Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Mindenki farmol?
-
sith7
félisten
válasz
velizare
üzenetére
Az lesz
Próbáltam tegnap este ezt a floor 10 - et, el is jutottam, de 25x biztos megöltem magam, akkor se adta be azt a szobát, ami a videón van

Miután meguntam , mentem pár kört, 5 szintet léptem, aztán 23:21 lett ... későn álltam neki
Mindegy, végülis így is működik a dolog, challenge - n is 380.000 xp / kör volt, ami nem rosszAztán láttam, hogy még több, mint 11 hét ez a szezon, szóval mától valami élménydúsabb játékot tolok, mint ez a floor lvl 10 farm
, mert most lvl 36 vagyok, szóval szerintem el fogok jutni lvl 90 - ig. -
sp8787
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
- Elmesz a Summit-ra.
- Reset-eled Floor 1-re.
- Normalon vegigszaladsz 1-9-ig.
- Ott visszamegy a Lobby-ba , kitakaritod az Inventory-dat.
- Beallitod a Difficulty-t Heroic-ra, 8 Direktivat siman be tudsz kapcslni melle az +162% ha jol emlekszem.
- Ezutan felmegy Floor 10-re.
- Ha nem ezt az elrendezest latod akkor vissza a Lobby-ba es ujra amig nem ezt adja be
- Ha megvan akkor elkezded kitakaritani.
- Ha tul neheznek talalod, nem stimmel a build...etc akkor ne olj le mindent hanem vissza a Lobby-ba maskulonben ujra kell csinalnod az 1-9-et.
- Ha mindent kitakaritottal akkor ne nyisd ki a az elore vezeto ajtot.
- Hanem szuiszajd pl. Granat-al.
- Respawn...............and hiirvigo
EDIT
Van egy rakat Summit Challenge amit igy a legkonnyebb letudni, plusz a Summit Exotic Project-et is. -
NoOne1976
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Miért egyszerűbb itt kérdezni, mint beírni a YouTube keresőjébe hogy division 2 floor 10?
És ott látod, is hogy mi történik, hova kell menni.Nem sokkal ezelőtt itt is írtam más kérdésre (csak 24 hozzászólást kellett volna visszanézni), hogy boss szint, gyorsan megcsinálható bizonyos pálya akár az összes direktívával heroicon, és pillanatok alatt emelhető a karakter szintje.
És igen, ezért kell a videó, hogy lásd, mit kell csinálni. Mert ha kész, jön az öngyilkosság, hogy visszadobjon a pálya elejére.
-
capulet75
addikt
Mi az a Floor10 farm?
-
granini
őstag
- Halló tessék, Blizzard Entertainment..
- Csá heló itt Ubisoft Release engineering.. bocs figyi, tejesen úszunk, nem lesz meg ma a beharangozott update.. már dátumot se merünk mondani.. figyi nektek erre van vmi ilyen bevett marketing szöveg amit bevesznek a userek..? Mit szoktatok ilyenkor mondani..?
- ööhmm.. .. "Soon..?"
- Zsírköszi, ez jólesz debodjuk! BB!
- Cs.. -
granini
őstag
Faye Lau mondjuk 2x próbálkozásra SEM dobta ki a 2. decryption key-t.. nincs értelme ezzel a szarral tovább próbálkozni.. control point elfoglalás még (néha..) működik.. más már nem..
(ja és kilogoltam / belogoltam.. semmi.. 0/1.. ) -
nyamsas
aktív tag
Amikor már a karbantartást is eltolják, az jót nem nagyon jelent...
Nagyon komoly bajok vannak itt....
És ez csak egy hülye apparel event, nem egy bug fix patch...lol -
Bird
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ne vedd magadra.
Csak Te említetted meg az exot és kiböfögött belőlem.
Nekem kicsit koncepciótlannak és sutának tűnik az egész megoldás. Nem ez váltja meg a játékot valódi tartom nélkül az tuti..... A CD nekem túl könnyűnek tűnik, egy jó csapattal 6-8 kör és baromi unalmassá válik. Az xp mennyiség amit ott kapunk meg valami ótvar vicc....
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Egy véleményen vagyunk de a Ubisoft-al nem. Annyi de annyi lehetőség lenne, hogy ha csak rágondolok is szomorú leszek
Szerintem készítik a jövőt... A Diablo Immortal féle lootbox-os, nyersanyagos vásárlós, p2w Heartland-et képzelnek el lehet.
(remélem vicc) -
Anonymus23
veterán
De, kb itt
, mivel kb 2.000.000 véleménnyel kellene szembesülniük, és ez képtelenség.
Nekem nem az ilyen dolgokkal van leginkább problémám, sokkal inkább a CTD és az új igazi tartalom hiánya a gond, mert ettől fogynak el a játékosok.
Jó a countdown, de ez nem tart ki sokáig, max ha tesznek bele módokat, vagy csinálnak rá egy Raidet (egyébként szerintem itt simán lehetne valami komolyabb mechanikával rendelkező küldetést rávarrni, kb mint egy Raid).Korábbi klánból páran átmentek Fallout76-ba, és, hogy az milyen jó, most már gatyába rázták, de egy 3,5 éves játéknál újként belépni, mondjuk azt, hogy nem szeretném azt átélni, amit egy totál új játékosnak kell itt a Div2-ben, hogy csak kapkodja a fejét mert azért annyira nem egyszerű ez, míg át nem látja az ember.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ha adnának a véleményekre nem itt tartanánk
-
sith7
félisten
Köszönöm a választ mindenkinek
-
Anonymus23
veterán
Tőlem kérdezed?
Százával használtam el Nemesis/Buillekting pörgetésre, hogy legyen végre 1 db alapból fullos, Nemesis még mindig nincs.
De tedd fel a kérdésed te is az Ubi fórumon, én már lerírtam nekik nem egyszer, ezt is többek között, sok válasz nem jött, csak a sablon: megköszönték az észrevételeket, bugriportokat és a véleményem.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen ez szép is jó, de akkor miért volt korábban felső korlátos az exo komponens darabszáma? Vajon Mennyi exot tőrt be a nép, úgy hogy semmit nem kapott érte.... Ez megint egy bullshit.
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat

miért pont a lvl 10 ?

mi van ott ?Anonymus23
vga vs nyaralás
szerk
amúgy meg már most is nagyon ütős szettem van, jó ?

-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Olyat is írj lécci, hogy:
hogyan éjük el minél előbb a szezon 90. szintjét az új exo maszkért
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Össze fogom majd írni, hogy hogyan "érdemes" farmolni azoknak, akik nem akarnak/tudnak SHD-t beletolni, de szeretnék kimaxolni a szinteket.
Ha már kész lenne is késő lenne
-
Anonymus23
veterán
Értem, csak ugye azt is be kell látni, hogy ha valaki totál nem foglalkozik vele sem veszít semmit (kivéve PvP, de ennyi cheat világában ez engem hidegen hagy).
Minden tartalom ami a játékban van, gyakorlatilag emberi időn belül lehozható (kevesebb mint 1 óra), elég ha egy jó DPS buildje van az embernek, a többi szükségest buildet már úgyis kifarmolták akik többet látnak ebben a játékban, nekik van "jelentősége" az expertise-nak, de inkább érzelmi az is
Össze fogom majd írni, hogy hogyan "érdemes" farmolni azoknak, akik nem akarnak/tudnak SHD-t beletolni, de szeretnék kimaxolni a szinteket.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi a hasznos infókat és a táblázatot
A baj, hogy ez az egész olyan látszat intézkedés (az is olcsó megoldással) és lehetett volna jól is csinálni vagy mást helyette.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Fegyvernél lvl10-ig nem kell exo, szal félig ki tudod húzni. lvl16-ig kell 21 exo 1 db-hoz, a következő 4 szint az sok, mert az önmagában 34 exo. Ha csak lvl15-ig húzod, akkor az 15 exo komponens
+15% vs +20 % azért nincs akkora különbség, mint 0% vs 20% között, főleg, hogy nem totál sebzést növel, hanem csak az alaphoz adódik hozzá.
Mennyi fegyvert használsz összességében? 4-5 fegyvert? Én jellemzően 3-4 fegyvert, meg néha +2-3 db más spec buildben az ami még előkerül, ahol a dmg-nek még jelentősége is van (pl tank buildbe, skill buildbe közel sincs akkora, kivéve talán a Capacitor/Test Subject esetén).Gearnél meg ugye lvl11-ig nem kell exo, lvl20-ig meg 25db/item 150 db/build, de ennek végképp nem sok értelme van, mivel összesen ad 160k armort ha lvl20-ig feltolod, azaz exo nélkül ennek az 55%-a megvan, aránytalanul sok exo kellene a +~75k armorhoz = átlagos játékosnál ennek semmi értelme (Én a több száz itemből ami van, csak 1 db-nak húztam fel lvl5-re a szintjét, mert tele lett a tároló, mondom miért ne, de semmi értelme.
Aki e miatt kiragel, hát
Ha a CTD, meg a bugok miatt hagyja ott valaki, akkor azt mondom jogos, igaza van, mert ebből a szempontból ez egy vicc, de az expertise rendszer az kb csak látszat tevékenység, a fegyvereknél érzem valamennyire a plusz sebzést legendás küldin/raiden, de egyébként nem ettől lesz végre játszható a játék.
A másik meg, hogy igen, lesz további emelés (elvileg), mivel jönnek be új szettek, és valami olyasmit írtak, hogy JELENLEG lvl20 a cap. (aki már kitolta mindet, annál +40 proficiency van a lvl20-on felül)
-
NoOne1976
őstag
És nem azzal van bajom, ha grindolni kell. Még azzal se ha értelmetlenül, ha élvezem. De ezt már túlzásnak tartom. Ott van másik 3 felhúzott karim, kb még 5-6 ezer shd ponttal összesen amit nem költöttem el az optimalizálásokkor. De egyszerűen azt érzem, hogy ez már számomra értelmetlen. Egy-egy este tolom, azt élvezem, de a expertise dolgot elengedtem. Nem fogok egy évig exoért grindolni. Ráadásul ez egy olyan rendszer, ami a végtelenségig emelhető. Kijöhet egy tu 19.2-es patch amiben úgy döntenek, hogy level 30 a vége, meg nem is 1% bonus damaget ad, hanem csak 0,5-öt, stb.
Sajnos fordítva ültek a lovon az Ubinál. Nem tartalmat kaptak a játékosok, hanem az ő összes idejüket akarja a játék (a semmire).
Szerintetem ha az ember el tudja ezt engedni, akkor most is jól el lehet szórakozni vele, de ha valaki túl komolyan veszi, az kb. kiborul és uninstall szintig túráztatja magát, mint egy-két klántársam. -
NoOne1976
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Mikor kiderült, hogy mekkora exo szükséglete van a fejlesztésnek, én elengedtem a dolgot. Szerettem mindenféle buildben játszani, mikor mi esett jól, az adott helyzet mit kívánt. Esélyem sincs mindent maxolni és a kedvem is elvettelvették tőle. Vissza-vissza nézek, ami van donatelem, de annyira nem foglalkozom az egésszel, hogy azt se tudom hol álltam és van-e vagy mekkora visszalépés nálam.
-
arnikusz
veterán
Erre szolgál a filozófia alapvetés.
Mit tudunk azt tudjuk, hogy nem tudunk semmit.Viccet félretéve ezt az expertise rendszert úgy dobálták össze, mint az SHD-t, hogy jó ideig elszórakozzanak a casual gamerek vele, de a számtalan bug és egyebek miatt, a gamerek továbbállnak és csak a fanatikusok maradnak ez egy lassú agónia már 2 éve.
Így kell felfogni, elő kell venni néha és jáccogtni vele a saját magad szórakoztatására. -
-
granini
őstag
válasz
sp8787
üzenetére
Hát nemtom.. SDH-m van, oké.. na de szénné nyomkodni ütemre a space-t hogy lehívjak creditet 10000-sével.. aztán egyesével megvenni a vendornál az itemet.. aztán junknak jelölni.. aztán odarohanni az expertise asztalhoz és bedonatelni.. aztán ja még hiányzik 9 item a level 10-hez akkor újra megvenni, újra craftolni.. aztán elrohanni a világ végére a clan vendorhoz és ott olcsón zöld szettet vásárolni.. aztán visszarohanni és megint donatelni.. aztán teleport settlementbe és ugyanez ésatöbbi..
És akkor kb másfél óra faszkodás után level 4-ről 5-re lépett az expertise szintem.. és akkor még egy métert nem játszottam ma, tehát konkrétan csak ezt csináltam.. na gyerekek én itt hagytam ezt abba.. igazi mennyaf@szomba ubisoft.. rohadtul nem kell az a pár % wpn dmg a semelyik buildemre..
elengedtem.. -
Deck
titán
válasz
MortalMilka
üzenetére
ACS 12 jobb választás és olyan talent-et teszel rá amilyet akarsz. Persze ha csak az a célod h meglegyen akkor vedd tárgytalannak amit írtam.
-
MortalMilka
csendes újonc
Most le lett kapcsolva a conflict is vagy csak nekem nincs szerencsém? Nem szoktam PvP-zni egyáltalán csak szerettem volna a Rock'nRoll-t kiszedni. Most ha 5-10 percet ülök Q-ban akkor se talál játékot, tegnap még pillanatok alatt megvolt. Illetve kb mennyi ládából kellene kiesnie kb, mert sokan írták, hogy kb minden 10-ből esik 1 de én már 30 felett vagyok és még nem sikerült.
-
Deck
titán
Tegnap esett egy Chill Out Mask CD-ba az egyik Huntertől.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az SHD nem mutatja meg, hogy mennyire vagy jó játékos csak, hogy mennyi időd van a játékba. Ez teljesen így van. Viszont könyebb az élet magas SHD szinten, nyersanyag, pénz, stb.
Na mentem is floor 10-re farmolmi az SHD-t...
-
Anonymus23
veterán
Egy kicsit visszautalva a tegnapi beszélgetésre, meg az Expertise vs SHD vs játékintelligencia dolgokra, most mentem egy legendás Capitolt, a 3 csapattársnak összesen nem volt 750 SHD-ja, és mégis vajsimán lement a küldetés 33 perc alatt.
1 healer (aki közben váltogatta a buildjét és skilljeit a pocketeknek megfelelően) + 2 skilles volt még rajtam kívül. Tök jól éreztem magam, én alapból nem szoktam kilépni a csoportból ha alacsony SHD-sok jönnek be, az első 5 percben kiderül, hogy agyatlanok vagy csak nemrég tolják a játékot.
-
Nagus
senior tag
Megint eltolták egy héttel a ruha eventet.
-
alibiman
aktív tag
Hétfőn még 7-es szinten voltam, 195 / 200-on, majd kedden 6-os lettem, 15/200-al.
Vajon hányszor fogják ezt eljátszani? -
arnikusz
veterán
A linkelt video 1:38-nál van a tábla milyen szinthez mennyi Proficient item kell, nem tudom volt-e már. [link]
-
arnikusz
veterán
válasz
granini
üzenetére
6500 felhasználható SHD-ből saccperkábé 3000-el feltolod 15-re a maradékból meg lesz az a fegyver bőven.
Azt írogatják mintha a ezzel a barmolással hozzányúltak volna a Heartbrekerhez is, nem stackkel úgy mint korábban. Csak kérdezem aki használja a buildet tapasztalt ilyet? -
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi a részletes választ.. van 6500 SHD-m két karin, lehet akkor creditet tolok és célirányosan veszek pár dolgot.. igazából olyan 10%-ra akarom a 2 farmolós fegyverem felhúzni és ennyi.. az még pont egy olyan % amit szóló / group field farmra, legendary értelmesnek látok. Geart nem húzok, felesleges, nem nagyon kell armor..
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Tényleg le volt írva már párszor:
A legolcsóbb:
* Ott ahol targeted lootot tudsz állítani (Summit vagy Countdown) bemész és farmolsz, amit kihozol, azt donateled, és ennyi. A Countdown annyival jobb, hogy ha jó a csapat, akkor több a loot időarányosan, illetve itt jó pár nevesítettet ki lehet szedni a hunterekből. SHD farmra nem jó, mert alíg szinteződik az ember.
* Summit lvl10 farm, ha nem egyedül csinálod akkor akár több loot is esik (jóval több) mint a Countdownban, SHD farmra kiváló, 3 embertől heroic, a lehető legtöbb directívával 30-40 SHD/óra ha nem kellene kiüríteni az inventory-t néha, üres karakterrel érdemes bemenni.Kicsit drágább de gyorsabb, de ha van credit, vagy creditre fordítható SHD, akkor a heti eresztésből MINDENt is (gear, brand, neves, fegyverek) meg kell venni a megfelelő mennyiséget, és donatelni. Pl én végigfutottam a vendorokat és ahol az adott brand a legolcsóbb volt, ott vettem meg a 80-100 db-t (olcsóbbtól -> drágábbig: térdvédő/maszk -> tok/kesztyű -> Mellény -> Táska), fegyverből ugye nincs választás, de abból max csak 20 db kell, akárcsak a nevesekből. Exo-t nem érdemes donatelni, de ezt gondolom tudod.
Én lvl16-ra lettem rollbackelve, de ezt a szintet a fenti módszerrel értem el, sajnos az első héten még nem vettem meg mindent is, csak a fegyvereket és a neveseket, de felesleges.
És ehhez nem kell SHD-t használni (kivéve ha creditet veszel).
Ami olyan esik, hogy már Proficient, akkor azokat törtem, és az alapanyag capre figyelve azokat is donateltem be olyan cuccokba, amiket nehéz lenne pl játékkal kimaxolni.Jelen héten már csak 12 db Pyromaniac-et tudtam csak megvenni. Neves fegyverek, exo-t és skillek maradtak ki a maxolásból a lvl20-hoz.
Saját véleményem, hogy jelenleg a PvP-n (nem próbáltam, lehet nem is igaz a véleményem) kívül máshol nem profitálsz akkorát a plusz %-okból, amiért most ez a hype megy.
Sokkal többet ér egy jó csapat, semmint a maxolt build.
-
Mizol29
senior tag
Csak nekem változott meg a kingbreaker skinje vagy ez megint egy bug? Konkrétan egy TKB lett belőle. Vagy eddig volt bugos és most javították?
-
granini
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Demostváárjááá... a geart felhúzni donate-ből az egy dolog.. de ezt a X/344 sztorit, tehát ami az össze expertise leveledet növeli azt mivel érdemes / hatékony felhúzni..? Értem én hogy mindent be kell donatelni ami csak van, de hidd el nem tudok annyi fasságot összefarmolni hogy a level 5-ömet feltornázzam 20-ra.. tehát jelenleg mindent csak level 5-ig enged nekem upgradelni mert az overall expertise szintem még csak 5, mert még atomsok cuccból nem vagy expert és nagyon lassan nő ez a mutató.. na ezt mivel lehet csicskagyorsan felhúzni..?
-
Deck
titán
Ez a szopás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A többieknek meg köszönöm.

(remélem vicc)

elengedtem..