ha egy játék ami Uplay vagy Origin-t használ elindul, akkor igen elindul a másik kliens is, de azzal és azokban én nem csinálok semmit.
Nem kereskedem Steam-en.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
FireKeeper
nagyúr
válasz wjbhbdux #15712 üzenetére
ha követik az eddigi üzleti modelljüket, akkor igen. lesz year 2 pass ami valószínűleg ad majd hozzáférést néhány mellékküldihez, illetve early access-t az új tartlamakhoz és specializációkhoz.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
nagyúr
válasz wjbhbdux #16475 üzenetére
a válaszhoz tudnom kellene, hogy működik ez a destinyben. sajnos nem tudom.
azt is tudnom kellene, hogy mennyi idő alatt tudod feltölteni a premium xp tracket. sajnos ezt sem tudom.
annyit tudok, csak hogy 12 hét egy season. a dlcvel valószínűleg az első season premium trackjét kapod meg. nem tudom, mi történik, ha a második season közben veszed meg. lehet, hogy semmi, azt mondják, hogy az ajándék premium track egy egyszeri alkalom volt. lehet, hogy nem. a massive-ot ismerve, ennyire előre ők nem gondolkoznak.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest